Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Manjaro να σαι καλά για το link που έβαλες από το 2000, έσκασα στα γέλια. Taso μυρίζεις RΑΜίλα.... Γενικά τότε ήταν καλύτερα τα πράγματα. Αλλά τι εποχές μου θύμισες, 1η γυμνασίου και περίμενα πως και πως στο σχόλασμα να πάω στο περίπτερο να αγοράσω το περιοδικό για να βάλω το cd να εγκαταστήσω κανένα λογισμικό..... χάζευα με τα install/uninstall κόλαγε το laptop (intel celeron 135MHz, 32MB RAM) και φώναζε η μάνα μου να έρθω να φάω γιατί θα κρυώσει το φαγητό. Φυσικά όλα τα άρθρα τα έβρισκαν από το ιντερνετ, ή μπορεί να μετάφραζαν κανένα αγγλικό άρθρο από ξένο site. Τότε που internet είχαν απειροελάχιστοι, κανένας δεν έπαιρνε πρέφα από που έκλεβαν τα άρθρα.
McNerd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 WAT. Υπαρχουν ατομα που ειναι εγγεγραμενει εδω απο το 2000 και εχουν τελευταιο log in χθες ξερω γω. Και γω που νομιζα πως το σιτε ξεκινησε κανα 2012 ξερω γω. Πολυ ενδιαφέρoν. στην πρώτη σελίδα υπάρχει ένας χρήστης Anonymous που έκανε εγγραφή το 2003, και γράφει σε θρεντ του 2000. Time Traveller? 3
panosno1com Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Σήμερα κλεινω 14 χρονια στο φορουμ ! Στην αρχη δεν πολυποσταρα,τα πρωτα χρονια δηλαδη δεν ημουν σχεδον καθολου ενεργος ! Ειχα γραφτει τοτε , επειδη ειχα παει στην...παρελαση και συζητουσα με ενα φιλο μου για υπολογιστες ( και οι δυο πορωμενοι τοτε) και μου λεει : ρε, μπες και γραψου στο insomnia.gr να μιλας εκει και να διαβαζεις να μαθαινεις ! Εκει εχει και υποτιτλους να κατεβασεις α και να βαλεις isdn να μη σε πρηζει η μανα σου με το τηλεφωνο... Υπαρχουν παντως αξιολογα ατομα εδω στο φορουμ , ειχαμε γνωριστει στις συναντησεις του 2011 και του 2012 ( περασαν τα χρονια ) απλως όπως ειπε καποιο μελος , πολλοι μπαινουν απλα για να τρολλαρουν ... Ενταξει κι εγω τρολλαρω δεν λεω απλα καποιους τους κουραζει το ανελεητο τρολινγκ ! (εγω παντως γελαω ειτε σε ποστ με γατες lolcats που ηταν μοδα παλια ή να βρισκω αφορμη οπως στο τοπικ με το τι σας εκνευριζει περισσοτερο ) 3
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 "πολλοι μπαινουν απλα για να τρολλαρουν" Δεν λέω λέξη χωρίς τον δικηγόρο μου.
webparts Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Manjaro γραφεις λες και εζησες εκεινα τα χρονια.
AristidisZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 H εξάπλωση του ίντερνετ (σε σχέση με δεδομένα προ 20ετίας) και κυρίως το γεγονός ότι υπάρχει πολύς κόσμος που δε κάνει τίποτα (όχι φυσικά στις περισσότερες των περιπτώσεων από επιλογή του, αλλά κυρίως λόγω συνθηκών) όπως και η εν γένει μιζέρια που επικρατεί έχει φυσικά οδηγήσει τα φόρα σε αυτό που βλέπουμε σήμερα, δεν είναι κάτι αξιοπερίεργο, περισσότερο σημείο των καιρών θα το χαρακτήριζα... 6
webparts Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 H εξάπλωση του ίντερνετ (σε σχέση με δεδομένα προ 20ετίας) και κυρίως το γεγονός ότι υπάρχει πολύς κόσμος που δε κάνει τίποτα (όχι φυσικά στις περισσότερες των περιπτώσεων από επιλογή του, αλλά κυρίως λόγω συνθηκών) όπως και η εν γένει μιζέρια που επικρατεί έχει φυσικά οδηγήσει τα φόρα σε αυτό που βλέπουμε σήμερα, δεν είναι κάτι αξιοπερίεργο, περισσότερο σημείο των καιρών θα το χαρακτήριζα... Παραδοξως συμφωνω με το φιλο. Παρ ολα αυτα για το φερσιμο εδω μεσα φταινε και αυτοι που το επιτρεπουν.
LongTom Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Lol, σαν τους μπαρμπάδες στους καφενέδες λέμε..."Αγχχ, τι ωραία ήταν κάποτες με σκατά συνδέσεις, όταν όλοι γράφανε σε γκρικλις και δεν καταλάβαινες χριστό και όταν όλοι φυσικά ήτανε άντριδοι στα ίντερνετς..." Πότε δεν ήταν "καλύτερα", όπως παντού όλες οι περιπτώσεις είναι διαφορετικές και κάθε φάση έχει καλά και κακά. Επίσης πάντα τα φόρουμ (ΕΛ και κσένα) δίχως αυστηρότατους κανόνες-μοδς, ήταν συφερτός βρισιών και αντιπαραθέσεων... 3
gokuthelegend Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 στην πρώτη σελίδα υπάρχει ένας χρήστης Anonymous που έκανε εγγραφή το 2003, και γράφει σε θρεντ του 2000. Time Traveller? Δηλαδή κάποιος που θα κάνει σήμερα λογαριασμό στο φόρουμ, δεν μπορεί να γράψει σε θέματα που δημιουργήθηκαν παλιότερα; στην πρώτη σελίδα υπάρχει ένας χρήστης Anonymous που έκανε εγγραφή το 2003, και γράφει σε θρεντ του 2000. Time Traveller? Δηλαδή κάποιος που θα κάνει σήμερα λογαριασμό στο φόρουμ, δεν μπορεί να γράψει σε θέματα που δημιουργήθηκαν παλιότερα;
McNerd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή κάποιος που θα κάνει σήμερα λογαριασμό στο φόρουμ, δεν μπορεί να γράψει σε θέματα που δημιουργήθηκαν παλιότερα; ο τύπος έκανε ποστ το 2000 αλλά εγγραφή το 2003 ξαναδές την 1η σελίδα του θρεντ στο λινκ
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μιζέρια απίστευτη λόγω ανέχειας, πχ η ανακοίνωση του νέου iPhone είναι αρκετή για να προκαλέσει αυθόρμητο ξεσηκωμό (λογω ιερής αγανάκτησης του πλήθους). "Μόνο για να προκαλέσει θα το έπαιρνε κάνεις. Τιμωρία τώρα!"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή κάποιος που θα κάνει σήμερα λογαριασμό στο φόρουμ, δεν μπορεί να γράψει σε θέματα που δημιουργήθηκαν παλιότερα; Δηλαδή κάποιος που θα κάνει σήμερα λογαριασμό στο φόρουμ, δεν μπορεί να γράψει σε θέματα που δημιουργήθηκαν παλιότερα; ο τύπος έκανε ποστ το 2000 αλλά εγγραφή το 2003 ξαναδές την 1η σελίδα του θρεντ στο λινκ Ο Lucifer αναφέρει ότι είχε παιχτεί κάτι τότε στον server.
McNerd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ο Lucifer αναφέρει ότι είχε παιχτεί κάτι τότε στον server. σατανικό! 1
opera Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Είναι γεγονός ότι και αυτό το φόρουμ αποτελείται κυρίως από ανθρωποφάγους. Αν κάποιος πρωτάρης κάνει το λάθος να γράψει ποστ με το ύφος που θα μιλούσε σε μια πολιτισμένη συζήτηση αγνώστων, δηλαδή με τη στοιχειώδη ευγένεια και σεβασμό, το λιγότερο που θα υποστεί είναι το ανελέητο bullying. Στο διαδίκτυο τα παραπάνω αποτελούν σημαντικά ελαττώματα. Αντίθετα, επικροτούνται συμπεριφορές που περιλαμβάνουν σαρκασμό, προκλήσεις, κεκαλυμμένους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, μαζικές λεκτικές επιθέσεις (και δεν εννοώ τα soft tldr) κ.α. Εννοείται ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι... Τόλμησες να αφήσεις υπονοούμενο για τους "G"OD'S; Διαγραφή του μυνήματος άμεσα. 1
Predatorkill Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Εγω θελω να μαθω πως και γιατι ο Thresh εχει τα περισσοτερα posts απο ολους τους παλιους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις