KnightRider Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ξερεις τι σημαινει IOS? Kαι 20 πυρηνες(18+2 δωρο) να εχει το ξαομι σου παλι δεν το φτανει το iphone Και επιδόσεις πολύ καλές να έχεις πάλι από την στιγμή που είναι πολύ κλειστό OS και δεν έχεις δυνατότητα να κάνεις πολλά πράγματα τότε οι επιδόσεις είναι άχρηστες γιατί οι επιδόσεις υποτίθεται τις χρειάζεσαι ώστε οι εργασίες που κάνεις να τρέχουν όλα πιο γρήγορα.
haHa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μπράβο στην apple που διορθωνει με πραξεις το ολο θεμα με τις μπαταριες που δεν το ειχε επικοινωνησει/εξηγησει σωστα προς τους χρηστες. Αυτη είναι σωστή αντιμετώπιση και οχι οι δικαιολογίες που εβρισκαν τα fanboys(εχουμε και στο φόρουμ εδω τετοια παραδείγματα) οπου αρχικα ελεγαν "δεν μειωνει τις επιδοσεις" και οταν αποδειχθηκε οτι τις μειωνε ελεγαν οτι "αυτη είναι η σωστη αντιμετώπιση του προβλήματος κλπ". Εδω λοιπόν βλεπουμε ποια είναι η σωστή αντιμετώπιση και ξανα μπράβο στην apple. 1
White Wolf Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μολις ξεκινησανε οι πρωτες αγωγες θυμηθηκε η Apple να ζητησει συγγνωμη και να προσφερει αντικατασταση μπαταριων σε προνομιακες τιμες....αυτα γιατι καποιοι παρολο που ειναι κατοχοι iphone λειτουργουν με βαση το συμφερον τους και οχι σα τυφλα προβατα της λατρεμενης εταιρειας τους. Κανοντας τη συγκριση με τους αντιστοιχους πελατες της Apple στο Insomnia σε πιανει μια ευθυμια... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 προφανως επειδη εχω μαγαζι (αποθηκη χαρτικων-απορυπαντικων και τροφοδοσιες και σερβις επαγγελματικων μηχανηματων) σου λεω ότι δεν ξερεις τι σου γινεται. Για αυτό και πιο πανω ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να σου εξηγησω για την εργατοωρα. Η Apple εχει μεγεθος,θεση και περιθωρια κερδους που μια μικρομεσαια επιχειρηση χονδρικης στην Ελλαδα δεν μπορει να ονειρευτει. Συγκρινεις ανομοια πραγματα, οι εξηγησεις ειναι περιττες
Teo Maroundas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Προσωπικά εγώ που ήμουνα κάτοχος iPhone 4 σε iOS 6 με Jailbreak δεν είχα κανένα πρόβλημα το μόνο που με έκανε να αλλάξω είναι οι εφαρμογές που έχει τελειώσει η υποστήριξη τώρα με 6S δεν ξέρω τι θα γίνει
Runner25 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ξερεις τι σημαινει IOS? Kαι 20 πυρηνες(18+2 δωρο) να εχει το ξαομι σου παλι δεν το φτανει το iphone. Τωρα οσο αναφορα τη μπαταρια υπαρχουν ατομα λογικα σκεπτομενα που έχουν παραθεσει παραπανω τις αποψεις τουσ. Διαβασε τι γραφουν γιατι βαριεμαι να γραφω τα ιδια. Και στο κατω κατω της γραφης οπως η Ferrari δεν ειναι για ολους ετσι και τα iphone. Για αυτο υπαρχουν τα ξαομια και τα μειζου αλλο το αμαξι αλλο το iphone αν κρατας μια συσκευη για αρκετο καιρο δεν βγαινει ακριβα στο τελος δεν ειναι κατι ιδιαιτερο το iphone
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ξερεις τι σημαινει IOS? Kαι 20 πυρηνες(18+2 δωρο) να εχει το ξαομι σου παλι δεν το φτανει το iphone. Τωρα οσο αναφορα τη μπαταρια υπαρχουν ατομα λογικα σκεπτομενα που έχουν παραθεσει παραπανω τις αποψεις τουσ. Διαβασε τι γραφουν γιατι βαριεμαι να γραφω τα ιδια. Και στο κατω κατω της γραφης οπως η Ferrari δεν ειναι για ολους ετσι και τα iphone. Για αυτο υπαρχουν τα ξαομια και τα μειζου Για πες μας τι ειναι το ios? Λογισμικό που εχει μείνει 5 χρονια πισω μήπως? Αυτο ειναι αλλη κουβέντα, πάντως απο κανα δυο σελίδες που παρακολουθώ (που ασχολούνται με τεχνολογία γενικά όχι μόνο Apple) μόνο στο ινσομνια πιστεύουν ότι το ios ειναι πιο γρήγορο. Σ άλλο φόρουμ η κοινή πεποίθηση είναι ότι το Android είναι πιο γρήγορο. Προφανώς δεν ξέρω πως γίνεται να μετρήσει κάποιος κάτι τέτοιο, ανεξάρτητα του ποιος κερδίζει, οποτε για μενα οποιος λεει τέτοια πράγματα ειναι απλα αερολογος Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οποίος κοιτάει μάρκα και οχι αυτο που αγοράζει θα χάσει (εκτος αν ειναι κωλοφαρδος )
kallair Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Επαναλαμβάνεσαι και αυτό είναι δείγμα εκνευρισμού. Δεν το συνεχίζω καθώς, όταν ξεκινάνε τα BOLD, καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να μιλάμε. Aπό τα "σοφά" σου λόγια σε τούτο δω το thread κρατάμε,αφού έκανες και επίκληση στην αυθεντία σου.... ότι η μπαταρίες των Iphone στο ebay έχουν 5 ευρώ (γελάνε και οι πέτρες) και είναι δουλειά 5-10 λεπτών να την αλλάξει κάποιος στο σπίτι του (γελάνε και τα μπετά τώρα) και πως η apple μας κοροιδεύει και θέλει να μας κλέψει Αν χρειαστείς κάτι άλλο pm me Παμε παλι για μια τελευταια φορα μπας και καταλαβεις ποτε σου. Δεν ξερεις τι σημαινει κοστολογιο, δεν ξερεις τι σημαινει εργατοωρα. δεν ξερεις τι σημαινει αισχροκερδεια. 1.Το λινκ με το ebay το εβαλα για τον απλουστατο λογο να δειτε ποσο κανει ΛΙΑΝΙΚΗ μια απλη συμβατη μπαταρια. Η apple τις παιρνει ΧΟΝΔΡΙΚΗ οποτε ειναι αστειο αν νομιζετε οτι μπαταρια ( ΟΥΤΕ 2000mah !!)θα της στοιχιζει παραπανω. 2. Το ποσο χρονος χρειαζεται για να αλλαξει μια μπαταρια, καθοριζει και τις εργατοωρες που θα σπαταλησθουν για το συνολικο κοστος που θα χρειαστει. Απο τα παραπανω ειναι βλεπεις οτι μια αλλαγή μπαταριας δεν κοστιζει πανω απο 10 ευρώ στην apple. Δεν το παιζω αυθεντια. απλη κοινη λογικη ειναι. πραγμα που προφανως δεν την εχεις. Αν δεν καταλαβαινεις οτι το παραπανω ειναι το ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ και οχι το κερδος, συγνωμη αλλα θα πρεπει να πας παλι στο δημοτικο. Και θα σου θεσω ενα παραδειγμα μπας και καταλαβεις. Σημερα πηγα σε μια βλάβη πελατη μου. στα εξοδα μου ειναι 40 ευρώ το ανταλλακτικο μαζι με το ΦΠΑ και τα μεταφορικα, 10 ευρώ περιπου η βενζινη μου και 2 ωρες που σπαταλησα εκει. Συνολο του πηρα 110 ευρώ μαζί με το φπα. To παραπανω θα το χαρακτηριζες αισχροκερδια; οχι. Αν χρεωνα 150-160 ευρω (200% κερδος σε σχεση με το κοστολογιο μου, οπως κανει η apple με την τιμολογηση που ακολουθει) ομως θα ηταν τρελη αισχροκερδια. Πόσο μαλλον αν απο ΔΙΚΗ μου υπαιτιοτητα και χωρις να ξερει ο πελατης οτι εγω φταιω που υπολειτουργει, θα πρεπει να βαλει ο πελατης το παραπανω ανταλλακτικο(βλεπε apple και μειωση αποδοσης συσκευης οσο "πεφτει" η μπαταρια).
Mesqal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ευτηχωςς που υπαρχουμε και μεις οι haters γιατι αλλιως 3000$ θα το πουλαγε το iphone η apple, και τα funboys παλι σαν τρελλο θα το αγοραζαν (λεφτα εχουν). :D 1
kallair Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Για πες μας τι ειναι το ios? Λογισμικό που εχει μείνει 5 χρονια πισω μήπως? Αυτο ειναι αλλη κουβέντα, πάντως απο κανα δυο σελίδες που παρακολουθώ (που ασχολούνται με τεχνολογία γενικά όχι μόνο Apple) μόνο στο ινσομνια πιστεύουν ότι το ios ειναι πιο γρήγορο. Σ άλλο φόρουμ η κοινή πεποίθηση είναι ότι το Android είναι πιο γρήγορο. Προφανώς δεν ξέρω πως γίνεται να μετρήσει κάποιος κάτι τέτοιο, ανεξάρτητα του ποιος κερδίζει, οποτε για μενα οποιος λεει τέτοια πράγματα ειναι απλα αερολογος Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οποίος κοιτάει μάρκα και οχι αυτο που αγοράζει θα χάσει (εκτος αν ειναι κωλοφαρδος ) H σωστη τοποθετηση ειναι οτι το iOS ειναι πιο optimised πανω στο hardware και ετσι ειναι lagfree (όταν εχεις καινουργια μπαταρια! )
greekfox1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ έχω το Galaxy S3 μοντέλο του 2012 με custom ROM Android 7.1 και η μπαταρία του ακόμα κρατάει και από επιδόσεις είναι κομπλέ - μεν έχω λίγα bugs αλλά δουλεύει μια χαρά ακόμη για κινητό 5 ετών. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πληρώνεις πολλά για iPhone αλλά δεν έχει και πολλά πράγματα (αυτά που ξέρουμε όλοι μας) και μετά από 1 χρόνο αρχίζουν τα προβλήματα και συνεχώς πληρώνεις κάτι ενώ σε άλλες εταιρίες που πουλάνε πολύ πιο φθηνές συσκευές δεν θα έχουν τέτοια προβλήματα. Προφανώς μας δουλεύεις....
Retromaniac Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Έρχονται μυνήσεις https://mspoweruser.com/apple-facing-criminal-suit-france-iphone-slowdown-admission/
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το κλασικό (ανύπαρκτο) επιχείρημα-παραλληλισμός με την Apple και τη Ferrari. To 'ρδέλο το marketing κάνει καταπληκτική δουλειά και μερικοί πιστεύουν ότι στην τσέπη τους έχουν τη Ferrari των smartphones. Σε όλες τις αναλύσεις εδώ μέσα (μάλλον το μοναδικό forum στην Ελλάδα όπου γίνονται αυτά) δεν αναφέρεται πουθενά ο παράγοντας marketing. Μην το πάμε στην πλύση εγκεφάλου, εκεί θα κλάψουμε. Πουλάει; Είναι καλό. Πώς λέμε ή άσπρο ή μαύρο και τίποτ' άλλο; Αυτό. Τέλος. Το άλλο brand πουλάει ελαφρώς λιγότερο; Για τα σκουπίδια! Πουλάει περισσότερο; Γέμισε ο κόσμος καρμίρηδες! Ποιο είναι το καλύτερο; Το δικό «μας»! 7
aneurysm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Προφανώς μας δουλεύεις.... Galaxy S i9000 από το 2010 με ressurection remix marshmallow στεκεται με αξιοπρέπεια για τα χρόνια του και εκτελεί χρέη τηλεφωνου ανάγκης/Gps/wifi Hotspot/ στο αυτοκίνητο. Καντο αυτο με το πρώτο αιφόνι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 H σωστη τοποθετηση ειναι οτι το iOS ειναι πιο optimised πανω στο hardware και ετσι ειναι lagfree (όταν εχεις καινουργια μπαταρια! ) Αυτο πιστευα και γω παλια, αλλα φετος λιγο τα bug, λιγο τα security holes, λιγο στο χρονο πανω τα iPhone να τα φτυνουν, εχω αρχισει να αμφιβαλω. Επισης πηρα μεταχειρισμένο το moto z play, δηλαδη mid to low soc και δεν εχει lag. Αρα το Android μια χαρα optimized μπορεί να είναι, αρκει να ξέρει κανεις τι αγοράζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα