Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλτατε δεν έχεις άλλες επιλογές, μήπως να κοίταζες για άλλο σπίτι; Αφού το πρόβλημα είναι συνεχόμενο και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά ίσως θα ήταν καλύτερο να πας να μείνεις αλλού.

• Like 1
  • Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκιμασες να μιλησεις με τον ιδιοκτητη του σπιτιου που μενεις εσυ; Ισως να μπορει αυτος ειτε να ερθει σε επαφη με τον ιδιοκτητη του επανω διαμερισματος ειτε να σε φερει εσενα σε επαφη.

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλτατε δεν έχεις άλλες επιλογές, μήπως να κοίταζες για άλλο σπίτι; Αφού το πρόβλημα είναι συνεχόμενο και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά ίσως θα ήταν καλύτερο να πας να μείνεις αλλού.

Δεν ειναι λυση να μετακομιζεις οταν υπαρχει ενοχλητικος γειτονας,αλλα τεινω να συμφωνησω πλεον μαζι σου.

Στο προηγουμενο σπιτι βαλλομουν απο φασαρια απο τους διπλα ακριβως και απο τους απο πανω γειτονες.

Σε αυτο το σπιτι ( εργατικες κατοικιες ) ειναι ολοι ιδιοκτητες,παλιες καραβανες καθως τα σπιτι ειχαν δοθει μετα το σεισμο της Καλαματας και ειτε δεν τους απασχολει,ειτε εχουν συνηθισει ολοι τη φασαρια που κανουν.

Εαν βρω κατι σε πιο ησυχη γειτονια εχω φυγει κατευθειαν,δυστυχως..

Δημοσ.

Με ξύλο μπλέκεις εσύ ο ίδιος και δεν βρίσκεις το δίκιο σου. Τον κυνηγήσαμε όταν έμενε ο ίδιος για το κλεισιμο της βεράντας του, γιατί το έχτισε μόνος του χωρίς να φέρει ούτε μάστορα, ούτε μηχανικό, και χωρίς να πάρει άδεια. Μέχρι για στατική επάρκεια ανησυχούσαμε γιατί έχτισε άλλο τόσο, έβαλε οροφή βαριά, κλπ. Το τακτοποίησε στην πολεοδομία. Και μάλλον ίσως μας τιμωρεί γι' αυτό. Έκτοτε, βάζει μόνο αλλοδαπούς με το μήνα ή για μερικούς μήνες. Οι συγκεκριμένοι έχουν χαρτιά, σιγουράκι.

Καλά ρε φίλε, στην ταράτσα που έκλεισε αυτός ο παπάρας δεν έχετε χιλιοστά τα υπόλοιπα διαμερίσματα; Δεν ανήκει και σε εσάς κάποιο μικρό ποσοστό; Είναι κάργα παράνομο αυτό που έκανε και απορώ πως το έκανε, ουσιαστικά αν δεν έχει άδεια με μελέτες μηχανικών είναι και παράνομο και παράτυπο και επικίνδυνο.

Δημοσ.

Παιδιά η μετακόμιση δεν παίζει. Το σπίτι είναι δικό μου και πανάκριβο. Σιγά μη μετακομίσω. Σήμερα είδα τον ιδιοκτήτη και του είπα το πρόβλημα. Ο τύπος είναι ανεκδιήγητος. Μου είπε ότι αν συνεχίζουμε να του τα πρήζουμε (έτσι ακριβώς), "οι επόμενοι θα είναι ρομά έτσι για να γουστάρουμε". ΟΚ πλέον, το θέμα έφυγε για καταγγελία παντού, και μάλιστα επώνυμη. Το έχει αναλάβει ήδη δικηγόρος.

• Like 3
Δημοσ.

Πρεπει να εχεις μονιμο δικηγορο με τον μηνα.Εαν φυγουν οι απο πανω σου και ερθουν αλλοι,παλι πρεπει να κινηθεις δικαστικα.

Δημοσ.

Πρεπει να εχεις μονιμο δικηγορο με τον μηνα.Εαν φυγουν οι απο πανω σου και ερθουν αλλοι,παλι πρεπει να κινηθεις δικαστικα.

Το πρόβλημά μου δεν είναι οι ένοικοι ή η καταγωγή τους. Το όλο θέμα ξεκινά από τον ιδιοκτήτη. Αυτόν θα κυνηγήσω με νόμιμο τρόπο, γιατί νομίζω λειτουργει εκδικητικά και μάγκικα. 

Μόνιμο δικηγόρο έχω, λόγω δουλειάς. Νομικό τμήμα.

Δημοσ.

Offtopic, με το βοθρο δεν μας ειπες τι εγινε!

Ας πούμε ότι δεν θα ξαναπληρώσω κοινόχρηστα και βόθρο για τα επόμενα δέκα χρόνια, με παρότρυνση των υπόλοιπων ιδιοκτητών και υπογεγραμμένα χαρτιά. Εκτός αυτού, ανέλαβε εταιρεία τη διαχείρηση και τα προβλήματα λύθηκαν σε πέντε ημέρες. 

• Like 2
Δημοσ.

Έκλεβε τελικά κάποιος νερό? Είχε κάνα πηγάδι?

Οι δικοί μου σωλήνες γέμιζαν συγκεκριμένων τις δεξαμενές, για να γράφει το δικό μου ρολόι, και να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή στον βόθρο. Βρήκαμε διακλαδωτές με διακόπτες που άλλαζαν τη δική μου παροχή προς αυτόυς και τελικά το δικό μου ρολόι πότιζε και τον κήπο της πολυκατοικίας. Αφού έγινε ένας κακός χαμούλης, το πρόβλημα λύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οι δικοί μου σωλήνες γέμιζαν συγκεκριμένων τις δεξαμενές, για να γράφει το δικό μου ρολόι, και να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή στον βόθρο. Βρήκαμε διακλαδωτές με διακόπτες που άλλαζαν τη δική μου παροχή προς αυτόυς και τελικά το δικό μου ρολόι πότιζε και τον κήπο της πολυκατοικίας. Αφού έγινε ένας κακός χαμούλης, το πρόβλημα λύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Σε αυτό το σπίτι...βγαλε κανα ηχείο έξω και βάλε μουσική στο φουλ, κατά προτίμηση dubstep η electro να τους σπάσεις τα νεύρα.
Δημοσ.

Σε αυτό το σπίτι...βγαλε κανα ηχείο έξω και βάλε μουσική στο φουλ, κατά προτίμηση dubstep η electro να τους σπάσεις τα νεύρα.

Καλύτερα black metal, κάποιο παλιό immortal (είναι CIA certified).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...