JimasGR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ενδιαφέρομαι για παπούτσια μπάσκετ του γιού μου. Μπήκα μέσω skroutz σε κάποια sites οπως Heavenofbrands Spartoo Step Sport Sportys Nespo Delikaris κ.α Παρατηρώ σημαντικές διαφορές σε σχέση με καταστήματα όπως το intersport. Πως γίνεται να είναι τόσοι πολλοί πωλητές με χαμηλές τιμές και ταυτόχρονα όλα τα προϊόντα να είναι αυθεντικά? Τι παίζει? Έχει αγοράσει κάποιος από τα παραπάνω? Ήταν γνήσια ή ήταν μούφα? Step sport ξερω το αφεντικο, εχει πολλα υποκαταστηματα, τωρα ανοιξε ενα και Αγιας Σοφιας δεν υπαρχει προβλημα απο αποψη αξιοπιστιας αλλα και γενικοτερα. Spartoo έχω αγοράσει επίσης τουλάχιστον 2-3 φορές, εχει τυχει να χρειαστω και αλλαγη, ολα ομαλα κανενα προβλημα. Heavenofbrands εχω την εντυπωση οτι εχω παραγγειλει και δεν ειχα κανενα προβλημα επισης. Τωρα κατι αλλα "καταστηματα" που εχουν πχ adidas ultraboost 180€ παπουτσι 100+ ευρω κατω ειναι μουφα είχε ανοιξει παλια κ αλλο thread.
unforgiven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τωρα κατι αλλα "καταστηματα" που εχουν πχ adidas ultraboost 180€ παπουτσι 100+ ευρω κατω ειναι μουφα είχε ανοιξει παλια κ αλλο thread. Ακόμα και για τέτοιες διαφορές, μπορεί να μην υπάρχει κάτι ύποπτο. Κατ αρχάς υπάρχουν πολλά Ultra Boost, κάποια ξεκινούν από 120€, οπότε 100€ είναι φυσιολογική τιμή για ξεστοκαρισμα.
JimasGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ακόμα και για τέτοιες διαφορές, μπορεί να μην υπάρχει κάτι ύποπτο. Κατ αρχάς υπάρχουν πολλά Ultra Boost, κάποια ξεκινούν από 120€, οπότε 100€ είναι φυσιολογική τιμή για ξεστοκαρισμα. Μιλαω για συκεκριμενο παραδειγμα με κατι διαφορες 100αρικου και βάλε. Σαιτ λες και κατασκευαστηκε απο 16χρονο, τηλεφωνικη υποστηριξη δεν υπηρχε καν, η διευθυνση της "και καλα αποθηκης τους" εβγαζε σε κατι χωραφια ή παρατημενα ακινητα. 2
blackdeagle Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Sportsdirect , Βρετανική εταιρεία είναι πολύ καλή σε ποιότητα και σε τιμές ακόμα και μη επώνυμα. Ποιότητα 100%έχω πάρει κάτι μποτάκια πριν 4 χρόνια και τα φοράω καθε χειμώνα , βροχές,λασπες και χιόνια και δεν έχουν πάθει τίποτα. είναι σαν καινούρια....
yiankap Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους. Η αλήθεια είναι ότι σε επαρχιακές πόλεις όταν δεν υπάρχουν καταστήματα με χαμηλές τιμές και θεωρείς τα intersport ως σημείο αναφοράς, όταν βλέπεις κάτι με αισθητά χαμηλότερη τιμή, σου μπαίνουν ιδέες, ειδικά διαβάζοντας και τα χθεσινά νέα που προαναφέρθηκαν παραπάνω και φυσικά βλέποντας και site με κινητά αλλοδαπών ως μοναδικό στοιχείο επαφής.Τότε λες ε και αυτοί το ίδιο είναι. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και forum, όπου μπορούμε και ανταλλάσουμε απόψεις και μαθαίνουμε από τις εμπειρίες των άλλων
xgol Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Step sport, europesports (καταστημα στην πολη μου που ειδικευεται σε μπασκετικα), heavenofbrands, zackret, ολα αξιοπιστα. Αναμενω παραγγελια απο sneaker10.
Joe-4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τις μούφες που βρήκαν τις πουλάνε στις λαϊκές και στα παζάρια. Δεν θα κάτσει ο καταστηματάρχης που έχει καθιερωθεί στο χώρο, να ρισκάρει διοχετεύοντας μαϊμούδια στην αγορά. Όλα τα καταστήματα, μαζί με τα σκρουτζομάγαζα, έχουν πάνω κάτω τους ίδιους προμηθευτές. Η διαφορά είναι ότι ορισμένα διαθέτουν stock και φυσικό κατάστημα, ενώ άλλα δουλεύουν με απευθείας feeds προϊόντων από τους προμηθευτές τους.
duende Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 σχετικό νέο σημερινό: http://www.protothema.gr/greece/article/717061/speira-me-maimou-rouha-kai-papoutsia-ekane-tziro-2-ekat-euro-exapatodas-22000-pelates/ εχει βρει κανεις ποια site ηταν? γιατι δε τα δημοσιευουν, φοβουνται μη τους κανουν δυσφημηση?..
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Από Heavenofbrands έχω πάρει τα παπούτσια που φοράω αυτή τη στιγμή. Τα χω απ τον Μάιο και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Άψογα. Θα ξανά πάρω σίγουρα από κει.
xgol Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Step sport, europesports (καταστημα στην πολη μου που ειδικευεται σε μπασκετικα), heavenofbrands, zackret, ολα αξιοπιστα. Αναμενω παραγγελια απο sneaker10. Αψογη η συσκευασια και το προιον τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα