Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κάνα 2μηνο είχε φτάσει στο 0,95 (απίστευτο) και τώρα έχει πέσει πολύ στο 0,88 η ισοτιμία.

έχω ένα μικρό ποσό σε $ στο Paypal και δεν βιάζομαι να το πάρω. Λέτε να ανέβει το δολάριο?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

btw, που πουλάνε τέτοια ρε συ γιατί θέλω ένα. Βοηθάνε στην καταπολέμηση του άγχους

Και σου ήρθε τώρα που έγιναν της μόδας να το καταπολεμήσεις με κάτι χειροπιαστό;

Υπήρχαν ανέκαθεν τα stressballs για αυτόν το σκοπό...

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις ενα μικρο ποσο στο παυπαλ και περιμένεις να ανέβει το δολάριο για να το πάρεις, μεγαλοεπενδυτής δηλαδή

Καλά κέρδη

• Like 5
Δημοσ.

btw, που πουλάνε τέτοια ρε συ γιατί θέλω ένα. Βοηθάνε στην καταπολέμηση του άγχους

Δεν μπορείς να βρεις; μένω σε χωριό (που γενικά δύσκολα βρίσκεις πράγματα) και έχουν φέρει όλα τα μίνι μάρκετ και τα ψιλικατζίδικα. Όπου και να πάω βλέπω να τα πουλάνε.

Σχετικά με το θέμα, εκτός και αν υπάρχει σοβαρός λόγος να τα κάνεις σε ευρώ, γιατί δεν τα κρατάς μόνιμα σε δολάρια; όλο και κάπου θα χρειαστούν.

Δημοσ.

@torq 250$

Έχεις ενα μικρο ποσο στο παυπαλ και περιμένεις να ανέβει το δολάριο για να το πάρεις, μεγαλοεπενδυτής δηλαδή

Καλά κέρδη

το δολάριο έχει πέσει. 

δλδ εσένα θα σε χάλαγε αντί για 220ευρώ (250$) που είναι τώρα να περιμένεις λίγο να πάει το δολάριο 0,94πχ και να πάρεις 235-240ευρώ. :D

Δημοσ.

εννοείται!

απλά η ισοτιμία επηρεάζεται από τις εξελίξεις. Και επειδή δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις μήπως γνωρίζετε εσείς.

Πχ, όταν η Ελλάδα πήγε σε δημοψήφισμα το δολάριο ανέβηκε πολύ. Γενικά ότι καλό συμβαίνει για την Αμερική (άρα κακό για την Ευρώπη) έχει συνέπειες στο νόμισμα.

Δημοσ.

@torq 250$

το δολάριο έχει πέσει. 

δλδ εσένα θα σε χάλαγε αντί για 220ευρώ (250$) που είναι τώρα να περιμένεις λίγο να πάει το δολάριο 0,94πχ και να πάρεις 235-240ευρώ. :D

giphy.gif

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...