Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κολονοσκόπηση σε νοσοκομείο,γαστροσκόπηση σε ιατρείο,φρουκτόζη και λακτόζη σε άλλο ιατρείο και τεστ κοπράνων σε άλλο.Δεν είχα διάρροιες,μόνο κοιλιακούς πόνους.Έχει ίσως και 7-8 χρόνια που είχα αυτό το θέμα.Έφταιγαν οι πολλοί καφέδες. 

Δεν το ξαναέπαθα,αλλά μετρίασα τους καφέδες.Ειδικά τον φραπέ.Πίνω μόνο όταν πάω έξω και κάνει ζέστη αλλά ποτέ βαρύ,και σπίτι κουτάκι των 100γρ.μου πάει μήνες.Καφέ μηχανής ή Ελληνικό ή φίλτρου στην δουλειά όμως πιο πολύ.

A ok, εγώ είχα θέμα με "κενώσεις".

Δημοσ.

Δηλαδή δε σ' έκοψε να μετριάσεις τους φραπέδες? Είχες διάρροια τη μια μέρα, και την επόμενη ξαναέπινες 10 καφέδες?

• Like 1
Δημοσ.

Μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι σε κάτι νομίζω.

Το πρόβλημα -γενικά- με κάθε είδος εναλλακτικής «ιατρικής» δεν το έχουμε στην ακμή, στο κοψίμο, στιν τριχόπτωση και στις αϋπνίες. Έστω εκεί δοκιμάζεις και στην καλύτερη πέφτεις στην περίπτωση και σε βοηθάει, στη χειρότερη απλά πετάς λίγα ευρώπουλα. Κι εγώ για τις αϋπνίες έχω δοκιμάσει ένα σωρό σκευάσματα που κάποιοι θα τα αποκαλούσαν «ματζούνια», άλλα βοήθησαν, άλλα όχι.

Όταν βγαίνουν όμως κάτι κουμάσια ομοιοπαθητικοί, φυσίατροι, ενεργοαρωματονατουροθεραπευτές και λοιπά χαριτωμένα τύπου Τόντη και Λυμνούδη, ή δήθεν γιατροί με πολλαπλά πτυχία από diploma mill τύπου Μουρούτη και υπόσχονται θεραπείες για ομοφυλοφυλίαHIV, καρκίνο, Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Άλτσχαϊμερ, Ηπατίτιδα (όλες μαζί), Νόσο Crohn, ακόμα και αυτισμό (!) με θεραπευτικά έλαια και μείγματα, θήτα healing, και συνεδρίες μέσω Skype, εκεί έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα. Ιδίως όταν οι περισσότεροι επιμένουν στην παύση -κάθε- «συμβατικής» θεραπείας στους ασθενείς τους. Ευτυχώς ο Μουρούτης από τότε που έγινε ρεντίκολο σταμάτησε να το κάνει αυτό (δημόσια) αλλά σχεδόν όλοι το κάνουν ακόμα.

Κωστή, μην ανοίξεις τα λινκάκια, θα κάνεις τα πτυχία σου σερπαντίνες.

Το ότι το κήρυγμα όλων αυτών βασίζεται σε ψεύτικες ή παραποιημένες ειδήσεις, κοινώς προπαγάνδα, δεν το σχολιάζω καν.

Και όσοι νομίζουν πως αυτοί είναι οι σωτήρες μας επειδή οι κακές φαρμακευτικές εταιρίες θέλουν το κακό και τα λεφτά μας, ας ψάξουν να βρουν πόσα μαγαζάκια έχει ο καθένας από αυτούς, και πόσα βγάζει η ομοιοπαθητική σαν κλάδος ετησίως. Μάλλον θα εκπλαγούν.

Τέλος, αν θέλετε σοβαρή συζήτηση, κρατήστε τουλάχιστον τα προσχήματα. Αφήστε τα ad hominem για τα λυκειόπαιδα και τους «σωτήρες» που προανέφερα.

• Like 5
Δημοσ.

Δηλαδή δε σ' έκοψε να μετριάσεις τους φραπέδες? Είχες διάρροια τη μια μέρα, και την επόμενη ξαναέπινες 10 καφέδες?

Ρε έγραψα για διάρροια;

Δημοσ.

Γνωστός μου έχει τραβήγματα με το έντερο και όλοι οι γαστρ/γοι κατευθείαν προτείνουν κολονοσκοπηση που κάνουν φυσικά οι ίδιοι στο ιατρείο τους και στοιχίζει ακριβά και τσεπωνουν το χρήμα.

Επίσης αν η εξέταση βγει καθαρή σε πλακώνουν στα ψυχοφαρμακα.

Την εξέταση "διαβαση εντέρου" λίγοι θα την έχουν ακουστα φυσικά γιατί οι γιατροί δεν τη προτείνουν αφού δε τους αφήνει κέρδος.

Η διάβαση εντέρου γίνεται σε διαγνωστικό κέντρο, στοιχίζει πολύ λιγότερα χρήματα και είναι το ίδιο αν όχι καλύτερη από τη κολονοσκοπηση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή αναφέρθηκε το επιχείρημα περί συμφερόντων που δεν αφήνουν την Ομοιοπαθητική να αναγνωριστεί, να σας βοηθήσω να γελάσουμε όλοι μαζί:

Τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα πωλούνται ακριβώς λόγω συμφερόντων, από τα τρελά κέρδη που αποφέρουν τα χάπια ζάχαρης. Φανταστείτε να έχετε ένα μπουκαλάκι νερού, με κανονική τιμή πώλησης 50 σέντ, να υποστηρίζετε ότι θεραπεύει τη δυσπεψία και να το πουλάτε 5 ευρώ.

Ένα από τα πιό γνωστά παγκοσμίως ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι το Oscillococcinum ή Oscillo. Υποτίθεται θεραπεύει τη γρίπη, πονοκεφάλους, βουλωμένη μύτη κλπ.

Αποφέρει στους κατασκευαστές του 20 εκατομμύρια δολλάρια το χρόνο μόνο στην Αμερική. Και μιλάμε για ένα μόνο σκεύασμα. Η κατασκευάστρια εταιρία έχει χρηματιστηριακή αξία που αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο και ετήσιο τζίρο άνω του μισού δίσεκατομμυρίου.

http://quotes.morningstar.com/stockq/analysis-report?&t=XMUN:BON&region=deu&culture=en-US&ops=clear&version=RET&cur=&e=eyJlbmMiOiJBMTI4R0NNIiwiYWxnIjoiUlNBLU9BRVAifQ.yTW2AJpUiBBx0LTcKWgColEW9guYfTdP18LoCconjJqsArxsoF3u37H2ZcDzSUVQi_kBmNfqnWKi1Il8Mf8IAfEbDEd0rblZDKQaSxOGVnSxmnE17A2hNo12ofzrjUFzfqaQ40wwXoJwxHP4T6-iI6fUkKk19gfjidjtVV3_K8E.oZ6YinLVEb49FU4X.lY4RP-K3sSWTA6hNfO4jKmBgp-sXcNYmzMUjJ5J40QtwiZL8lOexeSjZxvMSKraufF1_ErOUDIUPtc2KgChenktrsyKX3Ro-z-FNEufVCnY-4Y2dm-KkAG9KwAjufwwo7jbMUXx9jFzHj0tICZbbW2e3QCXfiN4MMjFNqgNLvz0b_nHsyz487X53d5hSpsxbdBJ2RbiS3uPQTf3c0MCStFv8lAfzuEN_JxHgfV8.TPv1gP_lCdYrfEMGMLvfPw

Θέλετε τώρα να δούμε τί είναι το Oscillococcinum?

Στα 1900-κάτι, ένας υπέρμαχος της ομοιοπαθητικής πίστευε ότι η γρίπη, η αρθρίτιδα, ο έρπης, η ανεμοβλογιά και άλλες αρρώστιες, όλες οφείλονταν σε ένα και μόνο βακτήριο, το οποίο ονόμασε Oscillococcus. Αυτό το βακτήριο δεν το είδε ξανά κανένας άλλος ΠΟΤΕ πουθενά.

Και ο φίλος μας, βρήκε το βακτήριο αυτό στο συκώτι πάπιας (!!!). Πάλι μόνο αυτός το είδε, μόνος του. Άσχετο το ότι γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον ότι η γρίπη οφείλεται σε ιό και όχι βακτήριο, ότι ο έρπης οφείλεται σε άλλον ιό, η ανεμοβλογιά το ίδιο και ούτω καθεξής.

Οπότε ξεκινάμε με το ότι το συκώτι πάπιας αντιμετωπίζει ένα φανταστικό βακτήριο που προκαλεί γρίπη, έρπη, αρθρίτιδα. Ήδη δηλαδή, η βάση ύπαρξης αυτού του σκευάσματος είναι λάθος.

Τώρα παίρνουμε το συκώτι πάπιας και το αραιώνουμε σε αναλογία ένα μέρος συκωτάκι με 10400 μέρη νερού (αραίωση 200CK)!!! Καταλαβαίνετε τί σημαίνει αυτό? Ότι στο χάπι που αγοράζουν οι αδαείς και κάνουν πλούσιους αυτούς τους τσαρλατάνους, δεν υπάρχει τίποτα από την αρχική δραστική ουσία. Ούτε κάν σε μοριακό επίπεδο.

Που δεν ευσταθεί κάν το να μιλάμε για την ύπαρξη έστω ενός μορίου από συκωτάκι πάπιας, διότι το συκώτι είναι ένας πολύπλοκος συνδυασμός κυττάρων, πρωτεινών και ένα κάρο άλλων πολύπλοκων στοιχείων.

Και καταλήγουμε στο τί έχει τελικά μέσα του αυτό το χάπι. 85% σουκρόζη και 15% λακτόζη. Δηλαδή είναι 100% ζάχαρη!

Μαντέψτε ποιά άλλα χάπια έχουν αυτή τη σύσταση. Ναί, καλά το φανταστήκατε, τα χάπια placebo.

Τα παραπάνω είναι ο ορισμός του τσαρλατανισμού.

Όλα τα παραπάνω είναι εύκολα να τα δείτε και μόνοι σας με τον Γούγλη.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 7
Δημοσ.

Παιδίατροι και Ιατροί κατά τον εμβολίων καθολικά δρν νομιζω να υπάρχουν. Εγω δεν ξερω καποιον δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

Οι παιδίατροι και γενικά οι γιατροί που είναι κατά των εμβολίων τι κίνητρο έχουν;

Δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου γιατρό που να είναι κατά των εμβολίων. Αντίθετα σε συζήτηση που έχω κάνει με γιατρούς για το θέμα αυτό, μου είπαν ότι είναι ανεύθυνο ο γονιός να μήν εμβολιάζει το παιδί του.

Νομίζω είναι κοινή λογική ότι αν σταματήσουμε όλοι μας να εμβολιαζόμαστε, θα ξανααρχίσουμε να χάνουμε παιδιά και ενήλικες από αρρώστιες που έχουν σχεδόν εκλείψει, ακριβώς λόγω του εμβολιασμού.

Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά, δείτε στην Αφρική τί έγινε με τον Έμπολα, λόγω απουσίας εμβολίου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν, είτε καθολικά είτε να κάνουν μόνο 1-2 εμβόλια και όχι όλα.

Μέχρι να σταματήσουν όλοι να εμβολιάζονται και να επιστρέψουμε στις εποχές που η φυματίωση, η μινιγγίτιδα, η διφθερίτιδα, ο κοκκύτης θέριζε τα παιδιά.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο μόνος λόγος που ένα παιδί που δεν έχει εμβολιαστεί είναι ασφαλές, είναι επειδή όλα τα υπόλοιπα παιδιά είναι εμβολιασμένα.

Ο εμβολιασμός για κάποια αρρώστια μπορεί να σταματήσει μόνο αν η συγκεκριμένη αρρώστια εξαλειφθεί παγκοσμίως.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι οι πληροφορίες είναι κάπως μπερδεμένες, ή τουλάχιστον έτσι φαίνονται :)

Επίσης ακούω αρκετούς γονείς πλέον να το ψάχνουν ή να έχουν επιφυλάξεις.

Δημοσ.

Μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι σε κάτι νομίζω.

Το πρόβλημα -γενικά- με κάθε είδος εναλλακτικής «ιατρικής» δεν το έχουμε στην ακμή, στο κοψίμο, στιν τριχόπτωση και στις αϋπνίες. Έστω εκεί δοκιμάζεις και στην καλύτερη πέφτεις στην περίπτωση και σε βοηθάει, στη χειρότερη απλά πετάς λίγα ευρώπουλα.

Δε διαφωνώ με το γενικό σκεπτικό αλλά καμιά φορά αν είσαι άτυχος, το έδωσα το link και νωρίτερα. Και πραγματικά νομίζω πως κανένας από αυτούς που καταστράφηκαν δεν περίμενε ότι είναι δυνατόν να υπάρξουν παρενέργειες από ένα τόσο αθώο προιόν.

Επειδή αναφέρθηκε το επιχείρημα περί συμφερόντων που δεν αφήνουν την Ομοιοπαθητική να αναγνωριστεί, να σας βοηθήσω να γελάσουμε όλοι μαζί

Διασκεδαστικό ανάγνωσμα, αλλά όταν φτάνουμε στο σημείο να μην καταλαβαίνουμε ότι το "θα υπάρχουν συμφέροντα" είναι γελοίο σαν αιτιολόγηση, υπάρχει πρόβλημα.

Δε θα πω θεωρίες συνωμοσίας για να μη το φορτίσω αχρείαστα, και ούτε θα πω ότι η ύπαρξη συμφερόντων είναι κάτι που δεν ισχύει και δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψη.

Άλλο όμως το να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και follow the money (ακριβώς αυτό που κάνεις εσύ στην απάντησή σου) και άλλο ο ανεγκέφαλος στρουθοκαμηλισμός "στη ζωή υπάρχουν συμφέροντα, άρα και δω τα συμφέροντα φταίνε". Ναι υπάρχουν συμφέροντα, αλλά υπάρχουν και αντίθετα συμφέροντα και χίλιοι δύο λόγοι για τους οποίους δεν θα μπορούσε να συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο επί Ν χρόνια FFS.

Η αλήθεια είναι ότι οι πληροφορίες είναι κάπως μπερδεμένες, ή τουλάχιστον έτσι φαίνονται :)

Επίσης ακούω αρκετούς γονείς πλέον να το ψάχνουν ή να έχουν επιφυλάξεις.

zio, μπερδεμένα είναι τα πράγματα μόνο εκεί που κάποιος έχει συμφέρον να θολώσει τα νερά. Και ακόμα πιο καταδικαστικά: μπερδεμένες μπορεί να είναι οι πληροφορίες που παρέχονται σε σένα. Αν τις αφήσεις στην άκρη και αρχίσεις να ψάχνεις μόνος σου τις πηγές, εκεί δεν υπάρχει τίποτα το μπερδεμένο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...