agamoi-thytai Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Πάω στο κρεοπωλείο. Μπροστά μου η κυρία δίνει την κάρτα της κίτρινη όπως η δίκη μου και απορρίπτεται. Αρχίζει να φωνάζει πως έχει υπόλοιπο μέσα. Με τα όλα βγάζει άλλη, περνάει κανονικά και φεύγει. Φτάνει η σειρά μου, τρώω απόρριψη ενώ ξερω πως έχω χρήματα μέσα. Δεν έχω άλλη κάρτα. Πάω στο μηχάνημα να βγάλω και είναι εκτός λειτουργίας. Καλώ στο 2103288000 και δεν λειτουργεί τίποτα. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ; 1
braxamiotis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Εσυ επαιρνες τηλεφωνο;Ειχαμε το Χριστουγεννιατικο παρτυ. Καλα Χριστούγεννα. 26
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Πάω στο κρεοπωλείο. Μπροστά μου η κυρία δίνει την κάρτα της κίτρινη όπως η δίκη μου και απορρίπτεται. Αρχίζει να φωνάζει πως έχει υπόλοιπο μέσα. Με τα όλα βγάζει άλλη, περνάει κανονικά και φεύγει. Φτάνει η σειρά μου, τρώω απόρριψη ενώ ξερω πως έχω χρήματα μέσα. Δεν έχω άλλη κάρτα. Πάω στο μηχάνημα να βγάλω και είναι εκτός λειτουργίας. Καλώ στο 2103288000 και δεν λειτουργεί τίποτα. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ; Όλο το σύστημα της Πειραιώς είναι κάτω απο το πρωί και δεν εκτελείται ΚΑΜΙΑ συναλλαγή με τις πιστωτικές της. Λειτουργούν μόνο οι κάρτες για αναλήψεις μετρητών απο τα ΑΤΜ...
Apollonas25 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 και η Εθνική που πήγα το πρωί είχε προβλήματα
kleo1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 για τέτοιους λόγους, συνήθως κουβαλάω κάρτες από 2 τράπεζες. δεν έχουν και μεγάλα ποσά. περισσότερο με ενδιαφέρει να καλύψω έξοδα από βενζίνη και σουπερ μαρκετ αν φάω άκυρο. τώρα αν θέλω να πάρω πχ τηλεόραση και δε περάσει η κάρτα, ε οκ θα φύγω και θα ξαναπάω. αλλά σε μαρκετ, κρεοπωλεία, βενζινάδικο, να φας άκυρο δε λέει 1
techm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Κιορατάδες μας κάνουν ό,τι θελουν και εμείς τα αμνοερίφια χορεύουμε στο ρυθμό τους. 2
vasilk Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχουν καταργηθεί τα μετρητά (τουλάχιστον όχι ακόμα). Κρατήστε 20€-30€ μαζί σας και πληρώστε ότι θέλετε. Γιατί πρέπει ντε και καλά να πληρώσετε με κάρτες; Μέτοχοι στις τράπεζες είστε; 3
fastnq2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 για τέτοιους λόγους, συνήθως κουβαλάω κάρτες από 2 τράπεζες. δεν έχουν και μεγάλα ποσά. περισσότερο με ενδιαφέρει να καλύψω έξοδα από βενζίνη και σουπερ μαρκετ αν φάω άκυρο. τώρα αν θέλω να πάρω πχ τηλεόραση και δε περάσει η κάρτα, ε οκ θα φύγω και θα ξαναπάω. αλλά σε μαρκετ, κρεοπωλεία, βενζινάδικο, να φας άκυρο δε λέει Για τετοιους λογους κρατας και 50 ευρω στην τσεπη και αχρειαστα ναναι.Γενικα η πειραιως και στο e banking της εχει πολλα bugs,τρωει φοβερα σκαλωματα καποιες φορες. 1
zio10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Γι' αυτό μόνο Bitcoin σιγά-σιγά. Και πας άνετα στο κρεοπωλείο! (Πλάκα κάνω, υπέρ είμαι κι εγώ). Όπως αναφέρθηκε, όχι μόνο μία κάρτα μαζί μας και ας έχουμε και μετρητά. Προσωπικά δεν κυκλοφορώ ποτέ μόνο με κάρτες, θέλω να έχω και κάποια μετρητά για να νιώθω οκ.
l337 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Εύχομαι να έρθει η ώρα και η στιγμή που θα υπάρχει μόνο (100%) πλαστικό χρήμα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλά και στην Alpha που είμαι εγώ το e-banking δεν με αφήνει καν να ενεργοποιήσω την κάρτα μου. Γενικά σήμερα άκουσα πολλά. Υπομονή παιδιά.
agamoi-thytai Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχουν καταργηθεί τα μετρητά (τουλάχιστον όχι ακόμα). Κρατήστε 20€-30€ μαζί σας και πληρώστε ότι θέλετε. Γιατί πρέπει ντε και καλά να πληρώσετε με κάρτες; Μέτοχοι στις τράπεζες είστε; Όταν στο 100% της δουλειάς η πληρωμή είναι στην τράπεζα ; και η Εθνική που πήγα το πρωί είχε προβλήματα Η Εθνική έχει πρόβλημα συχνά. Για να περάσει μία κάρτα της, πρέπει να προσπαθήσεις τη συναλλαγή 2-3 φορές.
stefanosnik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Εύχομαι να έρθει η ώρα και η στιγμή που θα υπάρχει μόνο (100%) πλαστικό χρήμα. Για πες και έναν λόγο για αυτό ?? Γιατί τα κατάστημα πληρώνουν λίγα γενικά και λες γιατί να μην βάλουν άλλον ένα μέτοχο στα έσοδα ( την τράπεζα )...
l337 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Η Εθνική έχει πρόβλημα συχνά. Για να περάσει μία κάρτα της, πρέπει να προσπαθήσεις τη συναλλαγή 2-3 φορές. Δεν το έχω συναντήσει ποτέ και πληρώνω καθημερινά (πάνω από 3-5 συναλλαγές) εδώ και χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις