valkon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει θρεντ κραξίματος αγγελιών του ινσομνια; Θα χε πλακα
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Στη χωρα που λαδωνουν στο υπουργειο μεταφορων για να βαλουν στο καρο τους πινακιδα που "χτυπαει" στο ματι, πχ 1000, 9999 κλπ, κραζουν εναν που πουλαει ευκολο νουμερο κινητου.Φερτε πισω τον Σοιμπλε. 2
vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δεν είναι ακριβώς κλεψιά. Όλοι ξέρουν πόσο κάνει μια sim κινητού με ένα τυχαίο νούμερο, οπότε δεν κοροϊδεύει κανέναν, απλά λέει αν κάποιος θέλει αυτόν τον συγκεκριμένο αριθμό που ανήκει σε μένα τον δίνω τόσο. Κατά τα άλλα αδιάφορο, κάποιος πουλάει κάτι σε ένα ποσό, τρέχα γύρευε, γιατί να σε ενδιαφέρει; Κλεψιά Τ 190λ..μεχρι 50 είναι οκ. Άποψη μου Στη χωρα που λαδωνουν στο υπουργειο μεταφορων για να βαλουν στο καρο τους πινακιδα που "χτυπαει" στο ματι, πχ 1000, 9999 κλπ, κραζουν εναν που πουλαει ευκολο νουμερο κινητου. Φερτε πισω τον Σοιμπλε. Πες τα
patrickdrd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 αλλο αγοραστικο κοινο οι εταιρειες προφανως
παπι Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ποιο είναι το καρκίνωμα; Κι εγώ θέλω να στείλω σε μερικούς στις αγγελίες εδώ και να τους πω «ρε φίλε είσαι με τα καλά σου;». Dafuq ρε αγόρι. Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις από το να κοιτάς αγγελίες και να κράζεις κόσμο;
haris_216 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Προσφορά και ζήτηση παιδιά. Από τη στιγμή που δεν μιλάμε για είδος πρώτης ανάγκης και που δεν σε υποχρεώνει κανείς να το πάρεις, πολύ απλά ο πωλητής ας το βάλει όσο θέλει. Προσωπικά θα δεχτώ αντίθετη άποψη από όποιον είναι αρκετά "σωστός" (ηθικός, κλπ) να πουλήσει ένα αντίστοιχο εύκολο νούμερο στα 20, 30, 40 ευρώ όταν έχει ακούσει ή δει ότι μπορεί να το δώσει 300. Διαφορετικά μου ακούγεται σαν κριτική του στυλ "όσα δε φτάνει η αλεπού..." 1
redhotstef Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καλα κανουν και τον κραζουν... Ακους εκει.. 190 ευρω.... Χτυπανε ωραια στο ματι τα 9αρια, αλλα αν ηταν μαγκας θα το εβαζε 200 ευρω και τελος! (189 σε αγγελια, σηκωνει και μυνηση.. . )
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Dafuq ρε αγόρι. Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις από το να κοιτάς αγγελίες και να κράζεις κόσμο; Δεν το κάνω, ώρες-ώρες μου 'ρχεται να το κάνω, έχει κάποια διαφορά. Και το πρόβλημα πού ακριβώς έγκειται; Αν έστελνα σε κάποιον να του πω «φίλε είσαι γαμάτος που το δίνεις τόσο φθηνά» θα ήταν καλύτερα; Είσαι κι εσύ από εκείνους που θέλουν να ακούνε μόνο τρυφερά και όμορφα λογάκια και οποιαδήποτε (βάσιμη) αρνητική κριτική τους χαλάει τη ζαχαρένια;
MikeJ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Πότε απαγορεύτηκε η ελεύθερη έκφραση απόψεων και δεν το πήρα χαμπάρι; Δεν είπα ότι απαγορεύεται η έκφραση άποψης. Είπα ότι δεν καταλαβαίνω καν για ποιο λόγο κάποιοι τσαντίζονται και κράζουν για το πόσο πουλάει κάποιος κάτι, λες και είναι υποχρεωμένοι να αγοράσουν από αυτόν. Ας το συζητήσουν όσο θέλουν και με όποιον θέλουν και ας εκφράσουν ελεύθερα την άποψή τους. Το να ενοχλείς όμως με μηνύματα κάποιον και να τον κράζεις-βρίζεις για το πόσο πουλάει ένα πράγμα (κάτι που είμαι σίγουρος ότι γίνεται ακόμα και με μία μόνο πώληση που έχω κάνει εδώ μέσα) και να του λες τόσο αξίζει κλπ δεν είναι έκφραση άποψης αλλά παρενόχληση. Στα μαγαζιά που πάτε, όταν σας λένε τιμή αρχίζετε να τους λούζεται με κοσμητικά επίθετα στα μούτρα τους ; Φαντάζομαι όχι, απλα δε ψωνίζεται και λέτε σε γνωστούς να έχουν το νου τους ότι το τάδε μέρος είναι φαρμακείο πχ.
panos2171 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Με τόσα 13αρια ίσως ελπίζει να το πάρει ο Τζιγγερ.
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δεν το κάνω, ώρες-ώρες μου 'ρχεται να το κάνω, έχει κάποια διαφορά. Και το πρόβλημα πού ακριβώς έγκειται; Αν έστελνα σε κάποιον να του πω «φίλε είσαι γαμάτος που το δίνεις τόσο φθηνά» θα ήταν καλύτερα; Είσαι κι εσύ από εκείνους που θέλουν να ακούνε μόνο τρυφερά και όμορφα λογάκια και οποιαδήποτε (βάσιμη) αρνητική κριτική τους χαλάει τη ζαχαρένια; Γενικα, ας ξεκινησουμε απο το οτι δεν μας πεφτει λογος για το τι τιμη πουλαει καποιος ενα προιον, εκτος αν μας δωσει το λογο για να την σχολιασουμε, ειτε εμεσα, ειτε αμεσα. Οποτε δεν χρειαζεται να του πουμε ουτε οτι ειναι γαματος, ουτε οτι ειναι παραλογος, ουτε να τον συμβουλεψουμε να ριξει την τιμη γιατι αλλιως θα του μεινει στα χερια. Αν δεν μας αρεσει η τιμη του προσπερναμε, simple as that. Τα παραπανω , ειδικα στην Ελλαδα, υπαρχει ενας ακομη λογος να τηρουνται: Διοτι και αντικειμενικα φθηνα να δινεις κατι, παντα θα βρεθει ο εξυπνος που θα σε πει πανακριβο/παραλογο για να σε παζαρεψει κι αλλο και μολις εσυ αρνηθεις -παντα στο πλαισιο των παζαριων made in Greece- θα σε "συμβουλευε" να ριξεις την τιμη για να μη μεινει απουλητο. 1
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το ότι δε μας πέφτει λόγος για το τι τιμή πουλάει κάποιος ένα προϊόν, για μένα σημαίνει ότι δε θα είμαι μπροστά στην αγοραπωλησία να κάνω κουμάντο και στις δύο πλευρές. Την άποψή μου όμως απ' όσο θυμάμαι δε μου απαγορεύει κανένας νόμος να την εκφράσω έννομα. Το «δε χρειάζεται να...» είναι άσχετο. Είναι άτυπος κανόνας που έχει θεσπιστεί από κάτι τύπους που ενοχλούνται από οποιαδήποτε (βάσιμη ξαναλέω) αρνητική κριτική. Και ποιος το λέει, εσύ, που στα περισσότερα νήματα κάνεις ακριβώς το αντίθετο, άσχετα αν τις περισσότερες φορές έχεις το δίκιο με το μέρος σου. Τόσο simple για μένα. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το ότι δε μας πέφτει λόγος για το τι τιμή πουλάει κάποιος ένα προϊόν, για μένα σημαίνει ότι δε θα είμαι μπροστά στην αγοραπωλησία να κάνω κουμάντο και στις δύο πλευρές. Την άποψή μου όμως απ' όσο θυμάμαι δε μου απαγορεύει κανένας νόμος να την εκφράσω έννομα. Το «δε χρειάζεται να...» είναι άσχετο. Είναι άτυπος κανόνας που έχει θεσπιστεί από κάτι τύπους που ενοχλούνται από οποιαδήποτε (βάσιμη ξαναλέω) αρνητική κριτική. Και ποιος το λέει, εσύ, που στα περισσότερα νήματα κάνεις ακριβώς το αντίθετο, άσχετα αν τις περισσότερες φορές έχεις το δίκιο με το μέρος σου. Τόσο simple για μένα. Μπερδευεις δυο διαφορετικα πραγματα, ιδιως με την προσπαθεια σου να το γυρισεις επι προσωπικου: 1. Το forum ειναι χωρος δημοσιων συζητησεων οπου ο νηματοθετης θετει ενα θεμα προς συζητηση και ο καθενας λεει τη γνωμη του ή απαντα στη γνωμη του αλλου. 2. Αντιθετως με το forum, οι αγγελιες δεν αποτελουν θεμα προς κουβεντα, σχολιασμο και ανταλλαγη αποψεων, ποσο δε μαλλον μεταξυ μελων που δεν συμμετεχουν στην αγοραπωλησια. Ειναι χωρος αγοραπωλησιων. Βαζει ο πωλητης το προιον του σε Χ τιμη, εμφανιζεται ο ενδιαφερομενος κι αν συμφωνησουν προχωρανε. Αυτο που μπερδευεις λοιπον ειναι πως θεωρεις οτι οι αγγελιες διεπονται απο τη λογικη του forum. Μαλιστα, επειδη σαν board οι αγγελιες δεν σου δινουν τη δυνατοτητα να κανεις δημοσια τον ολο σχολιασμο, ζητας κι ενα τροπο να τις μεταφερεις απο το board των αγγελιων στο forum board, και να τις μετατρεπεις εσυ ως θεμα προς δημοσιο σχολιασμο... That being said, κανεις δε σου "απαγορευει" να στειλεις μυνημα στον Χ πωλητη, καθως επισης κανεις δεν εθεσε εδω ζητημα νομιμοτητας και δεν καταλαβαινω με ποια λογικη παει η κουβεντα προς τα εκει. Οποτε νομικα, προφανως εχεις το ελευθερο να πεις στον πωλητη οτι ειναι ακριβο. Αυτο δεν αλλαζει κατι απο οσα ειπα παραπανω ομως και κυριως οτι δεν εχει καμια ουσια το να σταθεις σε μια αγγελια που δεν σε ενδιαφερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις