Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Το Νανά στο Παγκράτι νομίζω έκανε διάλειμμα έχω να πάω αρκετό καιρό βεβαία.
gamanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μήπως οι ταινίες είναι 3D; ή δεν κάνει διάλειμμα και στις κανονικές; Εγώ φυσικά πάω σε μικρό σινεμά της επαρχίας, αλλά ο υπάλληλος που χειρίζεται τους προβολείς μου έχει πει ότι τις 3D δεν μπορεί να τις σταματήσει στην μέση για τεχνικούς λόγους. Στις κανονικές ταινίες έχουν κανονικά διάλειμμα. Αυτό απλά δεν ισχύει . Δεν υπάρχει κανένας τεχνικος περιορισμός που να μην επιτρέπει διάλειμμα.
isay Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Αυτό απλά δεν ισχύει . Δεν υπάρχει κανένας τεχνικος περιορισμός που να μην επιτρέπει διάλειμμα. Συμφωνω γιατί σε επαρχιακούς κινηματογράφους που εχω δει 3d μια χαρά σταματάνε για διάλειμμα. Εκτός βεβαια αν ο εν λόγω κινηματογραφος εχει πολύ ειδικό μηχανημα και εχει προβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πηγαίνω για ταινίες στα Village από τότε που άνοιξαν τα πρώτα στο Μαρούσι, πριν το Mall. Από τότε απλά εθίστηκα στην έλειψη διαλείμματος και ταυτόχρονα έχω 100% "επιτυχία" στο να μην χρειάζομαι επειγόντως τουαλέτα κατά την διάρκεια της ταινίας. 2
Getta Robo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 -τα οποία να είναι εμβέλειας Village- Τι εννοεις με αυτο; Να εχουν πχ πολλες αιθουσες η κατι αλλο; Οι περισσοτεροι κινηματογραφοι πλεον εχουν διαλλειμα, κυριως για να υπαρχει καταναλωση απο το κυλικειο και στα μισα της ταινιας. Πηγαίνω για ταινίες στα Village από τότε που άνοιξαν τα πρώτα στο Μαρούσι, πριν το Mall. Από τότε απλά εθίστηκα στην έλειψη διαλείμματος και ταυτόχρονα έχω 100% "επιτυχία" στο να μην χρειάζομαι επειγόντως τουαλέτα κατά την διάρκεια της ταινίας. Anaconda, 1997. Κλιματισμος, καρεκλαρες, και παγωτο μεσα σε κλειστη αιθουσα. Επικες στιγμες, νομιζα πως τηλεμεταφερθηκα σε κινηματογραφο στη Νεα Υορκη. Κριμα που εκλεισε.
zoranb Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Να μην κάνουν ποτέ διάλειμμα. Όποιος θέλει ας κάτσει σπίτι του να πατήσει pause όσο θέλει, κινηματογράφος και διάλειμμα άκυρο για μένα, χάνεις απλά όοοολη την ροή της ταινίας. Μην είσαι απόλυτος και αφοριστικός, το διάλειμμα είναι για κάποιους η "σανίδα σωτηρίας" για να μπορέσουν να δουν ταινία. 4
Aias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 εγω πιανομαι και θελω να ξεπιαστω λιγο ιδιαιτερα στις 2 ωρες ταινιες..Δεν ειναι κακο ενα διαλλειμα στην μεση της ταινιας 2
sphinxgr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το θέμα είναι πως όσοι βλέπουν ταινίες δεν είναι όλοι 18 χρονών. Υπάρχουν πολλές ηλικίες και πολλοί έχουν διαφορετικά όρια στο κάθομαι ακίνητος. Δεν με απασχολεί αν έχει διάλειμμα, αλλά δεν θα με χάλαγε κ όλας. Τουαλέτα, να κόψεις κίνηση, να παίξεις / μιλήσεις με το κινητό σου αν έχεις υποχρεώσεις κλπ Για εμένα καταλυτικός παράγοντας ας πούμε είναι να έχει σήμα ο κινηματογράφος. Λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να είμαι για ωρα σε σημείο χωρίς σήμα. *Πιθανές Υποχρεώσεις: Να δουλεύεις stand by Να έχεις παιδί που το κρατάει κάποιος Να έχεις κάποιον της οικογένειας με θέματα υγείας κλπ Οι ανάγκες του καθενός είναι καθαρά υποκειμενικές. 4
FilipposMD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Εγώ θεωρούσα δεδομένο ότι οι πολυκινηματογράφοι δεν έχουν διάλειμμα για πρακτικούς λόγους. Με τόσες αίθουσες, αν έμπαιναν και έβγαιναν τόσοι άνθρωποι και για διάλειμμα, θα γινόταν χάος. Άσε που θα έπρεπε να ξαναελέγχουν εισιτήρια, κάποιοι θα τα είχαν χάσει κτλ κτλ. Κάνω λάθος;
Getta Robo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Εγώ θεωρούσα δεδομένο ότι οι πολυκινηματογράφοι δεν έχουν διάλειμμα για πρακτικούς λόγους. Με τόσες αίθουσες, αν έμπαιναν και έβγαιναν τόσοι άνθρωποι και για διάλειμμα, θα γινόταν χάος. Άσε που θα έπρεπε να ξαναελέγχουν εισιτήρια, κάποιοι θα τα είχαν χάσει κτλ κτλ. Κάνω λάθος; Η φιλοσοφια του να μην υπαρχει διαλειμμα ειναι κατι που προωθησαν πρωτα τα village, και ειχαν λογω του κοσμου που ηθελε να βλεπει την ταινια μονορουφι. Φυσικα, αυτο ηταν εφικτο απο την μερια τους, μιας και ειχαν νεωτερο εξοπλισμο απο τις κλασικες, και μικρες μπομπινες οπου χρησιμοποιουσαν οι υπολοιποι κινηματογραφοι, και μια ταινια χρειαζοταν τουλαχιστον δυο μπομπινες, αρα ενδιαμεσα με την αλλαγη γινοταν και το διαλειμμα. Πολυκινηματογραφοι υπαρχουν πανω απο 50 χρονια πλεον, και το φαινομενο που περιγραφεις δεν ειναι πρακτικο προβλημα στο να υπαρχει διαλειμμα. Απο εκει και περα, πλεον πολλοι κινηματογραφοι επαναυοθετησαν το διαλειμμα, για δυο λογους. Επειδη πολλοι ειναι αυτοι που θελανε 5-10 λεπτα να κανουν κατι αλλο, απο τουαλετα μεχρι να περπατησουν λιγο να ξεπιαστουν, και το δευτερο ειναι για να επισκεπτονται το κυλικείο. Η καταναλωση εντος του κινηματογραφου ειναι πολυ σημαντικα εσοδα, ειδικα τωρα εντος κρισης. 2
pontez2 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το ότι κάποιοι μπορούν να δουν 2,5, 3 ώρες ταινία χωρις να πάνε για κατούρημα και έχοντας πιει μια ποτηράρα κοκα κόλα, είναι άξιο επιστημονικής έρευνας. Προκαλεί πραγματικά εντύπωση το πόσος κοσμος γραφει ότι δεν έχει ανάγκη τη τουαλέτα, αλλά στο τέλος κάθε ταινίας, υπάρχουν ουρές στις τουαλέτες των σινεμά από άτομα που είναι έτοιμα να σκάσουν. Κάτι δε πάει καλά. Ένας χώρος θεάματος πρέπει να είναι ανθρωποκεντρικός. Και αυτό ξεκινάει απ΄την αρχιτεκτονική του κάθε κτιρίου που φιλοξενεί θέατρο ή κινηματογράφο. Οι τουαλέτες πρέπει να είναι κοντά και προσβάσιμες στο κοινό. Αν αυτό είναι αδύνατο για πρακτικούς λόγους, το διάλειμμα είναι αναγκαίο. Σε κάθε άλλη περίπτωση μιλάμε για αποκλεισμό ανθρώπων που έχουν το οποιοδήποτε πρόβλημα συχνοουρίας ή μεγαλύτερων σε ηλικία ανθρώπων, ή ακόμα και παιδιών. Συζήτηση για το πώς λειτουργεί το νεφρό του κάθε ένα θα κάνουμε? Τι πα να πει «να κάτσει σπιτι του». Ποιος είσαι εσυ που ορίζεις ποιος θα κάτσει σπιτι του και ποιος όχι. Να χαρω τον ανθρωποκεντρισμό σας. Να σας δω στα 60 σας τι θα λετε. Εκτος αν θεωρειτε ότι τοτε δε θα έχετε ανάγκη το σινεμά. Επί της ουσίας, ο λόγος που οι μεγάλοι κινηματογράφοι δε κάνουν διάλειμμα είναι για να μπορέσουν να χωρέσουν περισσότερες προβολές. Χρονικό και οικονομικό είναι το θέμα. Σου λέει αν δε μπορεις, σηκω και πηγαινε και ας χάσεις τη μισή ταινία που ακριβοπλήρωσες. Διοτι αν η τουαλέτα ήταν κοντά, θα το δεχόμουν. Συνήθως πρέπει να ανέβεις σε επάνω ορόφους και να κάνεις πάνω από ένα δεκάλεπτο για να κάνεις την ανάγκη σου. Προφανως και έχουν τσεκάρει οτι τους συμφέρει περισσότερο κάτι τέτοιο από το να περιμένουν πιθανες αγορές εντός του διαλείμματος Εμενα ας πούμε, πέρα από το θέμα τουαλέτας, μου κάνει αρνητική εντύπωση το πώς επιτρέπουν κινηματογράφους που δεν είναι προσβάσιμοι σε αναπηρικό καροτσάκι. update: Τα χω πάρει κράνα. Μηδέν ενσυναίσθηση. Παρτακισμός σε όλο του το μεγαλείο. Εγω μπορώ, έχω κάνει διδακτορικό στο "προβολη 'ανευ τουαλέτας", άρα οποιος δε μπορει ας κάτσει σπιτι του :P 5
margaritagr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ειμαι κατα του διαλειμματος, ειχα παει στο νανα περυσι κι ειχε διαλειμμα και ξενερωσα τη ζωη μου Τουαλετα παω ακριβως πριν μπω στην αιθουσα, δεν εχει τυχει ποτε να σηκωθω στη διαρκεια του εργου.
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πάρτα ό,τι και όπου θες. Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν, εκτός αν κάνει φασαρία, που εκεί τον θέλει τον Χανκ Μούντι του. Προσωπικά διευκρίνησα ότι δεν είμαι 100% κατά του διαλείμματος. Είμαι κατά του διαλείμματος σε μια κουλτουριάρικη/απαιτητική/σοβαρή ταινία. Στις σάπιες που και να χάσεις κανά τέταρτο επειδή βγήκες έξω να μιλήσεις/κατουρήσεις δε θα κάνει διαφορά, ας κάνει όσα θέλει, χρόνο και χρήμα να 'χω. Και τέλος πάντων, δε βλέπω πού είναι το κακό να κάτσει κάποιος σπίτι του να τη δει με την ησυχία του στην κρεβατάρα/καναπεδάρα του, αφού έχει συχνοουρία ή πιάνεται εύκολα.
chrisxkar Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 πω πω διαλλειμα στο σινεμα εχω να ζησω απο τον πρωτο αρχοντα των δαχτυλιδιων σε ενα σχετικα μικρο σινεμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις