hyperspaced Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Λεπτομέρειες. Εδώ η Microsoft με τα Windows Phone.............(μπλα)...(μπλα)....... 1
a400 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καποιοι πρεπει να παρουν ποδι απο την εταιρια τελικα, αρκετα!! 1
panosveto12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μονο apple και ας μου κλεψουν το account και ας χασω ολα τα αρχεια μου. APPLE FOR A LIFE 2
ignome4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μόνο Αππλε, μόνο Αππλε, τίπουτα δεν υπάρχει τίπουτ' άλλο !Χ!Χ! 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Στα Windows υπάρχει μόνιμα security hole εν ονόματι Registry...τα αναφερόμενα του macos ειναι τρίχες μπροστά του! 1
Hatsos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα μιας και δεν έχω Mac ή iPhone 2
logistoulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Έλα ψέματα είναι όλα αυτά, αφού ο τέτοιος δεν έχει κανένα πρόβλημα 2
webparts Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ο τυπος που ειπε ετσι ανετα για "συσκευες χιλιαδων ευρω" με εκανε να χασω καθε ελπιδα.. 1
aris1986 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Στο iOS βγήκε 11.2 Έχει διάφορες αλλαγές στην ιδιωτικότητα και στις όρους χρήσης μεταξύ άλλων.
vagdesign Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Τελευταίο καλό λειτουργικό για Mac είναι το El Capitan. Τελευταίο καλό iOS είναι το 10.3. Χαίρομαι που δεν «αναβάθμισα» και μπορώ να δουλεύω κανονικά χωρίς προβλήματα. Αν και στο κινητό γύρισα σε Android εδώ και ένα εξάμηνο, ελπιζω να βρεθεί ο υπεύθυνος και να τιμωρηθεί. Επίσης η Apple να βρει το δρόμο της αν και σταμάτησα να την ακολουθώ τα τελευταία 3 χρόνια. Κρίμα. 2
gate1908 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εβδομάδα παθών για τη Samsung, συσκευές που εκρύγνηνται μετά την πρώτη ανάκληση, και εβδομάδα παθών στην Apple το πρόβλημα στο autocorrect. First world problems στο στρατόπεδο της Apple, και χιλιάδες τυποι με τετράγωνα γυαλιά και καρέ φουλάρια καίνε ομαδικά τα iPhone x που πάνε μπάλα, επειδή δεν μπορούν να διορθώσουν αυτόματα το it. μαλλον δεν διαβασες καλα το αρθρο... η δεν ηθελες να το διαβασεις ολο... εσυ προφανως δεν εχεις μακ και γιαυτο δεν σε νοιαζει κιολας, το μονο που σε νοιαζει ειναι να παρουσιασεις την ανωτεροτητα της apple, την κορυφαια συσκευη ολων των εποχων απο την καλυτερη εταιρια στο συμπαν σωστα; 1
cp5120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Βλέπω μέρες τώρα εκείνο το κόκκινο "1" στα "Γενικά" που με καλεί να αναβαθμίσω σε iOS 11 και το αγνοώ συστηματικά. Κάνω καλά? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα