aris1986 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δευτέρα 18/9 παω κανω ψωνια σε ενα καταστημα αθλητικών και αντι να μου χρεώσει 84,80€, μου χρεωνει 84,90€ βαζω PIN παταει το πρασινο κουμπι και ακουω "ωχ εκανα λαθος σε χρεωσα 10 λεπτα παραπανω". Πρωτη αντιδραση: -Δεν πειραζει της λεω αστο ετσι. -Μα θα εχω προβλημα στο Ζ (ή κατι τετοιο) περιμενε μου ειπε. Θα στα επιστρεψω λεει: πατάει το ποσόν ξανά, βαζω παλι PIN και βγαινει μια αποδειξη με -84,90€ Void/Cancelation. Γραφει υστερα το ποσον το κανονικο παλι, ξαναβαζω PIN και βγαινει και η τρίτη αποδειξη 84,80€. Ολα ωραια της λεω: -Η επιστροφη ποτε θα φανει; -Αμεσως μου λεει, μην ανησυχειτε. Ελα που απο Δευτέρα 18/9 μεχρι σημερα Δευτέρα ειμαι χρεωμενος 2 φορες τα 2 ποσα. Παρασκευη 23/9 πηγα σε καταστημα εθνικής, ρωτησα μπηκαν στο συστημα και μου ειπαν οτι βλεπω χρεωση την Τρίτη 19/8 84,80€ (?). Λεω δεν γινεται αφου Δευτέρα εκανα την αγορα. Δεν ξερω μου λενε μαλλον δεν εχει ενημερωθει το συστημα. Της δειχνω το κινητο που ειχα εφαρμογη ibank εθνικης τα ποσα με τις χρεωσεις και μου λεει δεν καταλαβαινω, πηγαινε δες το υπολοιπο στο ATM μηπως και τα λεει εκει σωστα. Παλι με 2 ποσα ημουν χρεωμενος ομως. Το καταστημα εχει iCardlink μηχανημα, εγω χρησιμοποιησα Καρτα ταμιευτηριου Εθνικής (χρεωστική). Επειδη πηρα το καταστημα με τα αθλητικα τηλεφωνο με διαβεβαιωσε οτι επρεπε να φανει η επιστροφη κατ' ευθειαν, τουλαχιστον 2 εργασιμες μετα και τα ριχνει στην εθνικη το φταιξιμο. Η εθνικη απο την αλλη τα ριχνει στο καταστημα και μου λεει: "Ισως να πατε απο κει να το ξαναδειτε με το καταστημα" Τι να κανω εγω αρχιζζω και νευριαζω. Μηπως παιρνει η παραπανω χρονο η διαδικασια και απλα δεν το ξερουν και οι 2 τους; Ή μου τα "πιστολιάσαν" τα λεφτα. Εγω τις αποδειξεις τις κραταω πάντως!
Joshua21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτσε, όταν λες "βλέπω πως είμαι χρεωμένος 2 φορές τα 2 ποσά" τι εννοείς? Είναι και τα δύο ποσά δεσμευμένα? Έχουν αφαιρεθεί και τα δύο ποσά από τον λογαριασμό σου? Έχει αφαιρεθεί το ένα ποσό από το λογαριασμό σου και το άλλο είναι δεσμευμένο? Επίσης όταν κάνεις μια αγορά με κάρτα, αυτό που γίνεται την ίδια στιγμή είναι η δέσμευση των χρημάτων, τα χρήματα από τον λογαριασμό σου ποτέ δεν βγαίνουν την ίδια ημέρα.
zourman1981 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πήγαινε πάλι στην τράπεζα και ζητά ακύρωση της συναλλαγής Ότι δεν την έκανες εσύ δηλαδη
aris1986 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτσε, όταν λες "βλέπω πως είμαι χρεωμένος 2 φορές τα 2 ποσά" τι εννοείς? Είναι και τα δύο ποσά δεσμευμένα? Έχουν αφαιρεθεί και τα δύο ποσά από τον λογαριασμό σου? Έχει αφαιρεθεί το ένα ποσό από το λογαριασμό σου και το άλλο είναι δεσμευμένο? Επίσης όταν κάνεις μια αγορά με κάρτα, αυτό που γίνεται την ίδια στιγμή είναι η δέσμευση των χρημάτων, τα χρήματα από τον λογαριασμό σου ποτέ δεν βγαίνουν την ίδια ημέρα. Απο την σελιδα στο iBank εθνικής. Με παραξενεύει που γράφει (ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ) στο -84,90€ (το λάθος ποσό δηλαδή)
ZauZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μηπως παιρνει η παραπανω χρονο η διαδικασια και απλα δεν το ξερουν και οι 2 τους; αυτό μάλλον.
duende Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο επομενο κλεισιμο του λογαριασμου της πιστωτικης σου θα το δεις, τον αλλο μηνα..
Silverage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Αργεί αρκετά. Έχει γίνει η ακύρωση πάντως αφού σου έβγαλε απόδειξη. Μην κάνεις αμφισβήτηση που λένε παραπάνω γιατί θα γίνει μπλέξιμο, δεν είναι παιχνίδι.
aris1986 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Αρα λογικά να το αφησω ετσι και θα γινει μονο του; Παντως μου την σπαει που δεν ξερουν οι απο πανω στην Τραπεζα ποσο καιρο παιρνει να γινουν αυτα τα πραγματα. Αμα τα ειχα αναγκη θα ειχα κλαψει με μαυρο δακρυ...!
gokuthelegend Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Το πιθανότερο είναι να μην έγινε αμέσως η κίνηση και ο υπάλληλος του καταστήματος με τα παπούτσια να μην το ήξερε (λογικό κιόλας, δεν μπορεί να ξέρει ο καθένας τι συμβαίνει με τα συστήματα της κάθε τράπεζας). Λογικά μόλις ολοκληρωθεί η λογιστικοποίηση, τα λεφτά της πρώτης αγοράς που ακυρώθηκε θα επιστραφούν στον λογαριασμό, δηλαδή θα δεις ένα +84.90 (με θετικό πρόσημο) στις κινήσεις σου σε μερικές μέρες.
Joshua21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Απο την σελιδα στο iBank εθνικής. Με παραξενεύει που γράφει (ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ) στο -84,90€ (το λάθος ποσό δηλαδή) Άλλο σε ρώτησα εγώ... Στις πληροφορίες του λογαριασμού γράφει "λογιστικό υπόλοιπο", "διαθέσιμο υπόλοιπο" και "άλλες δεσμεύσεις", από εκεί μπορείς να καταλάβεις από που ακριβώς σου λείπουν τα 84,90. Όσο για το "ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ" δεν ξέρω τι είναι, δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Για την ιστορία πάντως, έγινε μια χρέωση εκ παραδρομής στην κάρτα μου(Alpha bank), και 2 μήνες μετά το ποσό είχε παραμείνει δεσμευμένο. Πήγα στην τράπεζα και τους εξήγησα τι έχει γίνει, μου ετοίμασαν και υπέγραψα ένα χαρτί(μάλλον αμφισβήτηση συναλλαγής ήταν, δεν το διάβασα καν), και μέσα σε μια βδομάδα αποδεσμεύτηκε το ποσό.
Mau/Maus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Φταις κ συ που την άφησες να ξανακάνει την διαδικασία, δώσε της 10 λεπτά κ φύγε δες τι τραβάς τώρα !
Silverage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Να έβαζε απο την τσέπη της 10 λεπτά στο ταμείο αν δεν ήθελε να έχει πρόβλημα στο Ζ το ουφο Και ύστερα μένουν άνεργα τα γίδια και κλαίνε οτι δεν έχουν δουλειά καλύτερα να μένουν στα σπίτια τους πάρα να ταλαιπωρούν τον κόσμο για δέκα λεπτά !!! Φταις κ συ που την άφησες να ξανακάνει την διαδικασία, δώσε της 10 λεπτά κ φύγε δες τι τραβάς τώρα ! Και μετά βρίζεις την κοπέλα.......
aris1986 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Φταις κ συ που την άφησες να ξανακάνει την διαδικασία, δώσε της 10 λεπτά κ φύγε δες τι τραβάς τώρα ! Δεν καταλαβες! με χρεωσε 10 λεπτα παραπανω και της ειπα ενταξει αστο ετσι, τι ψυχη εχουν τα 10 λεπτα? Εκει με "αναχαιτησε" λεγοντας μου οτι θα βγουν λαθος οι αποδειξεις στο τελος της ημερας, επειδη χτυπησε μια αρχικη απόδειξη 84,80€ σαν να πηγαινα να πληρώσω με μετρητά και ύστερα με το POS οπου εκανε λαθος. Απο κει και περα αρχισε η Οδυσσεια μου.
AristidisZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 E ας έκοβε άλλα δέκα λεπτά απόδειξη στη ταμειακή να τελειώνει το θέμα... 3
Mau/Maus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν καταλαβες! με χρεωσε 10 λεπτα παραπανω και της ειπα ενταξει αστο ετσι, τι ψυχη εχουν τα 10 λεπτα? Εκει με "αναχαιτησε" λεγοντας μου οτι θα βγουν λαθος οι αποδειξεις στο τελος της ημερας, επειδη χτυπησε μια αρχικη απόδειξη 84,80€ σαν να πηγαινα να πληρώσω με μετρητά και ύστερα με το POS οπου εκανε λαθος. Απο κει και περα αρχισε η Οδυσσεια μου. Ας βγουν λάθος φίλε μου Για δέκα λεπτά μιλάμε, να έκανε αυτό που λέει ο Αριστείδης η ας έλεγε στο αφεντικό της οτι όταν έβαζε το ποσό είχε το μυαλό της στον π@%$# και μπήκε 10 λεπτά μέσα, εσένα γιατί να σε ταλαιπωρεί ? Το 'σαν να πήγαινα να πληρώσω με μετρητά' δεν το λες στο πρώτο μηνυμα, γράφεις μονο το λάθος με τα 10 λεπτά 'Δευτέρα 18/9 παω κανω ψωνια σε ενα καταστημα αθλητικών και αντι να μου χρεώσει 84,80€, μου χρεωνει 84,90€ βαζω PIN παταει το πρασινο κουμπι και ακουω "ωχ εκανα λαθος σε χρεωσα 10 λεπτα παραπανω".'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα