insomnia888 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μα κυριολεκτικά what if είναι όταν μου λες να υποθέσω ότι κάποιος κάθεται δίπλα μου, και έχει το Χ ή το Ψ. Η ζάχαρη ποιο όφελος προκαλει α) με δεδομένο οτι το παθητικό κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία και δεν την ωφελεί στο παραμικρό δεν μπορείς να ξέρεις αν ο παππούς ή η γιαγιά ή οποιοσδήποτε συνοδεύει τα παιδιά στην παιδική χαρά έχει ιστορικό καρκίνου, καρδιάς, αναπνευστικά προβλήματα και σε καμιά περίπτωση δεν έχουν καμία υποχρέωση να σου δώσουν αναφορά. Το να καπνίζεις μπροστά τους δείχνει αναισθησία, εγωισμό και απαίσιο χαρακτήρα. β) όσο για τη ζάχαρη, H ζάχαρη περιέχει απλά σάκχαρα, που είναι απαραίτητα στην καθημερινή μας διατροφή, ιδιαίτερα όταν χρειαζόμαστε άμεση τόνωση και ενέργεια. Σύμφωνα με τους διαιτολόγους, σε μια ισορροπημένη διατροφή οι θερμίδες από τη ζάχαρη, το μέλι και τα φρούτα καλό είναι να καλύπτουν το 10% των συνολικών ημερήσιων θερμίδων Και συνοπτικά, τη ζάχαρη όποτε θέλεις την μειώνεις, την κόβεις, την αντικαθιστάς με λεμόνι κλπ, το πολύ πολύ με λίγη μουρμούρα. Δεν προκαλεί εξάρτηση όπως το τσιγάρο λόγω της νικοτίνης ή όπως η ηρωίνη, γεγονός που κάνει την διακοπή του καπνίσματος σχεδόν αδύνατη. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 1) Άμα αρχίσουμε τα what ifs πάμε πολύ μακριά. Άμα κάποιον τον πείραζε δε θα τον επιβάρυνα. Btw έχω και εγώ ο ίδιος άσθμα. 2) Ναι σύμφωνοι. Αλλά πες μου σε παρακαλώ πως ξέρεις και συμφωνείς επίσης με το ότι η ζάχαρη χαλάει τα δόντια, προκαλεί παχυσαρκία, φράζει τις αρτηρίες, προκαλεί ανωμαλία στα επίπεδα ινσουλίνης του αίματος κτλπ, και πως επίσης τα τηγανιτά προκαλούν καρκίνο λόγο της καύσης των ελαίων, και φυσικά επίσης φραγή αρτηριών, τριγλυκερίδια κτλπ. Και ας μη μιλήσω για το αλκοόλ και το καφέ.. Υπάρχουν πολλά βλαβερά εκεί έξω. Και έχω την εντύπωση ότι πολύς κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται... Υ.Γ. Οι περισσότεροι θάνατοι στην Ελλάδα που δεν οφείλονται σε φυσικά αίτια, οφείλονται σε τροχαία. Οι πιθανότητες να σε λιώσει ένας από τους πολλούς 'μάγκες' οδηγούς ή απ' αυτές που μακιγιάρονται ή μιλάν στο κινητό ενώ οδηγάν είναι κατά πολύ πολλαπλάσιες από το να πάθεις κάτι λόγο παθητικού καπνίσματος, καθώς η χώρα μας κατέχει πανευρωπαϊκό ρεκόρ των πιο επικίνδυνων οδηγών.. Κλασσικές καραμέλες καπνιστών για να δικαιολογήσουν τον καπνό που μοιράζουν στην κοινωνία. Την πατάτα την ζάχαρη και τον καφέ δεν τους διαχέω στην ατμόσφαιρα για να εισέλθουν μέσα στον οργανισμό του διπλανού, τον καπνό τον διαχέω και έτσι επηρεάζω και τους άλλους. 3
Alithinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ας μπούμε στο τριπάκι της (μη) λογικής σου Αρχίζεις το μήνυμα με προσωπική επίθεση (ad hominem), αυτό δεν είναι καλό. όπου θες να εξωραϊσεις κάτι προβάλοντας κάτι αρνητικό από κάτι τρίτο άσχετο. Να εξωραϊσω κάτι ? Εξωραϊσμένος είναι αυτός που έχει φύγει από τον τόπο του. Ένας εξωραϊστικός σύλλογος για παράδειγμα είναι ένας σύλλογος κάποιων ανθρώπων από ένα συγκεκριμένο μέρος Α, που βρίσκεται σε ένα μέρος Β. Εγώ δε προσπαθώ να διώξω οτιδήποτε από οποιονδήποτε τόπο. Θα μπορούσαμε ίσως να πιαστούμε και να μιλήσουμε πάνω σε αυτή τη βάση αν τουλάχιστον υπήρχε ένας σωστός παραλληλισμός. Αν δηλαδή όταν πήγαιναν τα παιδιά σε μια παιδική χαρά όλοι οι γονείς που αγαπούν τα γλυκά ή βλέπουν τα γλυκά ως επιβράβευση μοίραζαν γλυκά αβέρτα σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά, δικά τους ή όχι. Ούτε καν αυτό δεν υπάρχει. Δηλαδή δε διακρίνεις το ότι το point μου είναι πως υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία είναι βλαβερά και κάποιοι επιλεκτικά επικεντρώνονται στο να σχολιάζουν μόνο αυτό που δε χρησιμοποιούν ? Τουλάχιστον για τα τσιγάρα υπάρχει προειδοποίηση από το υπουργείο παιδείας, και νόμοι που απαγορεύουν τη κατανάλωση τους από ανήλικους. Για άλλες βλαβερές ουσίες όμως όχι... Δε σε προβληματίζει αυτό ? Κλασσικές καραμέλες καπνιστών για να δικαιολογήσουν τον καπνό που μοιράζουν στην κοινωνία. Την πατάτα την ζάχαρη και τον καφέ δεν τους διαχέω στην ατμόσφαιρα για να εισέλθουν μέσα στον οργανισμό του διπλανού, τον καπνό τον διαχέω και έτσι επηρεάζω και τους άλλους. Μπράβο. Είσαι πολύ καλός άνθρωπος.
Speculoos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Να εξωραϊσω κάτι ? Εξωραϊσμένος είναι αυτός που έχει φύγει από τον τόπο του. Ένας εξωραϊστικός σύλλογος για παράδειγμα είναι ένας σύλλογος κάποιων ανθρώπων από ένα συγκεκριμένο μέρος Α, που βρίσκεται σε ένα μέρος Β. Εγώ δε προσπαθώ να διώξω οτιδήποτε από οποιονδήποτε τόπο. Δηλαδή δε διακρίνεις το ότι το point μου είναι πως υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία είναι βλαβερά και κάποιοι επιλεκτικά επικεντρώνονται στο να σχολιάζουν μόνο αυτό που δε χρησιμοποιούν ? Τουλάχιστον για τα τσιγάρα υπάρχει προειδοποίηση από το υπουργείο παιδείας, και νόμοι που απαγορεύουν τη κατανάλωση τους από ανήλικους. Για άλλες βλαβερές ουσίες όμως όχι... Δε σε προβληματίζει αυτό ? 1) Μάλλον έχεις μπερδέψει λίγο κάποιες λέξεις, εξωραϊσμός, εξορία, απόδημος ίσως. 2) Το θέμα που έθεσε ο TS δεν είναι γενικό πέρι χρήσης και νομοθεσίας γύρω από το τσιγάρο αλλά πολύ ειδικό, σε μία και μόνο περίπτωση αυτό του καπνίσματος σε παιδικές χαρές. 2
Alithinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 α) με δεδομένο οτι το παθητικό κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία και δεν την ωφελεί στο παραμικρό δεν μπορείς να ξέρεις αν ο παππούς ή η γιαγιά ή οποιοσδήποτε συνοδεύει τα παιδιά στην παιδική χαρά έχει ιστορικό καρκίνου, καρδιάς, αναπνευστικά προβλήματα και σε καμιά περίπτωση δεν έχουν καμία υποχρέωση να σου δώσουν αναφορά. Το να καπνίζεις μπροστά τους δείχνει αναισθησία, εγωισμό και απαίσιο χαρακτήρα. β) όσο για τη ζάχαρη, H ζάχαρη περιέχει απλά σάκχαρα, που είναι απαραίτητα στην καθημερινή μας διατροφή, ιδιαίτερα όταν χρειαζόμαστε άμεση τόνωση και ενέργεια. Σύμφωνα με τους διαιτολόγους, σε μια ισορροπημένη διατροφή οι θερμίδες από τη ζάχαρη, το μέλι και τα φρούτα καλό είναι να καλύπτουν το 10% των συνολικών ημερήσιων θερμίδων Και συνοπτικά, τη ζάχαρη όποτε θέλεις την μειώνεις, την κόβεις, την αντικαθιστάς με λεμόνι κλπ, το πολύ πολύ με λίγη μουρμούρα. Δεν προκαλεί εξάρτηση όπως το τσιγάρο λόγω της νικοτίνης ή όπως η ηρωίνη, γεγονός που κάνει την διακοπή του καπνίσματος σχεδόν αδύνατη. α. Δε ξέρω αν πρόσεξες κάτι ή το έχεις ξεχάσει. Μου απεύθηνες προσωπική ερώτηση. Με ρώτησες τι θα έκανα εγώ προσωπικά. Και σου είπα να αφήσεις τα what ifs στην άκρη, γιατί η ερώτηση προϋποθέτει πως πάω και κάθομαι σε παιδικές χαρές, και δεν πάω να κάτσω σε παιδικές χαρές. Επίσης γενικότερα αποφεύγω να κάθομαι στο ίδιο παγκάκι που κάθονται και άλλοι άνθρωποι, μικροί, μεγάλοι, οτιδήποτε. Τώρα από κει και πέρα αν πρέπει σώνει και καλά να κάτσω με κάποιον άλλο δίπλα μου, τότε εξαρτάται από το ποιος έκατσε στο παγκάκι πρώτος. Αν έκατσα εγώ, πιθανότατα θα άρχισα και να καπνίζω και πριν να έρθει να κάτσει άλλος δίπλα μου, και για να έρθει να κάτσει σημαίνει πως δεν τον νοιάζει. β. Παρομοίως το τσιγάρο μειώνει την υπερκινητικότητα, το άγχος, μειώνει τη λιγούρα, και για όσους ο νους τρέχει πολύ γρήγορα και πηδά από τη μια σκέψη στην άλλη, βοηθά στη συγκέντρωση επειδή ρέει στο αίμα μικρότερο ποσοστό οξυγόνου. Τώρα ναι, το να το κόψεις το τσιγάρο είναι πράγματι δύσκολο πολύ. Ειδικά άμα είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που όπως είπα έχουν απ' τη φύση τους πολύ ενέργεια και το μυαλό τους τρέχει γρήγορα. Άμα πας να το κόψεις νιώθεις τις αισθήσεις σου πιο έντονα, έχεις τόση ενέργεια που δεν έχεις που να τη ξοδέψεις, και όλες αυτές οι σκέψεις στο μυαλό σου είναι.. overwhelming. ... Για κάτσε, μου φαίνεται ξέφυγε η συζήτηση. Για τι συζητάγαμε ? Για τους γονείς που καπνίζουν πάνω και ανάμεσα στα παιδιά στις κούνιες... Δεν είμαι γονιός και γενικά δε πάω στις κούνιες. Και γενικά δε πάω να καπνίζω πάνω από παιδιά, εκτός και αν τα παιδιά έρχονται σε εμένα και τα αφήνουν οι γονείς τους. Τέλος πάντων απάντηση στο thread έδωσα, απάντηση σε εσένα έδωσα, η συζήτηση έληξε. 1
THD Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Να εξωραϊσω κάτι ? Εξωραϊσμένος είναι αυτός που έχει φύγει από τον τόπο του. Ένας εξωραϊστικός σύλλογος για παράδειγμα είναι ένας σύλλογος κάποιων ανθρώπων από ένα συγκεκριμένο μέρος Α, που βρίσκεται σε ένα μέρος Β. Εγώ δε προσπαθώ να διώξω οτιδήποτε από οποιονδήποτε τόπο. Εξωραΐζω = προβαλω κάτι πιο καλό από ότι είναι, στην προκειμένη περίπτωση κάτι λιγότερο κακο από ότι είναι. Ένα συνώνυμο είναι το ρήμα ωραιοποιώ Και δεν μπορείς να συγκρίνεις το τσιγάρο και τις βλαβερές επιπτώσεις του στην υγεία, με την ζάχαρη, η οποία σε ένα ισορροπημένο διαιτολογιο προσφέρει ενέργεια, και δεν προκαλεί ζημιά στον οργανισμό. Δεν θα μπορουσα να πω το ίδιο και για το τσιγάρο, και για τον καπνό του, ο οποίος αποδεδειγμενα έχει επιβλαβεις επιπτώσεις στην υγεία 1
Alithinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 2) Το θέμα που έθεσε ο TS δεν είναι γενικό πέρι χρήσης και νομοθεσίας γύρω από το τσιγάρο αλλά πολύ ειδικό, σε μία και μόνο περίπτωση αυτό του καπνίσματος σε παιδικές χαρές. Ναι σωστά. Λες να γίνεται λόγο έλλειψης γνώσης, έγνοιας, ή για κάποιο άλλο λόγο ?
overpower Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τυπικά δεν νομίζω να απαγορεύεται λόγω ανοιχτού χώρου αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο ..Και εγώ όταν πάω την κόρη μου και θέλω να καπνίσω απομακρύνομαι λίγο και καπνίζω και για να το σβήσω πάω έξω στο δρόμο μην τυχόν και το πιάσει κάνα διαολακι από κάτω... Πάντως όταν το κάνω η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι λίγο άσχημα και το τελειώνω μπαμ μπαμ. Το οτι το πετας κατω ειναι χειροτερο 1
Alithinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εξωραΐζω = προβαλω κάτι πιο καλό από ότι είναι, στην προκειμένη περίπτωση κάτι λιγότερο κακο από ότι είναι. Ένα συνώνυμο είναι το ρήμα ωραιοποιώ Εμ να που είναι η παρεξήγηση. Δε προσπαθώ να κάνω το κάπνισμα πιο ωραίο, ούτε λιγότερο βλαβερό. Ανέφερα κάποιους άλλους παράγωντες επίσης βλαβερούς για ευαισθητοποίηση. Η ζάχαρη ίσως να προσφέρει ενέργεια, αλλά αποτελείται από σάκχαρα ταχείας καύσης, σε αντίθεση πχ από την ενέργεια που προσφέρουν τα δημητριακά. Τα σάκχαρα ταχείας καύσης προκαλούν ανισορροπία στη ποσότητα ινσουλίνης στο αίμα, και άμα δεν τη χρησιμοποιήσεις σε πολύ μικρό διάστημα από τη κατανάλωση αυτή την ενέργεια χάνεται η δυνατότητα να τη χειριστείς ως ενέργεια. Σύμφωνα με την ισορροπημένη διατροφή, γλυκά πρέπει να τρως σπάνια, και αν. Τέλος πάντων ξεφεύγουμε από το θέμα. Το οτι το πετας κατω ειναι χειροτερο Ειδικά στη παραλία... Να πηγαίνεις να πατήσεις στην άμμο και να πατάς αποτσίγαρα...
Norone92 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μου θυμίζετε ένα σκηνικό όταν ήμουν στη σχολή (Ελλάδα προφανώς) όπου "επιτρέπεται" να καπνίζουν παντού, που ΤΟΛΜΗΣΑ να κάνω παρατήρηση σε κάποιον που κάπνιζε μέσα στο αμφιθέατρο πριν το μάθημα χαλαρός σαν να μη συμβαίνει τίποτα και μου την είπε σε φάση "κοίτα τη δουλειά σου". Εννοείται το είχα δει πολλές φορές να γίνεται αλλά εκείνη τη μέρα είπα να το πω γιατί μ' ενοχλούσε αφάνταστα. Γενικά το ότι "επιτρέπεται" να καπνίζουμε παντού (ανοιχτούς και κλειστούς χώρους) και θεωρούμε δεδομένο ότι δεν είναι λάθος δείχνει πόσο αγενείς και παρτάκηδες είμαστε και πόση έλλειψη σεβασμού μας διακατέχει. Άσχετα με το αν επηρεάζει ή όχι τους γύρω μας σε θέματα υγείας. Btw καπνιστής είμαι. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 @alithinos 1 η ζάχαρη σε οποιαδήποτε μορφή μπορεί σίγουρα προκαλεί προβλήματα σε υπέρ κατανάλωση αλλά η σωστή κατανάλωση της δεν κρύβει κάνενα κίνδυνο και επίσης σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια σε διάφορες δραστηριότητες πχ κατα την διάρκεια τρεξίματος πίνεις τζελακια που ουσιαστικά είναι μόνο ζάχαρη για ενεργεια. 2 η κατανάλωση γλυκών τηγανιτων κλπ επηρεάζει την υγεία σου και μόνο και όχι των τριγύρω, κάτι που δε συμβαίνει με το τσιγάρο. Ο σωστός τρόπος για να θέσεις το παράδειγμα σου θα ήταν αν σου απαγόρευαν να καπνίζεις σπίτι σου κάτι το οποίο δεν γίνεται 3 ακόμη και όπως λες να ήταν γιατί να υπερισχύει η λογική που λέει το κάπνισμα κάνει κακό και απαγορεύεται και τα γλυκά κάνουν "κακό" άρα να γλιτώσουμε Απο το κάπνισμα δεν έχει λογική αφού θα πάθουμε κάτι Άπο τα γλυκά 4 ας αφήσομε το θέμα υγείας έξω Για λίγο, γιατί πλυντήριο και και να μην μπορώ να μιλήσω κάθε φορά μετά από μια έξοδο γιατί οι καπνιστές έτσι γουστάρουν και δεν σέβονται τίποτα; 3
m32s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τί μου θυμισατε από τα φοιτητικά χρόνια... Αυτές τις ατελείωτες συνελεύσεις για κατάληψη και την ομίχλη στο αμφιθέατρο από το ντουμάνι των τσιγάρων! Όπλο κανονικό, περίμεναν να περάσει η ώρα για να μαζευτεί μεγαλύτερο ντουμάνι. Κι όποιος άντεχε τον πολύ καπνό,μπορούσε και έμενε να ψηφίσει ως το τέλος... Αν δεν καταλάβουμε πόσο ντροπή είναι αυτή η αντικοινωνική συμπεριφορά δεν υπάρχει ελπίδα. Όπως ο άλλος αδιαφορεί αν οι γύρω του εισπνέουν τον καπνό του, έτσι και αυτός που παρκάρει και παρακωλύει τη συγκοινωνία επειδή αδιαφορεί. Δεν είναι θέμα καπνίσματος ή καπνιστών ή αντικαπνιστών, είναι θέμα συγκεκριμένης αντικοινωνικής συμπεριφοράς. Με τον ίδιο τρόπο που δεν είναι θέμα οδήγησης γενικά και αφορά αποκλειστικά αυτούς που παρκάρουν αντικανονικά. το τσιγάρο μειώνει την υπερκινητικότητα, το άγχος, μειώνει τη λιγούρα, και για όσους ο νους τρέχει πολύ γρήγορα και πηδά από τη μια σκέψη στην άλλη, βοηθά στη συγκέντρωση επειδή ρέει στο αίμα μικρότερο ποσοστό οξυγόνου. ? ΥΓ: Ο καπνός του τσιγάρου είναι ένα απόβλητο καύσης ενοχλητικό από τη φύση του και τοξικό. Δε θα έμενε κανείς απαθής, καπνιστής και μη, αν μια μέρα πέταγαν δίπλα στο σπίτι του τοξικά απόβλητα. Ας μην προσπαθεί κανείς να δικαιολογήσει το αδικαιολόγητο, είναι μάταιο και προκλητικό. Η αδιαφορία είναι ένδειξη αντικοινωνικής συμπεριφοράς, επιθετικότητας και οπωσδήποτε όχι πολιτισμού. 1
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Βεβαίως υπάρχουν και χώρες όπου υπάρχει σχετική νομοθεσία. Αντιγράφω την επιχειρηματολογία: Smoking in family-friendly areas sends children a message that tobacco is a common part of life rather than a deadly addictive drug. Alongside this, cigarette butts can take up to 12 years to biodegrade, posing a danger to animals and young children who may ingest them in the meantime. And that’s not even counting the boxes, cellophane, lighters, matches, matchboxes, paper or pouches that also blight our parks and playgrounds and cost money to clean up. We believe that children and young people have a right to play, meet their friends and take part in sports in a clean, smokefree environment. Αυτά δεν ισχύουν εδώ. Το κάπνισμα σε κάνει άντρα και γαμάτο και μάγκα. Διότι άντρας χωρίς μια τουλάχιστον εξάρτηση δυνατή και προβλήματα υγείας δε νοείται στην Ελλάδα. Χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι χώρες με τέτοια νομοθεσία γιατί μπορεί να ζήσουν τα παιδιά μας (λέω εγώ τώρα δεν έχω) σε μια ανθρώπινη και πολιτισμένη χώρα... Εγω με τον καπνο θεμα δεν εχω.Χρονια καπνιζει ο πατερας μου και το εχω συνηθησει.Οσο για το αν πρεπει να καπνιζουν στις παιδικες χαρες,καλο θα ηταν οχι κοντα στα παιδια.Λιγη υπομονη πρεπει να εχουν και να σεβονται τους αλλους.Στα μαγαζια αμα ειναι και θελουν να καπνισουν,καλο θα ηταν να βγαινουν εξω.Για τα σχολεια,που θεωρητικα απαγορευεται το καπνισμα στην αυλη παντα θα υπαρχουν ατομα που θα καπνιζουν.Οι καθηγητες βγαινουν εξω συνηθως.Και το θεμα ειναι οτι σε ορισμενα σχολεια κυνηγανε τα παιδια. Νομίζεις. Το ότι το έχεις συνηθίσει δε σημαίνει ότι είναι αβλαβές. 1
randomcat Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Αυτό το πάω λίγο παραπέρα και είμαι εντάξει δεν το καταλαβαίνω. Ο καπνός δεν μπορεί να ταξιδέψει 10 μέτρα - που είπε κάποιος - και να φτάσει στο ρουθούνι του παιδιού; Εγώ πάντως σε αρκετά μέτρα μπορώ να μυρίσω τσιγάρο. (για 10 σε ανοικτό χώρο δεν είμαι σίγουρος αυτήν τη στιγμή, αλλά για 7-8 άνετα)
insomnia888 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Άσε που η τσιγαριλα κολλάει πάνω σου, μένει η μποχα στο πρόσωπο, στα μαλλιά, στα ρούχα, να μην πω για την ανάσα. Δηλαδή βρωμας, είσαι μπιχλας και δεν σε απασχολεί που κυκλοφορείς έτσι μέσα στην παιδική χαρά. Btw θυμήθηκα πριν δύο χρόνια εδώ στο φόρουμ που είχα παρέμβει με σχόλιο σε ένα thread με τίτλο του τύπου "με ποιά μάρκα τσιγάρων να ξεκινήσω", στο οποίο συμμετείχαν και ανήλικοι,εν μέσω αντικαπνιστικου νόμου, όπου απλά έγραψα για τις ολέθριες συνέπειες του καπνού, και κάποιος mod -χασοδικης μάλλον- μου έστειλε pm " και σένα τί σε νοιάζει". Για να καταλάβετε κουλτούρα... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα