Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τα κόβω για πλάκα... Όταν ξαπλώνω το βράδυ φορτίζω το κινητό και παράλληλα το χρησιμοποιώ. Οπότε το καλώδιο τσακίζεται, μιας και το βύσμα φόρτισης είναι στο κάτω μέρος και το κινητό το ακουμπάω πάνω μου. Οπότε κόβεται αργά ή γρήγορα, όσο καλό και να είναι. Υποθέτω πως θα υπάρχουν καλώδια με βύσμα σχήματος L, οπότε το καλώδιο θα φεύγει από το πλάι, χωρίς να τσακίζεται.

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια επαναφερω το θεμα σε περιπτωση που ταλαιπωρειται καποιος αλλος οπως κι εγω.. Ειχα αναφερει πριν λιγους μηνες πως περιμενα ενα καλωδιο το οποιο και ηρθε στις 20 Ιουλη. Αυτο που δεν περιμενα ηταν το να κουμπωνει τοσο καλα το καλωδιο.. Δεν κουνιοταν με τιποτα ουτε τοτε ουτε και τωρα μετα απο 2μιση μηνες. Ξερω οτι 2μιση μηνες δεν ειναι πολλοι αλλά στην περιπτωση μου αυτο θεωρειται θαυμα. Μετ απο εναν μηνα καθημερινης τριπλης χρησης, αππφασισα να το κακομεταχειριστω ελευθερα.. Το βαλα σταθερα διπλα στο κρεβατι μου οπου τα βραδια που το αφηνω στη φορτιση του αλλζω τα φωτα. Οταν ξυπναω το καλωδιο βρισκεται παντα μισοτυλιγμενο αναμεσα στο σωμα μου και το κρεβατι.. τεντωνεται σε σημειο που νομιζεις οτι θα σπασει. Παρ αυτα η φαση που ειπα "τωρα παει καταστραφηκε.." ηταν οταν η ξαδερφη μου περασε τριπλη φορα απο πανω του τα ποδια της συρομενης καρεκλας μου την οποια εσερνε μπρος πισω απλως γιατι δεν ειχε κατι καλυτερο να κανει.

Το καλωδιο ομως ζει.. φαινεται, κουμπωνει και φορτιζει σαν ολοκαινουριο αυθεντικο καλωδιο.. Ελπιζω να μην το γκαντεμιασω οπως καθε φορα που λεω κατι θετικο..

Το καλωδιο αυτο το βρηκα μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ σ ενα σαιτ οπου δοκιμασαν πολλα και κατεληξαν σ αυτο (δεν το χαψα λεω κλασσικα το προωθουν λογο κερδους.. αλλα μετα απο τοσα πολλα αποτυχημενα καλωδια λεω ας το δοκιμασω κι αυτο.

Και πολυ καλα εκανα.

Προκειται για της Anker απο την Powerline σειρα που βγαινεο σε 4 χρωματα, σε 2 (ή 3) μεγεθη και κοστιζει γυρω στα 4 ευρω συνολικα μαζι με το shipping. Αξιζει να το δοκιμασετε, εχω παρει 6 τα 4 για συγγενεις κ φιλους κ τα 2 τα χω φυλαξει ετσι για μπακ απ.

• Like 1
Δημοσ.

[....]

Προκειται για της Anker απο την Powerline σειρα που βγαινεο σε 4 χρωματα, σε 2 (ή 3) μεγεθη και κοστιζει γυρω στα 4 ευρω συνολικα μαζι με το shipping. Αξιζει να το δοκιμασετε, εχω παρει 6 τα 4 για συγγενεις κ φιλους κ τα 2 τα χω φυλαξει ετσι για μπακ απ.

Όντως φαίνεται πολύ ντουρασελ.

Edit: Μλκς έγραψα μετά

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια επαναφερω το θεμα σε περιπτωση που ταλαιπωρειται καποιος αλλος οπως κι εγω.. Ειχα αναφερει πριν λιγους μηνες πως περιμενα ενα καλωδιο το οποιο και ηρθε στις 20 Ιουλη. Αυτο που δεν περιμενα ηταν το να κουμπωνει τοσο καλα το καλωδιο.. Δεν κουνιοταν με τιποτα ουτε τοτε ουτε και τωρα μετα απο 2μιση μηνες. Ξερω οτι 2μιση μηνες δεν ειναι πολλοι αλλά στην περιπτωση μου αυτο θεωρειται θαυμα. Μετ απο εναν μηνα καθημερινης τριπλης χρησης, αππφασισα να το κακομεταχειριστω ελευθερα.. Το βαλα σταθερα διπλα στο κρεβατι μου οπου τα βραδια που το αφηνω στη φορτιση του αλλζω τα φωτα. Οταν ξυπναω το καλωδιο βρισκεται παντα μισοτυλιγμενο αναμεσα στο σωμα μου και το κρεβατι.. τεντωνεται σε σημειο που νομιζεις οτι θα σπασει. Παρ αυτα η φαση που ειπα "τωρα παει καταστραφηκε.." ηταν οταν η ξαδερφη μου περασε τριπλη φορα απο πανω του τα ποδια της συρομενης καρεκλας μου την οποια εσερνε μπρος πισω απλως γιατι δεν ειχε κατι καλυτερο να κανει.

Το καλωδιο ομως ζει.. φαινεται, κουμπωνει και φορτιζει σαν ολοκαινουριο αυθεντικο καλωδιο.. Ελπιζω να μην το γκαντεμιασω οπως καθε φορα που λεω κατι θετικο..

Το καλωδιο αυτο το βρηκα μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ σ ενα σαιτ οπου δοκιμασαν πολλα και κατεληξαν σ αυτο (δεν το χαψα λεω κλασσικα το προωθουν λογο κερδους.. αλλα μετα απο τοσα πολλα αποτυχημενα καλωδια λεω ας το δοκιμασω κι αυτο.

Και πολυ καλα εκανα.

Link plz
  • Like 2
Δημοσ.

Έχω φορτιστή αυτοκινήτου 6 χρόνια.. Πως τα χαλάτε δεν κατάλαβα ακόμα :)

Κανε εναν κοπο να διαβασεις μονο τα σχολια μου κ θα σου λυθει η απορια. Εχω κι εγω τετοιο καλωδιο απο παλια.. Απλα επειδη ακριβως ειναι απο παλια τωρα εχει καμια 8αρια χρονια (το χρησιμοποιω για το mp3 μου) γιατι το τελευταιο κινητο μου θελει περισσοτερα mAh απ οτι τα 2 προηγουμενα..

Δημοσ.

Μπορεις να δωσεις link απο τα καλωδια να τα δουμε και εμεις οι υπολοιποι ?

Link plz

Εδώ θα βρείτε όλα τα καλώδια της ANKER απο το site της. 

Πιο συγκεκριμένα όμως..

• Micro Usb (για android κινητά και λοιπες συσκευές)
  • Lighting Cables (για apple συσκευες) 
  • Type C καλώδια 

Εδώ θα βρείτε τα online καταστηματα πωλήσης  απο την σελίδα της ANKER. 

Προσωπικά αγοράζω απο ebay τα δικά μου, επειδή όμως το λινκ απ' όπου αγόρασα το πρώτο μου εχει λήξει.

θα βάλω το λινκ απ'το οποίο πήρα τα υπόλοιπα 6 για διευκόλυνσή σας.

Κάποια στιγμή όμως θα λήξει κι αυτό όταν τελειώσουν τα αποθέματα, γι' αυτο προτείνω (για αρχάριους)

να πληκτρολογείσετε "anker cable" στην αναζήτηση του ebay, 

επειτα πηγαινετε πανω δεξιά απ'τα αποτελεσματα στο "Sort" κι επιλέξτε "Price + Shipping: lowest first"

ωστε να τα εμφανιστουν τα αποτελεσματα με αυξουσα σειρά τιμής (απο το φθηνοτερο στο ακριβοτερο).

Θα βρείτε την Standard εκδοση για την οποία δεν έχω αποψη και την Powerline για την οποία εχω και μάλιστα πολύ θετική.

Εχει 18 μηνες εγγυηση (διαβαστε περισσοτερα γι αυτο) κι αν θελήσετε μπορειτε να επιστρεψετε το προιον εως και 60 μέρες μετά την αγορα για οποιονδηποτε λογο. 

Τέλος υπάρχουν πολλά sites που το προτείνουν ως ενα απο τα πιο ανθεκτικα + οικονομικά καλώδια φορτισης τα οποία θα τα βρειτε ευκολα με ενα google search τύπου "most durable usb cables"

αλλά εγω θα βάλω το site απο το οποίο έμαθα γι'αυτά τα καλώδια ως ενα μικρο ευχαριστω που με απαλλαξε απ την συνεχομενη αναζητηση, απογοητευση και σπαταλη χρηματων των τελευταιων 2 και κατι χρόνων  :)

θα σας κρατάω ενήμερους ανα δίμηνα ή τρίμηνα για την πορεια του καλωδιου μετα απο τα καθημερινα  βασανιστηρια μου.. 

Εαν καποιος/κάποιοι απο σας το παρει/πάρετε θα ηταν πολυ βοηθητικο για ολους όσους ψάχνονται αν κάνατε το ιδιο έτσι ώστε να δουμε αν μου κατσε εμένα η καλή ή αν είναι όντως καλής ποότητας στην πλειοψηφία τους αυτα τα καλώδια.

• Like 3
Δημοσ.

Το ότι είναι από Κίνα, μας προβληματίζει; Επίσης, έχει μόνο 1.8μ που προσωπικά με βολεύει καλύτερα.

Εμένα προσωπικά όχι, έτσι ήταν και το πρώτο μου καλώδιο, μπορείς αν θες να βρεις άλλον πωλητή με παραπάνω positive feeedback, ή να πας κατ'ευθειαν στο σαητ της ANKER στα online καταστηματα και να επιλεξεις ebay/amazon/alexpress κλπ.. ώστε να σε βγάλει στα προιόντα της απ'ευθειας στο site που επιθυμείς να αγοράσεις. Έτσι ξέρεις οτι θα πάρεις αυθεντικο προιόν. 

Aυτά είναι τα πιο οικονομικά micro usb σε AliExpress και eBay απο την ANKER.

Ωστοσο ο πωλητης απ τον οποίο πήρα τα επομένα 6 πουλάει μόνο προιόντα της ANKER που είναι καλό. 

Στο μαυρο έχει μόνο 180cm στα άλλα χρωματα πριν που τσεκαρα είχε και 90cm στο  λινκ απο ebay που έβαλα.

Δημοσ.

Τη γνώμη μου σαν ηλεκτρονικός επειδή έχω κάνει "νεκροτομή" σε anker καλώδιο, είναι απλά έτη φωτός από τα κοινά "αυθεντικά" των εταιριών. Το συγκεκριμένο που άνοιξα είχε πραγματικό Kevlar μέσα, εξαιρετική ποιότητα και ΠΑΧΟΣ χαλκού, τα οποία δίνουν ανώτερη αντοχή αλλά και μεγαλύτερη ακαμψία στο καλώδιο (το μοναδικό μειονέκτημα). Κουμπώνουν πολύ καλά στη θύρα κάτι που σημαίνει ότι αν τραβήξεις τη συσκευή ή πέσει, πολύ πιθανό να πας και για αλλαγή υποδοχής επομένως προσοχή. Στο δια ταύτα, παρατήρησα την ταχύτερη φόρτιση συσκευής και τις χαμηλότερες θερμοκρασίες στο καλώδιο-φορτιστή. Εννοείται η μπαταρία του κινητού ζεματάει γιατί φορτίζει φουλ. Ας τα δουν αυτά οι κατασκευαστές που βάζουν στο πακέτο κινητών του χιλιάρικου καλώδια των 10 σεντ. Καραγκιόζηδες και κλεφτοκοτάδες. Premium κινητά με παρελκόμενα της κακιάς ώρας.

Απλά προσοχή από που θα το αγοράσετε, γιατί για να είναι τόσο καλό σίγουρα κάποιοι θα βγάλουν απομιμήσεις.

Δημοσ.

De@th L0rd ενδιαφερον, το θυμαμαι που διαβαζα οτι ειναι απο Kevlar αλλα δεν γνωριζα τι σημαινει. Η ακαμψια για μενα ειναι θετικό γιατι λογο της ευκαμψιας τους τα προηγουμενα καλωδια "τσακιζαν".

Μου χει πεσει ακετες φορες απο το κρεβατι που δεν ειναι τρελο υψος αλλα προς το παρον δεν εχει παθει τιποτα ουτε το καλωδιο ουτε η θυρα ουτε το κινητο :P.

Θα συμφωνησω για ολα τα υπολοιπα καλωδια με εξαιρεση αυτων που ερχονται μαζι με τα κινητα.. μου πηγε 1,5 χρονο το αυθεντικο της Samsung που ρθε με το κινητο παρειτσα.. αλλα για να λεμε και του στραβου το δικαιο του το απαυτωσα.. στο τελος κρεμοταν απο το καλωδιακι πεσα και φορτιζε ακομη στα 1200mAh που ειναι το μαξ για το Note 3, αλλα το πεταξα οταν ξεκινησε να φορτιζει μονο σε συγκεκριμενα σημεια γιατι δεν ειχα υπομονη να περιμενω.. (χρησιμοποιω πολυ το κινητο μου) Κατα τ'αλλα το οτι τα περισσοτερα απο τα περιπου 50 καλωδια που εχω αγορασει πηγαν μια βδομαδα.. και δεν κουμπωναν καλα απο την αρχη.. ουτε φορτιζαν στο μαξ.. δειχνει οτι οντως φτιαχνουν μαπα καλωδια ακομα και αυτα που πουλανε ως αυθεντικα..

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια μπηκα για ενημερωση 

Αλλά και να ρωτησω αν εχει παρει κανεις το καλωδιο καθως και ποια η εντυπωση του. 

Απο τα τρια καλωδια που κρατησαμε για μας (γιατι πηρα πολλα και για τους αλλους) το μακρυ σταματησε να λειτουργει πολυ πολυ γρηγορα μαξ μηνα (και πολυ μπορει να λεω) 

Τα δυο κοντα το πρωτο πηγε 9μηνο κι εχει περασει πολλα μεχρι που επεσε η φορτιση.

Πηρα το καινουριο και στους 3-4 μηνες αρχισε να κανει νερα και τωρα μου χει σπασει τα νευρα γιατι πρεπει να βαζω και να βγαχω καποιες φορες το καλω μεχρι να πετυχει φορτιση 1200 ma (που ειναι το νορμαλ για το κινητο μου). 

Αμα το αφησω χωρις να το κουνησω πολυ οταν πιασω τα 1200mΑ τοτε θα φορτισει κομπλε αν το κουνησω το κινητο (χωρις να κουνιεται το καλωδιο) θα πεσει η φορτιση. 

Να πω πως το πρωτο καλωδιο το προσεχα πολυ για τους πρωτους λιγους μηνες.. Κι οταν λεω το προσεχα πολυ εννοω οτι δεν το βαζα στην πριζα που ειναι στο κρεβατι μου οταν κοιμομουν. 

Κατι που ηξερα πως δε θα κρατησει για πολυ γιατι το κινητο μου θελει φορτιση καθε μια ωρα περιπου ειδικα αν παιζω παιχνιδια ισως και στα 40 λεπτα. 

Το προβλημα με την πριζα στο κρεβατι ειναι οτι ειναι διπλα κυριολεκτικα και το καλωδιο το τραβαω τη νυχτα με καποιον μαγικο τροπο ωστε να τεντωνεται οσο παει περισσοτερο. Plus το πρωτο ειχε περασει πολυ καλα απο τα ξαδερφακια μου.. Εγω και παλι το προτεινω και πιστευω οτι καποιος που δεν το κακομεταχειριζεται τοσο το παει ανετα δυο χρονια αν οχι παραπανω. 

Πηρα το πρωτο καλωδιο για τωρα καο φορτιζει κανονικοτατα (δε ξερω πως γιενται αυτο) 

Εστειλα μνμα στον πωλητη του ebay αφου εχει εγγυηση 18μηνη να δουμε τι θα μου πει. 

Δε τα βρισκω πια στο ebay σε τοσο οικονομικη τιμη (ειναι τουλαχιστον 7,8 ευρω).  Και παλι αξιζουν.. Οσοι εχουν διαβασει ποσα εχω πεταξει (επρεπε να τα μαζευω και να τα βγαλω φωτο μαζι με το ιστορικο παραγγελιων απο το ebay) πηγαναν πολυ πανω απο 50 ευρω συνολο αφου τα πιο φτηνα που χα παρει ειχαν 2 κατι ευρω και ειχαν μαζευτει πανω απο 40 καλωδια με το περισσοτερο που χουν αντεξει να ναι μηνας. Το 85-90%. πηγαιναν βδομαδα συμπεριλαμβανομενου και καποων αυθεντικων και καλα απο σοβαρα καταστηματα υποτιθεται με τιμη 15-20 ευρω.. Κι ολα αυτα δεν ειχα προλαβει να τα κακομεταχειριστω καν :P

Εψαχνα παλι για καλωδια απο περιεργεια και βρηκα αυτο το προσφατο ποστ που περιεχει απο τα πρωτα της anker τα powerline συν αλλα εκτων οποιων 2 εχουν lifetime εγγυηση 😮 (δε ξερω βεβαια αν αυτο πρακτικα μεταφραζεται ετσι οπως ακουγεται).

Καλυτερα usb καλωδια 2018 

Βρηκα κι αλλα γκουγκλαροντας κι εχουν ολα μεσα της anker και πολλα πρωτα πρωτα κι ολας.  

Πειτε μου δικες σας εμπειριες αν εχετε :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...