Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ο παροχος την ζηταει για λογαριασμο του ΔΕΔΔΗΕ και σε επαγγελματικες μισθωσεις ισχυει για 7 χρονια .Για σπιτι14 χρονια.

Όσες φορές χρειαστήκαμε ΥΔΕ μας είπαν από την ΔΕΗ να πάμε οι ίδιοι στον ΔΕΔΔΗΕ να την καταθέσουμε. Οπότε μου φαίνεται περίεργο να ζητάει ο πάροχος για λογαριασμό του ΔΕΔΔΗΕ.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Όσες φορές χρειαστήκαμε ΥΔΕ μας είπαν από την ΔΕΗ να πάμε οι ίδιοι στον ΔΕΔΔΗΕ να την καταθέσουμε. Οπότε μου φαίνεται περίεργο να ζητάει ο πάροχος για λογαριασμό του ΔΕΔΔΗΕ.

Λαθος διατυπωση  μου .Το ζηταει ο ΔΕΔΔΗΕ μεσω παροχου γιατι δεν εχει αλλο τροπο επικοινωνιας.Παρολα αυτα μπορουσαν και απο ΔΕΗ να το στειλουν σε ΔΕΔΔΗΕ απο οσο ξερω.

Δημοσ.

Από τη  ιστοσελίδα της ΔΕΗ

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/ekptwsi-15-kai-evnoikis-rythmisis-ton-ofeilon/ekptwsi-15-se-epaggelmaties-epixeiriseis-noikokuri

Ο υπολογισμός της έκπτωσης του 15% γίνεται πάντα επί του εκάστοτε εκκαθαριστικού που έχει εξοφληθεί εμπρόθεσμα (εφόσον έχει εξοφληθεί εμπρόθεσμα και ο Έναντι) και το ποσό της έκπτωσης εμφανίζεται στον αμέσως επόμενο λογαριασμό (είτε είναι έναντι, είτε εκκαθαριστικός).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...