McNerd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μιλάτε στο κινητό όταν είστε σε λωφορείο; Εγώ σπανίως, ίσα για να πω "έλα, σε 10 λεπτά είμαι κει, τα λέμε" και το κλείνω. Ούτε μ' αρέσει να ακούνε οι άλλοι τι λέω, ούτε να ενοχλώ. Έλα όμως που οι περισσότεροι δεν τα σκέφτονται αυτά. Πολύ συνηθισμένο να γκαρίζει ο ένας κι ο άλλος στα κ ινητά σε όλη τη διαδρομή. Σήμερα πίσω μου καθόταν μια τραγική χαζοβιόλα και περιέγραφε με το νι και με το σίγμα πού βγήκε, τι έκαναν, τι έφαγαν, "αντιστοιχούσε ένας κολοκυθοκεφτές ανά άτομο, δε θα ξαναπάμε", τα κανε τσουρέκια σε όλο τον κοσμάκη. Ακόμα χειρότερα για 2-3 στάσεις σε πίτα λεωφορείο 2 βούρλα έβαλαν ένα κομμάτι σε ανοικτή ακρόαση (σκυλο πόπ) και λικνίζονταν κιόλας. Και κανείς δεν τους είπε ΤΙΠΟΤΑ. 3
panossar95 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Εγω νομίζω ότι όσοι μιλάνε δυνατά και περιγράφουν τι κάνουν μέσα στα μέσα (λολ γαμάτο) περνάνε πολύ άσχημα τη ζωη τους και θέλουν απλά να δειχτουν. Μόνο αυτό μου βγάζει αυτή η συμπεριφορά. Τραγικό πραγματικά και έχω σκεφτεί πολλές φορές να γυρίσω να πω ένα " ουυυστου διάλο ζώα" 1
McNerd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Εγω νομίζω ότι όσοι μιλάνε δυνατά και περιγράφουν τι κάνουν μέσα στα μέσα (λολ γαμάτο) περνάνε πολύ άσχημα τη ζωη τους και θέλουν απλά να δειχτουν. Μόνο αυτό μου βγάζει αυτή η συμπεριφορά. Τραγικό πραγματικά και έχω σκεφτεί πολλές φορές να γυρίσω να πω ένα " ουυυστου διάλο ζώα" Εχω σκεφτεί πιθανές αντιδράσεις, πχ. να κοιτάω αυτόν που τηλεφωνάει και να απαντάω σε αυτά που λέει, ή να χώσω τη φάτσα μου κοντά στη δική του και να κάνω ένα αργό και διφορούμενο "Χο Χο Χο Χο" με eye contact
panossar95 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αχαχαχαχαχαχα ναι και εγω αμα τύχει και είμαι με κάποιον γνωστό μου μαζί σχολιάζουμε και κράζουμε φουλ. Ετσι θέλουν, να σταματήσουν
DYEL Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μπα μονο τζανκι εχω πετυχει να μιλανε ανοιχτα χωρις κανενα περιορισμο για τις εκλεπτυσμενες δραστηριοτητες τους.
gokuthelegend Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Επίσης, αν κάποιος μιλάει πολύ δυνατά στο τηλέφωνο τότε μάλλον είναι κουφός, δεν έχει και καλή ακοή. Αυτό είναι το ποιο σπαστικό, επειδή ο ίδιος δεν ακούει καλά τότε νομίζει ότι και ο συνομιλητής του δεν ακούει, με αποτέλεσμα να γκαρίζει.
panossar95 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Επίσης, αν κάποιος μιλάει πολύ δυνατά στο τηλέφωνο τότε μάλλον είναι κουφός, δεν έχει και καλή ακοή. Αυτό είναι το ποιο σπαστικό, επειδή ο ίδιος δεν ακούει καλά τότε νομίζει ότι και ο συνομιλητής του δεν ακούει, με αποτέλεσμα να γκαρίζει.Το ίδιο κάνει η γιαγιά μου όταν μιλάει από χωριό Αθήνα, φωνάζει πιο δυνατά επειδή είναι πιο μακρυά, αν μιλήσει με άλλη γιαγια από το χωριό μιλάει χαμηλότερα. Αυτοί είναι 2
zio10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μόνο σύντομα και αν χρειάζεται. Εκτός αν είμαι σε κανένα πλοίο πχ που έχει μέρη να πας να μιλήσεις ήσυχα. 1
fastnq2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Εχω τυχει στην θεσσαλονικη σε δρομολογιο μια ωρα δεν θυμαμαι νουμερο,να ειναι ενας τυπας που ελεγε θα κανω μηνυση σε αυτον θα κανω στον αλλον και τα δικαιωματα μου και θα τους δειξω εγω,θα πληρωσουν και αυτο γινοταν για μια ωρα σερι.Μας τα κανε τσουρεκια πασχαλιατικα.Το να ειναι μια γιαγια και να φωναζει κλαιν δειχνεις κατανοηση λογω ηλικιας αλλα κατι παλαβα που εχω τυχει.Παλι θεσσαλονικη στο δρομολογιο για κτελ χαλκιδικης ηταν μια τυπισσα και μιλουσε με εναν σε σπαστα ελληνικα γαλλικα και κατι αρχαια.Αλλα τελειως ανακατεμενα.Και λεγανε για προτεσταντισμο νομιζω και για κατι θρησκειες και τετοια.Παλι μια ωρα δρομολογιο.Ολοι οι βλαμμενοι σε εμενα :/ Eγω παντως αν ειναι κατι σημαντικο στο τηλεφωνο απανταω με ναι οχι και γενικοτητες.Σιγα,σε λιγη ωρα θα μπορεις να μιλησεις με την ησυχια σου,κανε υπομονη. 1
phanispal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ φτάνω στο άλλο άκρο, π.χ. τις σπάνιες φορές που μπορεί να τύχει να είμαι με το έτερον ήμισυ και με ρωτάει διάφορα ενώ είμαστε σα σαρδέλες, δεν απαντάω καν :Ρ Πραγματικά όμως, νομίζω είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Μπορεί εμένα να μου φαίνεται αδιανόητο να βγάζω τ' άπλυτά μου στη φόρα, άλλοι όμως απλά δεν έχουν τσίπα για το παραμικρό. Δε σκάνε γι' αυτά. Αυτό το «μισή ντροπή δική μου, μισή δική σου» κάποιοι πραγματικά το πιστεύουν.
l337 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Εξαρτάται σε τι φάση είμαι και σε τι κατάσταση, υπάρχει περίπτωση κάποιες φορές να τους πω να βγάλουν το σκασμό ή να μιλάνε πιο σιγά. Συνήθως πιάνει, δοκιμάστε το. 1
txcellas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ταξιδεύω συχνά Αθήνα- επαρχία (7,5 ώρες) με λεωφορείο. Το χειρότερο είναι να ακούω όλο το προγραμμα του στρατοπέδου από φαντάρους και πλήρη ανάλυση των διαδικασιών που προβλέπονται σε παραβάσεις τους. Το ακόμα χειρότερο είναι όταν έχω μπροστά η πίσω αντίστοιχα πουτ..κια και σχολιάζουν το τι κάνανε με τον έναν και τον άλλον και ποσά άκυρα ρίξανε στο χθεσινό club της σχολής τους! 1
rafa1919 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Επειδή κι εγώ επί πολλά συναπτά έτη είμαι καθημερινός ωτακουστής της επιθεώρησης στα ΜΜΜ μία είναι η μόνη λύση αδέρφια: Mode "no fucks given" και ακουστικάκια in-ear με μία ωραία playlist της μουσικάρας μας κι αφήνουμε τον κάθε βλαμμένο και την καθεμία χαζοχαρούμενη στην κοσμάρα τους! Music is the best answer to everything. 7
greekbusters Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ταξιδεύω συχνά Αθήνα- επαρχία (7,5 ώρες) με λεωφορείο. Το χειρότερο είναι να ακούω όλο το προγραμμα του στρατοπέδου από φαντάρους και πλήρη ανάλυση των διαδικασιών που προβλέπονται σε παραβάσεις τους. Το ακόμα χειρότερο είναι όταν έχω μπροστά η πίσω αντίστοιχα πουτ..κια και σχολιάζουν το τι κάνανε με τον έναν και τον άλλον και ποσά άκυρα ρίξανε στο χθεσινό club της σχολής τους! Μόλις μου περιεγραψες το τι γινόταν αυτές τις 3 φορές που πήγα και ήρθα Αθήνα - Κομοτηνή με τα ΚΤΕΛ 2
redykt Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 δε ξερω ρε παιδια, εγω περαν του οτι δε το θεωρω σωστο , δε μου βγαινει κιολας - ψιλοντρεπομαι να αρχισω να συζηταω στο κινητο και να με ακουνε 20 αγνωστοι. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα