liakinen Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 36 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Open world να μην είναι μόνο Semi-open σαν το Exodus παλεύεται. 1
phanispal Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Κι εγώ έως εκεί δεν έχω πρόβλημα, πιο πολύ με χάλασε το setting σε κάποια σημεία με την έρημο με ντάλα ήλιο και κάποιοι άκυροι εχθροί. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, liakinen είπε Semi-open σαν το Exodus παλεύεται. Ένας λόγος που το παράτησα ήταν αυτό. Δε του ταιριάζει και δε γίνεται όλα τα παιχνίδια να είναι έτσι. Όπως τα 2 πρώτα είναι μια χαρά
liakinen Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Ένας λόγος που το παράτησα ήταν αυτό. Δε του ταιριάζει και δε γίνεται όλα τα παιχνίδια να είναι έτσι. Όπως τα 2 πρώτα είναι μια χαρά Και εγώ σε FPS θέλω linear path αλλά όχι να παρατούσα το Exodus για ένα λίγο ανοιχτού τύπου χάρτη που μάλιστα ήταν τόσο μικρός που δεν σε "έβγαζε" από την ιστορία του παιχνιδιού. 3
7nisiotis Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 3 hours ago, xtrmsnpr said: Open world να μην είναι μόνο Είχε ξεκινήσει ως έτσι λέγεται η ανάπτυξη του. Έγινε εσωτερικά scrap & reboot το 2022.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα