Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιος με φωναξε? B)

όλα είναι πιο μίζερα χωρίς λεφτά, ακόμα και αυτά που υποτίθεται στηρίζονται σε άυλες έννοιες, αλλά εξίσου μάταια και με προδιαγεγραμένο τέλος είτε με λεφτά είτε όχι

εγώ πάντως ξαναένιωσα με την κόρη μου, ακόμα και αν δεν έχω λεφτά για μεταχειρισμένο καρότσι του idomenea77

Δεν χρειάζεσαι λεφτά. Κάνε install το Freecad, κατέβασε κανένα 3D μοντέλο που να μοιάζει με αυτό που θες, διόρθωσε τις διαστάσεις, τρέξε FEA, τύπωσε 2D Draft και δωστο σε ενα σιδεραδικο. Θα σου κοστίσει ελάχιστα, η κόρη σου θα ενθουσιαστεί.
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γνωμη μου ειναι,πως ο,τι θελει ο καθενας να κανει στη ζωη του (καριερα,οικογενεια..) θα το πετυχει.Σιγουρα η κριση δυσκολευει τα πραγματα σε μεγαλο βαθμο αλλα αυτος που ειναι

συνειδητοποιημενος στο τι στοχευει,αργα η γρηγορα θα τα καταφερει.

Δημοσ.

Μπορεί να ακουστεί λίγο φαλλοκρατικό αλλα από την κρίση και μετά, γυναίκες οι οποίες είχαν σπίτι στο όνομα τους και ο άνδρας έμεινε χωρίς δουλειά, απλα τον έστειλαν με ελαφρά στη μάνα του.

Και δυστυχώς δεν είναι ενα μόνο περιστατικό.

Συνεβει σε τουλάχιστον 4 γνωστά μου ζευγάρια.

Βέβαια ένας από αυτούς είπε κάποτε "Δώσε εξουσία ή και χρήμα σε γυναίκα για να δεις ποιος είναι."

• Like 3
Δημοσ.

Μπορεί να ακουστεί λίγο φαλλοκρατικό αλλα από την κρίση και μετά, γυναίκες οι οποίες είχαν σπίτι στο όνομα τους και ο άνδρας έμεινε χωρίς δουλειά, απλα τον έστειλαν με ελαφρά στη μάνα του.

Βέβαια ένας από αυτούς είπε κάποτε "Δώσε εξουσία ή και χρήμα σε γυναίκα για να δεις ποιος είναι."

Καλά έκαναν

Δημοσ.

Γενικεύεις -άθελα σου- με το παραπάνω.

Ούτε επίσης οι γυναίκες είναι οι "σκύλες" που βλέπουν ορισμένοι σε ταινίες.

Άλλος ένας που έκανε λάθος επιλογές και αντί να κατηγορεί τον εαυτό του κατηγορεί την επιλογή του.

• Like 2
Δημοσ.

Οι γυναίκες κατα τη διάρκεια της κρίσης υποστήριξαν πλήρως, συνεχώς και αδιαμαρτυρητα τους συντρόφους τους.

Στις λίγες (ελάχιστες, εως και ανύπαρκτες) περιπτώσεις που αυτό δεν συνέβη, ήταν με αποκλειστική υπαιτιοτητα των συντρόφων τους.

Περαιτέρω συζήτηση είναι περιττή (το μόνο σίγουρο).

Καληνύχτα (γενικότερα).

Δημοσ.

Δυστυχως ετσι ειναι.Φιλος μου εχασε την δουλεια του και μετα για 6 μηνες κραταγε τα παιδια,μετα επλενε τα χαλια,ρουχα και εκανε κουζινα και αφου περασε κανενας χρονος η γυναικα του τον χωρισε και πηγε στο πατρικο του.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως ετσι ειναι.Φιλος μου εχασε την δουλεια του και μετα για 6 μηνες κραταγε τα παιδια,μετα επλενε τα χαλια,ρουχα και εκανε κουζινα και αφου περασε κανενας χρονος η γυναικα του τον χωρισε και πηγε στο πατρικο του.

Και;

Οι οικονομικές δυσκολίες είναι πολύ σοβαρός λόγος χωρισμού.

Περί παιδιών, χαλιων και κουζίνας αν τα έκανε και πριν μπορεί και να μην τον χώριζε :)

Δημοσ.

Οταν εκανα οικογενεια βρηκα παλι το νοημα της ζωης,χωρις ομως να χασω τη χαρα να γυρναω με γκομενακια.Η κριση δεν εχει καμια επιπτωση στην οικογενεια και στις σχεσεις.

τζισους
  • Like 3
Δημοσ.

Οταν εκανα οικογενεια βρηκα παλι το νοημα της ζωης,χωρις ομως να χασω τη χαρα να γυρναω με γκομενακια.Η κριση δεν εχει καμια επιπτωση στην οικογενεια και στις σχεσεις.

Η υποκρισία σε όλη της το μεγαλείο;

Δημοσ.

Ο φίλος που πάει με τα γκομενάκια βλέπονται;Ή θέλει 3 βότκες; είχα πετύχει μια στο ΤΕΙ που νταλαβεριζοταν με έναν παντρεμένο, είχε όμως 30 κιλά περισσότερο από μένα.

Δημοσ.

οκ,μπορει να ειναι συνειδητη η επιλογη σου αλλα με τον καιρο μπορει να αλλαξει μπορει και οχι.Αναλογα και τις πιεσεις που θα δεχτεις απο δικους σου ανθρωπους.Εγω μεχρι τα 32 δεν ηθελα να ακουω για οικογενεια,αλλα καποια στιγμη κουραζεσαι και δεν μπορει να γυρνας ολη τη μερα με καινουργιες κοπελες,γιατι δεν σε γεμιζουν πλεον.Οταν εκανα οικογενεια βρηκα παλι το νοημα της ζωης,χωρις ομως να χασω τη χαρα να γυρναω με γκομενακια.Η κριση δεν εχει καμια επιπτωση στην οικογενεια και στις σχεσεις.

Να σε χαιρεται η γυναικα σου.Καταλαβαινεις οτι αυτοαναιρεισαι.Απο την μια παντρευτηκες, γιατι βαρεθηκες να γυριζεις με γκομενακια και απο την αλλη  ο γαμος δεν ειναι εμποδιο να γυριζεις με γκομενακια, που τον εκανες γιαυτο.Να μην γυριζεις με γκομενακια.Τι δεν καταλαβαινω.

Δημοσ.

Να σε χαιρεται η γυναικα σου.Καταλαβαινεις οτι αυτοαναιρεισαι.Απο την μια παντρευτηκες, γιατι βαρεθηκες να γυριζεις με γκομενακια και απο την αλλη ο γαμος δεν ειναι εμποδιο να γυριζεις με γκομενακια, που τον εκανες γιαυτο.Να μην γυριζεις με γκομενακια.Τι δεν καταλαβαινω.

Τις δηλώσεις των κυριων παραπάνω. Αυτό για αρχή.
Δημοσ.

Εφόσον το ίδιο ζευγάρι συμφωνεί σε κάτι κοινό. Δεν τίθεται θέμα. Αν όμως είναι από άγνοια αποτελεί κοροϊδία.

Για τα διαζύγια και τα οικονομικά, ναι έχουν αυξηθεί δραματικά, δικηγόρο να ρωτήσετε θα σας πει άπειρες ιστορίες ανάλογες από πελάτες του.

• Like 1
Δημοσ.

Να σε χαιρεται η γυναικα σου.Καταλαβαινεις οτι αυτοαναιρεισαι.Απο την μια παντρευτηκες, γιατι βαρεθηκες να γυριζεις με γκομενακια και απο την αλλη  ο γαμος δεν ειναι εμποδιο να γυριζεις με γκομενακια, που τον εκανες γιαυτο.Να μην γυριζεις με γκομενακια.Τι δεν καταλαβαινω.

Δεν μπορεις να καταλαβεις απλα πραγματα.Αλλο οικογενεια και αλλο σχεσεις.Οποιος κανει οικογενεια δεν σημαινει οτι κλεινεται για την υπολοιπη ζωη του σε ενα σπιτι.Ο καθενας λειτουργει διαφορετικα αρκει να ειναι σωστος στα παιδια του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...