Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω εγώ καταλαβαίνω το εξής.

Η σύγχρονη δυτική κοινωνία είναι η κοινωνία της παντοδυναμίας των μειονοτήτων .

Με την πρόφαση του ότι υπάρχει ή υπήρχε καταπίεση σε συγκεκριμένες μάζες , περνούν νομοσχέδια τα οποία αντίκεινται στα ήθη, τα έθιμα, τους κανόνες του κράτους/ έθνους αλλά ακόμα περισσότερο αντίκεινται σε αυτό που είναι πραγματικά ΟΡΘΟ - φυσιολογικό.

Ο συγκεκριμένος ιεράρχης λογικά αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να χτυπήσει καμπανάκι για το που πάει η Ελληνική κοινωνία.  Αυτός είναι εξάλλου ο ρόλος του. 

Ο λόγος του μπορεί να ακούγεται βαρύς , αλλά αυτό που τον οδηγεί να το πράξει, είναι απλά η υπεράσπιση της Ελληνικής κοινωνίας .

Έχει παραγίνει το κακό .

Οι νόμοι σε ένα κράτος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (δημοκρατία = Πράξη η άποψη των πολλών  για το τι θεωρούν ορθό - φυσιολογικό ) ,  να είναι νόμοι που παγιώνουν τις απόψεις και τα θέλω της μειοψηφίας .

Ας το λύσουν οι LGBT το πρόβλημα της υπογεννητικότητας ώστε να μην χάσουν τα προνόμια που τους δόθηκαν.

Καλή προσπάθεια εύχομαι .

Οι LGBT+ καλά κάνουν και υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους και εγώ είμαι μαζί τους. Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας δε θα λυθεί ούτε απ΄ αυτή τη κοινότητα ούτε απ'  τις κοινότητες που θέλουν να μας φέρουν προς αντικατάσταση.

Το πρόβλημα για μένα είναι πως σ αυτή τη κοινότητα έχουν παρεισφρήσει αριστεριστές που ενώ λένε υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους ταυτόχρονα τους υποθάλπτουν υποστηρίζοντας ότι χειρότερο όπως πχ το νόμο της σαρίας και την ανεξέλεγκτη μετανάστευση πληθυσμών που πιστεύουν σ αυτή.

Τώρα αν το πρόβλημα είναι τι είπε ένας παπάς που στα 80 πόσο είναι θέλουμε να μη ξαναδεί φώς μόνο η εφημερίδα των συντακτών και το μίσος τους προς τον χριστιανισμό μπορεί να μας το πει.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Theodore1890 είπε

Οι LGBT+ καλά κάνουν και υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους και εγώ είμαι μαζί τους. Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας δε θα λυθεί ούτε απ΄ αυτή τη κοινότητα ούτε απ'  τις κοινότητες που θέλουν να μας φέρουν προς αντικατάσταση.

Το πρόβλημα για μένα είναι πως σ αυτή τη κοινότητα έχουν παρεισφρήσει αριστεριστές που ενώ λένε υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους ταυτόχρονα τους υποθάλπτουν υποστηρίζοντας ότι χειρότερο όπως πχ το νόμο της σαρίας και την ανεξέλεγκτη μετανάστευση πληθυσμών που πιστεύουν σ αυτή.

Τώρα αν το πρόβλημα είναι τι είπε ένας παπάς που στα 80 πόσο είναι θέλουμε να μη ξαναδεί φώς μόνο η εφημερίδα των συντακτών και το μίσος τους προς τον χριστιανισμό μπορεί να μας το πει.

Γενικά έχουμε χάσει τον μπούσουλα.

Κανείς δεν λέει και δεν θέλει ο κάθε συνάνθρωπος μας να καταπιέζεται .

Πρέπει όμως να μην καταπιέζονται και τα πιστεύω και τα θέλω των πολλών , να μην θίγονται τα ήθη της κοινωνίας ... ώστε να νιώσει μια μειοψηφία , η κάθε μειοψηφία ελεύθερη.

Και δεν μιλάω για την συγκεκριμένη κοινότητα μόνο.

Οι μουσουλμάνοι έβαλαν όλο τον δυτικό κόσμο να γυρίσει σε σφαγές ζώων που βλέπαμε το 1700- 1800,  με πόνο και φρίκη για τα ζώα .... γιατί αποτελεί κομμάτι της πίστης τους .Δες πχ HALAL , KOSHER ...

Από εκεί και πέρα η θρησκεία , η κάθε θρησκεία , έχει τα δικά της δόγματα και πιστεύω. Οποιος πιστεύει πως αυτά τον αντιπροσωπεύουν μπορεί να πιστεύει σε αυτή. Δεν μπορώ να καταλάβω την μανία που έχουν οι μειοψηφίες όταν ένας ιεράρχης εκφράζει τα πιστεύω της θρησκείας που εκπροσωπεί.  Να αλλάξει ο Χριστιανισμός δηλαδή γιατί δεν αντιπροσωπεύει τους LGBT?

Το τρελό είναι πως με όλη αυτή την μανία προς τον κλήρο και την εκκλησία, αυτό είναι που ένας τρίτος που παρακολουθεί τις εξελίξεις καταλαβαίνει, είναι πως το κίνητρο είναι να αποδεχτεί η εκκλησία πως ο προσδιορισμός αυτών των ανθρώπων είναι φυσιολογικός . Να τους κάνει δηλαδή και πρότυπα .

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.

"...μία θέση στον Πατραϊκό'. Tragic.

@adtakhs Η δημοκρατία υπάρχει (απ' ότι βλέπω) για να κάνει πράξη τα θέλω (άσχετο αν κάποιοι νομίζουν ότι είναι προς όφελός τους) των πολλών. Πολλές φορές εκ των υστέρων καταλαβαίνουν ότι έκαναν λάθος. Η δημοκρατία δε μπορεί να το διορθώσει αυτό άμεσα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφήστε, απ'εξω το θέμα συζήτησης εδώ και απομονώστε τα λόγια του ρασοφόρου. Και μετά αναρωτηθείτε αν αυτός ο λόγος ταιριάζει σε έναν άνθρωπο που δηλώνει "εκπρόσωπος" ή "αντιπρόσωπος" μιας ανώτερης δύναμης που σέβεται τον άνθρωπο και τα δικαιώματά του...

Στα μάτια μου δεν βλέπω κανέναν ιερέα παρά μόνο έναν άξεστο και αγράμματο άνθρωπο χωρίς ήθος και "πνεύμα" μέσα του. Έναν άνθρωπο που κάνει κήρυγμα μίσους τρομοκρατώντας τους πιστούς που έχει στην αυλή του.

Καταλαβαίνω πως όσα λέει είναι για εσωτερική κατανάλωση και δεν μπορούν να δημιουργήσουν πρακτικά προβλήματα σε άλλους ανθρώπους με στοιχειώδη λογική και νοημοσύνη, αλλά δυστυχώς μερικές φορές υπάρχουν ανάμεσά τους και άλλοι, με διάφορα προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως, που μπορεί να πάρουν κυριολεκτικά τα όσα προτρέπει... 

Δεν μπορώ να πω πως κατάλαβα απόλυτα την απόφαση του δικαστηρίου αλλά μετά που είδα λίγο τη σύνθεσή του (από την έδρα μέχρι το συνήγορο υπεράσπισης), προσγειώθηκα στην πραγματικότητα. Μερικές φορές τρομάζω στην ιδέα του πόσο εξαρτάται η "τύχη" σου σαν κατηγορούμενος, αν πέσεις σε ...προβληματική έδρα. :)

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

"...μία θέση στον Πατραϊκό'. Tragic.

@adtakhs Η δημοκρατία υπάρχει (απ' ότι βλέπω) για να κάνει πράξη τα θέλω (άσχετο αν κάποιοι νομίζουν ότι είναι προς όφελός τους) των πολλών. Πολλές φορές εκ των υστέρων καταλαβαίνουν ότι έκαναν λάθος. Η δημοκρατία δε μπορεί να το διορθώσει αυτό άμεσα.

Πολίτευμα τέλειο δεν υπάρχει.

Η δημοκρατία απλά αυτό που μπορεί να δώσει είναι μικρότερες πιθανότητες λάθους απόφασης.  Μιλάω για άμεση δημοκρατία, όχι αυτό που ζούμε.

Αλλά δεν μπορώ να ακούω την φράση πως επειδή έχουμε δημοκρατία πρέπει να κάνουμε πράξη το θέλω της μειοψηφίας......  Από μόνο του δεν στέκει.

Αν πολλά ζητήματα που πέρασαν τελευταία σαν νόμοι πήγαιναν για δημοψήφισμα, είμαι σίγουρος πως δεν θα περνούσαν ποτέ ...

Το κακό της δημοκρατίας είναι πως είναι πολύπλοκη και σχετικά αργή στις αποφάσεις της .

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Γενικά έχουμε χάσει τον μπούσουλα.

Κανείς δεν λέει και δεν θέλει ο κάθε συνάνθρωπος μας να καταπιέζεται .

Πρέπει όμως να μην καταπιέζονται και τα πιστεύω και τα θέλω των πολλών , να μην θίγονται τα ήθη της κοινωνίας ... ώστε να νιώσει μια μειοψηφία , η κάθε μειοψηφία ελεύθερη.

Από εκεί και πέρα η θρησκεία , η κάθε θρησκεία , έχει τα δικά της δόγματα και πιστεύω. Οποιος πιστεύει πως αυτά τον αντιπροσωπεύουν μπορεί να πιστεύει σε αυτή. Δεν μπορώ να καταλάβω την μανία που έχουν οι μειοψηφίες όταν ένας ιεράρχης εκφράζει τα πιστεύω της θρησκείας που εκπροσωπεί.  Να αλλάξει ο Χριστιανισμός δηλαδή γιατί δεν αντιπροσωπεύει τους LGBT?

Το τρελό είναι πως με όλη αυτή την μανία προς τον κλήρο και την εκκλησία, αυτό είναι που ένας τρίτος που παρακολουθεί τις εξελίξεις καταλαβαίνει, είναι πως το κίνητρο είναι να αποδεχτεί η εκκλησία πως ο προσδιορισμός αυτών των ανθρώπων είναι φυσιολογικός . Να τους κάνει δηλαδή και πρότυπα .

Γενικά συμφωνώ φίλος. Για μένα είναι θέμα ελευθερίας της έκφρασης. Δηλαδή όσο δικαίωμα έχει η εκκλησία να υπερσπίζεται ανοιχτά τις αρχές άλλο τόσο έχουν και οι LGBT+ να υπερασπίζονται τις δικές τους απόψεις φτάνει να μην αρχίζουν τις μπουνιές και οι μεν βάζουν φυλακή τους δε και τούμπαλιν.

Κάποιοι έχουν βαλθεί να μας κάνουν άνω κάτω και αυτοί ούτε η εκκλησία είναι ούτε οι LGBT+.

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Theodore1890 είπε

Τις μελέτες δε ξέρω γιατί τις αγνοείς αλλά φαντάζομαι θα γνωρίζεις το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στη δύση. Είναι απλά μαθηματικά.

http://www.protothema.gr/world/article/586791/oi-10-hores-pou-timoroun-me-thanato-tin-omofulofilia/

Πρόβλημα υπογεννητικότητας δε βλέπω πουθενά,μόνο στα ΜΜΕ.Δες ότι όπου υπάρχει υπερπληθυσμός (Κίνα,Ινδία),η ανθρώπινη ζωή γίνεται πιο φτηνή.

Έστω ότι έχει δίκιο το Πρώτο Ψέμα.Δες ότι στην <<πολιτισμένη>> δύση γίνεται συνεχής προσπάθεια αφαίρεσης δικαιωμάτων και ελευθεριών.Στη Ρωσία σιγά-σιγά ποινικοποιείται η ομοφυλοφιλία.Στην Τουρκία διάβασα ότι θα επαναποινικοποιηθεί η μοιχεία.Η ανελευθερία είναι σημαντικό εργαλείο του καπιταλισμού

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 12180 είπε

Πρόβλημα υπογεννητικότητας δε βλέπω πουθενά,μόνο στα ΜΜΕ.Δες ότι όπου υπάρχει υπερπληθυσμός (Κίνα,Ινδία),η ανθρώπινη ζωή γίνεται πιο φτηνή.

Έστω ότι έχει δίκιο το Πρώτο Ψέμα.Δες ότι στην <<πολιτισμένη>> δύση γίνεται συνεχής προσπάθεια αφαίρεσης δικαιωμάτων και ελευθεριών.Στη Ρωσία σιγά-σιγά ποινικοποιείται η ομοφυλοφιλία.Στην Τουρκία διάβασα ότι θα επαναποινικοποιηθεί η μοιχεία.Η ανελευθερία είναι σημαντικό εργαλείο του καπιταλισμού

Ισως να ειναι και σωστό.

Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί είναι προοδευτικό να προωθείς την ομοφυλοφιλία στο όνομα της καταπίεσης της μειοψηφίας και από την άλλη να θεωρείται μη προοδευτικό το να εξασφαλίζεις την ομαλή συμβίωση ενός ζευγαριού - οικογένειας ......

Τον απατημένο δηλαδή σύζυγο που όλη του την ζωή την έχει εναποθέσει στα χέρια του/ της συντρόφου του, οικονομικά, δημιουργικά, υπαρξιακά, γονεϊκά να μην την  υπερασπιστείς ?

Είναι οπισθοδρόμηση ? 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, adtakhs είπε

καταπίεσης της μειοψηφίας

Ποια μειοψηφία καταπιέζεται από την <<προώθηση>> της ομοφυλοφιλίας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, 12180 είπε

Ποια μειοψηφία καταπιέζεται από την <<προώθηση>> της ομοφυλοφιλίας;

Αναφορά σε κείμενο

....στο όνομα της καταπίεσης της μειοψηφίας

Αυτή που καταπιέζεται είναι η πλειοψηφία και αυτό που η πλειοψηφία θεωρεί ηθικά, θρησκευτικά και φυσικά, ορθό - φυσιολογικό.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, adtakhs said:

Αυτή που καταπιέζεται είναι η πλειοψηφία.

Πως? Μας μπαίνει κάτι στον κώλο και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι?

• Like 3
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται καμία 'προώθηση' ούτε της ετεροφυλοφιλίας ούτε της ομοφυλοφιλίας! Τόσο δύσκολο είναι πια ν'αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει όσον αφορά τον σεξουαλικό προσανατολισμό του; Freedom of choice!

In other news, χρειάζονται κι άλλες τέτοιες έρευνες https://edition.cnn.com/2016/04/15/health/health-of-children-with-same-sex-parents/index.html
[και καλό θά'ταν να τις διάβαζαν οι πολιτικοί και το παπαδαριό της χώρας μας.....αλλά πού τέτοια τύχη]

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Πως? Μας μπαίνει κάτι στον κώλο και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι?

Οι άνθρωποι δεν είναι ζώα.

Εχουν ήθη, έθιμα,  κοινωνικές δομές.

Αυτές είναι που καταπιέζονται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο ανακατεμένα, συγγνώμη για την έλλειψη παραθέσεων αλλά είμαι από κινητό και όσο διάβαζα συμπλήρωνα :P

Θόδωρε τι εννοείς πως μέλη της LBGT κοινότητας υποστηρίζουν τη σαρία; Γιατί με τον τρόπο που γράφεις μου δίνεις την εντύπωση πως δεν μιλάς για γιαλαντζί πολιτικάντες, ακτιβιστές της πλάκας, και τρελαμένους sjw, αλλά για πολλούς, άρα φαντάζομαι τα παραδείγματα σου είναι αρκετά;

Ή μήπως εστιάζουμε πάλι στα άκρα και από τη μια χάνουμε την ουσία, από την άλλη δίνουμε αξία στο sjw παραλήρημα; ;)

Για τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν, μάλλον κάποιοι το βλέπετε λάθος. Η δημοκρατία ποτέ δεν «παγιώνει» απόψεις απλά επειδή κάποιοι τις γουστάρουν, ούτε της μειοψηφίας ούτε της πλειοφηψίας. Μιλάω τουλάχιστον για τη δημοκρατία όπως θα έπρεπε να είναι και όχι όπως την έχουμε καταντήσει όλοι μας. Όπως είπε και ο Θεόδωρος, όσο δικαίωμα έχει ο κάθε Αμβρόσιος να γράφει ό,τι γουστάρει, άλλο τόσο δικαίωμα έχουμε και εμείς να τον κρίνουμε. Κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής και, σαφέστατα, αν κάποιος προχωρήσει σε εξύβριση ή προτροπή σε βια, θα πρέπει να εξετάζεται και να λογοδοτεί αναλόγως. Δηλαδή θεωρούμε λογικό να μπορώ εγώ να στείλω τον οποιονδήποτε στα δικαστήρια για εξύβριση ή δυσφήμιση επειδή με είπε μαλάκα και έγραψε πως αν με δουν να με φτύσουν, αλλά αν το κάνει ένας γκέι ξαφνικά η εξύβριση γίνεται... «ελευθερία λόγου»;  Γιατί;

Και στο κάτω κάτω, το να μπορεί ένας ομοφυλόφυλος να ζησει σαν άνθρωπος απολαμβάνοντας όλα τα δικαιώματα που απολαμβάνει και ένας ετεροφυλόφυλος (ανάμεσα σε αυτά το να μπορεί να εναντιωθεί σε όποιον τον προσβάλει) με ποιό ακριβώς τρόπο «καταπιέζει» τα θέλω των πολλών. Πως ακριβώς επηρεάζει εμένα και καταπιέζει τα θέλω μου το τι κάνει ο άλλος στην προσωπική του ζωή και το αν θα παντρευτεί το Μήτσο ή τη Λένα και αν θα έχουν πληρεξούσιο ή κοινή σύνταξη; Επειδή εγώ -πιστεύω- πως είναι κάτι λάθος, έχω το δικαίωμα να το αρνηθώ στο συνάνθρωπο μου από τη στιγμή που αυτό δεν επηρεάζει κανέναν και, αν το κάνω, πόσο δημοκρατικό θα είναι; Αν εγώ πιστεύω δηλαδή πως το σεξ πριν το γάμο είναι ανήθικο και λάθος, έχω το δικαίωμα να ζητήσω από τον δίπλα να μη μπήγει μέχρι να φορέσει κουλούρα;

Τέλος πάντων, μήπως η όποια ενόχληση μου πηγάζει από κάπου αλλού; Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το γυρίζω στην ψυχολογική προβολή τύπου «μήπως είμαι εγώ κρυφή» και λοιπά passive aggressive επιχειρήματα που χρησιμοποιούν κάποιοι. Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν ενοχληθώ, μάλλον αυτό θα έχει να κάνει με το πως έχω «μάθει». 

Τι εννοώ; Σε κάθε τέτοια συζήτηση πέφτουν στο τραπέζι συνέχεια οι έννοιες του φυσιολογικού και του σωστού, έτσι;  Χωρίς να εξηγήσω πάλι γιατί ειδικά η πρώτη είναι εξ'ορισμού λανθασμένη, λέω απλά το εξής: δεν ξέρω τι θεωρείτε εσείς σωστό και φυσιολογικό και σε ποιό πλαίσιο, αλλά σίγουρα ο ορισμός αυτών των εννοιών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ορίζεται από την εκάστοτε κοινωνία και θρησκεία, πόσω μάλλον όταν ο ορισμός αυτός αποτελεί μέσο διαχωρισμού (στην καλύτερη) και εγκληματικών πράξεων (στη χειρότερη)

Για να καταλάβετε το γιατί, ακριβώς με την ίδια προσκόλληση στην κοινωνία και τη θρησκεία, κάπου προς τα βορειοανατολικά και νοτιοανατολικά από εμάς θεωρούν φυσιολογικό και ορθό από τη μια να στέλνουν συνανθρώπους μας σε βασανιστήρια και από την άλλη να τους πετάνε από ταράτσες. Και όποιος νομίζει πως στο συγκεκριμένο θέμα αυτές οι έννοιες δεν έχουν «οριστεί» από την κοινωνία και, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από την ίδια τη θρησκεία (παντού, και σε εμάς) πλανάται πλάνην οικτράν. Όλα ξεκινάνε από κάπου, δυστυχώς δεν ξυπνήσαμε μια φορά και είπαμε «οι τάδε είναι υπάνθρωποι, θα τους αλλάξουμε ή θα τους σκοτώσουμε», κάποιοι μας το πασάρανε. Και εννοείται δεν αναφέρομαι μόνο σε ομοφυλόφυλους, έτσι; Κάθε κοινωνία όπου «τάδε» μπαίνουν οι αντίστοιχοι, γκέι, πολιτικοί, άθεοι, μαύροι, λευκοί, αλλόθρησκοι, άρρωστοι, ανάπηροι, αριστερόχειρες, γυναίκες, κ.ο.κ.

Και, μεταξύ μας, επίσης όσοι νομίζουν πως οι LBGT τα έχουν με την εκκλησία για δικό τους καπρίτσιο, μάλλον το βλέπουν επίσης λάθος. Εκτός εξαιρέσεων, η εκκλησία (ως εκκλησία και όχι ως θρησκεία) είναι αυτή που πρώτη ασχολείται με ότιδήποτε της χαλάει τη μπίζνα. Εδώ έκαναν σαματά για τον πολιτικό γάμο ετερόφυλων, για ένα μάτσο τρολλάκια με φανερούς δείπνους, για αυτόν που τόλμησε να καυτηριάσει την εκμετάλλευση της προς συγκεκριμένα πρόσωπα (και φαγητά!), για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες...  για τους γκέι δεν θα έκαναν;

Ας μη γελιόμαστε, το κάθε δόγμα λογικό είναι να εναντιώνεται σε οτιδήποτε είναι διαφορετικό ή δεν συνάδει με τα συμφέροντα του. Το θέμα δεν είναι το ότι το κάνει, το θέμα είναι πως θα το κάνει. Και όπως είπε και ο μπιλ, ο τρόπος που το κάνουν κάποιοι εδώ και χρόνια μόνο σε «εκπροσώπους» της οποιασδήποτε «θρησκείας της αγάπης» δεν ταιριάζει. 

Παρεμπιπτόντως, η ποινικοποίηση της μοιχείας δεν ξέρω αν γενικά μπορεί να είναι οπισθοδρόμηση (καθαρά νομικά μπορεί να στέκει, ειδικά αν σκεφτώ πως σε ένα γάμο υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα). Όμως, στο πλαίσιο που τη σχεδιάζει ο σουλτάνος, καθαρά θρησκευτικό δηλαδή, είναι και παραείναι. Το γιατί θα το καταλάβουμε, μιας και το ανέφερα πριν, όταν σκεφτεί να ποινικοποιήσει και το σεξ πριν το γάμο ;)

Επεξ/σία από akpe
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, *nenya* είπε

In other news, χρειάζονται κι άλλες τέτοιες έρευνες https://edition.cnn.com/2016/04/15/health/health-of-children-with-same-sex-parents/index.html
[και καλό θά'ταν να τις διάβαζαν οι πολιτικοί και το παπαδαριό της χώρας μας.....αλλά πού τέτοια τύχη]

Και από που πάλι μας βγήκαν αυτές οι έρευνες ?

Γιατί πρέπει να τις θεωρήσουμε σωστές - ορθες ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...