MrsPrewett Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους, Δε θέλω να κουρασω γι'αυτό θα σας θέσω το πρόβλημα οσο πιο συντομα μπορώ. Θέλω να βγάλω πιστωτική ενω υπήρξα στο παρελθόν στο τειρεσια (μεγάλη ιστορία) αλλα τώρα έχω διαγραφεί (επισήμως). Εχω σε μια αρκετα καλή και ασφαλή δουλειά και το εκκαθαριστικό μου είναι πολυ οκ αλλά η Πειραιώς που είναι και η μισθοδοσία μου απερριψε το αίτημα μου. Αφού εχω διαγραφεί (και ουτως ή αλλως αδικά με έιχαν μεσα( ....μεγάλη ιστορία όπως είπα) υπάρχει περίπτωση να μου αρνούνται εφ'όρου ζωής πιστωτική για αυτό το θέμα? πίσης γνωρίζει κανείς αν ισχύει αυτό που εχω ακούσει οτι οι διευθυντες ενος Υποκαταστήματος είναι αυτοί που αποφασίζουν αν θα απορριφθεί μια αίτηση ή όχι?
txcellas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω ότι είναι μεγάλη ιστορία όλο αυτό! 1
Zazula Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Ο Τειρεσίας είναι για διατραπεζική ενημέρωση, αλλά κάθε τράπεζα τηρεί και δικό της αρχείο πιστωτικής συμπεριφοράς. Είχες κατά το παρελθόν προβλήματα με τη συγκεκριμένη τράπεζα ή με κάποια από τις τράπεζες που η Πειραιώς απόκτησε; Υπάρχει τράπεζα στην οποία (μαζί με όσες απορρόφησε) έχεις καθαρή προϊστορία και, εάν ναι, μπορείς να μεταφέρεις εκεί τη μισθοδοσία σου; Οι διευθυντές των υποκαταστημάτων δεν αποφασίζουν, αλλά μπορούν να εισηγηθούν αρνητικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Λογω εκτιναξης των επισφαλειων η χορηγηση πιστωσεων απο τραπεζικα ιδρυματα ειναι πλεον εξαιρετικα περιορισμενη.
Zazula Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Λογω εκτιναξης των επισφαλειων η χορηγηση πιστωσεων απο τραπεζικα ιδρυματα ειναι πλεον εξαιρετικα περιορισμενη. Πολύ σωστά, κι έπρεπε να το ’χω αναφέρει κι εγώ: Το ότι δεν έχεις πιστοληπτικό πρόβλημα δεν συνεπάγεται αυτομάτως και πως θα σου εκδοθεί πιστωτική κάρτα. Επίσης, οι τράπεζες έχουν και δείκτες συνολικής έκθεσης σε κινδύνους, τους οποίους οφείλουν να μην υπερβαίνουν. 2
frapes87 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δέν πρόκειται να σου πώ ότι ισχύει αυτο που λέω απλά απ'οτι έχω καταλάβει πρέπει να είσαι χρόνια πελάτης στην τράπεζα που θα κάνεις τήν αίτηση στην περίπτωση που έχεις ένα φυσιολογικό εισόδημα όπως εσύ απότι καταλαβαίνω.. Γιατί άμα έχεις πολύ καλό εισόδημα σε κυνηγάει η τράπεζα για να βγάλεις πιστωτική φαντάζομαι αλλά επι τής ουσίας επειδή ήθελα κι εγώ να βγάλω αλλά απο την περσυνή μου δήλωση είχα χαμηλό εισόδημα μου το είπε ωραία ο υπάλληλος ότι άμα θές την κάνουμε αλλά δέ νομίζω να το δεχτούν. Καλύτερα να το δοκιμάσεις την επόμενη χρονιά που λόγο αλλάγής δουλειάς θα έχεις υψηλότερο εισόδημα. Δηλαδή δέν μπορούν ούτε αυτοί να σου πούν σίγουρα απλά άμα είσαι πολλά χρόνια πελάτης που έχουν το ιστορικό σου έχεις σίγουρα καλύτερες πιθανότητες
l337 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Οι λόγοι απόρριψης είναι: α) η πιστοληπτική ικανότητα του (μελλοντικού) δανειολήπτη.β) αυτό που σου έγραψε ο #mtsalla11.Με βάση το ιστορικό σου, έχεις χαμηλή πιστοληπτική ικανότητα.(το πόσο χαμηλή βέβαια είναι σχετικό μιας και δεν γνωρίζουμε εδώ μέσα κάτι παραπάνω για το γενικότερο ιστορικό σου)
MrsPrewett Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Οι λόγοι απόρριψης είναι: α) η πιστοληπτική ικανότητα του (μελλοντικού) δανειολήπτη. β) αυτό που σου έγραψε ο #mtsalla11. Με βάση το ιστορικό σου, έχεις χαμηλή πιστοληπτική ικανότητα. (το πόσο χαμηλή βέβαια είναι σχετικό μιας και δεν γνωρίζουμε εδώ μέσα κάτι παραπάνω για το γενικότερο ιστορικό σου) Φιλοσοφικό το ερώτημα, το ξέρω, αλλά η πιστοληπτική ικανότητα πως μπορεί να καλυτερευσει? Αν βασιστεί στο παρελθόν δηλαδή θα είμαι στη "μπούκα" για πάντα. Τι να πω. Τραπεζες... Λογω εκτιναξης των επισφαλειων η χορηγηση πιστωσεων απο τραπεζικα ιδρυματα ειναι πλεον εξαιρετικα περιορισμενη. Το είχα υπ'όψη μου κι αυτό και θα πάω να ρωτήσω τη τράπεζα σχετικά, μηπως μπορούν να μου πουν το λόγο και άν είναι αυτός στη συγκεκριμένη περίπτωση και όχι κάτι άλο τουλάχιστον να προσπαθήσω ξανά στο μέλλον. Ο Τειρεσίας είναι για διατραπεζική ενημέρωση, αλλά κάθε τράπεζα τηρεί και δικό της αρχείο πιστωτικής συμπεριφοράς. Είχες κατά το παρελθόν προβλήματα με τη συγκεκριμένη τράπεζα ή με κάποια από τις τράπεζες που η Πειραιώς απόκτησε; Υπάρχει τράπεζα στην οποία (μαζί με όσες απορρόφησε) έχεις καθαρή προϊστορία και, εάν ναι, μπορείς να μεταφέρεις εκεί τη μισθοδοσία σου; Οι διευθυντές των υποκαταστημάτων δεν αποφασίζουν, αλλά μπορούν να εισηγηθούν αρνητικά. Με την Πειραιώς δεν είχα προβλημα ποτέ και δεδομένης της μισθοδοσίας εκεί γι'αυτο απόρησα. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Θα ρωτησω και κατ 'ιδίαν στη Τράπεζα που μου είπαν οτι μπορουν να μου δώσουν τους λόγους της απόρριψης και ειδομεν.
Tracer27 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Την πιστωτική για ποιό λόγο την θέλεις διακαώς? Υπάρχει κάποια χρονική διαφορά στο χρόνο που πληρώνεσαι και στο χρόνο που κάνεις αγορές και την θέλεις ή απλά κουβέντα να γίνεται? Γτ αν αυτό το κενό δεν ειναι μεγάλο ή δεν είναι ζωτικής σημασίας, τότε το πιο πιθανό είναι ότι κάνεις τη ζωή σου δύσκολη. ϊσως υπάρχουν κι αλλοι τρόποι να κάνεις αυτό που θέλεις, με δεδομένο ότι πιστωτική δύσκολα θα αποκτήσεις
aGka8l Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Την πιστωτική για ποιό λόγο την θέλεις διακαώς? Υπάρχει κάποια χρονική διαφορά στο χρόνο που πληρώνεσαι και στο χρόνο που κάνεις αγορές και την θέλεις ή απλά κουβέντα να γίνεται? Γτ αν αυτό το κενό δεν ειναι μεγάλο ή δεν είναι ζωτικής σημασίας, τότε το πιο πιθανό είναι ότι κάνεις τη ζωή σου δύσκολη. ϊσως υπάρχουν κι αλλοι τρόποι να κάνεις αυτό που θέλεις, με δεδομένο ότι πιστωτική δύσκολα θα αποκτήσεις Ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό ... Αγορές με άτοκες δόσεις κτλ κτλ 1
kage Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ειναι μονο το εισοδημα αλλα και αν υπαρχει δανειο. Το αν εχουν προσβαση και σε ε9 δεν το ξερω. Αν σου πουν real λογους απορριψης το κοβω χλωμο..
Putman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Τι εισόδημα παίζει πλέον για έκδοση πιστωτικής;
MrsPrewett Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Την πιστωτική για ποιό λόγο την θέλεις διακαώς? Υπάρχει κάποια χρονική διαφορά στο χρόνο που πληρώνεσαι και στο χρόνο που κάνεις αγορές και την θέλεις ή απλά κουβέντα να γίνεται? Γτ αν αυτό το κενό δεν ειναι μεγάλο ή δεν είναι ζωτικής σημασίας, τότε το πιο πιθανό είναι ότι κάνεις τη ζωή σου δύσκολη. ϊσως υπάρχουν κι αλλοι τρόποι να κάνεις αυτό που θέλεις, με δεδομένο ότι πιστωτική δύσκολα θα αποκτήσεις Οπως ανεφερε και ο aGka8i πιο πανω κυριως για δοσεις για μεγάλες αγορες οπως επιπλων κλπ. στις οποιες θα με διευκολυνε αντι να περιμενω και να μαζεψω ολοκληρο ποσο, να είναι με δοσεις. Εχεις καποιο αλλο τρόπο να προτείνεις αφου αναφερες οτι μπορεί να εχω κι άλλες επιλογες? Τι εισόδημα παίζει πλέον για έκδοση πιστωτικής; Απο ότι μου είπαν θέλουν 10.000 και πάνω στο εκκαθαριστικό.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Οπως ανεφερε και ο aGka8i πιο πανω κυριως για δοσεις για μεγάλες αγορες οπως επιπλων κλπ. στις οποιες θα με διευκολυνε αντι να περιμενω και να μαζεψω ολοκληρο ποσο, να είναι με δοσεις. Εχεις καποιο αλλο τρόπο να προτείνεις αφου αναφερες οτι μπορεί να εχω κι άλλες επιλογες? Απο ότι μου είπαν θέλουν 10.000 και πάνω στο εκκαθαριστικό. Για αυτα που θες δεν υπαρχει εναλλακτικη επιλογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα