Montezuma Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα , εκανα αναβαθμηση σε nougat σε ενα Galaxy J5 (2016) που εχω και τρελλαθικα οταν μου ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΕ 4 ΩΡΕΣ περιπου, με την ιδια ακριβος χρηση που εκανα και πρην. Τελικα το Nougat ειναι πολυ ενεργοβορο λογισμικο, δεν ξερω γιατι,. Μαλιστα εκλεισα ολες τις εφαρμογες που τρεχανε στο παρασκηνιο αλλα και παλι η μπαταρια εξαντληθηκε παρα πολυ γρηγορα. Τελικα εκανα Υποβαθμηση και ολα καλα.
KyrGR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι έτσι, τα χειρότερα είναι τα kitkat και Marshmallow, έφταιγε το συγκεκριμένο λειτουργικό.
Montezuma Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Τι εννοείς, αφού το λογισμικό το κατέβασα από την ίδια την σαμσουνγκ όταν συνδέσα το τηλέφωνο με το smartSwich.
Xristaras12 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 μετά απο αναβάθμιση λογισμικού πρέπει να γίνει επαναφορά εργοστασιακών για να καθαρίσει η σαβούρα απο το προηγούμενο λειτουργικό σύστημα.
Montezuma Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή εννοείς ότι μετά από την επαναφορά δεν θα τρώει την μπαταρία, άρα ισχύει ότι είναι πιο καλό λογισμικό από το τωρινό ????
zourman1981 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Οχι φίλε Διότι όπως είναι γνωστο σε ολο τον κοσμο Κάθε προηγουμενο λειτουργικο είναι καλύτερο...
Montezuma Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μηνύσεις γιατί; Ερηξα μια ματιά στο net και βλέπω ότι το nougat εξαντλεί την μπαταρία σε S7-S7edge-Nexus Κτλ. Άρα είναι χειρότερο λογισμικό από το Marshmallow
Xristaras12 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μηνύσεις γιατί; Ερηξα μια ματιά στο net και βλέπω ότι το nougat εξαντλεί την μπαταρία σε S7-S7edge-Nexus Κτλ. Άρα είναι χειρότερο λογισμικό από το Marshmallow μια διόρθωση, χειρότερο οχι δεν ειναι σε καμία περίπτωση απλά δεν έχει φτιαχτεί σωστά για τις συγκεκριμένες συσκευές οπότε υπάρχουν μικρόπροβλήματα. Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι η όχι, δεν τους ενδιαφέρει να βγάζουν αναβαθμίσεις λογισμικού αλλα να πουλάνε συσκευές. Λογικό ειναι λοιπόν να μην δαπανήσουν πόρους για να φτιάξουν αψογο ράψιμο της αντίστοιχης εκδοσης android ώστε να τρέξει στο j5/j7/οτιδήποτε. 1
Montezuma Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Οταν λεω, χειροτερο εννωουσα ,για την μπαταρια, δηλαδη οτι για την μπαταρια ειναι χειροτερο απο το Marshmallow
Xristaras12 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Οταν λεω, χειροτερο εννωουσα ,για την μπαταρια, δηλαδη οτι για την μπαταρια ειναι χειροτερο απο το Marshmallow σου απαντησα και για αυτό πριν,εφόσον δεν κάνουν σωστό optimize για το συγκεκριμένο hardware ότι και να εβαζες πάνω παλι θα έπινε.
Montezuma Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Η ουσια ειναι οτι δεν αξιζει να το βαλει κανεις σε J5-J7- S7-S7 EDGE-NEXUS συσκευες
esykas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 δεν είχα ποτέ samsung παρά μόνο όταν έβγαζε nexus και συνεχίζω σε nexus όσο μπορώ και αντέχει η τσέπη μου. Αν υπάρχει κάποια καλύτερη rom και έχεις κουράγιο πέρασε την διότι όπως είπαν και πριν η ποιο καινούργιες εκδόσεις είναι καλύτερες ειδικά το oreo που κάνει ακόμη ποιο γρήγορες τις συσκευές
Montezuma Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Το Oreo μπορεί να είναι καλό αλλά νομίζω δεν το δέχεται το κινητό μου.
dimips Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Όλα είναι θέμα παραμετροποίησης για την εκάστοτε συσκευή. Ναι ισχύει πως σχεδόν σε όλα τα android που κυκλοφόρησαν με marshmallow η έκδοση nougat έφερε ανεβασμένες θερμοκρασίες και κατώτερη αυτονομία. Φάνηκε το καλοκαίρι αυτό, υπήρξε μεγάλη γκρίνια. Επίσης ισχύει ότι χρειάζεται πάντα factory reset. Εγώ είχα ένα Motorola X style που με το που ήρθε η έκδοση nougat και την πέρασα με restore η μπαταρία τελείωνε νερό και από τη θερμοκρασία είχαν κιτρινίσει σημεία στην οθόνη. Πάντως πριν ένα μήνα περίπου που πήρα το sony xz1 έμεινα έκπληκτος με την 2700mah μπαταρία στο λειτουργικό Oreo, παραθέτω και screenshot. Μπορεί η Oreo να βοηθήσει τις συσκευές με τη μπαταρία τους, ή απλά μπορεί η sony να έχει κάνει καλή παραμετροποίηση. (χωρίς να έχω ενεργοποιήσει ποτέ το stamina mode, με αυτό δε ξέρω πόσο μπορεί να φτάσει) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα