pinelakias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Σοβαρότατα μιλάω δυστυχώς. Ποιος ανόητος θα έκανε τέτοια πλάκα?
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Σοβαρότατα μιλάω δυστυχώς. Ποιος ανόητος θα έκανε τέτοια πλάκα?Όντως το χιλιάδες ξένοι είναι κάπως αλλά θα μπορούσες να κάνεις υπομονή μια δυο ημέρες να δεις ότι αυτοί οι χιλιάδες ξένοι είναι οκ άτομα, όχι όλοι αλλά με κάποιους θα είχες κολλήσει διότι θα είχαν ίσως το ίδιο πρόβλημα. Όλοι με τον δικό μας τρόπο είχαμε τρομάξει τις πρώτες μέρες στον στρατό, άλλος λιγότερο άλλος περισοτερο όμως με τις γνωριμίες φύγαν όλα. Εσύ με τον κόσμο έχεις πρόβλημα γενικώς; Τι προβλήματα ακόμα νομίζεις ότι έχεις για πες μας. 1
pinelakias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Οπως προείπα, δεν έχω προβλήματα με τον κόσμο. Μπορώ να βγω για καφέ με παρέα, για παράδειγμα. Μπορώ να πάω για καμιά μπύρα στα χαλαρά. Αλλά δεν μπορώ να είμαι σε μία φάση στην οποία είμαι απροστάτευτος ενώ υπάρχουν χιλιάδες άτομα. Ένας από αυτούς να είναι psycho και να γίνει κάτι και μπορεί να μπλέξεις. Άμα αυτό σε φαίνεται γελοίο, λυπάμαι. Προσωπικά δεν με φαίνεται καθόλου γελοίο και ελπίζω να μην υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην θέση μου.
michael92 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 με είπε πως πάσχω από aspenger(?), Assburgers να μην είναι μόνο. 1
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Οπως προείπα, δεν έχω προβλήματα με τον κόσμο. Μπορώ να βγω για καφέ με παρέα, για παράδειγμα. Μπορώ να πάω για καμιά μπύρα στα χαλαρά. Αλλά δεν μπορώ να είμαι σε μία φάση στην οποία είμαι απροστάτευτος ενώ υπάρχουν χιλιάδες άτομα. Ένας από αυτούς να είναι psycho και να γίνει κάτι και μπορεί να μπλέξεις. Άμα αυτό σε φαίνεται γελοίο, λυπάμαι. Προσωπικά δεν με φαίνεται καθόλου γελοίο και ελπίζω να μην υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην θέση μου. Οχι σοβαρό μου φαίνεται αλλά πρόσεξε.. Την ώρα που κοιμάσαι υπάρχουν άτομα ξύπνια που προσέχουν γενικώς τι γίνεται, δεν άκουσα κάποιος να πεθάνει στον ύπνο του. Αν μου έλεγες ότι φοβάσαι όταν πας σε κάποια άσκηση μήπως σε καθαρίσει κάποιος θα φαινόταν πιο ρεαλιστικό οκ... Ερώτηση... Κοπέλα έχεις;
pinelakias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Όχι. Δεν με πολύενδιαφέρει αυτός ο κλάδος μετά από τόσες αποτυχημένες προσπαθειες...
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Όχι. Δεν με πολύενδιαφέρει αυτός ο κλάδος μετά από τόσες αποτυχημένες προσπαθειες... Εντάξει.. Ποιος κλάδος σε ενδιαφέρει πολύ;
mpompo13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 ιν μπιφορ δη λοκ. Δηλαδή για να υπηρετήσεις θέλεις μονόκλινο για να μην έρχεσαι σε επαφή με κανέναν; ΛΟΛ πολύ Ι4 φάση. Ήταν κ καλή ταινία 1
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 ιν μπιφορ δη λοκ. Δηλαδή για να υπηρετήσεις θέλεις μονόκλινο για να μην έρχεσαι σε επαφή με κανέναν; ΛΟΛ πολύ Ι4 φάση. Ήταν κ καλή ταινία Σχεδόν έτσι ήμουν εγώ για 17 μήνες στη μονάδα... Εγώ και άλλοι 4 σε δικό μας δωμάτιο με τα πάντα... Δ. Π. Β. Νταλιπη Θεσσαλονίκη... Οδηγός συνταγματαρχη 1994-1995, συγκάτοικος με τον ανιψιό του μεγάλου ηθοποιού Κωνσταντάρα. Δεν ήθελα να φύγω δνε ήθελα να απολυθώ.. Αφρός αφρός!! Είχαμε έναν τύπο σαν τον ts στο δωμάτιο μας.. Δεν επιανε όπλο, άλλαζε σεντόνια κάθε ημέρα κ γενικώς είχε θέματα... Ανιψιός γνωστού Χρυσοχοου στο κέντρο της πόλης.
Baator Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Εδώ έχουν πάρει απαλλαγή και Ι5 για ψυχολογικά άλλοι και άλλοι, εσύ δεν θα πάρεις που όντως έχει σοβαρό θέμα; Μην αγχώνεσαι καθόλου, πήρες ήδη την πρώτη αναβολή, θα πάρεις μόλις λήξει αυτή άλλη μία πανεύκολα για άλλον 1 χρόνο και μετά περνάς από επιτροπή που σου δίνει και την οριστική απαλλαγή. Δεν παίζει να μην στην δώσουν αν τους πεις αυτά που λες εδώ. Σε στρατόπεδο δεν χρειάζεται να ξαναπάς και κακώς ταλαιπωρήθηκες έτσι και την πρώτη φορά, όπως αναφέρθηκε η διαδικασία μπορεί να γίνει στο φρουραρχείο με μηδαμινή επαφή με κόσμο. Ουσιαστικά άλλα 2 πρωινά έχεις να χάσεις τα επόμενα 2 χρόνια. (Γενικώς, για να μην παρεξηγηθώ είμαι κατά στο να γλυτώνουμε την στρατιωτική θητεία επειδή βαριόμαστε, είναι χαμένος χρόνος, κτλ., αλλά όχι και όταν παίζουν τέτοια σοβαρότατα θέματα υγείας. Για αυτόν τον λόγο ακριβώς υπάρχει και το Ι5, δεν θα πεθάνουμε κιόλας σε καιρό ειρήνης). 2
txcellas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Βέβαια τέτοια άτομα δεν θα μπορέσουν να πάρουν μέρος σε διαδικασίες ένταξης σε υπηρεσία δημοσίου. Βέβαια στο στρατό κανείς δεν νομίζω να πέθανε από το άγχος του αλλά όλοι κάνουν τις επιλογές μας. Αύριο μεθαύριο θα ρωτάει το παιδάκι "μπαμπά που ήσουν φαντάρος" κ ο τάδε θα λέει ειδικές δυνάμεις!! 1
doctorkostis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Βέβαια τέτοια άτομα δεν θα μπορέσουν να πάρουν μέρος σε διαδικασίες ένταξης σε υπηρεσία δημοσίου. Βέβαια στο στρατό κανείς δεν νομίζω να πέθανε από το άγχος του αλλά όλοι κάνουν τις επιλογές μας. Αύριο μεθαύριο θα ρωτάει το παιδάκι "μπαμπά που ήσουν φαντάρος" κ ο τάδε θα λέει ειδικές δυνάμεις!! Αυτη ακριβως ειναι η ερωτηση που περιμενει να ακουσει καθε πατερας. Δεν ξερω αν o TS τρολαρει η οχι. Ο καιρος που ο στρατος ηταν το ξεκαθαρισμα μεταξυ ικανων και παρακατιανων, εχει περασει ανεπιστρεπτι. Δεν περιμενω απο τα "παλικαρια πατριωτες" να αντιληφθουν την ψυχικη νοσο, αλλα ρε γαμωτο, ισως και να υπαρχει κατι που να μην το ξερουμε, δεν χρειαζεται να εχουμε γνωμη για ολα. 10 2
JohnTehGreek Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Βέβαια τέτοια άτομα δεν θα μπορέσουν να πάρουν μέρος σε διαδικασίες ένταξης σε υπηρεσία δημοσίου. Βέβαια στο στρατό κανείς δεν νομίζω να πέθανε από το άγχος του αλλά όλοι κάνουν τις επιλογές μας. Αύριο μεθαύριο θα ρωτάει το παιδάκι "μπαμπά που ήσουν φαντάρος" κ ο τάδε θα λέει ειδικές δυνάμεις!! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ένταξης σε υπηρεσία δημοσίου εκτός από τα σώματα ασφαλείας, ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπο σου μπας και ξυπνήσεις από το 2002 που έχεις κολλήσει. Οσο για το δεύτερο σχόλιο σου μην σκας και το παιδάκι όταν έρθει η ώρα θα καταλάβει τι καρναβάλι είναι ο Ε.Σ και θα ψάχνει και αυτό για βύσμα. 4 1
eidikos33 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Άμα.διναν έτσι απλά τις απαλλαγές επειδή εσύ τους ειπες.αυτα που.τους.ειπες.δεν.θα.πηγαινε κάνεις φαντάρος Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα μάγκες,αναβολή παίρνεις πανευκολα είτε επικαλεστείς κοινωνικούς η οικονομικούς λόγους αλλά απαλλαγή θέλει τρέξιμο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις