splanis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, akoinonitos είπε Αυτες ειναι με ανοιχτο καπακι? Ιδιες με κλειστο ειναι που σημαινει οτι το airflow ειναι οκ. λιγη ωρα γκειμινγκ με ανοιχτο καπακι, το απο πανω του κουτιου αυτη την στιγμη ειναι προς το χλιαρο, ενω με κλειστο καπακι προς το καυτο 8 ώρες πριν, splanis είπε Μετα απο καμποση ωρα gaming. Νομιζω πως πιθανον να ειναι θεμα του κουτιου καθως και με τον intel που ειχα , ηταν πολυ ψηλες οι θερμοκρασιες, βαζοντας μια gammax 200t βεβαια καπως εφτιαξε. Θυμαμαι οτι με ανοιχτο το πλαινο ηταν αρκετα καλυτερα εδω οι προηγουμενες με κλειστο Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από splanis
ASTOU Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Η msi b450 tomahawk δεν έχει wifi έτσι? Θα ήταν προτιμότερο ένα USB WiFi η μία pci express κάρτα δικτύου για ασύρματη σύνδεση σε πολύ κοντινή απόσταση?
mindtrapper Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, splanis είπε κανει καποια διαφορα το power pla(εξισορροπηση-υψηλες επιδοσεις) στην αποδοση του επεξεργαστη σε γκμειμς κλπ; Τι θα πρεπει να το εχω; υ.γ παρατηρω στο ryzen master τo EDC(δεν εχω ιδεα τι ειναι) καρφωμενο στο 90-100 ακομα και σε browsing οταν το εχω υψηλες επιδοσεις. Windows balanced θα βάλεις. To Ryzen Balanced δεν το προτείνει ούτε η ίδια η AMD πλέον. Κρατάει τους πυρήνες πάντα χρονισμένους στο base frequency σαν minimum. Τα προβλήματα στα Windows που προσπαθούσε να λύσει το Ryzen Balanced έχουν λυθεί εδώ και καιρό. 1
splanis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, splanis είπε λιγη ωρα γκειμινγκ με ανοιχτο καπακι, το απο πανω του κουτιου αυτη την στιγμη ειναι προς το χλιαρο, ενω με κλειστο καπακι προς το καυτο εδω οι προηγουμενες με κλειστο λιγο που το κοιταγα ενω επαιζα ηταν περιπου στους 57-58 βαθμους, κουμπωσα το καπακι και μετα απο 2-3 λεπτα επαιζε στους 62-63 αρα μιλαμε για διαφορα περιπου 5 βαθμων. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από splanis
Sheogorath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ASTOU είπε Η msi b450 tomahawk δεν έχει wifi έτσι? Θα ήταν προτιμότερο ένα USB WiFi η μία pci express κάρτα δικτύου για ασύρματη σύνδεση σε πολύ κοντινή απόσταση? Συνήθως αυτά σε κάρτες pci express είναι ταχύτερα και με μικρότερο latency. Άσχετο, τα δικά μου τα έχω παραγγείλει εδώ και δυο βδομαδες σε μαγαζί με 4-7 μέρες διαθεσιμότητα. Να πιστολιάσω και να πάρω από άλλου; Τι θα κάνατε εσείς; Σε ερώτημα αν μπορώ να δω την πορεία της παραγγελίας κάπου απάντησαν ότι θα με ενημερώσουν όταν φτάσουν. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από Sheogorath
splanis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Συνήθως αυτά σε κάρτες pci express είναι ταχύτερα και με μικρότερο latency. Άσχετο, τα δικά μου τα έχω παραγγείλει εδώ και δυο βδομαδες σε μαγαζί με 4-7 μέρες διαθεσιμότητα. Να πιστόλια δω και να πάρω από άλλου; Τι θα κάνατε εσείς; Σε ερώτημα αν μπορώ να δω την πορεία της παραγγελίας κάπου απάντησαν ότι θα με ενημερώσουν όταν φτάσουν. Αν τα έχεις βρει πιο γρήγορα από άλλου έννοειται 🔫 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από splanis 1 1
akoinonitos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Συνήθως αυτά σε κάρτες pci express είναι ταχύτερα και με μικρότερο latency. Άσχετο, τα δικά μου τα έχω παραγγείλει εδώ και δυο βδομαδες σε μαγαζί με 4-7 μέρες διαθεσιμότητα. Να πιστόλια δω και να πάρω από άλλου; Τι θα κάνατε εσείς; Σε ερώτημα αν μπορώ να δω την πορεία της παραγγελίας κάπου απάντησαν ότι θα με ενημερώσουν όταν φτάσουν. Αν τα βρισκεις καπου που υπαρχουν σαφως... αν και εκει λενε 4-10 καλυτερα να περιμενεις. 1
Diinekis21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Συνήθως αυτά σε κάρτες pci express είναι ταχύτερα και με μικρότερο latency. Άσχετο, τα δικά μου τα έχω παραγγείλει εδώ και δυο βδομαδες σε μαγαζί με 4-7 μέρες διαθεσιμότητα. Να πιστόλια δω και να πάρω από άλλου; Τι θα κάνατε εσείς; Σε ερώτημα αν μπορώ να δω την πορεία της παραγγελίας κάπου απάντησαν ότι θα με ενημερώσουν όταν φτάσουν. Αυτό είναι μια εξίσωση με μεταβλητές πόσο και πότε δίνει τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν ο ανταγωνισμός και πόσο σε έχει εκνευρίσει το αρχικό κατάστημα. Τι εναλλακτικές έχεις; Εγώ έχω πιστολιάσει χωρίς ενδοιασμούς αγενή περίπτωση ή για πτώση τιμής ενώ έχω παραγγείλει, αλλά έχει τύχει να περιμένω και 1+ μήνα για κουτί (προφανώς δε το βιαζόμουν) λόγω ευγενικής αντιμετώπισης και 20% καλύτερης τιμής από τον ανταγωνισμό. Γενικά πάντως έχεις καλή πιθανότητα να παραλάβεις πιο γρήγορα από το αρχικό, εκτός αν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αλλού ή συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο στο αρχικό. 1
Sheogorath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Diinekis21 είπε Αυτό είναι μια εξίσωση με μεταβλητές πόσο και πότε δίνει τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν ο ανταγωνισμός και πόσο σε έχει εκνευρίσει το αρχικό κατάστημα. Τι εναλλακτικές έχεις; Εγώ έχω πιστολιάσει χωρίς ενδοιασμούς αγενή περίπτωση ή για πτώση τιμής ενώ έχω παραγγείλει, αλλά έχει τύχει να περιμένω και 1+ μήνα για κουτί (προφανώς δε το βιαζόμουν) λόγω ευγενικής αντιμετώπισης και 20% καλύτερης τιμής από τον ανταγωνισμό. Γενικά πάντως έχεις καλή πιθανότητα να παραλάβεις πιο γρήγορα από το αρχικό, εκτός αν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αλλού ή συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο στο αρχικό. Με εκνευρίζει η "φλου" αναμονή. Λες 4-7 μέρες θα περιμένω μέχρι 7, όχι 15. Γιατί δυο βδομαδες είναι 10 εργάσιμες. Με ανησυχεί γιατί η μητρική δεν υπάρχει πλέον στο κατάστημα. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 16 minutes ago, Sheogorath said: Με εκνευρίζει η "φλου" αναμονή. Λες 4-7 μέρες θα περιμένω μέχρι 7, όχι 15. Γιατί δυο βδομαδες είναι 10 εργάσιμες. Με ανησυχεί γιατί η μητρική δεν υπάρχει πλέον στο κατάστημα. Όπου δεν υπάρχει στοκ (παντού δηλαδή) έτσι ακριβώς είναι τώρα πια... Απλά κάποιοι είναι ειλικρινείς (πχ msystems 25-30 εργάσιμες) και κάποιοι δεν ενδιαφέρονται να έχουν ρεαλιστικές ταμπέλες. 1
Sheogorath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Όπου δεν υπάρχει στοκ (παντού δηλαδή) έτσι ακριβώς είναι τώρα πια... Απλά κάποιοι είναι ειλικρινείς (πχ msystems 25-30 εργάσιμες) και κάποιοι δεν ενδιαφέρονται να έχουν ρεαλιστικές ταμπέλες. Οκ αν είναι ετσι περιμένω καμία βδομάδα ακομα. Με συγχωρείτε για το πρήξιμο, αλλά δεν ήξερα την κατάσταση της αγοράς. Λοιπον, πιο ontopic, φίλος ψάχνει ΑΤΧ φθηνή μητρική αλλά αξιόπιστη. Του προτεινω την Χ370 Pro4 στα 90. Λογικά δεν έχει τους περιορισμούς στις τάσεις που έχουν οι σειρές Β, σωστά; Ειδα την αντίστοιχη Β450 ήταν μαζί (σχεδόν) με την Pro Carbon στις θερμοκρασίες VRM , στο hardware unboxed, αν και μόνο τριφασική (με double components). Σήκωσε ακομα και 2700Χ με 1.42 στα 4200, με λίγο airflow στα VRM. Τι λέτε; Θα μπει 2600/Χ/1700. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από Sheogorath
splanis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 55 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Οκ αν είναι ετσι περιμένω καμία βδομάδα ακομα. Με συγχωρείτε για το πρήξιμο, αλλά δεν ήξερα την κατάσταση της αγοράς. Λοιπον, πιο ontopic, φίλος ψάχνει ΑΤΧ φθηνή μητρική αλλά αξιόπιστη. Του προτεινω την Χ370 Pro4 στα 90. Λογικά δεν έχει τους περιορισμούς στις τάσεις που έχουν οι σειρές Β, σωστά; Ειδα την αντίστοιχη Β450 ήταν μαζί (σχεδόν) με την Pro Carbon στις θερμοκρασίες VRM , στο hardware unboxed, αν και μόνο τριφασική (με double components). Σήκωσε ακομα και 2700Χ με 1.42 στα 4200, με λίγο airflow στα VRM. Τι λέτε; Θα μπει 2600/Χ/1700. Ποια πράγματα περιμένεις έτσι από περιέργεια; Καμία γνώμη για τις θερμοκρασίες που πόσταρα χθες;
Sheogorath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, splanis είπε Ποια πράγματα περιμένεις έτσι από περιέργεια; Καμία γνώμη για τις θερμοκρασίες που πόσταρα χθες; 1700X και Croshair 6 Hero. Οι μνήμες SniperX 3200c16 ήρθαν σημερα. Δεν παρέλαβα ακόμα. Για τις θερμοκρασίες, μην έχοντας (ακόμα) προσωπικά Ryzen δεν ξέρω πολλά. Ακόμα την στοκ δεν έχεις; Με αλλαγή θα είσαι καλύτερα λογικά.
kromozone Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 γελαει ο κοσμος παιδες οπως σας τα λεγα (6-10φπσ διαφορα)και επισης αναρωτιεμαι...ποιος θα παρει 600 ευρω επεξεργαστη για να παιζει 1080p ? πολυ πιο ζεστος, πολυ πιο ενεργοβορος, και τουλαχιστον 200 ευρω πιο ακριβος απο τον 2700x ξκαι για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι ειναι αχρηστος ο i9 αλλα αν εισαι καθαρα gamer και οχι πχ επαγγελματιας μοντερ..ειναι πεταμενα λεφτα...θαυμαστε....
Sheogorath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kromozone είπε γελαει ο κοσμος παιδες οπως σας τα λεγα (6-10φπσ διαφορα)και επισης αναρωτιεμαι...ποιος θα παρει 600 ευρω επεξεργαστη για να παιζει 1080p ? πολυ πιο ζεστος, πολυ πιο ενεργοβορος, και τουλαχιστον 200 ευρω πιο ακριβος απο τον 2700x ξκαι για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι ειναι αχρηστος ο i9 αλλα αν εισαι καθαρα gamer και οχι πχ επαγγελματιας μοντερ..ειναι πεταμενα λεφτα...θαυμαστε.... Σε παρακαλώ, μην κλειδωθεί και αυτό... Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από Sheogorath typo 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις