Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυρίως την πήρα για το ότι είναι η πιο αθορυβη που υπάρχει. Έπειτα για overclock ώστε να έχω περιθώριο όποτε χρειαστεί να πάω ακόμα και 5ghz χωρίς θέμα. Μέτρησε και ο φωτισμός το σύστημα είναι απλά πανέμορφο οπτικά μαζί με την gpu και τις Ram δεν το χορταίνεις να το κοιτάς. Έλεγα να πάω σε αερόψυξη αλλά απλά θα χαλούσε όλη την εικόνα.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την 165ευρω υδροψυξη την πηρες για τον φωτισμο ή για Oc?:P

Όλοι ξέρουμε ότι ο κύριος λόγος της kraken είναι η εμφάνιση και όχι η απόδοση :P
Δημοσ.

Όλοι ξέρουμε ότι ο κύριος λόγος της kraken είναι η εμφάνιση και όχι η απόδοση :P

Σε όλα είναι η κορυφαία ψυκτρα για αυτό έχει και την ανάλογη τιμή. 6 χρόνια εγγύηση και η nzxt φημίζεται για το support της.

Δημοσ.

Άρα καλά είχα καταλάβει ότι ρίχνει τη συχνότητα απλά δεν ήξερα πότε ακριβώς. Αν πάει 4.8 με 1.20 παραπάνω δεν έχει νόημα κιόλας στα παιχνίδια. Καλύτερα να δώσω 200mhz στην gpu θα πάρω περισσότερα fps από το να πάω από 4.5 στα 4.8. Δεν ξέρω τι γίνεται με την gpu αλλά πάνω από 57 βαθμούς δεν πάει και δουλεύει μόνο ένα ανεμιστηρακι τα άλλα κοιμούνται. Ότι πληρώνεις περνεις τελικά. Διαφορά με 1080 1-2 fps στα 60fps. Λογικά θα βαράει 2100 στον πυρήνα εύκολα είναι η binned έκδοση.

Καλορίζικο το εργαλείο μαν ! Δώσε κλόκια σε gpu και cpu να αρχίσουν να ακούγονται τα fans :P :P

By the way ποια είναι η gpu σου ?

• Like 1
Δημοσ.

Καλορίζικο το εργαλείο μαν ! Δώσε κλόκια σε gpu και cpu να αρχίσουν να ακούγονται τα fans :P :P

By the way ποια είναι η gpu σου ?

Να σε καλά φίλε μου. Αυτή πήρα από msystems

https://www.msystems.gr/index.php?category=1625&product=23713

Τσίμπησα και το εξαιρετικο assassin's creed origins. Μόνο τα φανς του πύργου άκουσα μέχρι στιγμής μετά από 6 ώρες παιχνιδιού.

• Like 1
Δημοσ.

Σε όλα είναι η κορυφαία ψυκτρα για αυτό έχει και την ανάλογη τιμή. 6 χρόνια εγγύηση και η nzxt φημίζεται για το support της

Ποσο καλυτερη ειναι απο την Αrctic cooling  Liquid Freezer 240, ωστε να εχει πανω απο 80 ευρω διαφορα.Δηλαδη την διπλασια  τιμη και βαλε.Εκτος απο τα φωτακια-λαμπακια.

Δημοσ.

Ποσο καλυτερη ειναι απο την Αrctic cooling Liquid Freezer 240, ωστε να εχει πανω απο 80 ευρω διαφορα.Δηλαδη την διπλασια τιμη και βαλε.Εκτος απο τα φωτακια-λαμπακια.

Δεν γνωρίζω να σου πω αλλά δεν την είχε το msystems. Πάντως 80 ευρω στα 2k που έδωσα δεν είναι τίποτα περνεις την καλύτερη ψυκτρα 6 χρόνια εγγύηση και απλά είναι κόσμημα μεσα στον πύργο. Από θόρυβο βάζω δίπλα το αυτί μου αλλά δεν μπορώ να ακούσω τίποτα.

Δημοσ.

Ποσο καλυτερη ειναι απο την Αrctic cooling  Liquid Freezer 240, ωστε να εχει πανω απο 80 ευρω διαφορα.Δηλαδη την διπλασια  τιμη και βαλε.Εκτος απο τα φωτακια-λαμπακια.

Εκτός από τα rgb που είναι και μόδα,έχει και διαφορά στην απόδοση φίλος.Αν διαβάσεις reviews και συγκρίνεις θα καταλάβεις.

Δημοσ.

Μωρε μια χαρα ειναι η ψυκτρα δεν ειπε κανεις το αντιθετο αλλα αν δεν παιζεις εστω με 1.3 ρευματα τοτε ειναι τσαμπα αγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι ίσως παίζει στα 60 το σκέφτηκε κανείς;

Θα το φάτε το παλικάρι τώρα γιατί δε παίζει στα ίδια ρολόγια με κάποιους;

Έλα Χριστέ και Παναγιά.

• Like 2
Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι τσάμπα αγορά. Και μόνο το ότι είναι αθορυβη έχω πολύ καλές θερμοκρασίες και δείχνει και όμορφα τα 80 παραπάνω από μια άλλη ψυκτρα για μένα τα αξίζει χωρίς συζήτηση. Και όπως είπα αύριο μεθαύριο έχω την ευκαιρια να πάω και 5 και 5.1 με καλές θερμοκρασίες χωρίς να ανησυχώ. Δεν είναι τίποτα τα 80 παραπάνω ξανά λέω από μια H60 πχ για κάτι που θα σε πάει 6 7 χρόνια. Δεν μετριούνται όλα με το vfm σε αυτή τη ζωή.

Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι τσάμπα αγορά. Και μόνο το ότι είναι αθορυβη έχω πολύ καλές θερμοκρασίες και δείχνει και όμορφα τα 80 παραπάνω από μια άλλη ψυκτρα για μένα τα αξίζει χωρίς συζήτηση. Και όπως είπα αύριο μεθαύριο έχω την ευκαιρια να πάω και 5 και 5.1 με καλές θερμοκρασίες χωρίς να ανησυχώ. Δεν είναι τίποτα τα 80 παραπάνω ξανά λέω από μια H60 πχ για κάτι που θα σε πάει 6 7 χρόνια. Δεν μετριούνται όλα με το vfm σε αυτή τη ζωή.

Βρε δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλη. Αλλα αυτα τα 80με 100ευρω τα εκοψες απο την καρτα γραφικων σε gaming pc(τοση ειναι η διαφορα απο την 1080 απο το ιδιο καταστημα πανω κατω),γιαυτο και λεμε να ανεβεις σε ρολογια τουλαχιστον μεχρι τα 4.7-4.8 που ουτως ή αλλως δεν θες και πολυ ρευμα.

Ασε που δικα σου λογια ηταν στις πιο πισω σελιδες που το τονιζες ποσες φορες οτι

''για gaming το καλυτερο ειναι 4.7-4.8 δεν χρειαζεσαι παραπανω''.....

Αν ειναι καποιος να παιξει στα 4.3 με 4.5 για ποιο λογο να δωσει ποσα παραπανω χρηματα στον 8700κ και να μην παρει καλυτερα τον 8700??

Δεν ειναι θεμα vfm αλλα παραλογου.

Δημοσ.

Το ότι ίσως παίζει στα 60 το σκέφτηκε κανείς;

Θα το φάτε το παλικάρι τώρα γιατί δε παίζει στα ίδια ρολόγια με κάποιους;

Έλα Χριστέ και Παναγιά.

Αυτό το έχω γράψει από την αρχή αλλά το περνάμε στο βρόντο. Το ότι ότι έχω βάλει το πάει στα 100+ fps και παίζω με vsync στο on επίσης δεν έχει σημασία δε και καλά να πάμε στα 5ghz να πιάνω 5 10fps παραπάνω και ας παίζω στα 60. Ας πάω και την gpu βρε παιδιά στα 2100 να πάρω ακόμα 10fps τα οποία θα με χρησιμεύσουν σε 2 3 χρόνια.

Βρε δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλη. Αλλα αυτα τα 80με 100ευρω τα εκοψες απο την καρτα γραφικων σε gaming pc(τοση ειναι η διαφορα απο την 1080 απο το ιδιο καταστημα πανω κατω),γιαυτο και λεμε να ανεβεις σε ρολογια τουλαχιστον μεχρι τα 4.7-4.8 που ουτως ή αλλως δεν θες και πολυ ρευμα.

Ασε που δικα σου λογια ηταν στις πιο πισω σελιδες που το τονιζες ποσες φορες οτι

''για gaming το καλυτερο ειναι 4.7-4.8 δεν χρειαζεσαι παραπανω''.....

Ναι 679 έκανε η 1080 rog η οποία θα μου έδινε 2 3fps στα 60 που παίζω ενώ έχω πει ότι σε 3 4 χρόνια θα πάω σε καινούργια πουλώντας την παλιά. Η ψυκτρα θα μου μείνει για πολλά παραπάνω χρόνια μια φορά την πλήρωσα. Και έχω σκοπό να πάω στα 4.8 απλά για την ώρα για πιο λόγο να το κάνω?

Ο 8700 έκανε 355 55 ευρώ διαφορά από τον 8700k. Όταν χρειαστώ ο 8700k θα μου δώσει τα 5 10 παραπάνω fps που θέλω. Ο 8700 όχι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...