Speculoos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Όταν λες τα τελευταία χρόνια; Εγώ θυμάμαι ότι ανέκαθεν οποιαδήποτε γιορτή, αργία, νηστεία κλπ αφορμή για πάρτι ήταν...(φαγητό, ποτό, εκδρομές-διακοπές). Αυτό ακριβώς, απλά έχει πλέον ενοχοποιηθεί η έννοια του πάρτι και της γιορτής, σε φάση δεν αξίζεις να γιορτάζεις όταν συμβαίνει το χ, ψ πράγμα. Για να μην είμαστε οφφ, τι σχολή τελείωσες TS για να σου πω αν έχει νόημα να κανεις παρτυ. 1
efo355 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μαγκες εγω να σας καλεσω, το θεμα ειναι να βρω τι θα κανω εν τελει. Απο που ακριβως καταλαβες οτι τρολλαρω? Τοσο περιεργο σου φαινεται αυτο που ζηταω? Γιατί μιλάς για ενοικίαση χώρου δηλαδή θες να κάνεις βαρβατα πράγματα αλλά τα 300 ευρώ σου φαίνονται πολλά.Ε αρχηγέ τρολαρεις!
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Αυτό ακριβώς, απλά έχει πλέον ενοχοποιηθεί η έννοια του πάρτι και της γιορτής, σε φάση δεν αξίζεις να γιορτάζεις όταν συμβαίνει το χ, ψ πράγμα. Για να μην είμαστε οφφ, τι σχολή τελείωσες TS για να σου πω αν έχει νόημα να κανεις παρτυ. Στο πρώτο ποστ γράφει για πολυτεχνική σχολή. Ό,τι και να τελείωσε όμως δικαίωμά του νομίζω να κάνει το πάρτι 4
l337 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι θέμα κακίας. Απλά προσπαθώ να σου πω ότι, με την εμπειρία κάποιου που πλησιάζει τα 40, να κλείσεις αίθουσα για να γιορτάσεις ένα πτυχίο έχει νόημα μόνο αν έχεις μπροστά σου μια πολύ βαρετή και εύκολη ζωή (συνήθως σου δίνει πολύ μεγαλύτερες συγκινήσεις απο οτι θα ήθελες). Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν σε νοιάζει? Δεν έψαχνες για αυτό? Κανένα πρόβλημα, γράψε λάθος, καλή διασκέδαση. imho είναι άσχημο πράγμα, και μίζεροι, εκείνοι που νομίζουν πως οι δικές τους εμπειρίες είναι το θέσφατο. Αυτό, με την εμπειρία κάποιου που πέρασε τα 40. Δεν είναι θέμα κακίας.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 imho είναι άσχημο πράγμα, και μίζεροι, εκείνοι που νομίζουν πως οι δικές τους εμπειρίες είναι το θέσφατο. Αυτό, με την εμπειρία κάποιου που πέρασε τα 40. Δεν είναι θέμα κακίας. Δεν είπα πουθενά ότι η δικη μου εμπειρία είναι θεσφατο. Επηρεάζει την δικη μου άποψη, αν αυτή δεν σε καλύπτει, είσαι ελεύθερος να σχηματίσει τη δική σου.
SIP1995 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Πάνε άνοιξε κάνα μπουκάλι σε κάνα μαγαζί, δες αν έχεις κάνα γνωστό μπας και στο αφήσουν πιο φθηνά κιόλας. 1
kostask91 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Γιατί μιλάς για ενοικίαση χώρου δηλαδή θες να κάνεις βαρβατα πράγματα αλλά τα 300 ευρώ σου φαίνονται πολλά. Ε αρχηγέ τρολαρεις! Ενα παραδειγμα ηταν αυτο με το 300 ευρω. Ας πουμε πριν κανα 4-5 χρονια ειχαμε βρει ενα barακι συνοικιακο, το οποιο με ενα 200αρι παραχωρουσε το μαγαζι, μαζι με τον barman, αλλα με δικα μας ποτα, αναψυκτικα, ποτηρια κτλ. Με 200 ευρω δηλαδη +150 (βαλε 5 μπουκαλια αναψυκτικα, χυμους, ποτηρια ) γινοταν αξιοπρεπεστατο παρτυ. Εννοειται οτι οποιος ερχοταν ανα 4 ατομα εφερνε και μπουκαλι. Για κατι τετοιο ανοιξα το θεμα. Προφανως και δε ζηταω να παω να νοικιασω το markiz σαββατο βραδυ. Στο πρώτο ποστ γράφει για πολυτεχνική σχολή. Ό,τι και να τελείωσε όμως δικαίωμά του νομίζω να κάνει το πάρτι Αυτο που λεει ο zio, Μηχανολογων Μηχανικων, οχι οτι παιζει καποιο ρολο. Πάνε άνοιξε κάνα μπουκάλι σε κάνα μαγαζί, δες αν έχεις κάνα γνωστό μπας και στο αφήσουν πιο φθηνά κιόλας. Αυτο θελω να γλιτωσω. Μη φτασω στο σημειο να δωσω 50-60 για ενα μπουκαλι. Εκτος κι αν γινει καμια συμφωνια, πραμα που δε γνωριζω. Οποιος με "φτιαξει" εχει VIP προσκληση 2 ατομων .
argyland Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά ενα πάρτι ειπε το παιδί να κάνει και πέσατε να τον φάτε γουστ@ρει να κάνει πάρτι αφηστε τον.... Επειδή είστε αντίθετοι πειτε το απλα σαν (...) σε ενα μύνημα που θα λέτε μια ιδέα η μην το πείτε δεν βλέπω στον τίτλο να γράφει τίποτα για γνώμη λεει μόνο ιδέες!!! Μπράβο φιλε που το σκέφτηκες και ελπίζω να σου βγεί κατι καλό!!! Θα σου πρότεινα 100% ιδεα αλλά δεν μένω Θεσσαλονίκη (κάτι που δεν θα με χάλαγε καθόλου) Πιστεύω εαν μαζευόμασταν ολοι οι φίλοι σου για 1 μέρα να ξεκινήσετε το πρωί να πάτε για κανα ματσάκι σε κανα γήπεδο μετα να φατε κανά πιτόγυρο το απόγευμα περάστε όλη την πόλη (λιμάνι) κάντε καμια μ@λ@κι@ γενικά γελάστε και θυμηθείτε καμια γκάφα ολα αυτά τα χρόνια των σπουδών το βράδυ πάτε φάτε κανα κοψίδι και μετά πηγαίντε για κανά ποτάκι!!! Αυτα απο εμένα.. Εύχομαι τα καλύτερα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα