Silverage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Και αν μετά πήγαινε και έκανε φασαρία για τα 10 λεπτά; Που ξέρει η κοπέλα αν είναι κανένας περίεργος;
aris1986 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Αφου εκανε σαν τρελη για τα 10 λεπτα και με διαβεβαιωσε οτι πανε κατ' ευθειαν πισω στον λογαριασμο ειπα κατι θα ξερει. Μαλακιστηκε ασχημα με αυτο ας της εδινα και 1 ευρω παραπανω, αμα ηξερα τι θα ακολουθησει. Δεν με ενοιαξαν τα δεκα λεπτα, αλλα επιδη αυτη φοβηθηκε μην της βαλουν χερι ή κατι τετοιο με εμπλεξε εμενα σε πραγματα που δεν ηξερε η ιδια ποσο χρονο παιρνουν και πως λειτουργουν.
tsioulak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Οι επιστροφες σε χρεωστικες παιρνουν καιρο, μπορει και μηνα και δυο μηνες, πλεον ξερεις.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Η επιστροφή-ακύρωση χρειάζεται 10-15 ημερες για να δεις το πόσον πίσω στην κάρτα σου
gpgalanis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Τηλέφωνο πήρες τουλάχιστον από την πωλήτρια; 1
Ψιτ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα ξέρουμε απο που πρόερχεται το gp: gYpAgalanis 1
MikeJ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πω μπλέξιμο από το πουθενά. Όπως το πες φαντάσου να τα είχες ανάγκη, την έπνιγες μετά ή όχι; Δεν υπήρχε περίπτωση για 10 cents να την αφήσω να κάνει κάτι. Θα της έλεγα δωστα cash , ή keep the change. 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 To σωστο θα ηταν να κανει επιστροφή το ποσόν της αποδείξεις στην μηχανή της και να κόψει νεα απόδειξη
icsd08063 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Σε παρόμοια περίπτωση που μου έτυχε πριν περίπου 2 μήνες, όλα έγιναν αμέσως. Η πωλήτρια με χρεώσε αν θυμάμαι καλά με 1€ παραπάνω, μου ακύρωσε την συναλλαγή όπως έκανε και σε εσένα και μου ξαναχρέωσε και πάλι την κάρτα με το σωστό ποσό. Στην επιστροφή μου στο σπίτι μετά από 10 λεπτά, όλες οι συναλλαγές φαινόντουσαν κανονικά στο e-banking, όχι ως δεσμέυσεις ποσών αλλά ως κανονικές χρεώσεις/πιστώσεις. Όλα αυτά με debit κάρτα eurobank και μηχανάκι cardlink.
aris1986 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Άλλος λέει έναν μήνα, άλλος λέει σε μερικές μέρες, αλλος σε δέκα λεπτά κτλπ Θα μου πεις εδώ δεν ξέρουν οι εργαζόμενοι τηε εθνικής ποτέ γυρνάνε τα λεφτά. Έχουν αρχίσει να με τσαντιζουν γιατί έχουν και στυλακι όπως μιλούν. Πάντως το λογιστικό υπόλοιπο σωστό το βλέπω σήμερα. Αλλά το διαθέσιμο είναι μείον τα 84,90€. Άρα καλά πάει; Κάποια στιγμή θα ισορροπήσουν;
Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Άλλος λέει έναν μήνα, άλλος λέει σε μερικές μέρες, αλλος σε δέκα λεπτά κτλπ Θα μου πεις εδώ δεν ξέρουν οι εργαζόμενοι τηε εθνικής ποτέ γυρνάνε τα λεφτά. Έχουν αρχίσει να με τσαντιζουν γιατί έχουν και στυλακι όπως μιλούν. Πάντως το λογιστικό υπόλοιπο σωστό το βλέπω σήμερα. Αλλά το διαθέσιμο είναι μείον τα 84,90€. Άρα καλά πάει; Κάποια στιγμή θα ισορροπήσουν; Εξαρτάται πως αντιλαμβάνεσαι το "καλά". Τα 84,90€ είναι δεσμευμένα από τις 18/09, συνεπώς το σωστό θα ήταν να πούμε πως δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα από τότε ως τώρα
aris1986 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Θα πάω να τους φάω αύριο..! Τουλάχιστον να μάθουν να μου πουν, αφού δουλεύουν που δουλεύουν οφείλουν να τα ξέρουν/μάθουν.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Τα τραγικά πράγματα όπως τα βλέπω εγώ είναι μόνο δύο: 1. Το να μην ξέρουν οι υπάλληλοι της τράπεζα ακριβώς πότε θα γίνει η επιστροφή 2. Το εν έτει 2017 να μην γίνονται αυτές οι συναλλαγές αν όχι αυτόματα, εντός λεπτών ή ωρών αλλά να πέρνουν βδομάδες και μήνες απότι διαβάζω εδώ λες και τα λεφτά πηγαινοέρχονται από τράπεζα σε τράπεζα με το γαϊδούρι 2
aris1986 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Τα τραγικά πράγματα όπως τα βλέπω εγώ είναι μόνο δύο: 1. Το να μην ξέρουν οι υπάλληλοι της τράπεζα ακριβώς πότε θα γίνει η επιστροφή 2. Το εν έτει 2017 να μην γίνονται αυτές οι συναλλαγές αν όχι αυτόματα, εντός λεπτών ή ωρών αλλά να πέρνουν βδομάδες και μήνες απότι διαβάζω εδώ λες και τα λεφτά πηγαινοέρχονται από τράπεζα σε τράπεζα με το γαϊδούρι Αυτό ρε φίλε ακριβώς. Αυτό με τσαντίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα