Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε

ναι καπως ετσι.. κανονικα αμα βρεις προμηθευτες με κεφαλαιο δεν δινεις καθολου προκαταβολη και παιρνουν ολο το ποσο στο τελος .. το να αιτηθεις προκαταβολη ειναι εξτρα διαδικασια που σου βαζει εξτρα τοκους περα του δανειου ΑΛΛΑ εαν κλεισει το προγραμμα χωρις ευτραπελα χωρις καθυστερησεις και οι πληρωμες ολες γινουν στην ωρα τους αυτοι οι τοκοι μηδενιζονται και ετσι το δανειο ειναι ατοκο περα απο μια πολυ μικρη εισφορα 

Υπάρχουν προμηθευτες που δεν θέλουν προκαταβολή !!!!!

• Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε

τελικα δεν ειναι θεμα της πειραιως αλλα της αναπτυξιακης..

Screenshot_20210615-130218_Gmail.jpg

Ναι και εμένα από Εθνική μου είχανε πει το ίδιο

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, seath36 είπε

Ναι και εμένα από Εθνική μου είχανε πει το ίδιο

Ελπιζω να ειναι διαδικαστικο και να μη περιμενουμε παλι μηνες😅

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε

Ελπιζω να ειναι διαδικαστικο και να μη περιμενουμε παλι μηνες😅

Μα μου είπαν. Μην αγχώνεστε. Έχετε μέχρι 08/5 (του 22) να κάνετε σύμβαση 😂

• Sad 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει σάλιο παιδιά, για αυτό και οι καθυστερήσεις

Δυστυχώς, τα λεφτά που θα έπρεπε να βάλει το δημόσιο για το πρόγραμμα έχουν γίνει επιδόματα covid

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, george_008 είπε

Αν ήταν έτσι δεν θα γινόταν τώρα η υπαγωγή 13000 αιτήσεων, θα μέναν πίσω κι αυτές 

Καλά, κάτσε να τελειώσει κάποιος παρεμβάσεις και να ζητήσει λεφτά, να μας πει εντυπώσεις :)

Δημοσ.

Ερώτηση:

Ο άνθρωπος που έκανε την αίτηση μου κατά λάθος την αντλία θερμότητας την πέρασε σε κωδικό κλιματιστικου και το κλιματιστικό το πέρασε σε κωδικό αντλίας θερμότητας. Ως αποτέλεσμα το σύστημα έχει εγκρίνει για Α/Θ μόνο 1500 ευρώ. 

Παράλληλα έχει περαστει και εγκριθεί εγκατάσταση Φ/Β 7000€ τα οποία τελικά δεν θα εγκαταστήσω. Μπορώ να πάρω κεφάλαιο από τα Φ/Β και να καλύψω τη διαφορά της αντλίας θερμότητας; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bpel86 είπε

Ερώτηση:

Ο άνθρωπος που έκανε την αίτηση μου κατά λάθος την αντλία θερμότητας την πέρασε σε κωδικό κλιματιστικου και το κλιματιστικό το πέρασε σε κωδικό αντλίας θερμότητας. Ως αποτέλεσμα το σύστημα έχει εγκρίνει για Α/Θ μόνο 1500 ευρώ. 

Παράλληλα έχει περαστει και εγκριθεί εγκατάσταση Φ/Β 7000€ τα οποία τελικά δεν θα εγκαταστήσω. Μπορώ να πάρω κεφάλαιο από τα Φ/Β και να καλύψω τη διαφορά της αντλίας θερμότητας; 

αυτο γινεται το αντιθετο οχι  ..γι αυτο λενε δεσμευσε κι ας μην το χρησημοποιησεις 

Δημοσ.

Από Εθνική με πήρανε τηλέφωνο ότι ενημερώθηκαν για τη δανειοδότηση για το εξοικονομώ. Θα πάρουν τηλέφωνο τις επόμενες ημέρες για υπογραφή. Δε γνωρίζω αν αυτό σημαίνει ότι έχουν ενημερωθεί από Επενδυτική.

Δημοσ.

Έκανα αίτηση για δάνειο, παρότι είχα την συμμετοχή μου (30%) και τώρα βλέπω ότι γυρνάει μπούμερανγκ.

Με ποια έννοια: θα μου εκταμίευση η τράπεζα το 70% (δηλαδή, το 21% της συμμετοχής) και ΑΥΤΟ πρέπει να δώσω προκαταβολή στα συνεργεία ! Δίνοντας όμως το 21% και όχι το 30%, ο άλλος αποθαρρύνεται.

ΙΣΧΥΕΙ το σκεπτικό μου η κάπου σφάλλω ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Έκανα αίτηση για δάνειο, παρότι είχα την συμμετοχή μου (30%) και τώρα βλέπω ότι γυρνάει μπούμερανγκ.

Με ποια έννοια: θα μου εκταμίευση η τράπεζα το 70% (δηλαδή, το 21% της συμμετοχής) και ΑΥΤΟ πρέπει να δώσω προκαταβολή στα συνεργεία ! Δίνοντας όμως το 21% και όχι το 30%, ο άλλος αποθαρρύνεται.

ΙΣΧΥΕΙ το σκεπτικό μου η κάπου σφάλλω ?

Ήταν που είχες διαβάσει αναλυτικά τον οδηγό...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Ήταν που είχες διαβάσει αναλυτικά τον οδηγό...

Το έχω δώσει σε γραφείο (υποτίθεται έμπειρο) και ενώ του ανέφερα ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, μου είπε: πάρε δάνειο !!!!

ΜΠΟΡΕΙ όμως να το σώσω. ?

Δηλαδή, αν εγκριθω, είμαι ΑΝΑΓΚΑΣΜΈΝΟΣ να το πάρω ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...