constantineparas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Ψάχνω για μία ποιοτική σωστή κούπα για να πίνω άφοβα Βρήκα την http://www.public.gr/product/gaming/t-shirts/portofolia-and-tsantes/koypa-gaya-battlefield-hardline-police/prod7850407pp/ Το θέμα είναι πόσο ποιοτική είναι . Γνωρίζει κανείς την LEVEL UP WEAR ; γιατί έχω βρει μία στάμπα που μου αρέσει πολύ έχετε να προτείνεται κάποια σωστή μάρκα (και ας μην έχει πάνω στάμπα αρκεί να είναι ποιοτική)
MikeJ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάχνεις για κούπα γενικά ή θες να έχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο ; Γιατί 13 ευρώ για κούπα είναι πολλά αν απλά θες μια κούπα να πίνεις. Βρίσκεις με 1-2 ευρώ και κάνεις δουλειά σου μια χαρά.
j0hnn1e Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Ψάχνω για μία ποιοτική σωστή κούπα για να πίνω άφοβα Βρήκα την http://www.public.gr/product/gaming/t-shirts/portofolia-and-tsantes/koypa-gaya-battlefield-hardline-police/prod7850407pp/ Το θέμα είναι πόσο ποιοτική είναι . Γνωρίζει κανείς την LEVEL UP WEAR ; γιατί έχω βρει μία στάμπα που μου αρέσει πολύ έχετε να προτείνεται κάποια σωστή μάρκα (και ας μην έχει πάνω στάμπα αρκεί να είναι ποιοτική) Τι να πινεις δεν μας λες όμως. Μπες σε ένα μαγαζί, πάρε μια όποια κούπα που δεν είναι πλαστική και πιες άφοβα. 1
NemeSis1990 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Πορσελανινες κουπες ανωτερης ποιοτητας..εκει θα δεις διαφορα
idomeneas7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Ψάχνω για μία ποιοτική σωστή κούπα για να πίνω άφοβα Tι φόβο έχεις τώρα δηλαδή? 2
phanispal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Αν θέλει ποιοτική πορσελάνη για ροφήματα, φαντάσου με τα πιάτα που δέχονται πολύ σκληρότερη μεταχείριση με τα μαχαίρια και τα πηρούνια τι φρίκη θα έχει φάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα