lactate Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εχω κουραστει στον τελευταιο καιρο να βλεπω αγγελιες που ζητανε γυναικες και μαλιστα εμφανισιμες. Επειδη ειμαι στον ιατρικο χωρο, η εμπειρια που εχω ειναι για αυτα κυριως τα επαγγελματα. Προσφατα εχω δει αγγελιες οι οποιες ειχαν το εξης περιεχομενο"Ζητείται εμφανισιμη κοπελα μεχρι 30 χρονών για βοηθός οδοντιάτρου""Ζητείται γυναίκα αιμολήπτρια για να δουλεψει σε μικροβιολογικο εργαστηριο"Το θεμα δεν ειναι οτι μονο απο πλευρας εργοδοτη οτι μπορει να ειναι ο ιδιος σεξιστης, αλλα μηπως και οι πελατες/ασθενεις ειναι και οι ιδιοι; Οταν ζητανε γυναικα οδοντιατρο γιατι και καλα ειναι ελαφροχερα, οταν για τον ιδιο λογο θελουν γυναικα αιμοληπτρια, κοπελες στην υποδοχη, κοπελες εδω κοπελες εκει.. και ολες τους εμανισιμες. Με αυτο το θεμα θελω να θιξω αφενος την αδικια σε βαρος των αντρων και ειδικα των νεων οπου χανουν ενα σωρο δουλειες λογω του φανταρικου ενω πολλες κοπελες μετα την πρακτικη τις κρατανε. Αφετερου, μια κοπελα που δεν ειναι χαζη ξανθια γκομενα, που ειναι πανω απο 30 δεν εχει προοπτικη για εργασια;
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ναι, είσαι μισογυνης Για όσους δεν ξέρουν https://www.facebook.com/yesyoureamisogynist/
Vapir Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Αφετερου, μια κοπελα που δεν ειναι χαζη ξανθια γκομενα, που ειναι πανω απο 30 δεν εχει προοπτικη για εργασια; ο λόγος που ζητάνε γυναίκες ειναι επειδή φαίνονται ποιο φιλικές στους πελάτες , υποτίθεται και πως έχουν μεγαλύτερη υπομονή κλπ, στα συγκεκριμένα επαγγέλματα που αναφέρεις σίγουρα θα βρεθούν δύσκολοι πελάτες , ο ένας θα πονάει ο άλλος θα φοβάται να του πάρουν αίμα . το οτι ζητάνε εμφανίσιμη έχει να κάνει με το οτι μπορούν να ζητάνε ότι τους καπνίσει πλέον αφού υπάρχει τέτοια πληθώρα ανέργων για να επιλέξουν οπότε θα ψάξουν να βρουν το άτομο που συνδυάζει και τα εργασιακά προσόντα και την εμφάνιση Καλός η κακός η εμφάνιση παίζει τεράστιο ρόλο όταν έχεις να κάνεις με κόσμο γιατι ειναι και η πρώτη εντύπωση , δεν έχει σημασία αν η ξανθιά ειναι χαζή κ η χοντρή-άσχημη-whatever έχει humor , δεν θα τις γνωρίσει ποτέ ο πελάτης για να έχει σημασία, το μόνο π έχει σημασία ειναι να έχουν τα προσόντα για την δουλειά και να δίνουν θετική εντύπωση , το όμορφο δίνει θετική εντύπωση απο μόνο του. 3
SakislolGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 κρατήστε αυτό που θα σας πω μια μέρα θα γεμίσει ο τόπος από ξέκωα όπου θα φοράνε πολύ προκλητικά ρούχα. αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ένα τίποτα σε αυτό που έρχεται. 2
Ihavetheanswers Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 κρατήστε αυτό που θα σας πω μια μέρα θα γεμίσει ο τόπος από ξέκωα όπου θα φοράνε πολύ προκλητικά ρούχα. αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ένα τίποτα σε αυτό που έρχεται. Ωραία. 6
green gordon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 κρατήστε αυτό που θα σας πω μια μέρα θα γεμίσει ο τόπος από ξέκωα όπου θα φοράνε πολύ προκλητικά ρούχα. αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ένα τίποτα σε αυτό που έρχεται. Φοβαμαι...τι χειροτερο απο αυτο? 1
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Οι θέσεις που ζητάνε κοπέλες και εμφανίσημες δικαιολογούνται ρε φίλε. Και εγώ δεν γουστάρω ο βοηθός του οδοντίατρου να είναι κανένας μαντράχαλος και το ίδιο ισχύει με αυτόν που μου παίρνει το αίμα. Όπως και δεν γουστάρω να πηγαίνω σε γραφείο και να είναι κανένας μαντράχαλος στην υποδοχή και το πράγμα πάει λέγοντας.
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Οι θέσεις που ζητάνε κοπέλες και εμφανίσημες δικαιολογούνται ρε φίλε. Και εγώ δεν γουστάρω ο βοηθός του οδοντίατρου να είναι κανένας μαντράχαλος και το ίδιο ισχύει με αυτόν που μου παίρνει το αίμα. Όπως και δεν γουστάρω να πηγαίνω σε γραφείο και να είναι κανένας μαντράχαλος στην υποδοχή και το πράγμα πάει λέγοντας. Σε ποια δουλειά δεν γουστάρεις να βλέπεις γυναίκα; για την συζήτηση ας θεωρήσουμε ότι οι γνώσεις της και οι ικανότητες της είναι ολοιδιες! Του άντρα ανεξαρτήτως δουλειάς 1
lactate Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Σε ποια δουλειά δεν γουστάρεις να βλέπεις γυναίκα; για την συζήτηση ας θεωρήσουμε ότι οι γνώσεις της και οι ικανότητες της είναι ολοιδιες! Του άντρα ανεξαρτήτως δουλειάς Αρα οι αντρες να μεινουν σπιτι τους και να δουλευουν οι γυναικες. Γιατι πρεπει να χει σημασια τι σαρεσει να βλεπεις οταν ειναι επαγγελματικο το θεμα; Και σε πολλους μπορει να αρεσε να τους παιρνει αιμα γυμνη η νοσηλευτρια. Πρεπει να διεσιδυουν τετοιες αντιληψεις ομως; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Οι θέσεις που ζητάνε κοπέλες και εμφανίσημες δικαιολογούνται ρε φίλε. Και εγώ δεν γουστάρω ο βοηθός του οδοντίατρου να είναι κανένας μαντράχαλος και το ίδιο ισχύει με αυτόν που μου παίρνει το αίμα. Όπως και δεν γουστάρω να πηγαίνω σε γραφείο και να είναι κανένας μαντράχαλος στην υποδοχή και το πράγμα πάει λέγοντας. Όχι δεν δικαιολογούνται. Δικαιολογούνται μόνο στο μυαλό ενός άνδρα --> σεξισμός (εκούσιος ή ακούσιος). Ούτε που μας ενδιαφέρει εμάς τις γυναίκες αν είναι ο/η νοσοκόμος/α ή ο/η βοηθός οδοντιάτρου κοκ. Οι ίδιοι αποκλείεται άτομα του φύλου σας από δουλειές που άνετα κάνουν και άνδρες.
Toxo <3 lover Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εγώ θα γούσταρα πολύ να έρθει ο μαντράχαλος να μου πάρει αίμα πάντως. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εγώ θα γούσταρα πολύ να έρθει ο μαντράχαλος να μου πάρει αίμα πάντως. Ξέρω νοσοκομείο με πολλούς
Toxo <3 lover Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ξέρω νοσοκομείο με πολλούς Θυμάμαι οταν με ξύπνησαν από νάρκωση να με μεταφέρουν στο κρεβάτι μου και για μερικά δευτερόλεπτα είδα έναν ψηλό νεαρό άνδρα πάνω από το κεφάλι μου με όμορφα χαρακτηριστικά. Μετά ξανακοιμήθηκα. Μου έχει μείνει αυτή η ανάμνηση όμως. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις