Xristaras12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Κανείς δεν βάζει στην εξίσωση το free dlc's στο online!!! έτσι κρατάς κόσμο. Αυτό έλειπε για το κάθε νέο που βάζουν να το χρέωναν κιόλας,premium H οχι παίκτες πχ.
JohnyFire Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι απλο https://el.gta5-mods.com JonnyFire εχει καταπληκτικα γραφικα τηρουμενων των αναλογιων Εννοειται οτι οποιος εχει κονσολα καλυτερα να μην το παιξει χανει ολη την μαγεια του modding Mονο για πισι ειναι .... https://www.youtube.com/watch?v=8doT6YGjPr0 https://www.youtube.com/watch?v=7N_0stXQy5w ισχυει τα εχω περασει τα μοντ που στην ουσια απενεργοποιουν καποια φιλτρα κτλ... εγω μιλαω ομως για νεα μηχανη και dx12 κτλ... θα ειναι τρελα νεα ιστορια και νεα μηχανη γραφικων!
Xristaras12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 ισχυει τα εχω περασει τα μοντ που στην ουσια απενεργοποιουν καποια φιλτρα κτλ... εγω μιλαω ομως για νεα μηχανη και dx12 κτλ... θα ειναι τρελα νεα ιστορια και νεα μηχανη γραφικων! στο επόμενο αυτά. Δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω αναβάθμισης του συγκεκριμένου παιχνιδιού προς το τέλος του.
Manjaro Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 GTA IV > GTA 5 Οι άνθρωποι που δουλέψανε στο GTA V δουλέψανε κυρίως πάνω στο να κάνουν το game να μην σπάει εύκολα απο τους πειρατές και στο online σύστημα το GTA 5 ήταν πάντα 1 βήμα μπροστά 5 βήματα πίσω απλά γιατι ήταν άλλος ο σκοπός του (να αρπάξει λεφτά απο τα παιδάκια που έχουν γονείς με πιστωτικές κάρτες οπότε το παιχνίδι κουτσουρεύτηκε προκειμένου να τρέχει εύκολα online με τις χειρότερες συνδέσεις και τις λιγότερες απαιτήσεις έτσι ώστε ο κάθε μπόμπηρας να έχει πρόσβαση στο online μαγαζάκι τους) Οι περισσότεροι πραγματικοί gamers απογοητευτήκαμε απο τον συγκεκριμένο τίτλο.. https://www.youtube.com/watch?v=GWVtZJo-HqI https://www.youtube.com/watch?v=HFlt7Rxwzjw https://www.youtube.com/watch?v=7mDJIEEkRtA και υπάρχουν 100άδες τέτοια βίντεο σαν το απο πάνω ίσως και χιλιάδες.. ΤΟΣΟ πολύ απογοήτευσε... Αλλά hey... μπορείς να ρουφήξεις μπόνκ μικρό μοωρό στο GTA V είσαι μεγάλος δες λαμπιόνια και μπορείς να παίξεις Online και να δείξεις στους φίλους ότι έχεις χρυσό μπόνκ αρκει να ξοδέψεις μερικά ασήμαντα δολάρια για να πάρεις 10.000.000 credits ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ειναι πάρα πολλά σε σχέση με τα δολάρια που σου ζητάμε!!και θα ρουφάς απο χρυσό bong! Αγκού μπεμπέ! Το λέτε και με καμάρι πως περάσανε 4 χρόνια και τους γλύφετε... 4 χρόνια και ένα σημαντικό update με καινούργιο single player περιεχόμενο δεν βγάλανε!!! (όπως κάνανε με το GTA IV πχ episodes from liberty city) γιατι να ασχοληθούν;;;; αφού αρμέγουν τα παιδάκια μια χαρά στο online. To GTA IV ήταν το game που πραγματικά δούλεψε η rockstar για να φέρει κάτι επαναστατικό απο κάθε άποψη γιαυτό αναπτύξανε και την euphoria engine (που κουτσούρεψαν αργότερα για το V) Τους στεναχώρησε όμως μάλλον όπως φαίνεται που πολλοί παίζανε πειρατικά (παρόλο που εκει προσπαθήσανε να το δυσκολέψουν) και είπε να μας εκδικηθεί με το 5 που επίτηδες καθυστέρησε τους υπολογιστές και γενικά το κυρίως concept ήταν το πως να βγάλουν χρήματα . https://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_IV#Production 7
nightwalker1990 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω ξεκινησα με gta σε ps1 κι απο τοτε εγινα λατρης της σειρας. Στο PC μ'αρεσει περισσοτερο διοτι εχει το Mod που κυκλοφορει κ ανεβαζει σε αλλο LVL τα γραφικα του. Η Rockstar games εκανε το θαυμα της και γι'αυτο το λογο πουλαει ακομα και θα συνεχισει ετσι οποια κονσολα κυκλοφορει και ειναι εφικτη η μεταβαση του παιχνιδιου.
deafman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Προκειται επισης για game που ακομα προωθειται θελημενα ή οχι απο youtubogamers και κακα τα ψεματα το κανουν να φαινεται πιο διασκεδαστικο απ οτι ειναι. Σιγουρα αυτο συμβαλει στο να εχει ακομα πωλησεις και συμμετοχη στο online. Παιχνιδαρα φοβερη βεβαια αλλα οπως ειπε καποιος παραπανω το σκαλωμα που μας εδωσε το san andreas δε το εχει. Βασικο οτι απαγορευει mods/cheats/trainers στο online κατι που στο 4 ηταν free και ειχε επικο χαβαλε. Ολοι godmode, troll, drift mods και γινοταν χαμος. Στο 5 μονο στο story μπορεις να επεμβεις και ειναι λιγο κριμα. Τι να καθομαι να driftαρω μονος μου offline?
yokki Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγώ είμαι στη φάση που μόλις πήρα GPU και θέλω να το αγοράσω να το λιώσω. Φοβάμαι ότι θα το βρω στο TPB όμως γιατί δεν παίζουν λεφτά τώρα. κλειδοsites. 25 euros.
uesugi1989 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω παίδες, ποτέ δε με τράβηξε να το αγοράσω κ να το παίξω, ούτε στο ps3-ps4, ούτε τώρα στο pc. Είχα ασχοληθει λίγο με το 4 πιο παλιά και δε με συγκίνησε, ούτε καν το τερματισα. Συνδυάζει στοιχεία από πολλά είδη παιχνιδιών αλλά αυτή ακριβώς είναι κ η αδυναμία του για μένα. Third person shooter υπάρχουν πολυ καλύτερα, racing το ίδιο καθώς επίσης κ παιχνίδια ρολων. Ναι μεν ο κόσμος του ήταν τεράστιος αλλά παράλληλα τον ένιωθα και " άδειο "( σε αντίθεση με το Skyrim η το witcher για παράδειγμα) , με την έννοια ότι δε μπορείς να αλληλεπιδράσεις παρά με ελάχιστους χαρακτήρες κ αυτό μόνο στις αποστολές. Όταν ξεκίναγα να παίξω gta, πάντα κατέληγα να παίρνω ένα αμάξι, να συγκεντρωθώ αστεράκια κ να δοκιμάζω πόσο μπορώ να επίζησω της αστυνομίας. Όντως βέβαια είναι ένα παιχνίδι μοναδικό στο είδος τοτ, κάτι το οποίο το λέω κ Εγώ, αν και δεν είναι τόσο του γούστου μου. 2
hellojim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυ απλο γιατι πουλαει ακομα, και ειναι πρωτο στα uk charts. Εχει πολυ καλο multi με απειρες δυνατοτητες, και οι παιχτες που να παιξουν παρα πολλες ωρες κανοντας αποστολες heist, drag,racing, biking, stunts κ.α Επισης αγοραζεις σπιτια/διαμερισματα, αμαξια κτλ Στην ουσια ειναι σαν να φτιαχνεις τον εαυτο σου στην ψηφιακη ζωη, και σχεδον παντα εχει κατι να κανεις.
vaggelhs4 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Το είχα κατεβασμένο, το είχα τερματίσει και όταν έκανα format απλά το αγόρασα θέλοντας να τιμήσω τον developer για την εξαιρετική και Bug-less δουλειά που έχει κάνει απο πίσω για το optimization απο low- end σε top-end PC. Βλέπω πολλούς να λένε για GTA6. Αν βγει βρώμα οτι κυκλοφορεί GTA 6 θα πέσουν οι πωλήσεις του GTA V. Οπότε μάλλον μετά το RDR2 και όταν θα αρχίσουν να πέφτουν οι πωλήσεις θα βγει το GTA 6. Όσο κάτι πετυχαίνει γιατί να το αλλάξεις. Δωρεάν DLC δίνει καθε τόσο, διορθώνει bugs, προσθέτει συμβατότητες με controllers, χαρούμενους modders έχει(μετα το φιάσκο με το open IV). Οπότε.... Όπως οι γεννημένοι 80's έχουν το SA έτσι και οι μικρότεροι θα έχουν GTA V. Εγω για την ιστορία έχω παίξει τα πάντα αλλά το αγαπημένο μου ήταν το Liberty city που το έχω ακόμα στο psp 1004 και από το episodes from liberty το city gand wars. 2
zedsdead Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Σταυρώστε με, αλλά είναι το πρώτο grand theft auto από την εποχή του PS1 που το παράτησα στη μέση... 1
Manjaro Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ότι να 'ναι όμως... Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι βλέπεις στα βίντεο δεν έχει και νόημα η άποψη σου.
badbad Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν βγει σε psvr θα κλάψουν μανούλες. Γενικά αυτό το παιχνίδι αν κυκλοφορήσει σε virtual καλή έκδοση πιστεύω πως θα σαρώσει τα πάντα
SIP1995 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν βγει σε psvr θα κλάψουν μανούλες. Γενικά αυτό το παιχνίδι αν κυκλοφορήσει σε virtual καλή έκδοση πιστεύω πως θα σαρώσει τα πάνταΠιστεύω ότι θα περιμένει να ωριμάσει πλήρως το VR και μετά θα το βγάλει...ελπίζω να είναι το 2020.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα