Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Τώρα μου δείχνει ότι έχει αποσταλλεί. Λογικά θα είναι στην Γενική Ταχυδρομική και αύριο θα παραλάβω.

Άλλαξε το status της παραγγελίας δηλαδή από "Υπό εκτέλεση" ;

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Leonidas T είπε

Μαύρο στα 663... όταν βγήκε 623 είχα ήδη πληρώσει :rolleyes:

Επίσης είχα μια καθυστέρηση γιατί πλήρωσα με κατάθεση σε τράπεζα και τους πήρε λίγο να το "επεξεργαστούν"

Εσύ;

Εγώ γκρι στα 623 με αντικαταβολή.. Δε μπορούσαν να μου αλλάξουν τον τρόπο πληρωμής.. Αλλά, από την ίδια τσέπη θα βγουν..Άραγε, θα στείλουν καμία 10αρα δωροεπιταγη ,να πάρουμε και την original θήκη? 

Επεξ/σία από shamrock1404
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Leonidas T είπε

Άλλαξε το status της παραγγελίας δηλαδή από "Υπό εκτέλεση" ;

Ακριβώς!  Άλλαξε σε "έχει αποσταλλεί".

• Like 2
Δημοσ.

Eιμαι ο μονος που του εστειλαν 2 τρακινγκ number?? Και τα 2 εγκυρα κανονικα αλλα και τα 2 απο διαφορετικο σημειο αποστολης.. Ενα ξεκιναει απο Αθηνα ενα απο Θεσσαλονικη.. Ξεχωριστα τα στελνουν?

Δημοσ.
17 hours ago, shamrock1404 said:

Εγώ γκρι στα 623 με αντικαταβολή.. Δε μπορούσαν να μου αλλάξουν τον τρόπο πληρωμής.. Αλλά, από την ίδια τσέπη θα βγουν..Άραγε, θα στείλουν καμία 10αρα δωροεπιταγη ,να πάρουμε και την original θήκη? 

H Δωροεπιταγή θαρρώ πως είναι αποκλειστικά

- για παραγγελίες μέσω ίντερνετ

- παραλαβή από κατάστημα.

...αν έχει λάβει κάποιος κουπόνι για παραγγελία με αποστολή, ας με διορθώσει.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Leonidas T είπε

Σε εμένα έστειλαν πρωί πρωί (ρε παιδιά όχι και 7:15...) tracking number αλλά στο kotsovolos.gr λέει ακόμα Υπό εκτέλεση

Που σου έστειλαν tracking number?

Δημοσ.

Εμένα παραδόθηκαν στο τοπικό γραφείο και σήμερα θα παραλάβω, καλώς εχόντων των πραγμάτων.....

Κι εγώ πήρα χθες δύο αριθμούς φορτωτικης, τους ρώτησα στο τηλέφωνο και μου παν ότι είναι για το mate 10 και το Ρ9  ξεχωριστά.

Δημοσ.

Παίδες συγγνώμη για το καπως άσχετο ερώτημα:

Από τί κόστος αγοράς και πάνω σού δίνεται δωροεπιταγή 10€ στον Κωτσόβολο; Από 75€ και πάνω ή κάνω λάθος;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Παίδες συγγνώμη για το καπως άσχετο ερώτημα:

Από τί κόστος αγοράς και πάνω σού δίνεται δωροεπιταγή 10€ στον Κωτσόβολο; Από 75€ και πάνω ή κάνω λάθος;

καλα τα ξερεις αλλα ειναι μονο για ηλεκτρονικη παραγγελια και να πας να το παρεις ο ιδιος απο καταστημα,και φυσικα για οσο διαστημα κραταει αυτη η κινηση απο Κωτσοβολο.

Κοινως δεν ξερω αν ισχυει ακομα .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickTG είπε

Σε εμένα τίποτα ακόμα.

Η παραγγελία έγινε 1/1 το βράδυ και πληρώθηκε με κάρτα.

Μάλλον αργεί η έγκριση από την τράπεζα,εγώ το παρήγγειλα στις δύο βέβαια,αλλά κι εμένα υποεκτελεση γράφει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...