Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λεει κάποιος ότι κάνει αποταμίευση, δεν εννοεί απαραίτητα ότι το κίνητρό του είναι η επένδυση.

Υπό αυτή την οπτική, το να αποταμιεύσεις δεν έχει χειρότερη απόδοση από το να τα φας σε κονσομασιον, σε σοκολάτες, διακοπές ή πολλά άλλα από αυτά που αναφέρθηκαν.

Ασχετα με το κινητρο του οταν καποιος αποταμιευει επενδυει, και υπο τις παρουσες συνθηκες η αποταμιευση δεν εχει νοημα. Η αποδοση μιας επενδυσης μπορει να συγκριθει με ομοειδη αυτης, δηλαδη αλλα financial investments. Το κονσομασιον ειναι non market instrument, αντικειμενο αλλης επιστημης. :rolleyes:

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περα απο τη πλάκα τι επιλογές έχει καποιος για να "επενδύσει" τις αποταμιεύσεις του; Αναφέρομαι κυρίως σε μικρά ποσά που έχει η πλειοψηφία δλδ 10.000 - 100.000

το απλουστερο ειναι καποιο fund of funds που ταιριαζει στο ρισκο που θελεις να παρεις. Και ιδανικα (sorry) οχι ελληνικο/

Δημοσ.

Τα μισα θα πανε στα φροντιστηρια των παιδιων.Και αν ξεπουπουλιαστουν για να στελνουν τα παιδια φροντιστηριο απο το δημοτικο μετα θα φωναζουν για τις ...καταληψεις και τη σιοβιετια :-D

Ελεύθεροι είναι... Δεν υπάρχει παντρεμένος με λεφτά χάχα

• Like 1
Δημοσ.

Ελεύθεροι είναι... Δεν υπάρχει παντρεμένος με λεφτά χάχα

Κατσε να σου πω ενα αστειο χαχα, απιστευτο σου λεω! Υπαρχουν ανθρωποι παντρεμενοι με παιδια και εχουν λεφτα και δεν χρωστανε σε κανενα! Γαματο; χαχα!
  • Like 3
Δημοσ.

Περα απο τη πλάκα τι επιλογές έχει καποιος για να "επενδύσει" τις αποταμιεύσεις του; Αναφέρομαι κυρίως σε μικρά ποσά που έχει η πλειοψηφία δλδ 10.000 - 100.000

Με μια απλη αναζητηση μπορεις να καταλαβεις τα απολυτως απαραιτητα. Για τα περαιτερω μην περιμενεις καλη συμβουλη δωρεαν, sorry.

Κατσε να σου πω ενα αστειο χαχα, απιστευτο σου λεω! Υπαρχουν ανθρωποι παντρεμενοι με παιδια και εχουν λεφτα και δεν χρωστανε σε κανενα! Γαματο; χαχα!

Για τα πεθερικα σου λες? :P

Δημοσ.

Με μια απλη αναζητηση μπορεις να καταλαβεις τα απολυτως απαραιτητα. Για τα περαιτερω μην περιμενεις καλη συμβουλη δωρεαν, sorry.

Για τα πεθερικα σου λες? :P

Δεν ειμαι παντρεμενη :) αναφερομαι στους γονεις μου, σε θειους, σε φιλικα ζευγαρια κλπ.
Δημοσ.

Οκ αυτοί είναι πάνω από 50-60 σίγουρα.. Εγώ μιλάω για την ηλικία μου 30-40...για φυλακή είναι το 60%.

Τέτοια είδους αστεία.... Αχ πόσο γελάω...

Είσαι ιδανική γυναίκα για γάμο αχ αχ πως μου ξέφυγε τέτοιο κορίτσι!

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  μαλιστα. :rolleyes:

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαλιστα. :rolleyes:

Δεν παντρεύονται αυτές οι ωραίες... Μη την ψάχνεις :)

Δημοσ.

Δεν παντρεύονται αυτές οι ωραίες... Μη την ψάχνεις :)

Killjoy

Δημοσ.

Οκ αυτοί είναι πάνω από 50-60 σίγουρα.. Εγώ μιλάω για την ηλικία μου 30-40...για φυλακή είναι το 60%.

Τέτοια είδους αστεία.... Αχ πόσο γελάω...

Είσαι ιδανική γυναίκα για γάμο αχ αχ πως μου ξέφυγε τέτοιο κορίτσι!

ΧΑΧΑΧΑΧ ΑΣΤΕΙΟ ΜΟΥ ΤΡΟΛΑΚΙ. Το 60% μ'αρεσει. Που ειναι αυτη η ερευνα για τα ζευγαρια 30-40 ετων αραγε;
Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧ ΑΣΤΕΙΟ ΜΟΥ ΤΡΟΛΑΚΙ. Το 60% μ'αρεσει. Που ειναι αυτη η ερευνα για τα ζευγαρια 30-40 ετων αραγε;

Στα σπίτια κάνε μια βόλτα και δες :) τρολου

Εμείς δεν χρωστάμε αλλά δεν ξέρω αν πιανόμαστε που έχουμε παιδί και όχι παιδιά.

Ας υποθέσουμε ότι δεν χρωστάτε... Για να γίνει αυτό κάποιος πηρε η έδωσε προίκα αλλιώς δεν βγαίνει... Κάποιος τραβάει την σύνταξη από μπαμπά η μαμά.

Εδώ μιλάμε για εμάς που την βγάζουμε μόνοι μας!!

Ούτε προικα - μόνο τρύπα

Ούτε σπίτι - ούτε σκηνή

Ούτε σύνταξη - ούτε ευρώ.

Εχω πολλούς παντρεμένους με 1 παιδάκι, ο ένας πήρε ρετιρέ συν μαγαζί για ενοικίαση συν διαμέρισμα για ενοίκιο.... Έτσι την βγάζω και εγώ μόνος άνετα και χαλαρός.

Ο άλλος πήρε σπίτι και μένει με τον πεθερό συν εξοχικό, έτσι την βγάζω και εγώ μόνος χαλαρά δεν χρωστάω πουθενά.

Δημοσ.

Στα σπίτια κάνε μια βόλτα και δες :) τρολου

Ας υποθέσουμε ότι δεν χρωστάτε... Για να γίνει αυτό κάποιος πηρε η έδωσε προίκα αλλιώς δεν βγαίνει... Κάποιος τραβάει την σύνταξη από μπαμπά η μαμά.

Εδώ μιλάμε για εμάς που την βγάζουμε μόνοι μας!!

Ούτε προικα - μόνο τρύπα

Ούτε σπίτι - ούτε σκηνή

Ούτε σύνταξη - ούτε ευρώ.

Εχω πολλούς παντρεμένους με 1 παιδάκι, ο ένας πήρε ρετιρέ συν μαγαζί για ενοικίαση συν διαμέρισμα για ενοίκιο.... Έτσι την βγάζω και εγώ μόνος άνετα και χαλαρός.

Ο άλλος πήρε σπίτι και μένει με τον πεθερό συν εξοχικό, έτσι την βγάζω και εγώ μόνος χαλαρά δεν χρωστάω πουθενά.

καλα χαλαρωσε κι εσυ, ακομα υπαρχει κοσμος Ελλαδα που εχει εισοδημα που του επιτρεπει να ζει ανετα. Και παντρεμενος και ανυπαντρος. Μη τρελλαθουμε τελειως, Κουβα δεν εχουμε γινει ακομα.

Δημοσ.

καλα χαλαρωσε κι εσυ, ακομα υπαρχει κοσμος Ελλαδα που εχει εισοδημα που του επιτρεπει να ζει ανετα. Και παντρεμενος και ανυπαντρος. Μη τρελλαθουμε τελειως, Κουβα δεν εχουμε γινει ακομα.

Ακόμα,μόλις πεθάνουν οι γέροι θα το δεις.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...