tsalin Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Αυτό που μετατρέπουν τα πάντα σε ψηφία εκτός από ενοχλητικό είναι και εντελώς αντιεπαιδευτικό και επίσης αντιπαραγωγικό... Η αντιγραφή από τον πίνακα με τη κιμωλία ήταν είναι και θα είναι η καλύτερη μέθοδος. Τα jumboards είναι για τις πολυεθνικές που θέλουν να σκοτώσουν χρήμα του marketing. ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ 1
georgepppo Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ένα ακόμα προηγμένο προιον που μας θυμίζει την εποχή που ζούμε. Δυστυχώς για την πατρίδα μας όπου τα εκπαιδευτικά ιδρύματα δεν θα μπορέσουν να το προμηθευτούν, επειδή οι πολίτες δεν μπορούν να επιλέξουν τους σωστούς ανθρώπους, που ηγούνται, ώστε να ζήσουν τα παιδιά μας την εποχή που τους ανήκει. really τώρα ? θα αρχίσουμε την κλάψα γιατί δεν θα πάρουν τα Ελληνικά σχολεία κάτι εκτός απο άχρηστο και πανάκριβο ? όλο βλέπω δυστοιχώς για την ελλάδα και δυστοιχώς,ρε αυτά δεν μετράνε αν έχουμε λεφτά θα τα τρώμε αλλού όχι σε πίνακες ζωγραφικής της google, εδώ είναι ελλάδα όχι αμερική.
Yellowie Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Για εκπαιδευτικούς λόγους όχι και τόσο, αλλά για παρουσιάσεις και σε εταιρείες πιστεύω ό,τι είναι χρήσιμο
nhzt Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 really τώρα ? θα αρχίσουμε την κλάψα γιατί δεν θα πάρουν τα Ελληνικά σχολεία κάτι εκτός απο άχρηστο και πανάκριβο ? όλο βλέπω δυστοιχώς για την ελλάδα και δυστοιχώς,ρε αυτά δεν μετράνε αν έχουμε λεφτά θα τα τρώμε αλλού όχι σε πίνακες ζωγραφικής της google, εδώ είναι ελλάδα όχι αμερική Εντάξει ρε φιλαράκι. μη χαλιέσαι, όλα καλά είναι .....συνέχισε το μπάφο σου. Εδώ Ελλάντα είναι !!!
George.Ember Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παιδια το προϊον ειναι τουμπανο απλα δυστυχως ειναι πανακριβο. Θεωρητικα θα μπορουσε να βρει ουσια σε απειρα μερη. Εταιριες, Παρουσιασεις, Πανεπιστημια, Σχολια. Αν θεωρητικα ολα τα παιδια ειχαν ταμπλετ στην ταξη, θα μπορουσαν να γραψουν στον πινακα χωρις καν να σηκωθουν απο το θρανιο τους! Βεβαια μονο τα παιδια του Ελλαντα δεν εχουν. Παμε παρακατω. Ξερετε τι σιχαινομαι ποιο πολυ? Τον πινακα! Σιχαινομαι και ανατριχιαζω με τον ηχο που κανει η κιμωλια η τα νυχια. Σιχαινομαι και ανατριχιαζω με το καθαρισμα και στα φροντηστηρια χρησιμοποιουν πινακα με μαρκαδορο αιωνες τωρα! Και χωρις να θελω να το γυρισω στην πολιτικη αλλα ειμαστε αυτο που μας αξιζει. Εμεις τους ψηφισαμε, ξανα και ξανα και χρεωνομασταν σε τραπεζες για να παρουμε δανειο για να παρουμε καλυτερη μερτσεντες απο τον γειτονα. Οταν δεν εχεις λεφτα για αυτο το κατι που θες, δεν το αγοραζεις. Δεν χρεωνεις καρτες και δανεια και μετα κλαιγεσαι. Και στο τελος ολοι γκρινιαζουμε αλλα κανενας δεν διατιθεται να αλλαξει. Ολοι στην λαμογια, στο πως θα κατεβασω πειρατικη ταινια, πως θα βαλλω το φιλαρακι τον διοικοιτη να μου σβησει την κληση ενω ειχα παρκαρει πανω σε σταση λεοφωρειου, πως δεν θα κοψω αποδειξη, πως θα βγω μπροστα περνοντας απο την ΛΕΑ και την λεοφωρειολωριδα. Δεν ειμαστε καν αντρες να υποστηριξουμε την μ@λ@κ!@ μας. Σε πιανει ο αστυνομικος να περνας με κοκκινο και του αρχιζεις να εγω επιασε κριση ασθματος την κοπελα μου και μπουρμπουτσαλα. Και οταν σου κοπανισει την 300αρα βαζεις λιτους και δεμενους να σβησεις την κληση. Γιατι ρε φιλαρακι? Δεν ησουν παρανομος? Δεν την εκανες την λαμογια? Γιατι να θες να γλιτωσεις τις συνεπειες? Γιατι να μην εισαι αντρας να πεις ναι. Το εκανα, συγνωμη και να δεχτεις την κληση σαν κυριος και απλα να μην το ξανακανεις? Γιαυτο λεω. Μονο γκρινια πως τιποτα δεν δουλευει οταν εμεις απλα τα κανουμε να μην δουλευουν. Γ@μ@μ3 καθε νομο και τηρουμε μονο αυτους που μας συμφερουν. Πηραμε λοιπον αυτο που αξιζουμε και κατι jamboard και iphone και oled και ferrari ασε να τις χαιρονται οι αλλοι στο εξωτερικο γιατι εμεις δεν ειμαστε ικανοι
Stergios74 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Αν θεωρητικα ολα τα παιδια ειχαν ταμπλετ στην ταξη, θα μπορουσαν να γραψουν στον πινακα χωρις καν να σηκωθουν απο το θρανιο τους! Βεβαια μονο τα παιδια του Ελλαντα δεν εχουν. Παμε παρακατω. Ξερετε τι σιχαινομαι ποιο πολυ? Τον πινακα! Σιχαινομαι και ανατριχιαζω με τον ηχο που κανει η κιμωλια η τα νυχια. Σιχαινομαι και ανατριχιαζω με το καθαρισμα και στα φροντηστηρια χρησιμοποιουν πινακα με μαρκαδορο αιωνες τωρα! Sorry, που στο χαλάω αλλά τα περισσότερα σχολεία δεν έχουν πια κιμωλία. Επίσης τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα γυμνάσια έχουν διαδραστικά συστήματα μέσω ενός προγράμματος που έτρεξε πριν λίγα χρόνια και τώρα νομίζω ετοιμάζονται να βάλουν παντού. Και γιατί να μην σηκωθούν οι μαθητές στον πίνακα; Στα υπόλοιπα περί ελλάντα κλπ δεν θα διαφωνήσω.
George.Ember Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Sorry, που στο χαλάω αλλά τα περισσότερα σχολεία δεν έχουν πια κιμωλία. Επίσης τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα γυμνάσια έχουν διαδραστικά συστήματα μέσω ενός προγράμματος που έτρεξε πριν λίγα χρόνια και τώρα νομίζω ετοιμάζονται να βάλουν παντού. Και γιατί να μην σηκωθούν οι μαθητές στον πίνακα; Στα υπόλοιπα περί ελλάντα κλπ δεν θα διαφωνήσω. Ειμαι 30. Οταν εγω αφησα το σχολειο ηταν πριν 12 χρονια! Δεν ξερω τι εχει αλλαξει και αν εχει αλλαξει κατι. Φανταζομαι πως υπαρχουν ακομα δημοσια που οχι διαδραστικο πινακα αλλα ουτε θερμανση δεν εχουν. Και δεν ειναι κακο να σηκωθεις στον πινακα αλλα αν μπορεις να το κανεις απο το θρανιο σου, why not? Αφου υπαρχει η τεχνολογια και ειναι εκει. Και πραξεις μπορεις να κανεις με το χερι αλλα αφου εχεις το κουμπιουτερακι και ειναι εκει χρησιμοποιεις το κουμπιουτερακι
unforgiven Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παντελώς άχρηστο για την εκπαίδευση; Σοβαρά τώρα; Αντιεκπαιδευτικό και αντιπαραγωγικό; Να μπορείς να αντιγράψεις το περιεχόμενο του πίνακα ή να το εκτυπώσεις; Να μπορούν ο καθηγητής και ο μαθητής να φτιάχνουν τέλεια γεωμετρικά σχήματα; Να απεικονίζονται φωτογραφίες και video; Να εμφανίζεται η εκφώνηση της άσκησης και απλά ο μαθητής να γράφει την απάντηση; Να έχει undo και copy-paste; Να ανατρέχεις σε όσα είχες γράψει άλλες μέρες; Να ανταλλάσουν οι μαθητές σημειώσεις του πίνακα; Χίλια άλλα δύο; 4
Stergios74 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ειμαι 30. Οταν εγω αφησα το σχολειο ηταν πριν 12 χρονια! Δεν ξερω τι εχει αλλαξει και αν εχει αλλαξει κατι. Φανταζομαι πως υπαρχουν ακομα δημοσια που οχι διαδραστικο πινακα αλλα ουτε θερμανση δεν εχουν. Και δεν ειναι κακο να σηκωθεις στον πινακα αλλα αν μπορεις να το κανεις απο το θρανιο σου, why not? Αφου υπαρχει η τεχνολογια και ειναι εκει. Και πραξεις μπορεις να κανεις με το χερι αλλα αφου εχεις το κουμπιουτερακι και ειναι εκει χρησιμοποιεις το κουμπιουτερακι Αν και έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα, πράγματι υπάρχουν σχολεία που είναι στην δεκαετία του 80 ακόμη. Αλλά στα περισσότερα σχολεία υπάρχουν πια υπολογιστές κλπ. Παντελώς άχρηστο για την εκπαίδευση; Σοβαρά τώρα; Αντιεκπαιδευτικό και αντιπαραγωγικό; Να μπορείς να αντιγράψεις το περιεχόμενο του πίνακα ή να το εκτυπώσεις; Να μπορούν ο καθηγητής και ο μαθητής να φτιάχνουν τέλεια γεωμετρικά σχήματα; Να απεικονίζονται φωτογραφίες και video; Να εμφανίζεται η εκφώνηση της άσκησης και απλά ο μαθητής να γράφει την απάντηση; Να έχει undo και copy-paste; Να ανατρέχεις σε όσα είχες γράψει άλλες μέρες; Να ανταλλάσουν οι μαθητές σημειώσεις του πίνακα; Χίλια άλλα δύο; Όταν αποκλειστικός σκοπός της εκπαίδευσης είναι να παπαγαλίσεις το βιβλίο και στο τέλος να εξεταστείς, τότε ναι, όλα αυτά είναι άχρηστα. Παρεμπιπτόντως, το θεωρώ ακριβό το jamboard.
georgepppo Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Εντάξει ρε φιλαράκι. μη χαλιέσαι, όλα καλά είναι .....συνέχισε το μπάφο σου. Εδώ Ελλάντα είναι !!! εγώ μιλάω για γενικά διασκέδαση και όχι για ναρκωτικά που μου λες εσύ, ναι εδώ ελλάντα είναι για αυτό δεν χρειάζεται να σκάμε που δεν έχουμε τέτοια, πρόβλημα έχουμε που δεν έχουμε όλα τα άλλα όπως φαι πάρα πολλοι και μια εξαθλιωμένη κοινωνία οπότε η κλάψα που δεν έχουμε τέτοια είναι άξια χλεβασμού λες και όλος ο πλανήτης έχει τέτοια και εμείς δεν έχουμε και τα χρειαζόμαστε τόσο πολυ. Αλλά φαντάζομαι αν θεωρείς πως αν γινόταν σωστή διαχείρηση απο σωστά επιλεγμένα άτομα όπως λες θα μπορούσαμε να έχουμε όταν δεν έχουμε νοσοκομεία, σωστά σχολεία σε όλα τα άλλα και τα βασικά, μάλλον τελευταία δεν έχεις πάει σε δημόσιο νοσοκομείο να δεις τι γίνεται. αν θες να παραπονεθείς κάντο για τα βασικά πρώτα και όταν τα λύσουμε πάμε να κλαψουρίσουμε όλοι μαζί για το google πινακα.
bluesattack Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ξερετε τι ειναι τα 5Κ για μια μεγαλη επιχειρηση ε ?
George.Ember Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 εγώ μιλάω για γενικά διασκέδαση και όχι για ναρκωτικά που μου λες εσύ, ναι εδώ ελλάντα είναι για αυτό δεν χρειάζεται να σκάμε που δεν έχουμε τέτοια, πρόβλημα έχουμε που δεν έχουμε όλα τα άλλα όπως φαι πάρα πολλοι και μια εξαθλιωμένη κοινωνία οπότε η κλάψα που δεν έχουμε τέτοια είναι άξια χλεβασμού λες και όλος ο πλανήτης έχει τέτοια και εμείς δεν έχουμε και τα χρειαζόμαστε τόσο πολυ. Αλλά φαντάζομαι αν θεωρείς πως αν γινόταν σωστή διαχείρηση απο σωστά επιλεγμένα άτομα όπως λες θα μπορούσαμε να έχουμε όταν δεν έχουμε νοσοκομεία, σωστά σχολεία σε όλα τα άλλα και τα βασικά, μάλλον τελευταία δεν έχεις πάει σε δημόσιο νοσοκομείο να δεις τι γίνεται. αν θες να παραπονεθείς κάντο για τα βασικά πρώτα και όταν τα λύσουμε πάμε να κλαψουρίσουμε όλοι μαζί για το google πινακα. Χωρις να θελω να στην χαλασω αλλα οι αλλοι εχουνε. Εμεις δεν εχουμε. Και αν γινοταν σωστη διαχειρηση οπως λες, δε θα ειχαμε μονο Jampboard αλλα και εκπαιδευση και περιθαλψη και ολα. Πρεπει να καταλαβεις κατι. Σε μια κοινωνια, αν κατι δεν λειτουργει σωστα, τα παρασερνει ολα στο διαβα του
georgepppo Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Χωρις να θελω να στην χαλασω αλλα οι αλλοι εχουνε. Εμεις δεν εχουμε. Και αν γινοταν σωστη διαχειρηση οπως λες, δε θα ειχαμε μονο Jampboard αλλα και εκπαιδευση και περιθαλψη και ολα. Πρεπει να καταλαβεις κατι. Σε μια κοινωνια, αν κατι δεν λειτουργει σωστα, τα παρασερνει ολα στο διαβα του δεν μου χαλάς τίποτα αν εννοείς τα κορυφαία πανεπιστήμια στον πλανήτη,γιατί όταν λέω άλλοι λεω για σχολεία και δεν νομίζω στα σχολεία τους οι άλλοι να έχουνε monitor 5k$ σε κάθε τάξη για όλα τα σχολεία. σε 2-3 ιδιωτικά πανάκριβα στην αγγλία μπορει. ο φίλος μιλάει για σωστή διαχείρηση και πως αν είχαμε θα ήταν εφικτό, το θέμα είναι πως όλες οι άλλες σωστές κυβερνήσεις έχει κάνει κάτι τέτοιο ? σε αυτή την κοινωνία δεν δουλεύει τίποτα σωστά οπότε δεν υπάρχει κάτι να παρασυρθεί. αλλά τέσπα το point μου είναι η κλάψα για ανούσια πράγματα όπως οι 5k monitor στα σχολεία που δεν έχουμε. και να πεις ότι πέρναμε τα καφροπαιδά που έχουμε στα σχολεία θα τα σπάγανε όπως σε κάθε κατάληψη σπάνε τις καρέκλες,τα θρανία και ότι δεν είναι απο τιτάνιο στο σχολείο. ακόμα και στο τει που πήγαινα οι πίθηκοι δαπήτες καίγανε καρέκλες για να ζεσταθούν στις εκλογές επειδή φρορούσαν τα πανώ στο κρύο.
ektor7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Τι συζητατε πραγματικα δε μπορω να καταλαβω!!! Δε προοριζεται για σχολεια,αλλα για εταιριες! Στα σχολεια δε μπορεις να παρεις ενα μονο,θες απο 10 μεχρι και 20/30 τετοια για να καλυψει τις αναγκες του. Δλδ ενα μικρο σχολειο που θα παρει 10 τετοια(σε 10 αίθουσες διδασκαλειας) θα ακουμπησει 50 000 για το Jamboard,12 000 για τα stylus/eraser και 6 000/χρονο για την υποστηριξη.Συνολο 68 000 τον πρωτο χρονο και αλλα 6 χιλιαρικα για καθε χρονο και στην 4ετια που θα παψει να εχει υποστηριξη ,ξανα απο την αρχη! Να αναφερω και τα "ατυχηματα" που ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπαρξουν? Ποιο σχολειο εχει τοσο μεγαλη οικονομικη δυνατοτητα για να υλοποιησει κατι τετοιο και να το διατηρήσει? 1
kargo130 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ειδικα τα ελληνικα σχολεια που μετα βιας εχουν το λεφτα για το πετρελαιο το χειμωνα. Στο διπλανο δημοτικο εχουν "ευεργετη" που τους δινει καθε χρονο τα λεφτα για το πετρελαιο. Καθαρα για εταιρικη χρηση και νομιζω εχει και η microsoft αναλογο που ειναι και πιο ακριβο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα