opcorsa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 ολοι ειστε σωστοι τυποι και μυστες μου πολυ κακο πραγμα ο χωρισμος, ειδικα για εμας που ειμαστε αγαπουληδες (ναι κι εγω ) εχει "επιστημονικα" αποδειχθει, αλλα και απο την εμπειρια μου οτι θα περασεις ζορικα για να την ξεπερασεις, περιπου το μισο καιρο απο οτι ειχατε σχεση... πχ αν τα ειχατε 4 χρονια θα σε τυραννησει κανα 2χρονο η ολη downιλα.....
dionisis1925 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 26 εγώ 29 αυτή. Χωρίσαμε επειδή έχασα την υπομονή μου. Τα προβλήματα ήταν διάφορα.. από το ότι δούλευα πολύ μέχρι το ότι έβγαινα για καφέ με μια συγκεκριμένη κοπέλα γιατί όλο λέει ότι ζηλεύει και βλακείες. Αν δεν δούλευα πολύ όμως δε θα μασταν κάθε 3 και λίγο έξω, σπίτι θα μασταν και θα βλέπαμε επανάληψη τους 2 ξένους. Με είχε τρελάνει και λίγο με τους δικούς της το πήγαινε αρκετά σοβαρά και της είπα ότι για επισημοποιήσεις κτλ ούτε καν.. την αγαπάω ναι αλλά απλά δεν είμαι σε φάση για τέτοιο. Και ο χαμός έγινε γιατί ενώ τσακώθηκα με όλη την παρέα που δε θα παμε Χριστούγεννα μαζί διακοπές για να μαι μαζί της αυτή σήμεα μου είπε ότι θα πάει με την κολλητή της Λονδίνο. 1 χρόνο τα είχαμε. Μεγάλη βλακεία να τσακωθείς με τους φίλους για μια κοπέλα που ήσασταν μαζί μόνο 1 χρόνο,δεν την ήξερες ούτε στο 50% και έκατσες και τσακώθηκες..να δούμε τώρα αν θα σε συγχωρήσει η παρέα σου..εγώ σε τέτοια θέματα ρίχνω λάσπη πάντως.. Και μη κάθεσαι να σκας,είσαι 26,έχεις απ'ότι κατάλαβα και δουλειά..κάνε τη ζωή σου.. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ψοφατε για ψυχαναλυσεις όλοι ε? Μπήκε ο άνθρωπος και είπε πως χώρισε. Οκ έγινε. Τι μας νοιάζει το "γιατί" και το "αν" κλπ κλπ. Πείτε καμιά μλκια για να νιώσει απλά καλύτερα ή να ξεχαστεί κλπ, κάντε του και κάνα κονέ με καμία διαθέσιμη αν έχετε και όλα οκ! Αναλύετε τις καταστάσεις λες και είναι κάνα σενάριο τηλεοπτικής σειράς του Παπακαλιάτη... 26 είναι δεν είναι και ...40 (γκουχ εβηξα)! 3
siracos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πάντως κωλόφαρδος ο τύπος . Χωρίς να το καταλάβει τώρα ( σίγουρα θα το καταλάβει σε λίγο καιρό ) γλύτωσε από μια καταπιεστική γυναίκα και μια ποιό καταπιεστική και προβληματική πεθερά. Το λέω γιατί έγραψε προηγουμένως ότι τον έπαιρνε τηλέφωνο η πεθερά να του πει ότι δεν φέρετε καλά . Σε λίγο που θα φτάσει τα 30 , θα αρχίσει να βλέπει τις μικρότερες με άλλο μάτι, και τότε θα καταλάβει πόσο τυχερός είναι που χώρισε τώρα από την μεγαλύτερη. Ελπίζω να ένιωσε καλύτερα και να ξεχάστηκε με τα παραπάνω . 4
dolph Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μια και ο φίλος είναι οδοντίατρος, ήθελα να τον ρωτήσω αν ισχύουν όλα αυτά που βλέπουμε στις ταινίες τέχνης, όπου πάει η κυρία για σφράγισμα και φεύγει με τρίδυμα. 2
vairass Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μια και ο φίλος είναι οδοντίατρος, ήθελα να τον ρωτήσω αν ισχύουν όλα αυτά που βλέπουμε στις ταινίες τέχνης, όπου πάει η κυρία για σφράγισμα και φεύγει με τρίδυμα. Όλα ισχύουν, εδώ ρε συ οι ηθοποιοί βάζουν χέρι στις μικρές, ολόκληρος ιατρός λες να είναι παρθένος ; βουρ στον πατσά για δωρεάν σφράγισμα.
SpirtouLisS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 δεν το κλειδώνουμε λεω εγω και να αφήσουμε το χρόνο να γιατρέψει τον νηματοθέτη? Γιατι αν περιμενει απο κατι που θα διαβάσει, το οτιδηποτε και αν ειναι αυτο, σε ένα φορουμ οποιοδήποτε και αν είναι αυτό, σώθηκε...
dolph Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Λίγο χιούμορ, έστω και ελαφρώς χοντροκομμένο, δεν βλάπτει συνήθως. Ο άνθρωπος είναι down και μόνο ο χρόνος βοηθάει.
notist Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Γλύτωσες φίλε από μελλοντική γυναίκα και πεθερά.Ρώτα και μένα μετά από 2 χρόνια διαζυγίου και η πεθερά ακόμα με παιρνει τηλέφωνο.Εντάξει στο σταθερό δεν το σηκώνω και στο κινητό έχει φάει αεροπλανάκι.Χειρότερη από τις εισπρακτικές έχει καταντήσει χαχαχαχα.Αυτά διαβάζω και πάω να συνεχίσω το βάψιμο με όρεξη χαχαχαχα. 4
mclein Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 οι φιλες / κολλητες της ηταν σημαντικοτερες απο εσενα. προχωρα
Zerg13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Γλύτωσες φίλε από μελλοντική γυναίκα και πεθερά.Ρώτα και μένα μετά από 2 χρόνια διαζυγίου και η πεθερά ακόμα με παιρνει τηλέφωνο.Εντάξει στο σταθερό δεν το σηκώνω και στο κινητό έχει φάει αεροπλανάκι.Χειρότερη από τις εισπρακτικές έχει καταντήσει χαχαχαχα.Αυτά διαβάζω και πάω να συνεχίσω το βάψιμο με όρεξη χαχαχαχα.Μια απο τα ιδια και εγω. Σωθηκε ο φιλος απο μια κακη σχεση, «φυλακη» με παιδια και γαμους στο μελλον.Τυχερος να αισθανεται. Ελπιζω να μην την ξαναμαζεψει θα το πληρωσει ακριβα, εχουν τον τροπο οι γυναικες να τα κουκουλωνουν και να πανε παρακατω
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Με αυτά που μου λέτε δε με κάνετε να νιώθω καλύτερα. Τουλάχιστον ελπίζω να κάνουν εσάς να νιώθετε καλύτερα. Αυτο ακριβως ηταν και το προβλημα στη σχεση σου, ασυμμετρια μεταξυ κοστους και οφελους. Ευτυχως εληξε.
keravnos21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Θα στο γραψω με κεφαλαια για να το εμπεδωσεις καλυτερα ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ γυρισε σελιδα στην ζωη σου και προχωρα παρακατω, μονο κακο κανεις στον εαυτο σου δεν αξιζει για ΚΑΝΕΝΑΝ να το κανεις αυτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 26 είναι δεν είναι και ...40 (γκουχ εβηξα)! Για λιγο ακομα δεν θα με αφορα. Απο φεβρουαριο κομμενος ο βηχας.
lactate Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Είμαι λίγο περίεργα η αλήθεια είναι γιατί πλέον άλλαξε η καθημερινότητά μου. Ανέβασσα και ένα τραγουδάκι στο φβ, όχι ότι κόλλαγε πολύ με το θέμα αλλά πάντα η μουσική με αγγίζει. Δε με έχει πάρει τηλ ούτε εγώ αυτή. Βγήκα και για καφέ αλλά δε βοήθησε.. από την αρχή μέχρι το τέλος απλά να φύγω ήθελα, επειδή ήρθα λίγο πιο μετά ο σερβιτόρος ούτε καν παραγγελία δε μου πήρε και αυτό είναι όλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις