jdm_mst Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν έχω τόση κάβα για να αγοράσω btc (ολοκληρο)..αν είχα όμως θα το έκανα αυτη την περίοδο. Θέλω να πιστεύω οτι είναι η ίδια φάση με τα προηγούμενα χρόνια.. Το γεγονός οτι γίνεται regulation στην αγορά των cryptos το βλέπω καλό ειδικά μακροπρόθεσμα.. Κατα τ άλλα δεν χρειαζεται πανικός...και γρήγορο ξεπούλημα Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από jdm_mst
ribo7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ασχολείται κάποιος με cross-chain transaction protocols? Ξεκίνησα να διαβάζω λίγο για το Aion, βλέπω υπάρχει και το Cosmos. Τεχνικά ίσως είναι νωρίς ακόμα για το ποιο υπερτερεί αλλά είναι ένα θέμα που θα πρέπει να λυθεί στα cryptos πιστεύω. (Σκέφτομαι κιόλας να βάλω κανά ψιλό σε κάποιο από αυτά τα project) Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από ribo7
delta200 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω το εξής, κάποια στιγμή ο επαληθευτής της google έπαυσε να λειτουργεί όσες φορές και να έβαζα τον κωδικό έβγαζε λάθος, παρατήρησα οτι σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις reset Google 2FA, αφού τελείωσα την διαδικασία στείλανε το εξής mail (Your resetting Google 2FA (Authenticator) application has been sent. Please be patient and wait our response. It usually takes us 7 - 10 working daysto process your application.The application result will be sent to your email. ) όλα αυτά στο BINANCE, έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο?, πάντως πολύ περίεργο που το Google 2FA δούλευε μια χαρά ξαφνικά δεν δεχόταν τους κωδικούς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.
tsakfot Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, tsakfot είπε Τεχνικά αρκετοί περιμένουμε στην άκρη για το μινι-crash το οποίο οι δείκτες λένε , αλλά φαίνεται ότι εδώ και 3-4 μέρες υπάρχει τρομερό resistance στα 8Κ USD. Δεν περιμένω εντυπωσιακό crash τύπου Φλεβάρη, γιαυτό έχω βάλει το buy order μου στα 7400. Νομίζω ότι ειδικά οι miners, δεν θα το αφήσουν να κατρακυλύσει παρακάτω. ofc αυτό είναι προσωπική γνώμη έτσι Update: και το buy Order μου έγινε trigger. Ευελπιστώ ότι θα πατώσουμε στα 5800Eu/7200$ , θα τελειώσει και το παραμύθι με τους G20 19/20-03 στην Αργεντινή, και θα ξεκινήσουμε πάλι σιγουλιά-σιγουλιά για τα 9-10Κ $ Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από tsakfot
jdm_mst Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, tsakfot είπε Update: και το buy Order μου έγινε trigger. Ευελπιστώ ότι θα πατώσουμε στα 5800Eu/7200$ , θα τελειώσει και το παραμύθι με τους G20 19/20-03 στην Αργεντινή, και θα ξεκινήσουμε πάλι σιγουλιά-σιγουλιά για τα 9-10Κ $ Το βλέπεις να ανακάμπτει μετά απ όλη αυτή τη κατρακύλα; Με τοσο regulation υπάρχει περίπτωση να μην σταθεροποιηθεί το btc τουλάχιστον;
tsakfot Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, jdm_mst είπε Το βλέπεις να ανακάμπτει μετά απ όλη αυτή τη κατρακύλα; Με τοσο regulation υπάρχει περίπτωση να μην σταθεροποιηθεί το btc τουλάχιστον; Δεν το θεωρώ κατρακύλα με την κακή έννοια. Απαραίτητο correction είναι και υποχρεούται να ανακάμψει Σκέψου μόνο τους miners και τις επενδύσεις που έχουν γίνει, καθώς και τους κινέζους που σαν greedy λαός που είναι έχουν πέσει με τα μούτρα.ς
jdm_mst Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Οι home miners δυστυχώς δεν έχουν say σε όλο αυτό νομίζω.. Σίγουρα μετράνε οι μεγάλες φάρμες όχι μόνο των κινέζων αλλά και εταιριών όπως η bitmain κτλ.. Το είπες σωστά "correction" . Το ερώτημα είναι πόσο correction μπορεί να δεχτεί το btc και τα major altcoins πριν αρχίσουν να μην αντέχουν στην πίεση..
tsakfot Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, jdm_mst είπε Οι home miners δυστυχώς δεν έχουν say σε όλο αυτό νομίζω.. Σίγουρα μετράνε οι μεγάλες φάρμες όχι μόνο των κινέζων αλλά και εταιριών όπως η bitmain κτλ.. Το είπες σωστά "correction" . Το ερώτημα είναι πόσο correction μπορεί να δεχτεί το btc και τα major altcoins πριν αρχίσουν να μην αντέχουν στην πίεση.. σύμφωνοι απόλυτα, και προφανώς δεν μιλάω για τους home miners με τις 5-6 κάρτες και εδώ θέλω να επανέλθω σε κάτι που έγραψα και παλιότερα, τις εποχές των παχιών αγελάδων. Τότε που κάποιοι ευχόντουσαν/θεωρούσαν το bitcoin obsolete, και ανέμεναν ότι κάποιο shitcoin θα πάρει την θέση του. Αποδείχθηκε περίτρανα, ότι το Bitcoin είναι το βαρύ πυροβολικό των cryptos. Πέρδεται το bitcoin , κλαίνε όλα τα υπόλοιπα. Care what you wish for λέμε στο χωριό μας (βλέπε XRP κτλπ.) Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από tsakfot
DonLeKout Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, tsakfot είπε σύμφωνοι απόλυτα, και προφανώς δεν μιλάω για τους home miners με τις 5-6 κάρτες και εδώ θέλω να επανέλθω σε κάτι που έγραψα και παλιότερα, τις εποχές των παχιών αγελάδων. Τότε που κάποιοι ευχόντουσαν/θεωρούσαν το bitcoin obsolete, και ανέμεναν ότι κάποιο shitcoin θα πάρει την θέση του. Αποδείχθηκε περίτρανα, ότι το Bitcoin είναι το βαρύ πυροβολικό των cryptos. Πέρδεται το bitcoin , κλαίνε όλα τα υπόλοιπα. Care what you wish for λέμε στο χωριό μας (βλέπε XRP κτλπ.) Οντως αποδείχθηκε οτι το btc ειναι ο αρχηγός αλλα κάτι τέτοιο δεν νομίζω να συνεχιστεί στο μέλλον. Σκέψου μια μέρα το eth και τα token του καθώς και το eos και το cardano κτλ να χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητα (περιορισμένα παντα) και να είναι το καθένα απο μόνο του ολοκληρωμένο οικοσύστημα όπως σκοπεύουν να γίνουν στο μέλλον... Τότε ας σκεφτούμε, για ποιο λόγο η τιμή του ενός να επηρεάζει την τιμή του άλλου και η τιμή ενος currency (πχ btc) να επηρεάζει τις πλατφόρμες. Τέλος αυτό θα συνεχιστεί να συμβαίνει μόνον εαν συνεχισουν να θεωρούν το btc ως το νόμισμα μεταβασης σε αλλα. Εαν το νομισμα που αγοράζεις απευθείας τις πλατφόρμες γίνει το δολλαριο/ευρώ τότε το btc θα αρχίσει να χάνει την αξία του. Γενικα ειναι τόσα που μπορούν να συμβούν στο μέλλον, τα σενάρια παρα πολλά.
tsakfot Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, DonLeKout είπε Τέλος αυτό θα συνεχιστεί να συμβαίνει μόνον εαν συνεχισουν να θεωρούν το btc ως το νόμισμα μεταβασης σε αλλα. Αυτό που λες ακριβώς. Αυτή την στιγμή έχει το brand name και το development team, για να λειτουργήσει ως όχημα των υπολοίπων στο adaptation και legitimacy.
panos2171 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτή η κατρακύλα θα σταματήσει ή θα φτάσουμε σε ''μηδενισμό''; Έχω 200€ σε ripple, ETN, ETH τα οποία κακώς δεν έδωσα όταν ανέβηκαν έστω και ελάχιστα από την τιμή που αγόρασα. Τώρα φαντάζομαι η πιο σωστή λύση είναι να τα αφήσω όπως είναι μπας και... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από panos2171
ooaris Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, delta200 είπε Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω το εξής, κάποια στιγμή ο επαληθευτής της google έπαυσε να λειτουργεί όσες φορές και να έβαζα τον κωδικό έβγαζε λάθος, παρατήρησα οτι σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις reset Google 2FA, αφού τελείωσα την διαδικασία στείλανε το εξής mail (Your resetting Google 2FA (Authenticator) application has been sent. Please be patient and wait our response. It usually takes us 7 - 10 working daysto process your application.The application result will be sent to your email. ) όλα αυτά στο BINANCE, έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο?, πάντως πολύ περίεργο που το Google 2FA δούλευε μια χαρά ξαφνικά δεν δεχόταν τους κωδικούς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση. Μάλλον άλλαξε η σειρά των λογαριασμών στο authenticator γιατί και μένα ήταν 1ο στην λίστα και από συνήθεια έβαλα το 1ο και ήταν λάθος και μετά πρόσεξα ότι έβαζα αλλού λογαριασμού pin
damienmaguire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο το γκρέμισμα είναι ότι πρέπει για να κοπούν οι λαλακιες περί triangle pass, support, resistance και γενικότερες προβλέψεις κάποιων κρυπτονοστραδαμων. Που θα πάει θα καταλάβουν ότι η όλη φάση δεν ακολουθεί κανένα διάγραμμα καμία επανάληψη του παρελθόντος και ότι τα κρυπτο δεν είναι σίγουρο κέρδος για όλους που ξαφνικά είδαν φως και μπήκαν. ΥΓ. Μάρτιος 2018 και btc στα 20000 λέμε. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από damienmaguire
tsakfot Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, damienmaguire είπε Αυτο το γκρέμισμα είναι ότι πρέπει για να κοπούν οι λαλακιες περί triangle pass, support, resistance και γενικότερες προβλέψεις κάποιων κρυπτονοστραδαμων. Που θα πάει θα καταλάβουν ότι η όλη φάση δεν ακολουθεί κανένα διάγραμμα καμία επανάληψη του παρελθόντος και ότι τα κρυπτο δεν είναι σίγουρο κέρδος για όλους που ξαφνικά είδαν φως και μπήκαν. ΥΓ. Μάρτιος 2018 και btc στα 20000 λέμε. Κοίτα οι κρυπτονοστραδαμοι, ακόμα βγάζουν 5% στο portfolio τους per day, ακόμα και την στιγμή που μιλάμε. Πρώην φορεξάδες, που όταν έκαναν 1%, άνοιγαν σαμπάνιες. Και δεν μιλάμε για εμάς τους απλούς πληβείους που ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι γίνεται. Μην γενικεύουμε λοιπόν Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από tsakfot
Προτεινόμενες αναρτήσεις