Leonidas T Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Τώρα μου δείχνει ότι έχει αποσταλλεί. Λογικά θα είναι στην Γενική Ταχυδρομική και αύριο θα παραλάβω. Άλλαξε το status της παραγγελίας δηλαδή από "Υπό εκτέλεση" ;
shamrock1404 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Leonidas T είπε Μαύρο στα 663... όταν βγήκε 623 είχα ήδη πληρώσει Επίσης είχα μια καθυστέρηση γιατί πλήρωσα με κατάθεση σε τράπεζα και τους πήρε λίγο να το "επεξεργαστούν" Εσύ; Εγώ γκρι στα 623 με αντικαταβολή.. Δε μπορούσαν να μου αλλάξουν τον τρόπο πληρωμής.. Αλλά, από την ίδια τσέπη θα βγουν..Άραγε, θα στείλουν καμία 10αρα δωροεπιταγη ,να πάρουμε και την original θήκη? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από shamrock1404 1
Green Dragon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Leonidas T είπε Άλλαξε το status της παραγγελίας δηλαδή από "Υπό εκτέλεση" ; Ακριβώς! Άλλαξε σε "έχει αποσταλλεί". 2
4four Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Eιμαι ο μονος που του εστειλαν 2 τρακινγκ number?? Και τα 2 εγκυρα κανονικα αλλα και τα 2 απο διαφορετικο σημειο αποστολης.. Ενα ξεκιναει απο Αθηνα ενα απο Θεσσαλονικη.. Ξεχωριστα τα στελνουν?
NickTG Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Τουλάχιστον κάτι στέλνουν. Εμένα είναι ακόμα υπό εκτέλεση.
Leonidas T Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Σε εμένα έστειλαν πρωί πρωί (ρε παιδιά όχι και 7:15...) tracking number αλλά στο kotsovolos.gr λέει ακόμα Υπό εκτέλεση
vgiozo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 17 hours ago, shamrock1404 said: Εγώ γκρι στα 623 με αντικαταβολή.. Δε μπορούσαν να μου αλλάξουν τον τρόπο πληρωμής.. Αλλά, από την ίδια τσέπη θα βγουν..Άραγε, θα στείλουν καμία 10αρα δωροεπιταγη ,να πάρουμε και την original θήκη? H Δωροεπιταγή θαρρώ πως είναι αποκλειστικά - για παραγγελίες μέσω ίντερνετ - παραλαβή από κατάστημα. ...αν έχει λάβει κάποιος κουπόνι για παραγγελία με αποστολή, ας με διορθώσει. 1
kargo130 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Εγω παρεγγειλα ενα M1A1(με το παζαρι βγηκε 240 κατι), λογικα παραλαμβανω σημερα αλλα δωροεπιταγη δεν ειδα. 1
bilythekid Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Leonidas T είπε Σε εμένα έστειλαν πρωί πρωί (ρε παιδιά όχι και 7:15...) tracking number αλλά στο kotsovolos.gr λέει ακόμα Υπό εκτέλεση Που σου έστειλαν tracking number?
bourojean Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Εμένα παραδόθηκαν στο τοπικό γραφείο και σήμερα θα παραλάβω, καλώς εχόντων των πραγμάτων..... Κι εγώ πήρα χθες δύο αριθμούς φορτωτικης, τους ρώτησα στο τηλέφωνο και μου παν ότι είναι για το mate 10 και το Ρ9 ξεχωριστά.
Leonidas T Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, bilythekid είπε Που σου έστειλαν tracking number? SMS
NickTG Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Σε εμένα τίποτα ακόμα. Η παραγγελία έγινε 1/1 το βράδυ και πληρώθηκε με κάρτα.
vgiozo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Παίδες συγγνώμη για το καπως άσχετο ερώτημα: Από τί κόστος αγοράς και πάνω σού δίνεται δωροεπιταγή 10€ στον Κωτσόβολο; Από 75€ και πάνω ή κάνω λάθος;
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, vgiozo είπε Παίδες συγγνώμη για το καπως άσχετο ερώτημα: Από τί κόστος αγοράς και πάνω σού δίνεται δωροεπιταγή 10€ στον Κωτσόβολο; Από 75€ και πάνω ή κάνω λάθος; καλα τα ξερεις αλλα ειναι μονο για ηλεκτρονικη παραγγελια και να πας να το παρεις ο ιδιος απο καταστημα,και φυσικα για οσο διαστημα κραταει αυτη η κινηση απο Κωτσοβολο. Κοινως δεν ξερω αν ισχυει ακομα .
bilythekid Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, NickTG είπε Σε εμένα τίποτα ακόμα. Η παραγγελία έγινε 1/1 το βράδυ και πληρώθηκε με κάρτα. Μάλλον αργεί η έγκριση από την τράπεζα,εγώ το παρήγγειλα στις δύο βέβαια,αλλά κι εμένα υποεκτελεση γράφει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις