Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου εκανε σαν τρελη για τα 10 λεπτα και με διαβεβαιωσε οτι πανε κατ' ευθειαν πισω στον λογαριασμο ειπα κατι θα ξερει.

Μαλακιστηκε ασχημα με αυτο ας της εδινα και 1 ευρω παραπανω, αμα ηξερα τι θα ακολουθησει.

Δεν με ενοιαξαν τα δεκα λεπτα, αλλα επιδη αυτη φοβηθηκε μην της βαλουν χερι ή κατι τετοιο με εμπλεξε εμενα σε πραγματα που δεν ηξερε η ιδια ποσο χρονο παιρνουν και πως λειτουργουν.

Δημοσ.

Πω μπλέξιμο από το πουθενά. Όπως το πες φαντάσου να τα είχες ανάγκη, την έπνιγες μετά ή όχι;

Δεν υπήρχε περίπτωση για 10 cents να την αφήσω να κάνει κάτι. Θα της έλεγα δωστα cash , ή keep the change.

• Like 1
Δημοσ.

Σε παρόμοια περίπτωση που μου έτυχε πριν περίπου 2 μήνες, όλα έγιναν αμέσως.

Η πωλήτρια με χρεώσε αν θυμάμαι καλά με 1€ παραπάνω, μου ακύρωσε την συναλλαγή όπως έκανε και σε εσένα και μου ξαναχρέωσε και πάλι την κάρτα με το σωστό ποσό.

Στην επιστροφή μου στο σπίτι μετά από 10 λεπτά, όλες οι συναλλαγές φαινόντουσαν κανονικά στο e-banking, όχι ως δεσμέυσεις ποσών αλλά ως κανονικές χρεώσεις/πιστώσεις.

Όλα αυτά με debit κάρτα eurobank και μηχανάκι cardlink.

Δημοσ.

Άλλος λέει έναν μήνα, άλλος λέει σε μερικές μέρες, αλλος σε δέκα λεπτά κτλπ Θα μου πεις εδώ δεν ξέρουν οι εργαζόμενοι τηε εθνικής ποτέ γυρνάνε τα λεφτά. Έχουν αρχίσει να με τσαντιζουν γιατί έχουν και στυλακι όπως μιλούν.

Πάντως το λογιστικό υπόλοιπο σωστό το βλέπω σήμερα. Αλλά το διαθέσιμο είναι μείον τα 84,90€. Άρα καλά πάει; Κάποια στιγμή θα ισορροπήσουν;

Δημοσ.

Άλλος λέει έναν μήνα, άλλος λέει σε μερικές μέρες, αλλος σε δέκα λεπτά κτλπ Θα μου πεις εδώ δεν ξέρουν οι εργαζόμενοι τηε εθνικής ποτέ γυρνάνε τα λεφτά. Έχουν αρχίσει να με τσαντιζουν γιατί έχουν και στυλακι όπως μιλούν.

Πάντως το λογιστικό υπόλοιπο σωστό το βλέπω σήμερα. Αλλά το διαθέσιμο είναι μείον τα 84,90€. Άρα καλά πάει; Κάποια στιγμή θα ισορροπήσουν;

Εξαρτάται πως αντιλαμβάνεσαι το "καλά". Τα 84,90€ είναι δεσμευμένα από τις 18/09, συνεπώς το σωστό θα ήταν να πούμε πως δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα από τότε ως τώρα :)

Δημοσ.

Θα πάω να τους φάω αύριο..! Τουλάχιστον να μάθουν να μου πουν, αφού δουλεύουν που δουλεύουν οφείλουν να τα ξέρουν/μάθουν.

Δημοσ.

Τα τραγικά πράγματα όπως τα βλέπω εγώ είναι μόνο δύο:

1. Το να μην ξέρουν οι υπάλληλοι της τράπεζα ακριβώς πότε θα γίνει η επιστροφή

2. Το εν έτει 2017 να μην γίνονται αυτές οι συναλλαγές αν όχι αυτόματα, εντός λεπτών ή ωρών αλλά να πέρνουν βδομάδες και μήνες απότι διαβάζω εδώ λες και τα λεφτά πηγαινοέρχονται από τράπεζα σε τράπεζα με το γαϊδούρι

• Like 2
Δημοσ.

Τα τραγικά πράγματα όπως τα βλέπω εγώ είναι μόνο δύο:

1. Το να μην ξέρουν οι υπάλληλοι της τράπεζα ακριβώς πότε θα γίνει η επιστροφή

2. Το εν έτει 2017 να μην γίνονται αυτές οι συναλλαγές αν όχι αυτόματα, εντός λεπτών ή ωρών αλλά να πέρνουν βδομάδες και μήνες απότι διαβάζω εδώ λες και τα λεφτά πηγαινοέρχονται από τράπεζα σε τράπεζα με το γαϊδούρι

Αυτό ρε φίλε ακριβώς. Αυτό με τσαντίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...