Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μου ζήτησαν να στείλω ένα τιμολόγιο ηλεκτρονικα.

1)Σκαναρω το πρωτότυπο και όπως βγαίνει το στέλνω με μέιλ?

2)σε τι μορφή βγαίνει pdf?

3)αν το στείλω ηλεκτρονικα το κανονικό πρωτότυπο δεν χρειάζεται για τον παραλήπτη?

Δημοσ.

Πλέον σκανάρεις και στέλνεις το πρωτότυπο. Αν κόβεις αρκετά δες καμία λύση τύπου business cloud ή τιμολογιερα. Θα κάνεις τη ζωή σου εύκολη σε άλλο επίπεδο (κρατάει πελάτες αφμ προϊόντα κλπ).

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα έννοεις ότι με σκαναρισμα και αποστολή μειλ θεωρείται ότι στέλνω πρωτότυπο η χρειάζεται να το στείλω εκτός από μειλ και ταχυδρομικά??

Επίσης δεν έχω σκάνερ θα πάω σε ένα κατάστημα /βιβλιοπωλείο, αφού μου το σκαναρει και βγει σε ηλεκτρονική μορφή το περνάω σε usb.?και αν ναι σε τι μορφή είναι.?

Δημοσ.

Βγαλτο μια φώτο με το κινητο και στείλτο με μαιλ σε jpg μορφη.

Αν ενας απ τους 2 σας πεσει σε έλεγχο θα ζητηθουν υπολοιπα μεταξυ σας και αυτοι ξέρουν που να ψάξουν για την αυθεντικότητα του παραστατικού.

Εννοείται και 2 μεριές έχουν το ίδιο παραστατικό για την ίδια συναλλαγή. (οχι ο ένας το Νο. 150 και ο άλλος το Νο. 203 )

• Like 1
Δημοσ.

Τα software των scanner βγάζουν σίγουρα σε jpg και σε διάφορες άλλες μορφές εικόνας. Τώρα αναλόγως την μάρκα, το μοντέλο αλλά και το software που το συνοδεύει, μπορεί να το βγάζει και σε pdf, μπορεί και όχι. Αν το πας σε βιβλιοπωλείο και πέσεις σε υπάλληλο που ξέρει τι του γίνεται, θα μπορέσει να στο μετατρέψει και σε pdf.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα σε έλεγχο ειδικά αν είναι οκ η ΜΥΦ αλλά και γενικά με σκαναρισμενο. Από τότε που κατάργησε τη θεώρηση το κράτος είναι το ίδιο και το αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...