MontzOlee Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ποιος παιρνει ακομα macbook το 2017; Hater κι ετσι;; Εχεις δουλέψει ποτε κάποιο MacBook ? Οχι για games αλλα για επεξεργασία φωτογραφίας πχ;; Οχι το 2017 αλλα μέχρι το 2117 κορυφή θα ειναι.. σορρυ για το off topic !! Στο θέμα τωρα , σε αυτή την τιμη κ εκθεσιακό μπα.. καλύτερα καινούργιο να εχω το κεφάλι μου ήσυχο 6
fsbmaniac Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Πηρα και πουληθηκε σε 10 μερες... και πηρα thinkpad... δεν μπορω να συνηθισω και απο πληκτρολογιο ειναι για γελια σε σχεση με bussines dell lenovo το ιδιο απο ψυξη...ωραιο βεβαια και disgnατο αλλα για αλλη χρηση
fylatos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Hater κι ετσι;; Εχεις δουλέψει ποτε κάποιο MacBook ? Οχι για games αλλα για επεξεργασία φωτογραφίας πχ;; Οχι το 2017 αλλα μέχρι το 2117 κορυφή θα ειναι.. σορρυ για το off topic !! Στο θέμα τωρα , σε αυτή την τιμη κ εκθεσιακό μπα.. καλύτερα καινούργιο να εχω το κεφάλι μου ήσυχο Κάνει εσύ επεξεργασία σε Photoshop με το 12αρι MacBook; Είναι εξαιρετικό μηχάνημα για light tasks σαν ταμπλετ με πληκτρολόγιο πχ. Αν και ακόμα και το iPad pro έχει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ. 2
MontzOlee Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Πηρα και πουληθηκε σε 10 μερες... και πηρα thinkpad... δεν μπορω να συνηθισω και απο πληκτρολογιο ειναι για γελια σε σχεση με bussines dell lenovo το ιδιο απο ψυξη...ωραιο βεβαια και disgnατο αλλα για αλλη χρηση Εγω αναφέρθηκα γενικώς σε MacBook οχι απαραίτητα του θέματος που ειναι 12 ίντσες. Γιατι το παιδι απο πανω αναφέρθηκε γενικά κ αόριστα στα macbook. Δεν ξερω απο προσωπική εμπειρία αλλα φιλος εχει του 2011 MacBook Pro κ πατάει πολυ κόσμο.. Κάνει εσύ επεξεργασία σε Photoshop με το 12αρι MacBook; Είναι εξαιρετικό μηχάνημα για light tasks σαν ταμπλετ με πληκτρολόγιο πχ. Αν και ακόμα και το iPad pro έχει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ. Εγω οχι δεν κανω αλλα όπως το είπες για light tasks ειναι οτι πρεπει θεωρώ αλλα ακριβό.Ωστόσο όπως ειπα κ πιο πανω δεν αναφερόμουν μονο στο μοντέλο των 12 ιντσών αλλα γενικώς στην γκάμα των MacBook που πραγματικα αν και ακριβά ειναι μηχανήματα που 5-6 χρόνια + ειναι πραγματικα απροβλημάτιστα κ πάνε σφαίρα
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Σημείωση: Εκθεσιακά μοντέλα Το σημαντικοτερο το ειχες εκτος τιτλου, το προσθεσα. Επισης δεν αναφερεις ουτε συνδεσμο, ουτε για ποια ακριβως μοντελα προκειται. Στο σκρουτζ βλεπω 12αρι απο περιπου 1000 ευρω στο ιστορικο τιμων, αρα δεν ξερω καν αν αποτελει προσφορα η ολη υποθεση οταν μιλαμε για εκθεσιακο.
Genatos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Το σημαντικοτερο το ειχες εκτος τιτλου, το προσθεσα. Επισης δεν αναφερεις ουτε συνδεσμο, ουτε για ποια ακριβως μοντελα προκειται. Στο σκρουτζ βλεπω 12αρι απο περιπου 1000 ευρω στο ιστορικο τιμων, αρα δεν ξερω καν αν αποτελει προσφορα η ολη υποθεση οταν μιλαμε για εκθεσιακο. Πρεπει να ναι αυτο: http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/163059-apple-macbook-12.1-256gb-silver-(mlha2gr/a)Σε διαφορα χρωματα. Στο skroutz βλεπω https://www.skroutz.gr/s/8901392/Apple-MacBook-12-1-1GHz-Core-M3-8GB-256GB-Flash-Storage-2016.html στα 1350€. Βεβαια στο site δν αναφερει πουθενα οτι ειναι εκθεσιακα.
keysmith Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 USB-C x1 USB 3.0 Δεν διαθέτει USB 2.0 Δεν διαθέτει Ποιος θα δώσει 1000€ για laptop που δεν έχει (κοινή) USB θύρα?!? Έχει Type-C και μάλιστα ΜΙΑ (1) βέβαια... οπότε τα γνωστά. Αντάπτορες καλώδια κτλ για να συνδέετe ας πούμε ένα εξωτικό.. φλασάκι
dproductionz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν ότι το photoshop, illustrator, μοντάζ etc... τρέχουν διαφορετικά σε mac απ ότι σε PC??? 7
chemicalgoo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μιλάω για το παρακάτω μοντέλο: https://www.skroutz.gr/s/8901392/Apple-MacBook-12-1-1GHz-Core-M3-8GB-256GB-Flash-Storage-2016.html
Romanzo Criminale Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Να σημειώσω ότι αυτή η type c θύρα είναι κοινή και για τη φόρτιση...
web_assasin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Εγω αναφέρθηκα γενικώς σε MacBook οχι απαραίτητα του θέματος που ειναι 12 ίντσες. Γιατι το παιδι απο πανω αναφέρθηκε γενικά κ αόριστα στα macbook. Δεν ξερω απο προσωπική εμπειρία αλλα φιλος εχει του 2011 MacBook Pro κ πατάει πολυ κόσμο.. Εγω οχι δεν κανω αλλα όπως το είπες για light tasks ειναι οτι πρεπει θεωρώ αλλα ακριβό. Ωστόσο όπως ειπα κ πιο πανω δεν αναφερόμουν μονο στο μοντέλο των 12 ιντσών αλλα γενικώς στην γκάμα των MacBook που πραγματικα αν και ακριβά ειναι μηχανήματα που 5-6 χρόνια + ειναι πραγματικα απροβλημάτιστα κ πάνε σφαίρα τι παταει,pentium 4 ? ηρεμηστε λιγο. 1
hellojim Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Mac παιρνεις αν θελεις να τρεξεις τα exclusive apps οπως (final cut και logic pro). Αν συγκρινεις το final cut με το adobe premiere με το 2ο να τρεχει σε windows pc, το final cut σε 4κ μπορει να ειναι και 3χ πιο γρηγορο. Αλλα αν βαλεις το adobe premiere να τρεξει και στα 2, στα windows θα τρεξει καλυτερα. (τα cross platform apps θα τρεξουν καλυτερα στα windows γιατι ειναι πιο δυνατα μηχανηματα) Εν παση περιπτωση, στα 1000 ευρω η συγκεκριμενη "προσφορα" εχει καποιο νοημα για οποιους θελουν ενα laptop που να μην κολλαει κτλ. Παντως macbook απλο για video editing απλα οχι. Εχει core M, οι οποιοι δεν εχουν καν ψυξη.. Το συγκεκριμενο laptop ειναι για regular use και οχι για professional. 1
majnun Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Για να βάλουμε μια κατακλειδα, η "προσφορά" τελείωσε. Η τιμή γύρισε στα 1619. Παίρνοντας τηλέφωνο επειδή ήθελα να ψωνίσω χθες και σήμερα η τιμή "γύρισε", με ενημέρωσαν ότι η προσφορά αφορούσε όντως εκθεσειακά κομμάτια (πράγμα που δεν αναφερόταν στη σελίδα) και είχε δίκιο ο ΤΣ. Οπότε, άνθρακας ο θησαυρός... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα