Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατες διαρροές δείχνουν ότι το Pixel 2 δεν θα διαθέτει και τόσο εντυπωσιακή οθόνη, τουλάχιστον σε σύγκριση με την οθόνη που θα διαθέτει το Pixel XL 2, ωστόσο μία αίτηση της HTC στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) επιβεβαιώνει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του Google-branded smartphone που περιμένουμε να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Η HTC είχε αναλάβει τη κατασκευή και των δύο προηγούμενων συσκευών (Pixel και Pixel XL) ωστόσο φημολογείται ότι η LG έχει αναλάβει τη κατασκευή του μεγαλύτερου μοντέλου της δεύτερης γενιάς της σειράς smartphones της Google.

Οι δύο συσκευές έχουν παρόμοιο σχεδιασμό στο πίσω μέρος με μικρότερο “γυάλινο παράθυρο” από την πρώτη γενιά Pixel, ωστόσο το HTC-made μοντέλο Pixel 2 δεν φαίνεται να μοιράζεται τον ίδιο σχεδιασμό στην πρόσοψη με το μεγαλύτερο μοντέλο (XL) τουλάχιστον από άποψη… περιθωρίων (bezels).

Υπάρχει περίπτωση να διαθέτει dual front facing speakers για πλουσιότερο ήχο (παράξενο να απουσιάζει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό από το μεγαλύτερο και ακριβότερο μοντέλο πάντως). Όσον αφορά στο headphone jack ενδέχεται και τα δύο μοντέλα να μην διαθέτουν την υποδοχή.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το μικρότερο επίσης από τα δύο νέα Pixel που περιμένουμε πρόκειται να διαθέτει το χαρακτηριστικό “Active Edge” που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το χαρακτηριστικό Edge Sense που είδαμε στο U11.

Έτσι, θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να εκτελέσει ορισμένες λειτουργίες ή να ενεργοποιήσει χαρακτηριστικά, όπως τον Google Assistant, ασκώντας πίεση στις άκρες του κινητού (ουσιαστικά με το να ζουλήξει το κινητό). Το κινητό μαθαίνουμε ότι σε αυτή τη δοκιμαστική φάση τρέχει Android 8.0.1 με το πλέον σύγχρονο patch ασφαλείας εγκατεστημένο.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: The Verge
Link.png Site: GSMArena

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλή μας ημέρα,

Το μόνον πραγματικά ενδιαφέρον της όλης είδησης είναι το 8.0.1 που θα "φοράνε" οι συσκευές. Κατά τα άλλα, όσο και αν προσπάθησα να εκμαιεύσω άλλες ειδήσεις μένει ότι θα υπάρχουν και πάλι 2 συσκευές αλλά αυτή την φορά από διαφορετικούς κατασκευαστές.

Άποψή μου βέβαια και δεν θέλω να την επιβάλω σε κανέναν αλλά πιστεύω πως θα έπρεπε η Google να κρατήσει την σειρά Nexus και ας είχε μικρότερο ποσοστό κέρδους, ούτως ή άλλως από τις πολλές πωλήσεις πάλι θα έβγαινε κερδισμένη. Τώρα ούτε μεγάλο μερίδιο στην android αγορά κατέχει, ούτε τους "beta testers" για να δίνει πάντα το latest and greatest τόσο σε νέα χαρακτηριστικά όσο και στην ασφάλεια.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Το ζουληχτο κινητό...πάει η δουλειά χάλασε πριν βγει στην πιάτσα το εργαλείο .Με τέτοιο branding better cancelled at the start...

Δημοσ.
Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που βλέπω στην ζωή μου τίτλο ειδήσεως που να περιέχει την λέξη "ζουλήξεις"!!!

• Like 2
Δημοσ.

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που βλέπω στην ζωή μου τίτλο ειδήσεως που να περιέχει την λέξη "ζουλήξεις"!!!

Και να μην το έβαζα σε "εισαγωγικά" δηλαδή ε; Δηλαδή πως μεταφράζεται το "squeeze"; Αν έβαζα να το "σφίξεις" θα ήταν καλύτερα; Μήπως "πρεσάρεις"; Ζουλήξεις!

Εντωμεταξύ, έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε τίτλο. Σοκαρίστηκες ε; LOL

• Like 6
Δημοσ.

Πιέζω.

Είναι εκτός Ελληνικής γλώσσας δηλαδή η λέξη "ζουλάω"; Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται; Τι προσπαθείς να μου πεις; Επίσης, η λέξη τοποθετήθηκε ανάμεσα σε εισαγωγικά.

Ε ναι, βέβαια, ογκόλιθος την γλώσσας το mediamarkt, όπως φυσικά και το lidl.

Μάλιστα. Θα το έχω υπόψη μου αυτό ότι δεν γνωρίζουν Ελληνικά.

• Like 2
Δημοσ.

Και να μην το έβαζα σε "εισαγωγικά" δηλαδή ε; Δηλαδή πως μεταφράζεται το "squeeze"; Αν έβαζα να το "σφίξεις" θα ήταν καλύτερα; Μήπως "πρεσάρεις"; Ζουλήξεις!

Εντωμεταξύ, έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε τίτλο. Σοκαρίστηκες ε; LOL

E προφανώς σωστή μετάφραση έκανες. Περιμετρική πίεση θα ακουγόταν πιο δόκιμο. Ας ζουλήξουμε όλοι μαζί τη μπουγελόφατσα των 800 ευρώ!

* Α και ζούπηγμα, ζουπάω. :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...