Joe-4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, pontez2 είπε Το ποστ με τη σύγκριση καυσαερίου-κινητής τηλεφωνίας με τον καπνό του τσιγάρου, με έκανε να αναθεωρήσω πολλά....... Απόκρυψη περιεχομένων Θες να βρούμε κοινά στοιχεία? - Με ενοχλεί! Ειναι καρκινογόνο! Εχουν βγει έρευνες που το αποδεικνύουν. Στο εξωτερικό και σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες υπάρχει περιβαντολλογική συνείδηση αλλά στην Ελλάδα ΜΝΙΗΗΗΧ ! Ένας νόμος μένει για να βγάλω και εγώ τα σκατόψυχα μου. 1
Alejandro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, Joe-4 είπε Θες να βρούμε κοινά στοιχεία? - Με ενοχλεί! Ειναι καρκινογόνο! Εχουν βγει έρευνες που το αποδεικνύουν. Στο εξωτερικό και σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες υπάρχει περιβαντολλογική συνείδηση αλλά στην Ελλάδα ΜΝΙΗΗΗΧ ! Ένας νόμος μένει για να βγάλω και εγώ τα σκατόψυχα μου. Άλλος ένας που νιώθει ότι είναι καλύτερος και πιο έξυπνος από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Τελικά ο νεοέλληνας δεν είναι μπούφος και αγράμματος, είναι απλώς μεγαλομανής.
pontez2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θα σου πω οτι έχεις άδικο για τη γενική ρύπανση. Θες να το πάμε και παραπέρα? Τα μισά απο αυτά που τρωμε ειναι καρκινογόνα. Ακόμα και το after save έχει μέσα χημικά στοιχεία που μπορει να σου προκαλέσουν διάφορα. Τα φρουτα μας? Με τι λιπάσματα μεγαλώνουν? Μπορω να σου γράψω ένα κατεβατό. Έχουμε 2 λύσεις. Να επιστρέψουμε στην εποχή του Χαλκού Να σεβαστούμε το δικαίωμα του διπλανού μας να μην αναπνέει αυτό που απολαμβάνουμε εμείς. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από pontez2 1
bluesattack Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Irene.j είπε Διαβαζοντας τις απαντησεις παρατηρω μια ταση ειρωνειας και εχθροτητας απεναντι σε οσους καπνιζουν, λες και ευθυνονται για ολα τα ασχημα του κοσμου. Μιληστε για τη συνηθεια και οχι για τον ανθρωπο. Η συμπεριφορα ειναι,που οριζει και οχι το τσιγαρο. Γιδι,ζωον ή οτιδηποτε αλλο υποτιμητικο αναφερθηκε, μπορει να ειναι και εκεινος,που δεν καπνιζει. Πω τι λες ,καταπιεζεστε, βιωνετε καθημερινα την εχθρικοτητα , ζειτε ενα δραμα. Γιατι δεν φυσατε τον καπνο στην μαπα του αλλου να πανε κατω τα βασανα ? Και με τοσο ...νταλκα ενα τσιγαρακι ε ? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από bluesattack
Ison_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, mp123 είπε Ποιος σου είπε πως θελουμε να γίνουμε ευρωπαίοι; μια χαρα είμαστε στην ελλαδα.στην Ευρώπη το βράδυ δεν βλέπεις ψυχή αν εξαιρέσεις ένα Σάββατο βράδυ.αμα δεν σου αρέσει η ελλαδα πήγαινε βόρεια Ευρώπη που ειναι άνθρωποι και ευρωπαίοι. Επειδή το βλέπω συχνά, είσαι κι εσύ κομμάτι της ευρώπης και λέγεσαι ευρωπαίος. Ναι, έχεις διαφορετικό ταμπεραμέντο και τρόπο ζωής από πολλούς συνευρωπαίους σου, αλλά αυτό δε σε κάνει κατώτερο ή ανώτερο από τους υπόλοιπους. Οι "ευρωπαίοι" όπως εννοούμε συχνά απαξιωτικά όσους είναι υπερβόρεια μας ή αλλιώς οι "κρυόκωλοι", είναι κανονικοί άνθρωποι. Αν κάτι θα τους κάνει ανώτερους από εσένα είναι ότι αυτοί εφαρμόζουν κάποια αυτονόητα πράγματα και προοδεύουν. Για παράδειγμα, επειδή ανέφερες τη βραδυνή έξοδο, ναι, όταν δουλεύουν την επόμενη μέρα δεν το ξεφτιλίζουν μέχρι αργά και διασκεδάζουν μια χαρά γιατί ξεκινάνε πιο νωρίς. Ή στο θέμα του καπνίσματος, έχουν καταλήξει προ πολλού ότι είναι λάθος και δεν αναρωτιούνται σαν και εμάς καλή ώρα. 6
webparts Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Joe-4 είπε Να μιλήσεις όταν έχεις έρθει στην καφετέρια με τα πόδια ή έστω με την συγκοινωνία, και όταν έρθεις δίπλα μου δεν θα έχεις smartphone, tablet κτλπ πάνω σου. Φτάνει πια με την ακτινοβολία που τρώμε σε κλειστούς χώρους από τα κινητά σας. Όχι δεν το χρειάζεσαι τόσο ώστε να βλάπτεις τον διπλανό σου. Και ούτε το να πιεις ένα καφέ είναι σημαντικός λόγος για να φάμε το καυσαέριο σου. Πήγαινε στη γειτονιά σου με τα πόδια άμα γουστάρεις. Έχω το δικαίωμα να μην τρώω την ακτινοβολία και το καυσαέριο σου? Είναι αποδεκτό επειδή δεν υπάρχει νόμος που να με προστατεύει? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΔΩ ΦΙΛΕ! Συγχαρητηρια παντως,αυτο ειναι απο τα πιο ακυρα,αν οχι το πιο ακυρο ποστ που διαβασα εδω μεσα. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από webparts
Joe-4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, webparts είπε Πως να τους μιλησουμε ομως κανονικα οταν δε λενε να καταλαβουν οτι αυτη η κακη συνηθεια που ειναι δικη τους επιλογη επηρεαζει αρνητικα και εμας; 30 λεπτά πριν, webparts είπε ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΔΩ ΦΙΛΕ! Συγχαρητηρια παντως,αυτο ειναι απο τα πιο ακυρα,αν οχι το πιο ακυρο ποστ που διαβασα εδω μεσα. Την καμπούρα των άλλων την βλέπεις, την δικιά σου δεν βλέπεις. Κατάλαβες τουλάχιστον ότι αντέγραψα το ξινισμένο ύφος σου και τα ανούσια επιχειρήματα σου?
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, mp123 είπε Επιλογή μου ειναι να καπνίζω δεν θα μου το απαγορέψει κανένας.εχω φύγει από πολλά μέρη που είχα παω να φάω η να πιω καφέ ποτό γιατί ήταν no smoking.το ίδιο κάντε και εσείς .στο σπιτι μου ποτε δεν καπνίζω μέσα ,παω στο μπαλκόνι. Επιλογη μου να δερνω οποιον καπνιζει διπλα μου, εχω φυγει απο πολλα μερη που ειχα παει να φαω ή να πιω καφε/ποτο γιατι ηταν No punching. Το ιδιο κανε και εσυ. Σπιτι σου γιατι δεν καπνιζεις ποτε και πας στο μπαλκονι? Επισης υποθετω οτι αν ερθω να καπνισω στο δωματιο του νεογέννητου δεν θα σε ενοχλει ε? Το οτι βλαπτεις τον αλλον δεν σου λεει κατι ε? 5 ώρες πριν, Joe-4 είπε Θες να βρούμε κοινά στοιχεία? - Με ενοχλεί! Ειναι καρκινογόνο! Εχουν βγει έρευνες που το αποδεικνύουν. Στο εξωτερικό και σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες υπάρχει περιβαντολλογική συνείδηση αλλά στην Ελλάδα ΜΝΙΗΗΗΧ ! Ένας νόμος μένει για να βγάλω και εγώ τα σκατόψυχα μου. Εισαι σε εξωτερικο χωρο. Δεν απαγορευσε κανεις το καπνισμα σε ανοιχτους χωρους αλλα σε κλειστους. Next. 1
pontez2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Ison_ είπε μια χαρα είμαστε στην ελλαδα.στην Ευρώπη το βράδυ δεν βλέπεις ψυχή αν εξαιρέσεις ένα Σάββατο βράδυ.αμα δεν σου αρέσει η ελλαδα πήγαινε βόρεια Ευρώπη που ειναι άνθρωποι και ευρωπαίοι. Γιατι στην Ελλάδα βλέπεις πολύ κόσμο μετά τις 10 το βράδυ καθημερινές ας πούμε. Το κέντρο του Αμστερνταμ μετά τις 10, έχει περισσότερο κόσμο απ ότι το Μοναστηράκι ή το Σύνταγμα στις 10 μιας οποιασδήποτε Τετάρτης. Δε συζητάμε για γειτονιές που μετά τις 11 οι περισσότεροι κοιμούνται. Εδω τους ενοχλεί ο απο πάνω που περπατάει με τις φτέρνες
webparts Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Joe-4 είπε Την καμπούρα των άλλων την βλέπεις, την δικιά σου δεν βλέπεις. Κατάλαβες τουλάχιστον ότι αντέγραψα το ξινισμένο ύφος σου και τα ανούσια επιχειρήματα σου? Φιλε ερχεσαι σε ενα θεμα για τα δικαιωματα των μη καπνιστων να μου πεις οτι σε ενοχλει η ακτινοβολια του κινητου μου και η εξατμιση απο το οχημα μου. Η δικη σου εξατμιση που ειναι μεσα στη μουρη μου ενω προσπαθω να πιω τον καφε μου δεν πειραζει που με ενοχλει ε; Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να σου πω. 6 ώρες πριν, pontez2 είπε Το ποστ με τη σύγκριση καυσαερίου-κινητής τηλεφωνίας με τον καπνό του τσιγάρου, με έκανε να αναθεωρήσω πολλά....... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμενα παντως κατι τετοια μου χαλανε τη μερα,γιατι βλεπω οτι το προβλημα εκει εξω ειναι τεραστιο. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από webparts
pontez2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, webparts είπε Εμενα παντως κατι τετοια μου χαλανε τη μερα,γιατι βλεπω οτι το προβλημα εκει εξω ειναι τεραστιο. Μην απελπίζεσαι. Μόλις επέστρεψα απο ένα 24ωρο στους γείτονες....Υπάρχουν και χειρότερα
webparts Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, pontez2 είπε Μην απελπίζεσαι. Μόλις επέστρεψα απο ένα 24ωρο στους γείτονες....Υπάρχουν και χειρότερα Χειροτερα απο το να μας βαζουν χερι επειδη καπνιζει το.. αυτοκινητο/μηχανακι μας;
Joe-4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, webparts είπε Φιλε ερχεσαι σε ενα θεμα για τα δικαιωματα των μη καπνιστων να μου πεις οτι σε ενοχλει η ακτινοβολια του κινητου μου και η εξατμιση απο το οχημα μου. Η δικη σου εξατμιση που ειναι μεσα στη μουρη μου ενω προσπαθω να πιω τον καφε μου δεν πειραζει που με ενοχλει ε; Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να σου πω. Καλά το βάφτησες το thread "δικαιώματα των μη καπνιστών" αλλά κάνε λίγο τον κόπο και ξαναδιάβασε τι λέει ο τίτλος. Πρώτα κοιτάμε την παρτάρα μας και μετά δείχνουμε την καμπούρα του άλλου. Εσύ πάντως λάθος κατάλαβες και δεν μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι. Αυτό που έρχομαι να σου πω, είναι ότι δεν θα μου κουνάς το δάκτυλο για τις δικές μου συνήθεις, την στιγμή που και οι δικές σου συνήθειες είναι εξίσου βλαβερές. Άλλα άπαξ και σου τις επισημάνω, γκουχ γκουχ "το θέμα μας είναι το κάπνισμα" και σφυρίζουμε αδιάφορα. 1
webparts Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Joe-4 είπε Καλά το βάφτησες το thread "δικαιώματα των μη καπνιστών" αλλά κάνε λίγο τον κόπο και ξαναδιάβασε τι λέει ο τίτλος. Πρώτα κοιτάμε την παρτάρα μας και μετά δείχνουμε την καμπούρα του άλλου. Εσύ πάντως λάθος κατάλαβες και δεν μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι. Αυτό που έρχομαι να σου πω, είναι ότι δεν θα μου κουνάς το δάκτυλο για τις δικές μου συνήθεις, την στιγμή που και οι δικές σου συνήθειες είναι εξίσου βλαβερές. Άλλα άπαξ και σου τις επισημάνω, γκουχ γκουχ "το θέμα μας είναι το κάπνισμα" και σφυρίζουμε αδιάφορα. Ρε φιλε εσυ μπορει να μου βαλεις και χερι για τις σεξουαλικες μου προτιμησεις. Εδω συζηταμε για τα δικαιωματα των μη καπνιστων. Οι καπνιστες δεν εχουν δικαιωματα,ισα ισα που ειναι και υποχρεωμενοι απο το νομο να καπνιζουν σε εξωτερικους χωρους. Εισαι ο ορισμος του offtopic αλλα επισης και του παραλογισμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα