Προς το περιεχόμενο

Εργασία στο Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να κάτσω να κάνω με 370 το μήνα? Άντε με υπερωρίες να βγουν 400€ μαξ. Για άντρα δεν είναι καθόλου καλά λεφτά.

Επεξ/σία από skaftiaris
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια χαρά δεν είναι, σε σχέση με Jumbo όπως λες μπορεί να είναι, αλλά τέλος πάντων.

Η μαλακία πέρα από το τετράωρο, είναι να μην είναι αυστηρά τετράωρο αλλά πεντάωρο και βάλε, τα σπαστά ωράρια που δυσκολεύουν πολύ το να κάνεις κάτι άλλο παράλληλα, και η φύση της δουλειάς, που ειδικά στο Lidl απ' ότι φαίνεται όλοι κάνουν τα πάντα, μέχρι και το security παίζει να κάνεις.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, paylidis είπε

τζαμπο με 260 καθαρά σου κάνει;

μια χαρα λεφτα δινουν οι γερμαναραδες, η μαλακια ειναι τα 4ωρα...

Μια χαρα δεν ειναι, καλυτερα απο discount και jumbo σιγουρα αλλα καλα δεν τα λες.

Επισης, με τις υπερωριες τι γινεται στο lidl; τις πληρωνουνε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή για 4ωρο εργασιας, σε ανειδίκευτους, ποσα χρήματα περιμένατε να δίνουν; κανένα χιλιάρικο;

Επεξ/σία από GeorgeHellas
Ορθογραφικό
  • Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Μια χαρα δεν ειναι, καλυτερα απο discount και jumbo σιγουρα αλλα καλα δεν τα λες.

Επισης, με τις υπερωριες τι γινεται στο lidl; τις πληρωνουνε;

σε σχέση με την πραγματικότητα της αγοράς μιλάμε παντα...

μια χαρα για 4ωρο θα ηταν τα 500 αλλα που.......αυτα πριν το 2007-8 επαιζαν

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε

Δηλαδή για 4ωρο εργασιας, σε ανειδίκευτους, ποσα χρήματα περιμένατε να δίνουν; κανένα χιλιάρικο;

Σου στρωνουμε δρομο για να πεις την ατακα "Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος, ολοι δημοσιοι υπαλληλοι θελετε να γινετε να παιζετε πασιεντζα, φατε σανο".
Ναι ενα 5χιλιαρο καθαρα θα ηταν καλος μισθος. Ελα πες την ατακα, θα σου κανω like.

ΥΓ Το να πετας μια υπερβολη δεν ειναι επιχειρημα για το ποσο πολλα χρηματα ειναι αυτα τα νουμερα που διαβασαμε, μπορεις να πεις απλα την γνωμη σου οτι και πολλα μας ειναι τα 300ευρω, σαν βασιλιαδες θα ειμαστε με τοσα πολλα, δικιο εχεις. Δεν μιλησε κανεις για χιλιαρικο, αλλα οπως και να το κανουμε με 330-370 ουτε φακες να τρως καθε μερα δεν βγαινει. Απλα δεν βγαινει.

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, orck είπε

Σου στρωνουμε δρομο για να πεις την ατακα "Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος, ολοι δημοσιοι υπαλληλοι θελετε να γινετε να παιζετε πασιεντζα, φατε σανο".
Ναι ενα 5χιλιαρο καθαρα θα ηταν καλος μισθος. Ελα πες την ατακα, θα σου κανω like.

ΥΓ Το να πετας μια υπερβολη δεν ειναι επιχειρημα για το ποσο πολλα χρηματα ειναι αυτα τα νουμερα που διαβασαμε, μπορεις να πεις απλα την γνωμη σου οτι και πολλα μας ειναι τα 300ευρω, σαν βασιλιαδες θα ειμαστε με τοσα πολλα, δικιο εχεις. Δεν μιλησε κανεις για χιλιαρικο, αλλα οπως και να το κανουμε με 330-370 ουτε φακες να τρως καθε μερα δεν βγαινει. Απλα δεν βγαινει.

Σε καμια περίπτωση δεν διαφωνω μαζί σου ότι με 300 ευρω δεν μπορεις να ζήσεις αυτόνομα, πόσο μάλλον οικογενεια. Το χιλιάρικο ήταν όντως υπερβολή. Αλλα και πάλι για 4ωρη εργασία σήμερα πόσα χρήματα να περιμένουνε;  Στην τελικη θα ήταν καλύτερα 8ωρο και 500 ευρω; με το 4ωρο σου δίνεται η ευκαιρια να βρεις και κάποια άλλη πρόχειρη εργασία. (Πχ ντελιβερι)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, orck είπε

Αυτα ειναι τα πολυ καλα λεφτα που δινει η συγκεκριμενη επιχειρηση "πολυ πανω απο τον μεσο ορο της αγορας";
Ποσο δινουν οι αλλοι;
Πως ζεις με τοσα χρηματα; Μαλλον μιλαμε για απλη επιβιωση και οχι για ζωη

Γιατί θεωρείς ότι πρέπει να μπορείς να ζεις μόνο με μια part time εργασία ανειδίκευτου, ότι αυτό είναι το κριτήριο για μια part time εργασία?

Όσο αυθαίρετο ήταν το "χιλιάρικο" τόσο αυθαίρετο είναι το premise σου ότι καλή αμοιβή για μια part time εργασία είναι αυτή που πρέπει να σου εξασφαλίζει όχι απλή επιβίωση αλλά ζωή.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Γιατι νομιζω οτι ολοι ψαχνουν για 8ωρο να ζησουν, αλλα οι περισσοτεροι βρισκουν 4ωρη. Εαν μπορεις να βρεις 4ωρη μονο, τοτε με αυτην θα επιβιωσεις, ετσι δεν ειναι;

• Like 1
Δημοσ.

Στο Discount  ειναι 300 ευρω, κανεις υπερωριες αλλα δεν της πληρωνεσαι αν εχει την καλη θεληση ο υπευθυνος του μαγαζιου ισως σε δωσει  ρεπο. ειναι 25 ωρες την εβδομαδα  δλδ 5 4ωρα και 1 5ωρο. δουλευεις και κυριακες αν ειναι ανοιχτα τα μαγαζια κανεις τα παντα δεν εχεις συγκεκριμενο ποστο. μπορει να βαλεις και απο την τσεπη σου λεφτα για καποια προιοντα που δεν εχουν πωληθει δεν επιστρεφονται  και ληγουν.  Και το καλυτερο ειναι οτι  το κλιμα ειναι πολυ ασχημο σε συμπεριφερονται σαν σκυλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, orck είπε

Γιατι νομιζω οτι ολοι ψαχνουν για 8ωρο να ζησουν, αλλα οι περισσοτεροι βρισκουν 4ωρη. Εαν μπορεις να βρεις 4ωρη μονο, τοτε με αυτην θα επιβιωσεις, ετσι δεν ειναι;

Ναι σωστά στο κόκκινο ... εντελώς λάθος στο υπόλοιπο.

Αυτό δε σημαίνει ότι αυτόματα θα πρέπει με τη "λογική" αυτή να γίνουν οι αμοιβές της 4ωρης ίσες με της 8ωρης.

Δηλαδή αν εγώ, που έστω ότι δουλεύω 8ωρο και βγάζω τόσα όσο να ζω "καλά", θέλω κάποιον μόνο για 10 ώρες την βδομάδα για μια δουλειά, αν αυτός δε βρίσκει (ειλικρινά, επειδή δεν υπάρχει) εγώ πρέπει να του πληρώνω full μισθό όσο του αρκεί για να ζήσει ? ... να του δώσω τον μισθό μου των 8 ωρών δηλαδή ?

Το αν σου αρκεί η όχι η αμοιβή των 4 ωρών για να ζήσεις , που πιθανότατα δε σου αρκεί, δε σημαίνει ότι είναι "κακή" αμοιβή για μισή δουλειά. Αν εσύ έχεις την απαίτηση να μπορείς να ζεις με μιση δουλειά, ίσως είσαι εσύ παράλογος ... και βλάκες όσοι δουλέυουν μια full ίσως. Αν δεν σου αρκεί δεν την παίρνεις, ή παίρνεις 2 ή κάνεις ότι νομίζεις τέλος πάντων.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Αν βρεις 4ωρη, ειδικα με σταθερο ωραριο και τα λεφτα δε σου φτανουν, τοτε κανεις κατι αλλο εξτρα για να συμπληρωσεις μεχρι εκει που σου επιτρεπουν να ζεις. Υπαρχει κοσμος που κανει και δυο δουλειες για να τα βγαλει περα. Πουθενα στον κοσμο δε μπορεις να επιβιωσεις ΜΟΝΟ με μια 4ωρη δουλεια και δη ανειδικευτου, που αναμενομενα δεν πληρωνει πολυ. 370€ για 4ωρο ειναι καλυτερα απο €500 για 8ωρο, ντελιβερι να δουλευεις τις υπολοιπες ωρες, παραπανω θα βγαζεις. 

Δημοσ.

Δηλαδη εσεις λετε οτι υπαρχουν δουλειες εστω και 4ωρες; Γιατι εχω την εντυπωση οτι και μια 4ωρη να πετυχεις ειναι σαν να κερδισες λαχειο.

Ντελιβερι εχω σκεφτει και εγω παντως, απο το να διαφωνω με αγνωστους στο insomnia καλυτερα θα ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, τι γίνεται όταν θα είσαι βραδινή βάρδια στο Lidl, που τις καθημερινές κλείνει στις 21:00, και φυσικά κανείς δεν παίζει να φεύγει ακριβώς τότε.

Από κάποιους γνωστούς που εργάζονται σε τέτοιες εταιρείες, ξέρω ότι το να κάθονται 45-60 λεπτά μετά το κλείσιμο είναι στανταράκι.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.

Μου είχαν πει ότι στον Σκλαβενίτη (μάλλον από συνάδελφο που η σύζυγος εργάζεται εκεί) ότι το ωράριο τους είναι μέχρι 22:00 δηλαδή μετράει μια ώρα πιο μετά που σίγουρα όπως λες πρέπει να κάθεσαι για να κλείσεις το κατάστημα. Δεν είμαι σίγουρος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...