aGka8l Δημοσ. χθες στις 11:06 πμ Δημοσ. χθες στις 11:06 πμ 56 λεπτά πριν, snot είπε Εγώ προτιμώ zigbee γιατί δεν χρειάζεται 2nd app, τα αναγνωρίζει κατευθείαν το HA. Θα χρειαστείς ένα zigbee usb dongle, εγώ έχω της sonoff Συσκευές εχεις shelly ή sonoff? Η shelly παιζει και local ενω τα sonoff θέλουν φλασαρισμα με ταμσοτα;
snot Δημοσ. χθες στις 12:46 μμ Δημοσ. χθες στις 12:46 μμ 1 hour ago, aGka8l said: Συσκευές εχεις shelly ή sonoff? Η shelly παιζει και local ενω τα sonoff θέλουν φλασαρισμα με ταμσοτα; Τα zigbee παίζουν local ανεξάρτητα την μάρκα. Τα wifi της sonoff μπορείς να τα περάσεις στο ewelink και μετά να τα ελέγχεις στο HA με ewelink integration (εύκολος τρόπος, έτσι το έχω κάνει) ή να τα φλασάρεις με tasmota που δεν το έχω δοκιμάσει. Shelly δεν έχω αλλά λένε πως παίζουν local
jkoukos Δημοσ. χθες στις 01:20 μμ Δημοσ. χθες στις 01:20 μμ Προσωπικά αντί του επίσημου ewelink integration χρησιμοποιώ το SonoffLAN, που ανάλογα το firmware της συσκευής μπορεί να παίξει είτε local είτε cloud είτε auto.
snot Δημοσ. χθες στις 01:39 μμ Δημοσ. χθες στις 01:39 μμ 18 minutes ago, jkoukos said: Προσωπικά αντί του επίσημου ewelink integration χρησιμοποιώ το SonoffLAN, που ανάλογα το firmware της συσκευής μπορεί να παίξει είτε local είτε cloud είτε auto. Ναι και εγώ αυτό χρησιμοποιώ
thanasisxask Δημοσ. χθες στις 03:34 μμ Δημοσ. χθες στις 03:34 μμ 17 ώρες πριν, aGka8l είπε εχω mikrotik με δικό του vlan και ssid οπου εκει βάζω μονο τα smart devices , το ρουτερ αντέχει μεν ή κάλυψη ειναι χάλια ομως. Αν έχεις πρόβλημα με κάλυψη τότε πας σε zigbee που το καθένα (ρεύματος όχι μπαταρίας) κάνει και αναμετάδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα