Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2 μέρες πήγε η μάνα μου και έκανε e-banking. χτες συνδεθήκαμε και πληρώσαμε κάτι φόρους κλπ της οικογένειας. έτσι όπως κοιτούσα είδα μια χρέωση 5euro. Αυτή η χρέωση ήταν για το ebanking. αλλά κάπου τα είδα λίγο μπερδεμένα. Κάθε μήνα θα χρεώνει 5euro? μια φορά το χρόνο? ή το τέλος ενεργοποίησης είναι 5 euro? ευχαριστώ

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πριν 2 μέρες πήγε η μάνα μου και έκανε e-banking. χτες συνδεθήκαμε και πληρώσαμε κάτι φόρους κλπ της οικογένειας. έτσι όπως κοιτούσα είδα μια χρέωση 5euro. Αυτή η χρέωση ήταν για το ebanking. αλλά κάπου τα είδα λίγο μπερδεμένα. Κάθε μήνα θα χρεώνει 5euro? μια φορά το χρόνο? ή το τέλος ενεργοποίησης είναι 5 euro? ευχαριστώ

Μόνο στην αρχή. Υπάρχει εξτρά ετήσια χρέωση αν επιθυμείς να λαμβάνεις sms για κάθε κίνηση στους λογαριασμούς σου και τις κάρτες, αλλά αυτό το ενεργοποιείς εσύ μέσα από το winbank. 

• Like 1
Δημοσ.
Ο χρήστης Melissa_virus είπε:

Μόνο στην αρχή. Υπάρχει εξτρά ετήσια χρέωση αν επιθυμείς να λαμβάνεις sms για κάθε κίνηση στους λογαριασμούς σου και τις κάρτες, αλλά αυτό το ενεργοποιείς εσύ μέσα από το winbank. 

Η αν θες ενημέρωσει χωρίς χρέωση μπορείς να ενημερώνεσαι απλά με mail. Παντως η Πειραιώς ειναι η μόνη με χρέωση για sms.. Στην alpha και eurobank που εχω επίσης, είναι δωρεάν. Νταξ βεβαια η eurobank είναι λίγο ό,τι να ´ναι. Όποτε θυμάται στέλνει.

• Like 1
Δημοσ.

Θα με ενδιεφερε το δευτερο γνωριζουμε μηπως ποσο ειναι η ετησια χρεωση; Ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Πως το απενεργοποιώ ?

• Like 1
Δημοσ.

ωπα αυτο δε το ηξερα ουτε εγω...μου στελνουν σμσ οταν ζηταω το πιν για καποια μεταφορα,αυτο ελπιζω δε χρεωνεται...και οταν κνω μεταφορα οτι το ταδε ποσο μεταφερθηκε εκει..χρεωνομαι?

• Like 1
Δημοσ.

Μπα και η Eurobank με χρέωση είναι. Θυμάμαι ήταν δωρεάν και κάποια στιγμή μου ήρθε μνμ πως από τον επόμενο μήνα θα υπάρχει χρέωση ανά sms οπότε άλλαξα τις ρυθμίσεις να έρχεται μόνο email.

• Like 1
Δημοσ.

ωπα αυτο δε το ηξερα ουτε εγω...μου στελνουν σμσ οταν ζηταω το πιν για καποια μεταφορα,αυτο ελπιζω δε χρεωνεται...και οταν κνω μεταφορα οτι το ταδε ποσο μεταφερθηκε εκει..χρεωνομαι?

Δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση.

• Like 1
Δημοσ.

αυτό με το εμαιλ το έκανα. το διάβασα καλά πρωτού πατήσω αποδοχή :D έλεγε ξεκάθαρα ότι ειναι χρεώσιμο. για το σμσ δεν το πήρα είδηση για ειδοποίηση σε sms όταν πληρώσεις κάτι. αλλά αφού το χρεώνουν δεν ενδιαφέρομαι. 

έχω και eurobank. σε κάποια φάση πρέπει να φτιάξω το ebanking δλδ φτιαγμένο είναι νομίζω απλά θα πρέπει να μπω στο σιτε να το ενεργοποιήσω. αυτό που δεν καταλαβαίνω με την eurobank είναι ότι αγοράζω ονλινε σε οποιοδήποτε κατάστημα που δεν έχει λογαριασμό eurobank αγοράζω κανονικά. αλλά σε όσους έχουν λογαριασμό eurobank από αυτούς δεν μπορώ να ψωνίσω! μου ζητάει κωδικούς και κάτι περίεργα. δεν το ψαξα και παραπάνω γιατί νευρίασα. 

• Like 1
Δημοσ.

αυτό με το εμαιλ το έκανα. το διάβασα καλά πρωτού πατήσω αποδοχή :D έλεγε ξεκάθαρα ότι ειναι χρεώσιμο. για το σμσ δεν το πήρα είδηση για ειδοποίηση σε sms όταν πληρώσεις κάτι. αλλά αφού το χρεώνουν δεν ενδιαφέρομαι.

έχω και eurobank. σε κάποια φάση πρέπει να φτιάξω το ebanking δλδ φτιαγμένο είναι νομίζω απλά θα πρέπει να μπω στο σιτε να το ενεργοποιήσω. αυτό που δεν καταλαβαίνω με την eurobank είναι ότι αγοράζω ονλινε σε οποιοδήποτε κατάστημα που δεν έχει λογαριασμό eurobank αγοράζω κανονικά. αλλά σε όσους έχουν λογαριασμό eurobank από αυτούς δεν μπορώ να ψωνίσω! μου ζητάει κωδικούς και κάτι περίεργα. δεν το ψαξα και παραπάνω γιατί νευρίασα.

μηπως εννοεις τα verified by visa ;υπαρχει και για mastercards κατι παρομοιο που ειναι για αγορες με καρτες σε μερικα shops για παραπανω ασφαλεια
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν στέλνω χρήματα κάπου έρχεται SMS και mail ότι έκανα τη συναλλαγή. Χωρίς χρέωση πάντα. Αυτό που γράφεις είναι πχ για όλες τις συναλλαγές πχ κάνω αγορά από κατάστημα πληρώνω με καρτα και έρχεται SMS?

Δημοσ.

Να πουλησουν θελουν. Οταν ανοιγαμε λογαριασμο για τη δουλεια σε αλλη τραπεζα (αλλαξαμε τραπεζα) μισθοδοσιας ολοι πληρωσαν κανα 30-40€...

Εγω ειπα θελω μονο ebanking και κανενα αλλο προιον και εδωσα κανα 5€ νομιζω η τπτ δε θυμαμαι χωρις να μου φερουν αντιρρήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...