Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Έχω ανοιχτό τον υπολογιστή μου με κάποια πολύ παλιά ηχεία, αρκετές φορές στο παρελθόν όπως και τώρα έχει τύχει να υπάρχουν παράσιτα στα ηχεία και όταν θέλω ν' ακούσω κάποιο τραγούδι από το pc δεν ακούγονται τα λόγια ή κάποιοι επιπλέον ήχοι των τραγουδιών. Εδώ και μια 1 εβδομάδα έβαλα μια δεύτερη οθόνη lcd που την μετέτρεψα σε τηλεόραση με αποκωδικοποιητή και αγόρασα καινούργια ηχεία μάρκας logitech. Σήμερα διαπίστωσα έκπληκτος οτι υπάρχουν παρεμβολές με αυτόν τον περίεργο ήχο και στα καινούργια ηχεία, το ακόμα πιο περίεργο είναι οτι κάποιες φορές ακούγονται παράσιτα και τα παράσιτα ακούγονται ταυτόχρονα τόσο στα καινούργια ηχεία όσο και στα παλιά..... Γενικώς, δεν ξέρω τι να κάνω.... απομάκρυνα το κινητό και απενεργοποίησα κάποιες συσκευές δοκιμαστικά μήπως δημιουργούν κάποιο θέμα αλλά δεν βλέπω αλλαγή.
renaxan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 1. Τι είδους παράσιτα? Διακόπτες από φώτα? Ψυγείο? Γενικά όλες η ηλεκτρικές συσκευές που ανοιγοκλείνουν? 2. Μήπως είναι κοντά σου δυνατές κεραίες? Π.Χ Ραδιοφωνικού σταθμού. Αν είναι το πρώτο πρόβλημα, θέλουν αλλαγή τα παλιά καλώδια ήχου (π.χ RCA σε mini jack) μόνο τα καλώδια σιλικόνης δεν χαλάνε με τα χρόνια.
villasg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δοκιμασε τροφοδοσια στα ηχεια απο εξωτερικη πηγη και οχι απο usb του υπολογιστη. Πανε σε ενα μαγαζι με ηλετρονικα και παρε "φεριτες" καλωδιου και βαλε στην τροφοδοσια αλλα και στο καλώδιο του audio των ηχειων να πνηξουν τα παρασιτα 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 1. Τι είδους παράσιτα? Διακόπτες από φώτα? Ψυγείο? Γενικά όλες η ηλεκτρικές συσκευές που ανοιγοκλείνουν? 2. Μήπως είναι κοντά σου δυνατές κεραίες? Π.Χ Ραδιοφωνικού σταθμού. Αν είναι το πρώτο πρόβλημα, θέλουν αλλαγή τα παλιά καλώδια ήχου (π.χ RCA σε mini jack) μόνο τα καλώδια σιλικόνης δεν χαλάνε με τα χρόνια. Τα παράσιτα είναι ας πούμε, σαν ένας μόνιμος θόρυβος που ακούγεται, δεν μπορώ να τον περιγράψω ακριβώς, αλλά που και που ακούγονται και κάτι παράσιτα σαν μπαπ μπουπ ας πούμε... τα "μπαπ μπουπ" ακούγονται και στα 2 ηχεία ταυτόχρονα. Όντως υπάρχει καλώδιο κεραίας που πάει προς τον αποκωδικοποιητή. Βέβαια τα ηχεία του υπολογιστή απέχουν αρκετά από αυτό το καλώδιο το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής απ' τα ηχεία της δεύτερης οθόνης. Δοκιμασε τροφοδοσια στα ηχεια απο εξωτερικη πηγη και οχι απο usb του υπολογιστη. Πανε σε ενα μαγαζι με ηλετρονικα και παρε "φεριτες" καλωδιου και βαλε στην τροφοδοσια αλλα και στο καλώδιο του audio των ηχειων να πνηξουν τα παρασιτα Όλα τα ηχεία παίρνουν ρεύμα από πολύπριζο οχι από usb. Θα δοκιμάσω να συνδέσω τα ηχεία του υπολογιστή σε διαφορετική γραμμή. Θα κοιτάξω και για τους φερρίτες.
jgeorgiou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 μπορεί να στο δημιουργεί προβληματική κάρτα γραφικών βάλε τα ηχεία στην έξοδο της τηλεόρασης να δεις αν κάνουν το ίδιο
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δοκίμασα σε άλλη πρίζα, εξακολουθεί το πρόβλημα.
villasg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Προσπαθησε να δεις εαν ειναι ο θορυβος απο το pc ή απο εξογενη παραγωντα ( εχει χαρακτιρισστικο ηχο πχ ο μηχανικος σκληρος ) Μετα προσπαθησε να βαλεις μια εχτρα γειωση στο case του υπολογιστη σου
Fubar.gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Το έχω και γώ αυτό το πρόβλημα σε κάτι ηχεία Turbo-X, αλλά μόνο όταν χρησιμοποιώ μια προέκταση για το mini jack. Και μένα ακούγεται αυτό το μπαπ-μπούπ όπως λές, είναι ξεκάθαρα παρεμβολές απο κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό, κατα πάσα πιθανότητα AM. Μαλιστα, λόγω του γεγονότος οτι τα σήματα AM διαδίδονται πιό εύκολα το βράδυ, μπορεί τότε να ακούγονται πιό έντονα. Κατα πάσα πιθανότητα οι φερρίτες που αναφέρθηκαν θα λύσουν το πρόβλημα. Θα δοκιμάσω το βράδυ στα δικά μου ηχεία και θα ενημερώσω
chios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 βγάλε τα ηχεία από τον υπολογιστή πήγαινε τα σε άλλο δωμάτιο και βάλε τα να παίξουν από το κινητό και δες πως πάνε . επίσης πρέπει να τσεκάρεις αν έχει το σπίτι και το pc σωστή γείωση . ποια μητρική έχει;; συνήθως οι ενσωματωμένες κάρτες ήχου είναι μάπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα