sakisgri Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Vasilica89 είπε αλλά ελπίζω να μην έχει ενημερωθεί το σύστημα ακόμα που μπορεί να το κοιτάξω αργότερα και να λέει ότι έφτασε 5 το πρωί αεροδρόμιο Αθήνα Μπορεί, και πολύ πιθανό να γίνει και έτσι. Εγώ πάντως όσα έχω πάρει, τα πιο πολλά ήταν από Πολωνία και Τσεχία, κάνανε 3-4 μέρες να φτάσουν Γερμανία και από εκεί άλλες 9-11 μέρες να φτάσει σε έμενα (επαρχία) και πάντα με ένα κόλλημα στη Γερμανία περίπου 5-6 μέρες. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Κολλημα εχω και εγω απο 13 του μηνα δεν εχει αλλαξει η κατασταση.
Vasilica89 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Κολλημα εχω και εγω απο 13 του μηνα δεν εχει αλλαξει η κατασταση. Κανένα λάπτοπ? Εμένα από 14/05,τώρα που πήρα μου είπαν ότι μέχρι Παρασκευή τι αργότερο για Αθήνα 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Κολλημα εχω και εγω απο 13 του μηνα δεν εχει αλλαξει η κατασταση. Έφτασε Αθήνα πρίν 2 ώρες
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 57 λεπτά πριν, Vasilica89 είπε Κανένα λάπτοπ? Μια υδροψυξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα