Sta Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Το περασμένο Σάββατο 30/09/2017 αγόρασα την τηλεόραση Samsung 55MU6202 από το media markt στο Μαρούσι. Σήμερα που την άνοιξα είδα ότι ήταν επανασυσκευασμένη και μεταχειρισμένη: η βάση είχε γρατζουνίες, λείπαν τα κλασσικά αυτοκόλλητα από την οθόνη. Εννοείται θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο, αλλά τι προβλέπεται σε μία τέτοια περίπτωση; Ευχαριστώ και θα σας κρατήσω ενήμερους για τις εξελίξεις. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2017 από Sta
defendar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 ποια ειναι η γνωστη αλυσιδα και γιατι την προστατευεις? τι νοημα εχει ο φοβος της συκοφαντικης δυσφημισης οταν...δεν προκειται για δυσφημιση αλλα για γεγονος? 1
Sta Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 ποια ειναι η γνωστη αλυσιδα και γιατι την προστατευεις? τι νοημα εχει ο φοβος της συκοφαντικης δυσφημισης οταν...δεν προκειται για δυσφημιση αλλα για γεγονος? Ορθόν, πρόκειται για το media markt.θα προσπαθήσω να αλλάξω το θέμα. 1
lab_user Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Το media markt; Δεν τους είχα ικανούς για κάτι τέτοιο πάντως να σου πουλήσουνε δηλαδή ανασυσκευασμένη τηλεόραση που θα μπορούσε άνετα να ήτανε μεταχειρσμένη γιατί κάτι τέτοιο προκύπτει από αυτά που μας λες.
isay Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Απλα σου στειλανε εκθεσιακή. Το αλλο σενάριο, την πήρε κάποιος και την επέστρεψε βάση του δικαιώματος του media markt club Το κανουν χρόνια τώρα οι αλυσίδες, οποτε πριν παραγγείλεις (διαδικτυακά ή τηλεφωνικά) ρωτας και επιβεβαιώνεις οτι δεν ειναι εκθεσιακή ή απο επιστροφή. Εννοείται ζητάς επιστροφή και αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων (ουτε καν πιστωτικό) ΕΚΤΟΣ αν στην αναρτηση εγραφε οτι ήταν εκθεσιακό. 3
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 θέλει προσοχη σε πολυ μεγαλες προσφορες γιατι μπορει να το λενε κιολας στα ψιλα γραμματα οτι ειναι εκθεσιακη συσκευη.
vairass Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Όταν εγώ έλεγα ότι οι αλυσίδες δέχονται επιστροφές... Εχω επιστρέψει σε αυτούς ακόμα κ πλυντήριο που είχα χρησιμοποιήσει.
papoys1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μερικές φορές είναι απαράδεκτοι. Πριν 1-2 μήνες είχα πάει να αγοράσω ένα απλό τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ συγκεκριμένο μοντέλο που έκανε γύρω στα 40 ευρώ χαμηλή τιμή όπως το είδα στο skroutz.. Πάω βλέπω στον πάγκο το εκθεσιακό κομμάτι το δοκιμάζω μου αρέσει και λέω στην υπάλληλο να μου δώσει ένα. Μου λέει ότι είναι το τελευταίο.Την ρωτάω πόσο θα το πάρω,ρωτάει τον προϊστάμενο για κάποια έκπτωση επειδή ήταν το εκθεσιακό αλλά μου λέει ότι δεν γίνεται τίποτε και θα το πάρω στην τιμή που αναγράφεται. Φυσικά δεν το πήρα την ευχαρίστησα και πήγα στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ όπου πήρα το ίδιο στην ίδια τιμή όπου είχε επάρκεια του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Με λίγα λόγια υπάλληλοι και Προϊστάμενοι ζαμάν φου που λένε και αγγαρεία να περνά η ώρα. Όπου και να πας πάντα το εκθεσιακό κομμάτι δίνεται σε πιο χαμηλή τιμή από τη στιγμή που είναι συνδεδεμένο συνεχώς και το δοκιμάζει ο ένας και ο άλλος. Να μην πω για την οθόνη αλλά τουλάχιστον η μπαταρία του έχει χάσει τη δύναμή της από τη συνεχή φόρτιση.
randomcat Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Το Media Markt πουλάει refurbished και factory seconds για κανονικά. Και ό,τι σαβούρα δεν περνάει στην Γερμανία φαντάζομαι ότι την σπρώχνουν εδώ. Επίσης πασάρει πολύ συχνά προϊόντα από επιστροφές επανασυσκευασμένα. Μια φορά είχα πάρει ένα σφραγισμένο router που δεν του είχαν κάνει reset και είχε μέσα περασμένο DSL username και password κάποιας stellas***@forthnet.gr. Όταν τους το επέστρεψα και ανέφερα το παραπάνω, ο υπάλληλος μου εξήγησε θυμωμένα ότι "αυτό συμβαίνει επειδή τα τεστάρουν στα εργοστάσια στην Κίνα". Σωστά, κάποια Στέλλα στην Κίνα που είναι πελάτισσα της Forthnet. Είχα την παρόρμηση να του το κοπανήσω στα δόντια και να του φύγουν όλα, αλλά δεν είχα όρεξη και απλά το άφησα. Δεν μου έδωσαν τα χρήματά μου πίσω και κατέληξα να πάρω δωρεάν άλλο παρόμοιο router... που ήταν και εκείνο από επιστροφή. Ήταν η τελευταία φορά που ψώνισα κάτι από εκεί. Ας είναι καλά το Amazon, το eBay και τα κινεζομάγαζα. 9
vairass Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Το Media Markt πουλάει refurbished και factory seconds για κανονικά. Και ό,τι σαβούρα δεν περνάει στην Γερμανία φαντάζομαι ότι την σπρώχνουν εδώ. Επίσης πασάρει πολύ συχνά προϊόντα από επιστροφές επανασυσκευασμένα. Μια φορά είχα πάρει ένα σφραγισμένο router που δεν του είχαν κάνει reset και είχε μέσα περασμένο DSL username και password κάποιας stellas***@forthnet.gr. Όταν τους το επέστρεψα και ανέφερα το παραπάνω, ο υπάλληλος μου εξήγησε θυμωμένα ότι "αυτό συμβαίνει επειδή τα τεστάρουν στα εργοστάσια στην Κίνα". Σωστά, κάποια Στέλλα στην Κίνα που είναι πελάτισσα της Forthnet. Είχα την παρόρμηση να του το κοπανήσω στα δόντια και να του φύγουν όλα, αλλά δεν είχα όρεξη και απλά το άφησα. Δεν μου έδωσαν τα χρήματά μου πίσω και κατέληξα να πάρω δωρεάν άλλο παρόμοιο router... που ήταν και εκείνο από επιστροφή. Ήταν η τελευταία φορά που ψώνισα κάτι από εκεί. Ας είναι καλά το Amazon, το eBay και τα κινεζομάγαζα. Ρέ συ εδώ τους πήγα πίσω κινητό κ είχε μέσα SMS μου... Τα είδα όταν μπήκε βιτρίνα. 2
papoys1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ευτυχώς που ήταν Στέλλα και δεν ήταν κανένας "Μήτσος μουστακαλής" να βγει από το ρούτερ και να τρέχεις.
randomcat Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ευτυχώς που ήταν Στέλλα και δεν ήταν κανένας "Μήτσος μουστακαλής" να βγει από το ρούτερ και να τρέχεις. Αυτό με τα εκθεσιακά προϊόντα που είπες πριν ότι δεν στα δίνουν για λιγότερο ούτε με προϊστάμενο έχει συμβεί και σε εμένα και σε γνωστούς μου όπου ήμουν μπροστά. Απλά γύφτοι. 2
fingolfingr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μερικές φορές είναι απαράδεκτοι. Πριν 1-2 μήνες είχα πάει να αγοράσω ένα απλό τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ συγκεκριμένο μοντέλο που έκανε γύρω στα 40 ευρώ χαμηλή τιμή όπως το είδα στο skroutz.. Πάω βλέπω στον πάγκο το εκθεσιακό κομμάτι το δοκιμάζω μου αρέσει και λέω στην υπάλληλο να μου δώσει ένα. Μου λέει ότι είναι το τελευταίο.Την ρωτάω πόσο θα το πάρω,ρωτάει τον προϊστάμενο για κάποια έκπτωση επειδή ήταν το εκθεσιακό αλλά μου λέει ότι δεν γίνεται τίποτε και θα το πάρω στην τιμή που αναγράφεται. Φυσικά δεν το πήρα την ευχαρίστησα και πήγα στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ όπου πήρα το ίδιο στην ίδια τιμή όπου είχε επάρκεια του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Με λίγα λόγια υπάλληλοι και Προϊστάμενοι ζαμάν φου που λένε και αγγαρεία να περνά η ώρα. Όπου και να πας πάντα το εκθεσιακό κομμάτι δίνεται σε πιο χαμηλή τιμή από τη στιγμή που είναι συνδεδεμένο συνεχώς και το δοκιμάζει ο ένας και ο άλλος. Να μην πω για την οθόνη αλλά τουλάχιστον η μπαταρία του έχει χάσει τη δύναμή της από τη συνεχή φόρτιση. Ακόμα και η συσκευή να ήταν σε αψογη κατασταση, συνήθως ενα από τα κομματια που αγοραζουν από τον προμηθευτή τους το αγοραζουν φθηνότερα επειδή θα είναι εκθεσιακό. Οπότε τις περισσότερες φορές μπορούν να κανουν εκπτωση αν θελουν. Όσο για τις ξανασυσκευασμένες τηλεοράσεις.....απλά αυτός που την εφτιαξε ήταν ερασιτέχνης ή βιαζόταν. Στην παλια μου δουλεια είχα συσκευάσει εκατοντάδες εκθεσιακά προϊόντα. Από τηλεοράσεις (που όλοι τις ανοιγουν από πανω και δεν βλεπουν την διπλή ταινια από κατω) μεχρι εντοιχιζόμενα. Πιστολακι για να ζεσταθεί η κολλα και να βγεί η ταινία, πινέλα και παμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα