ikucic Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Τα ΠΕΑ (1ο & 2ο) πληρώνονται από τον ιδιοκτήτη (και κατόπιν πιστώνονται στο λογαριασμό του τα αντίστοχα ποσά), οι ΑΠΥ του συμβούλου και του μελετητή πληρώνονται απευθείας από το πρόγραμμα στα αντίστοιχα πρόσωπα α οκ νόμιζα μόνο το Α ΠΕΑ
JohnnySilverhand Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 2 γρηγορες ερωτησεις 1. Τα στοιχεια του συμβουλου εργου πρεπει να εισαχθουν οταν θα καταχωρησω την αιτηση; Η μπορω απλα στη σελιδα με τις παρεμβασεις να επιλεξω ναι εκει που λεει αν θα χρησιμοποιηθει συμβουλος εργου και τα στοιχεια του να τα βαλω αφου γινει δεκτη η αιτηση; για να κερδισω χρονο ρωταω 2. Το εντυπο παρεμβασεων σε τι μορφη αρχειου πρεπει να ειναι; το αρχειο στο παραρτημα ειναι doc αλλα στο εγχειριδιο διαδικασιας υποβολης αιτησεων φαινεται στα δικαιολογητικα ανεβασμενο αρχειο pdf. Υπαρχει λογος να προτιμηθει το ενα απο τα δυο;
AristidisZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, ikucic είπε α οκ νόμιζα μόνο το Α ΠΕΑ Nope 4 λεπτά πριν, JohnnySilverhand είπε 2 γρηγορες ερωτησεις 1. Τα στοιχεια του συμβουλου εργου πρεπει να εισαχθουν οταν θα καταχωρησω την αιτηση; Η μπορω απλα στη σελιδα με τις παρεμβασεις να επιλεξω ναι εκει που λεει αν θα χρησιμοποιηθει συμβουλος εργου και τα στοιχεια του να τα βαλω αφου γινει δεκτη η αιτηση; για να κερδισω χρονο ρωταω 2. Το εντυπο παρεμβασεων σε τι μορφη αρχειου πρεπει να ειναι; το αρχειο στο παραρτημα ειναι doc αλλα στο εγχειριδιο διαδικασιας υποβολης αιτησεων φαινεται στα δικαιολογητικα ανεβασμενο αρχειο pdf. Υπαρχει λογος να προτιμηθει το ενα απο τα δυο; 1. μπορείς και μετά 2. ούτως ή άλλως το έντυπο θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένο, άρα λογικά θα σκαναριστεί, άρα λογικά θα είναι pdf 1
oasisAthens Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Στις 31/12/2020 στις 1:43 ΠΜ, fredd0 είπε "αδεια" δεν υπαρχει σε τακτοποιηση. Τον φακελο υπαγωγης μπορεις να κατεβασεις απο το πορταλ του τεε https://portal.tee.gr/ypeka/auth/pages/public/DilosiBeb.jspx Παιδιά μια ερώτηση... Στην προαναφερθείσα διεύθυνση ζητάει Ηλεκτρονικός κωδικός δήλωσης ή Μοναδικός Αριθμός Ακινήτου αλλά στην Δήλωση ένταξης που έχω βλέπω μόνο ενάν αριθμό Α/Α Δήλωσης και δεν βρίσκει κάποιο φάκελο με αυτό τον αριθμό...Ξέρει κάποιος που βρίσκω τον αριθμό που ζητάει ;
fredd0 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 τον ηλεκτρονικο κωδικο τον γραφει η δηλωση, 3 σειρες κατω απο τον Α/Α δηλωσης, αν δε το βρησκεις παρε τον μηχανικο που σου εκανε την τακτοποιηση να στον δωσει
sphinxgr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, oasisAthens είπε Παιδιά μια ερώτηση... Στην προαναφερθείσα διεύθυνση ζητάει Ηλεκτρονικός κωδικός δήλωσης ή Μοναδικός Αριθμός Ακινήτου αλλά στην Δήλωση ένταξης που έχω βλέπω μόνο ενάν αριθμό Α/Α Δήλωσης και δεν βρίσκει κάποιο φάκελο με αυτό τον αριθμό...Ξέρει κάποιος που βρίσκω τον αριθμό που ζητάει ; 52 λεπτά πριν, fredd0 είπε τον ηλεκτρονικο κωδικο τον γραφει η δηλωση, 3 σειρες κατω απο τον Α/Α δηλωσης, αν δε το βρησκεις παρε τον μηχανικο που σου εκανε την τακτοποιηση να στον δωσει Να υποθέσω, δεν είναι ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ του Ε9?
oasisAthens Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 56 λεπτά πριν, fredd0 είπε τον ηλεκτρονικο κωδικο τον γραφει η δηλωση, 3 σειρες κατω απο τον Α/Α δηλωσης, αν δε το βρησκεις παρε τον μηχανικο που σου εκανε την τακτοποιηση να στον δωσει Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν τον αναγράφει ίσως είναι του 2014 που το γράφει. Εμένα είναι του 2011 και μεταφορά λέει στο 2013 ... Μάλλον πρέπει να πάρω τηλ στον μηχανικό
fredd0 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, oasisAthens είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν τον αναγράφει ίσως είναι του 2014 που το γράφει. Εμένα είναι του 2011 και μεταφορά λέει στο 2013 ... Μάλλον πρέπει να πάρω τηλ στον μηχανικό δες κατω κατω τοτε, πρεπει να χει το barcode και τον μοναδικο αριθμο ακινητου πχ http://www.tzimogiannis.gr/pdf/certificate.pdf (ως δειγμα στο βαζω) 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Να υποθέσω, δεν είναι ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ του Ε9? οχι καμια σχεση ... του ΤΕΕ ειναι ... ναι καθε ακινητο εχει καμια 10ρια "μοναδικους" αριθμους
Strumphie Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Εχετε καμια ιδεα εαν μπορω να μπω στο εξοικονομω ενω εχω παραθυρα αλουμινιου (οχι πορτα) και μονωση σε μονοκατοικια του '70? Δεν εχω προχωρήσει ακομα σε ΠΕΑ
sphinxgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Strumphie είπε Εχετε καμια ιδεα εαν μπορω να μπω στο εξοικονομω ενω εχω παραθυρα αλουμινιου (οχι πορτα) και μονωση σε μονοκατοικια του '70? Δεν εχω προχωρήσει ακομα σε ΠΕΑ Δεν νομίζω να μπαίνεις εύκολα. Μπαίνεις σχετικά εύκολα, χωρίς ενεργειακά κουφώματα, ηλιακό και μονωση. Αν έχεις κάτι από αυτά, αρχίζει κ δυσκολεύει αρκετά
ikucic Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Strumphie είπε Εχετε καμια ιδεα εαν μπορω να μπω στο εξοικονομω ενω εχω παραθυρα αλουμινιου (οχι πορτα) και μονωση σε μονοκατοικια του '70? Δεν εχω προχωρήσει ακομα σε ΠΕΑ Λίγο πιο συγκεκριμένα για τη μόνωση... Που είναι στην στέγη, στο δώμα, στους κάθετους τοίχους. Τα αλουμίνιο επίσης είναι του 70? Εκτιμώ θα βγεις πολύ χαμηλά αν είναι παλιά όλα αυτά Επισης τι θέρμανση έχεις? Και το βασικό: Τι παρεμβασεις θέλεις να κάνεις?? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2021 από ikucic
DownUNDERground Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 "Άμεσα το δεύτερο εξοικονομώ κατ' οίκον τους επόμενους μήνες" λέει τώρα μόλις στις ειδήσεις στην τηλεόραση... Σχετικές ειδήσεις δε βρήκα ακόμα online. Ό,τι καταλάβατε, κατάλαβα. Για να δούμε... 1
ikucic Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε "Άμεσα το δεύτερο εξοικονομώ κατ' οίκον τους επόμενους μήνες" λέει τώρα μόλις στις ειδήσεις στην τηλεόραση... Σχετικές ειδήσεις δε βρήκα ακόμα online. Ό,τι καταλάβατε, κατάλαβα. Για να δούμε... Το είχε πει και μίστερ Χατζηδάκης πριν 10 μέρες σε συνέντευξή τύπου. Εκτιμώ ότι θα γίνει με το ίδιο σύστημα διότι εντός 5μηνου να φτιάξουν νεο σύστημα χλωμό. Προσωπικη εκτίμηση (συνήθως πέφτω μέσα) 1
DownUNDERground Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξου ξου (για την πρόβλεψη). Η λογική αυτό λέει πάντως. Είχε πει και ότι θα είναι από ιδίους πόρους αυτό; Νομίζω κάτι τέτοιο άκουσα στο ρεπορτάζ, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2021 από DownUNDERground 1
ikucic Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Ξου ξου (για την πρόβλεψη). Η λογική αυτό λέει πάντως. Είχε πει και ότι θα είναι από ιδίους πόρους αυτό; Νομίζω κάτι τέτοιο άκουσα στο ρεπορτάζ, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν δυστυχώς πάει έτσι τότε... Υπάρχουν χιλιάδες που έχουν ΠΕΑ από την προηγούμενη αποτυχημένη προσπάθεια. Πολλοί μηχανικοί εδώ στην περιοχή μου είπαν ήδη ότι θα επιχειρήσουν να περάσουν αυστηρά ως μια ή δύο αιτήσεις (οι υπόλοιποι μόνοι σας). Πολλοί είμαστε ήδη προπονημενοι στην πλατφόρμα. Οπότε προβλέπω αναβίωση της σφαγής του Δράμαλη... Αν δεν διπλασιάσουν έστω οι πόροι θα γίνουν νέα περιφερειακά ρεκόρ κλεισίματος της πλατφόρμας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα