teodor_ch Δημοσ. χθες στις 09:12 πμ Δημοσ. χθες στις 09:12 πμ 14 ώρες πριν, John_Fistikis είπε Μπορείς να το ρυθμίσεις να πηγαίνει σε οποιοδήποτε ποσοστό και νομίζω ότι έχει και ρύθμιση εμποδίων. Πώς μπορεί να έχει ρύθμιση για εμπόδιο? Βλέπει την κατανάλωση να ανεβαίνει (εκτός απο το ξεκίνημα)? Επίσης με το shelly θα πρέπει να μήν χρησιμοποιείται άλλος τρόπος για το άνοιγμα/κλείσιμο της γκαραζόπορτας. Αν τη δουλέψεις με το τηλεχειριστήριο πώς θα ξέρει σε ποιά θέση είναι?
John_Fistikis Δημοσ. χθες στις 12:45 μμ Δημοσ. χθες στις 12:45 μμ 3 ώρες πριν, teodor_ch είπε Πώς μπορεί να έχει ρύθμιση για εμπόδιο? Βλέπει την κατανάλωση να ανεβαίνει (εκτός απο το ξεκίνημα)? Επίσης με το shelly θα πρέπει να μήν χρησιμοποιείται άλλος τρόπος για το άνοιγμα/κλείσιμο της γκαραζόπορτας. Αν τη δουλέψεις με το τηλεχειριστήριο πώς θα ξέρει σε ποιά θέση είναι? Δεν το έχω δοκιμάσει με εμπόδιο αλλά ναι βλέπει ότι ανεβαίνει η κατανάλωση και θεωρεί ότι "βρήκε" κάπου, ο τηλεχειρισμός συνδέεται στις επαφές sw1 και sw2 και στην ουσία δίνουν εντολή στο ίδιο το shelly να περιστρέψει το μοτέρ.
teodor_ch Δημοσ. χθες στις 12:47 μμ Δημοσ. χθες στις 12:47 μμ Πόσο αξιόπιστο είναι? Κάθε πότε χρειάζεται καλιμπράρισμα? Με διακοπές ρεύματος, εμπόδια κλπ 2 λεπτά πριν, John_Fistikis είπε Δεν το έχω δοκιμάσει με εμπόδιο αλλά ναι βλέπει ότι ανεβαίνει η κατανάλωση και θεωρεί ότι "βρήκε" κάπου, ο τηλεχειρισμός συνδέεται στις επαφές sw1 και sw2 και στην ουσία δίνουν εντολή στο ίδιο το shelly να περιστρέψει το μοτέρ. εννούσα τηλεχειριστήριο γκαραζόπορτας τύπου σαν της φωτογραφίας εσύ εννοείς ότι παίρνεις την έξοδο του controller και παρεμβάλεις το shelly ώστε απο αυτό να πάει στο μοτέρ? Δεν θα το πάρεις στο χέρι? Νομίζω δεν αντέχει τα φορτία εκκίνησης μοτέρ.
John_Fistikis Δημοσ. χθες στις 12:53 μμ Δημοσ. χθες στις 12:53 μμ (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, teodor_ch είπε Πόσο αξιόπιστο είναι? Κάθε πότε χρειάζεται καλιμπράρισμα? Με διακοπές ρεύματος, εμπόδια κλπ εννούσα τηλεχειριστήριο γκαραζόπορτας τύπου σαν της φωτογραφίας εσύ εννοείς ότι παίρνεις την έξοδο του controller και παρεμβάλεις το shelly ώστε απο αυτό να πάει στο μοτέρ? Δεν θα το πάρεις στο χέρι? Νομίζω δεν αντέχει τα φορτία εκκίνησης μοτέρ. Καλιμπράρισμα δεν έχει χρειαστεί να ξανακάνω για 2-3 χρόνια που τα χρησιμοποιώ σε μοτέρ, από τις διακοπές ρεύματος δεν έχουν πάθει κάτι και έχει κάμποσες στην περιοχή μου, και δεν χρησιμοποιώ την λειτουργία με τα εμπόδια οπότε δεν ξέρω πόσο ακριβής είναι. Edit: Στην περίπτωση που δείχνεις θα μπορείς να το συνδέσεις να δίνει εντολή στον controller και να αναλαμβάνει ο controller την διαχείριση του μοτερ, τώρα για το ρεύμα εκκίνησης εξαρτάται από τα specs του εκάστοτε μοτέρ το shelly 16Α ρελεδάκια έχει μέσα αλλά αν καταναλώνει παραπάνω το μοτέρ μπορείς να βάλεις ρελέ ισχύος. Επεξ/σία χθες στις 01:03 μμ από John_Fistikis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα