Προς το περιεχόμενο

Επίσημο το Razer Phone με 8GB RAM, στερεοφωνικά ηχεία και IGZO οθόνη 120Hz

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν βγαλουμε τον ορο gaming στον οποιο και κολλησε η βελονα για αρνητικα και περιπαίχτηκα σχολια και αφήσουμε τα specs στο τραπεζι μαζι με μεγαλη μπαταρια πρωτοπόρα τεχνολογια οθονης (ναι μας κανει δε μας κανει ειναι ο πρωτος που εφερε τετοια συχνοτητα) και ηχειαρες (επισης ναι δεν ακουμε μουσικη απο το κινητο το 90% αλλα εχει ηχειαρες για smartphone) και μαζι αφησουμε και την τιμη λανσαρισματος η οποια με αυτα που ειδαν τα ματακια μας φετος ειναι τιμια (λανσαρισματος) γιατι δε μας κανει το τηλεφωνο ειπαμε;   

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΙ Άι τραγικό ποσό εύκολα χειραγώγουν τους καταναλωτές ...... μετά την μόδα των μέγαπιξελ που κανείς δεν καταλάβαινε και τι σημαίνει για την ποιότητα της φωτογραφίας ...τώρα μάθανε όλοι και τα bezels......

Και τους ενοχλούν ξαφνικά .

Ωραιο gaming κινητό για να παιζεις τα one touch,run παιχνιδια........

Οποιος θελει παιχνιδια σε φορητο παει se vita h switch!δυστηχοςμε εξαιρεση το shield τα κινητα αν και τουμπανα δεν εχουν πολλα σοβαρα παιχνιδια αλλα χιλιαδες βλακειες και ετσι χανεσαι μεσα στην σαβουρα.

Το καλύτερο στα χρήματα του . Όσο γιαυτούς που λένε "omg 120hz στο κινητό κτλ" , κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή για να ακολουθήσουν και οι άλλοι και 120 και 144 και 165 θέλω στο κινητό αν καταφέρουν και το κάνουν να καταναλώνει ελάχιστα. Υπάρχει αρκετά καλό gaming στην android κοινότητα , από απλά games μέχρι και games που έχουν συνδρομή ανά μήνα . Το κινητό είναι όλα σε ένα χωρίς να ξεφεύγει σε τιμή  , πραγματικά αξίζει και ελπίζω και οι άλλες "νέες" εταιρίες να συμμορφωθούν και να μην βάζουν 800-1000 τα  κινητά  τους (βλέπε Google για παράδειγμα) . Όσο για τις παλιές (samsung - apple) ας αρχίσουν να ρίχνουν λίγο τις τιμές.

Μερικοί λέτε οτι θα το πάρετε. Αλήθεια από που βρε παιδιά αφού εδώ επίσημα η ανεπίσημα δεν θα έλθει. Από Αμερικη; Απαγορευτικό λόγω τελωνείου.

Εγώ πάντος το δειξα σ ενα θείο μου οικοδόμο και μου πε παιδι μου αυτο ειναι ενα καλο δειγμα high tec τουβλου για τις νεες οικοδομές καλα δουλευόμαστε? ειν αυτο το μπουεδ....ο  ομορφο κινητο με τετοιες γωνιες και μετα κάποιοι λενε για τη σονυ και αμα πιασουμε και την εταιρεια Razer αξιοπιστια αχχαχ πηγε κι εβαλε 120 hz οθονη σ ενα κινητό γιατι για να κανετε smooth scroll οτι και να κανουν apple δεν ειναι πιο smooth πεθαινεις

ε μακάρι να σε βοηθήσουν τι να πω εμένα δεν βλέπω να με βοηθάνε πάντως.

και σίγουρα δεν θα βοηθάνε το gaming γιατι δεν κόβω ο 540 να παίζει shooters ή άλλα γρήγορα 3D παιχνίδια σε quadHD πάνω απο 60 FPS

Δεν έχει να κάνει με το gaming, τα  120 hz είναι για το scrolling, να μη θολώνουν τα γράμματα.

(από το sample and hold, κάτι που βεβαίως δεν υπήρχε στις CRT)

Δυστυχώς πρέπει να το δείς ο ίδιος για να καταλάβεις.

Πάντως αν έχεις όρεξη για λίγο διάβασμα, δες αυτό:

testufo.com

Δεν έχει να κάνει με το gaming, τα  120 hz είναι για το scrolling, να μη θολώνουν τα γράμματα.

(από το sample and hold, κάτι που βεβαίως δεν υπήρχε στις CRT)

Δυστυχώς πρέπει να το δείς ο ίδιος για να καταλάβεις.

Πάντως αν έχεις όρεξη για λίγο διάβασμα, δες αυτό:

testufo.com

ολόκληρες καρτέλες πριν εξηγώ γιατι δεν έχει καμία διαφορά σε ρεαλιστική χρήση ούτε στο scrolling δεν θα το ξανακάνω...

το testufo το ξέρω απο την εποχή που δεν ήταν σελίδα αλλά το κατέβαζες σαν exe

Χωρίς water resistance
Σχεδιαστικά θυμίζει mid range κινητό του 2010
Δεν έχει Oreo out of the box, εντελώς τραγικό
Κάμερα καλή στα χαρτιά και πιθανόν θα είναι εντελώς μέτρια
LCD οθόνη ενώ όλοι τρέχουν για AMOLED(always on, μπαταρία)

Άλλη μια αποτυχία τύπου essential, άσε που τουλάχιστον το essential είχε ένα cool σχεδιασμό και ωραία υλικά κατασκευής.

το android oreo δεν είναι στο χέρι τους να το βάλουν λόγο google και επίσης δεν υπάρχει amoled εκεί έξω που να φτάνει αυτά τα FPS γι αυτό και έγινε η επιλογή της lcd 

Όσο για το αδιάβροχο βρες εσύ τρόπο να καλύψει αυτά τα μεγάφωνα που έχει και να μην περάσει νερό τόσο μεγάλα που είναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...