Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί προτιμάτε? Αν και εγώ προτιμώ την μπύρα.. στα βαριά ποτά πάντα είχα μια προτίμηση στην βοτκα,το τελευταίο διάστημα όμως υπάρχει μια στροφή προς το ουίσκι και συγκεκριμένα προς το μπερμον.

Και μου γεννήθηκε η απορία ποιο από τα δύο αυτά ποτά προτιμά ο περισσότερος κόσμος, και αν η προτίμηση αυτή εχει αλλάξει κάποια στιγμή στο παρελθόν όπως στην δική μου περίπτωση.

Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που θα απολαμβάνουν εξίσου και τα δύο χωρίς κάποια προτίμηση σε κάποιο από τα δύο.

Δημοσ.

Το ένα είναι νερό με αλκοόλ ανεξάρτητα με την τιμή. Το άλλο είναι τέχνη.

Αλλά νταξ καθένας έχει δικαίωμα να διαλέξει τι του αρέσει.

Είναι όμως προσωπικό δίλημμα. Πραγματικό δίλημμα δεν υπάρχει σε αυτήν την ερώτηση.

• Like 4
Δημοσ.

Το ένα είναι νερό με αλκοόλ ανεξάρτητα με την τιμή.

Δεν μπορώ να καταλάβω για πoιο από τα δύο λες. :P

Και τα δύο οινόπνευμα με σχεδόν καθόλου γεύση είναι (πέρα από εκείνη του οινοπνεύματος).

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ όσες φορές επιχείρησα να πιω ουίσκι μου ήρθε να κάνω εμετό. Είναι σα να πίνω πετρέλαιο.

• Like 7
Δημοσ.

Εγώ όσες φορές επιχείρησα να πιω ουίσκι μου ήρθε να κάνω εμετό. Είναι σα να πίνω πετρέλαιο.

Μπορεί και να έπινες όντως πετρέλαιο. Όλα τα φτηνά έτσι είναι. Από την άλλη η βότκα όπως είπε και ο φίλος νερό με αλκοόλ. Ούτε αρώματα ούτε γεύση

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω για πoιο από τα δύο λες. :P

Και τα δύο οινόπνευμα με σχεδόν καθόλου γεύση είναι (πέρα από εκείνη του οινοπνεύματος).

μάλλον έχεις χάσει την αίσθηση της γεύσης σου 

Δημοσ.

Κανενα διλλημα.Ουζο mini και κονιακ Mεταξα. :P

Οσα εχουν γευση σκετη οινοπευματιλα και πετρελαιιλια απορριπτονται.Για καμμια ..εντριβη θα το σκεφτω  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Πλάκα, πλάκα τόσα χρόνια που πίναμε πετρέλαιο, έχω αποκτήσει αντισώματα.δεν θυμάμαι από πότε έχω να αρρωστήσω.πλέον πίνω μόνο καρντου ή αμπσολουτ με πορτοκάλι

Δημοσ.

Αν πιεις jack ισως αλλαξεις γνωμη η καποια απο τα ακριβα του ειδους π δεν σ αρεσαν.

Και εγω απο τα υπολοιπα δεν μπορω να πιω.

Gin μόνο.-

Το καλοκαιρακι τραβιεται ανετα.

Τί προτιμάτε? Αν και εγώ προτιμώ την μπύρα.. στα βαριά ποτά πάντα είχα μια προτίμηση στην βοτκα,το τελευταίο διάστημα όμως υπάρχει μια στροφή προς το ουίσκι και συγκεκριμένα προς το μπερμον.

Και μου γεννήθηκε η απορία ποιο από τα δύο αυτά ποτά προτιμά ο περισσότερος κόσμος, και αν η προτίμηση αυτή εχει αλλάξει κάποια στιγμή στο παρελθόν όπως στην δική μου περίπτωση.

Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που θα απολαμβάνουν εξίσου και τα δύο χωρίς κάποια προτίμηση σε κάποιο από τα δύο.

Οπως ειπα και ο φιλος προηγουμενος το ενα ειναι τεχνη(ουισκι)

Δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκριση αλλα γουστα ειναι αυτα.

Δημοσ.

Μόνο χειροποίητο τσιπρ' από το μοναστήρι(εάν βρω,διότι η παραγωγή είναι μερικά μπουκάλια/έτος) .

Όλα τα άλλα με φαίνονται σαν νέφτια για εντριβές,ακόμη και τα ακριβά βουίτσια/βότκες.

Εβδομαδιαίως μόνο καλή μπύρα.

Δημοσ.

Τίποτα από τα 2 είναι απαίσια σκέτα. Λίγη βότκα μαζί με λεμόνι μια φορά τη βδομάδα είναι μια χαρά. Όσες φορές ήπια παραπάνω η τα μπέρδεψα την άλλη μέρα είχα πονοκέφαλο όλη μέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...