Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπωντας survivor έτρωγα βιαστικά ένα χάμπουργκερ με πατάτες, κοιτούσα τηλεόραση και όχι το φαγητό, στο τέλος βλέπω και στο πιάτο και στο τραπέζι μυρμήγκια, αρκετά, στάνταρ θα φαγα κάμποσα. Είναι επικυνδινο; Να ανυσηχησω η να συνεχίσω το Survivor??

Δημοσ.

Τα μυρμήγκια σίγουρα είναι πιο υγιεινή τροφή, ότι και να πάθεις από τα μπέργκερ θα είναι.

• Like 14
Δημοσ.

Ξέρω ότι ακούγεται τρολ αλλά σοβαρά μιλάω. Βασικά οκ δεν νομίζω να πάθω τίποτα αλλά μια πλύση στομάχου θα ταν κακή ιδέα;

Δημοσ.

Ξέρω ότι ακούγεται τρολ αλλά σοβαρά μιλάω. Βασικά οκ δεν νομίζω να πάθω τίποτα αλλά μια πλύση στομάχου θα ταν κακή ιδέα;

οχι πρεπει να κανεις εγχειρηση και να στα βγαλουν ενα ενα...

μην ανησυχεις το πολυ πολυ να παθεις καναν τσιρλιο

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι επικίνδυνα τα μυρμήγκια, έχουν μυρμηγκικό οξύ. Αυτά θα πρεπε να τα ξέρουν όσοι βλέπουν σαρβάιβορ

Δημοσ.

Τα μυρμήγκια σίγουρα είναι πιο υγιεινή τροφή, ότι και να πάθεις από τα μπέργκερ θα είναι.

Η πιο υγιεινή τροφή είναι κατσαρίδα αποχέτευσης.

Τα μικρόβια που έχει η κατσαρίδα πηγαίνουν στον άνθρωπο και ενισχύουν τον οργανισμό σε περίπτωση που κολλήσουμε αλλό μικρόβιο, σε ιώσεις γρίπες κτλ. Το ένα μικρόβιο επιτίθεται στο άλλο αντι να έπαιρνες αντιβίωση. Στην Αμερική έχει γίνει μόδα το κυνήγι κατσαρίδας, άτομα όλων των ηλικιών ανοίγουν τα καπάκια από τους υπονόμους και τα φρεάτια και ψάχνουν να πιάσουν κατσαρίδες για να τις φάνε. 

Με μια κατσαρίδα αποχέτευσης λοιπόν γλιτώνουμε:

1. Πεταμένα λεφτά σε γιατρούς (μπορεί να είναι του σατανά).

2. Πεταμένα λεφτά σε φαρμακευτικές εταιρείες (πίσω από αυτές βρίσκονται εβραίοι, ιλλουμινάτι και μασώνοι).

3. Το μπάχαλο των δημοσίων νοσοκομείων (αφού θέλαμε κομμουνισμό και οχι φιλελευθερισμό καλά να πάθουμε).

Δημοσ.

Βλέποντας survivor έτρωγα βιαστικά ένα χάμπουργκερ με πατάτες, κοιτούσα τηλεόραση και όχι το φαγητό, στο τέλος βλέπω και στο πιάτο και στο τραπέζι μυρμήγκια, αρκετά, στάνταρ θα έφαγα κάμποσα. Είναι επικίνδυνο; Να ανησυχήσω η να συνεχίσω το Survivor??

Στο survivor τι νομίζεις ότι τρώνε; Δες πως έρεψε η Λάουρα. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Με τη γυναίκα μου μέναμε σε οικία πρώτου ορόφου που ενοικιάζαμε. Οι ιδιοκτήτες, μεγάλης ηλικίας, συνταξιούχοι, έμεναν από κάτω.

Είχαμε πολύ καλές σχέσεις και συχνά πυκνά έπινα καφεδάκι μαζί τους.

Μιά μέρα μου λέει ο ιδιοκτήτης να φάμε γλυκό του κουταλιού καρυδάκι, που έκανε η γυναίκα του και το οποίο είναι τέλειο.

Μας φέρνει η γυναίκα του το γλυκό, ένα καρυδάκι στον καθένα, μαζί με το βαζάκι όμως αν θέλαμε και άλλο. Ο ιδιοκτήτης έπεσε με τα μούτρα στο πιατάκι του με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά από την απόλαυση. Τρώω και εγώ το καρυδάκι σιγά σιγά, και όντως ήταν πολύ γευστικό και μαλακό.

Βλέπω όμως επάνω στο καρυδάκι και στο σιρόπι κάτι πραγματάκια. Το φέρνω πιό κοντά μου και διαπιστώνω ότι όλο το σιρόπι ήταν γεμάτο μυρμηγκάκια. Γεμάτο όμως! Κοιτάζω το βαζάκι και βλέπω ότι όλο το σιρόπι μέσα ήταν γεμάτο μυρμηγκάκια. 

Ο ιδιοκτήτης μου λέει "Ωραίο δεν είναι?"

Και εγώ του απαντώ "Ναί είναι καταπληκτικό". Και προσπαθώντας  να μήν σκάσω στα γέλια έφαγα το πασπαλισμένο με μυρμηγκάκια γλυκό μου.

• Like 4
Δημοσ.

Τα εντομα ειναι η πρωτεινη του μελλοντος

Σοβαρα παντως εκτος αν ειναι κανα περιεργο ειδος με πολυ οξυ δε νομιζω να χεις θεμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...