Apoll Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Στην Ελλάδα μόνο τσίπουρο όταν έρχομαι ή μπύρα (ale) στην Αγγλία όταν είμαι έξω. σπίτι bourbon. Bourbon και μονο bourbon!!! Αμήν. Bufallo Trace, και άσε τους άλλους να λένε...... Εγώ όσες φορές επιχείρησα να πιω ουίσκι μου ήρθε να κάνω εμετό. Είναι σα να πίνω πετρέλαιο. Γιατί μπορεί να έπινες πετρέλαιο μπόμπα; Εκτός αν πήρες τίποτα blend φτηνιάρικο της πλάκας από κανένα Super Market. -------------
Mpiftekis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ότι λένε οι αποπάνω... τα φθηνά ουίσκια δεν είναι ουίσκια. Εγώ στην αρχή δοκίμασα ένα Grant's και λέω "τι αηδία είναι αυτή". Μετά πήγα στο Cardhou και στο Chivas και λέω "Σαν τη ρακί είναι αλλά λίγο χειρότερο, πίνεται πάντως.". Στο τέλος πήγα σε Lagavullin, Oban και σια και βρήκα την υγειά μου! Τα τελευταία δεν είναι για μεγάλη κατανάλωση. Ένα-δύο ποτήρια και δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο, έχεις χορτάσει "γεύση". Επίσης, όσοι πίνετε στο σπίτι ουίσκι, να πάρετε επειγόντως ποτήρια για κονιάκ. Αυτά που είναι σαν αχλάδι. Δίνουν άλλη αίσθηση καθώς στην αρχή μυρίζεις θες-δε θες το ποτό σου 2
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 τα φθηνά ουίσκια δεν είναι ουίσκια φυσικα υπαρχουν πολυ καλες επιλογες, οταν δεν θελεις να τα σκας καθε φορα για Lagavulin (τιμες ΣΜ για μπουκαλια 0.7l) Teacher's, 12e Ballantines, 14e GlenGrant, 18e (η προτιμηση μου απο τα φθηνα) Monkey Shoulder, 22e Glenfiddich 12, 24e
CheOnWeb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δεν υπάρχει δίλημμα. Τεκίλα (καλή, άνω των 70 ευρώ τα 750ml), είμαστε και μιας ηλικίας οπότε οι μπόμπες δεν αντέχονται. Μετά πάμε σε καλές τσικουδιές και Ικαριώτικο κόκκινο κρασί. ( τι θέλω εγώ εδώ μέσα; ) ΥΓ Ουίσκι έχω μυρίσει αλλά ούτε γουλιά. Δεν πίνω αντιβίωση... 1
bluesattack Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Lagavulin η macallan ? To ενδιαφερον μου ειναι εγκυκλοπαιδικο
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δεν υπάρχει δίλημμα. Τεκίλα (καλή, άνω των 70 ευρώ τα 750ml), είμαστε και μιας ηλικίας οπότε οι μπόμπες δεν αντέχονται. Δικος μας εισαι εσυ! Κι εγω πινω μονο τεκιλα (αν εχω επιλογη). Παντως η αληθεια ειναι πως ενα καλο ποτο υπερεχει παρα πολυ εναντι του αντιστοιχου φθηνου.
logistoulis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Εμενα παντως ο πατερας μου , παλια οταν πηγαινα εξωτερικο, μου ελεγε να του φερνω παντα Glenfiddich. Τρελο κολλημα ! Ναι είναι κόλλημα κι εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου αν είναι να πίνω συνέχεια ή αν ήταν να έχω μόνο μια επιλογή
GeorgeHellas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ναι είναι κόλλημα κι εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου αν είναι να πίνω συνέχεια ή αν ήταν να έχω μόνο μια επιλογή Το 18αρι αρκετά καλύτερο πιστεύω. Βέβαια έχει και σχεδόν την διπλάσια τιμή..
Ablaoublas_542 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Lagavulin η macallan ? To ενδιαφερον μου ειναι εγκυκλοπαιδικο Σουβλακι η γυρος? φυσικα υπαρχουν πολυ καλες επιλογες, οταν δεν θελεις να τα σκας καθε φορα για Lagavulin (τιμες ΣΜ για μπουκαλια 0.7l) Teacher's, 12e Ballantines, 14e GlenGrant, 18e (η προτιμηση μου απο τα φθηνα) Monkey Shoulder, 22e Glenfiddich 12, 24e 1 μπουκαλι oban/caol ila/laphroaig/talisker/ardberg/glenmorangie/highland park εχει κατω απο 35 απο καλη καβα και αξιζει οσο 5 ballantines/teachers. Monkey Shoulder δεν εχω πιει το εχω στα υποψην αλλα δεν μπορω να το βρω. Δεν διαφωνω καταλαβαινω τι λες, αλλα προσωπικα καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις κατι που θα το θυμασαι. Ακομα και για παρεα, αμα παρεις ενα μπουκαλι ardberg δεν προκειται να ξενερωσει κανεις (εκτος αμα ειναι φλωρος και πινει μαργκαριτας )
doctorkostis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Lagavulin η macallan ? To ενδιαφερον μου ειναι εγκυκλοπαιδικο Καπνιστό ή όχι; Και τα δύο είναι Α κατηγορία, πολύ έντονες γεύσεις, εξαρτάται αν σου αρέσει η καπνιστή γεύση ή όχι. Προσωπικά μακαλαν, το όριο μου στην καπνιλα είναι το ταλισκερ. 1
GeorgeHellas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μην μιλάτε για γεύσεις στα ποτά ρε.. Πόσο μάλλον σε τέτοια ποτά. Αφού είναι γνωστό όλα ίδια ειναι. Γιατί θα έρθουν οι γνωστοί που θα πουν ότι όλα ίδια ειναι.. Οινόπνευμα όλα..
Menelaos83 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Επίσης, όσοι πίνετε στο σπίτι ουίσκι, να πάρετε επειγόντως ποτήρια για κονιάκ. Αυτά που είναι σαν αχλάδι. Δίνουν άλλη αίσθηση καθώς στην αρχή μυρίζεις θες-δε θες το ποτό σου ΣωστοςΑκριβως επειδη στενευει πανω εγκλωβιζεται η μυρωδια Μια βοτκα των 12 ευρω με μια βοτκα των 1000 εχουν την ιδια γευση. Του οινοπνευματος. Απλα η μια ειναι πιο απαλη στον λαιμο απο την αλλη. Στο ουισκι εχεις ενα πολυ μεγαλο αριθμο μεταβλητων που δινουν διαφορετικη γευση (τυρφωμα, παλαιωση, ξυλο βαρελιου, σιτηρα ενδεικτικα) Το καμια σχεση αναφεροταν στην διαφορα κατηγοριας μεταξυ jack kai johnny
Mpiftekis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ένα σχετικά φθηνό ουίσκι που μου άρεσε είναι αυτό Δεν κάνω διαφήμιση την κάβα... απλά για να δείτε τιμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα